FotoRieth / Pixabay

Ze willen ons opsluiten in de 15-minutenstadsgevangenissen die ze voor ons aan het voorbereiden zijn. Ze maken reizen al zo ellendig dat de meeste mensen gewoon thuis blijven, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Elke dag komen er nieuwe tekenen van hoe ze ons gaan tegenhouden om te reizen.

1. Problemen op luchthavens zijn nu aan de orde van de dag en vliegtuigpassagiers die niet gewend zijn aan lange vertragingen hebben waarschijnlijk de laatste tijd niet veel gereisd. Als de software voor de luchtverkeersleiding niet down is, dan is de software voor de controle van tickets of bagage down. Als het vliegtuigpersoneel niet staakt, dan staken de bagageafhandelaars wel. In mijn boek `They want your Money and your Life’ waarschuw ik dat de meeste kleinere vliegvelden waarschijnlijk in 2030 gesloten zullen zijn. De weinige overgebleven grote luchthavens zullen blijven bestaan tot 2050 en dan zullen ze verdwijnen.

2. Wegen zijn een doolhof van gevaren geworden. Zinloze en gevaarlijke verkeersdrempels worden nu erkend als zinloos en gevaarlijk, maar ze zijn er nog steeds – ze vernielen auto’s en breken ruggen. Kuilen komen steeds vaker voor. Stomme chicanes veroorzaken verkeersopstoppingen en maken het leven ellendig (en verhogen het brandstofverbruik en de vervuiling). Gekke snelheidsbeperkingen van 30 km/u zorgen voor meer ongelukken, meer brandstofverbruik en meer vervuiling.

3. Wetenschappers hebben bewezen dat het invoeren van boetes voor bestuurders die naar stadscentra rijden geen verschil maakt voor de vervuiling. Deze boetes zijn alleen bedoeld om geld in te zamelen en het reizen te stoppen. Het weren van oudere auto’s uit het centrum van steden brengt veel schade toe (vooral aan de armen die zich geen sprankelende nieuwe burgemeesterslimousines kunnen veroorloven), maar is niet goed voor de luchtkwaliteit.

  12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?

4. De prijzen van parkeergarages rijzen de pan uit. In sommige steden in het Verenigd Koninkrijk kost het nu meer dan £30 per dag om een auto te parkeren voor een dagje winkelen of wandelen. Parkeerplaatsen zijn zo klein dat veel auto’s er niet in passen. De regels zijn zo krom dat automobilisten vaak een boete krijgen, zelfs als ze kunnen bewijzen dat ze een geldig parkeerkaartje hebben (dat is mij twee keer overkomen en de klachtenprocedures zijn zo lang en ingewikkeld dat automobilisten geneigd zijn toe te geven en te betalen). Veel parkeergarages accepteren nu alleen betaling met een app (er zijn meer dan 30 verschillende apps en je moet de juiste op je smartphone hebben, als je een smartphone hebt). Elektrische auto’s zijn nu zo zwaar dat gemeentes beweren dat parkeergarages niet langer veilig zijn. Ze breken ze af en verkopen ze voor veel geld (met bouwvergunning, natuurlijk) aan projectontwikkelaars.

5. Treinreizen is onmogelijk door voortdurende stakingen. Loketten worden gesloten, dus ouderen, gehandicapten en miljoenen mensen zonder smartphone kunnen nergens heen.

6. Busdiensten worden sneller opgeheven dan je kunt zeggen “Any more fares please?”. En reizen zonder app wordt steeds moeilijker.

7. Fietsen is nu natuurlijk het enige toegestane vervoermiddel. Absurde inhaalwetten zorgen ervoor dat smalle wegen worden veranderd in snelwegen met één rijstrook waar grote stukken asfalt zijn gemarkeerd als gereserveerd voor fietsen. De wet houdt in dat automobilisten bijna 1,5 meter ruimte moeten houden wanneer ze een fietser inhalen en dit betekent dat het op sommige kleinere wegen onmogelijk is voor auto’s om voorbij de fiets te gaan. Het resultaat zijn lange files – en een enorme toename van het brandstofverbruik en de daaruit voortvloeiende luchtvervuiling. Sneaky, schijnheilige fietsers met camera’s op hun helm worden toegejuicht door de politie en terwijl allerlei criminelen worden genegeerd, zijn automobilisten voortdurend het doelwit.

  Het niveau van waanzin in onze samenleving heeft ongekende hoogten bereikt

8. Hotels zijn ondraaglijk geworden. De verwarming wordt lager gezet om het milieu te beschermen tegen de niet-bestaande klimaatverandering. Het warme water is lauw om het milieu te beschermen tegen een niet-bestaande klimaatverandering. En handdoeken en lakens worden onregelmatig verschoond om het milieu te beschermen tegen een niet-bestaande klimaatverandering. En dat is in vijfsterrenhotels. Hotels hebben nu vaak maar de helft van het aantal personeelsleden dat nodig is om voor de gasten te zorgen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: De 10 GROOTSTE en gevaarlijkste leugensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWordt Syrsky de slager van Avdejevka?
Volgend artikelZe komen voor je katten en honden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het is niet leuk als ’s nachts de verwarming voor je uitgezet wordt. Overdag was ik weg en zette ik hem zelf uit. ’s Nachts was ik thuis. Maar dat argument werd niet geaccepteerd en ze wilden van me af. Slaap had ik toen niet veel nodig. Maar mijn energie nam door andere dingen af. Zoals hebzucht. Ik kende een dakloze die het niet nam dat de huur verdubbeld werd en de straat op ging; confronterend. Amsterdam.

  • De mensen in mijn omgeving die het hele jaar op vakantie gingen, zijn niet in hun bewustzijn gegroeid zoals Cora Kok en Benjamin Creme, of Maitreya het willen die als Christus immers ook per vliegtuig uit de wolken neerdaalde, zoals in de Bijbel voorspeld. Ze zijn egoïstischer, minder solidair, maar hun vakanties zijn wel de reden dat ze ‘democratisch’ zoveel asielzoekers willen.

 2. Intussen is navalny de door de cia opgezette clown om putin omver te werpen overleden in zijn cel. Alzo de berichten dan.
  Of het waar is moet nog blijken. Ben benieuwd wat dit weer gaat oproepen aan negatieve reacties over Putin.
  Putin kreeg te veel positieve reacties na het interview met Tucker Carlson dus moest de cia hem in een slecht daglicht zetten door die idioot navalny te vermoorden.
  Vraag me toch af hoe dom mensen kunnen zijn. Dat navalny door de cia is gemaakt en nooit begrepen heeft dat hij nooit meer was dan een vervangbare goedkope pion voor de cia die hem gebruikte om putin zwart te maken of af te zetten. Tja….weer een idioot minder dan.

  • Greet februari 16, 2024 Bij 13:51

   Als het echt Novichok was waar hij een tijd terug ermee vergiftigd was volgens de leugenachtige westerse media dan was hij reeds overleden, zielige pogingen om de Russische Federatie ermee te belasten, “ze” het kabbalistisch, georganiseerde jodendom willen de 3e wereld oorlog laten uitbreken echter de massa moet nog verder gekneed worden voor dat velen erin meegaan, zoals altijd het geval is geweest.

   • Alleen dom volk trapt daar in. Ik moet wel zeggen dat ik mijn vrienden, kennissen en familieleden de afgelopen 4 jaar goed heb leren kennen. Ik denk dat 90% van hen in achting is gedaald bij mij. En dat houd ik natuurlijk voor mijzelf. Maar toch, als de nood aan de man is in de toekomst ben ik er niet voor hen. Keuze is al gemaakt door mij. En nu dat met Rusland zie ik veel putin haat en russen haat onder hen. Dat stuit mij erg tegen de borst aangezien ik niet tegen putin of Rusland ben en juist goed vind wat zij ondernemen. The sheeple are blind ……and de jood doet zijn werk intussen om verder te decimeren….

    • Greet februari 16, 2024 Bij 16:53

     Heel herkenbaar Greet, zó kwam Poetin & Rusland ter sprake legde ik het aan een mevrouw heel geduldig uit vanaf de regime change Maidan plein, 8 jaar beschietingen van de Russischtalige burgers van de Donbass tot aan het punt van de SMO, paar weken later begon zij wéér over Poetin, ik dacht dat ik een wegtrekker kreeg, maar binnen luttele microseconden herpakte ik mijzelf en nam mij voor om nooit meer iets uit te leggen wat met Oekraïne en de SMO te maken heeft.

    • Precies zoals ik er ook over denk, want heb ook zo’n familie.
     Ik heb in mijn hoofd een lijstje klaar wie welkom is en wie niet, en weet dat er enkele schapen denken bij mij terecht te kunnen. Ik heb plaats genoeg en eten voor meer dan een jaar in voorraad….maar schapen kunnen het zich uitzoeken. #offgrid 🇪🇸

 3. Politie is een verleng stuk van de belastingdienst, niets meer, niets minder, boetes ,boetes en nog meer boetes omdat de regels per dag worden toegevoegd en dit klote Europa onleefbaar is geworden door al die kut regels en kutambtenaren die ze verzinnen!!!

  • je bent hun eigendom, je vader heeft je aangegeven aan de gemeente (gegeven) zolang je je naam niet terug claimt is jouw naam hun bezit en zolang jij je daar aan verbind heb je te doen wat zij willen, omdat je nu meerderjarig bent kun je je naam terug claimen of je er van distantiëren en jezelf een andere naam geven (want je oude naam is nog van de gemeente)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in