Diergeneeskunde is de tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met de behandeling van ziekten, aandoeningen en verwondingen bij dieren. Het is geen denkbeeldig gebied van de geneeskunde, want het is gebaseerd op echte wetenschap, maar dit maakt niet uit voor bepaalde ouders van kinderen die doen alsof ze dieren zijn. Deze ouders zijn nu helemaal krankzinnig geworden en eisen dat dierenartsen hun kinderen behandelen omdat… wacht even… het kind zegt dat hij een kat is, schrijft S.D. Wells.

Met deze logica, als een kind zegt dat hij/zij een gebroken vleugel of geïnfecteerde kieuwen heeft, dan zou een dierenarts die vogels of vissen behandelt wettelijk verplicht moeten zijn om aan dat vogelkind of viskind te werken, of op zijn minst illegaal aan hen te werken, omdat het kind en de ouder dat zeggen. Punt uit.

Dat is precies wat er nu gebeurt, in heel Amerika, nu de genderverwarrende liberalen zich voeden met de nieuwe beweging waarbij kinderen veranderen in “furries” (kinderen die doen alsof ze katten of honden zijn). Eén vrouw, wiens video van deze waanzin op Rumble is geplaatst, gaat tekeer over hoe dierenartsen in heel Amerika gedwongen zouden moeten worden om te werken met kinderen die zich identificeren als kat of hond. Dit kun je gewoon niet verzinnen. Haar zoon identificeert zich als kat. Ze klaagt omdat ze letterlijk met haar zoon naar de dierenarts is gegaan en hij weigerde de jongen te behandelen, door de moeder te vertellen dat hij, omdat de jongen “menselijke anatomie” heeft, niet weet “hoe hij met hem moet werken” of “een diagnose moet stellen”, en natuurlijk omdat hij wettelijk gezien niet met een mens mag werken.

  Eva Vlaardingerbroek op Amerikaanse tv: "Nederlandse boeren staan Great Reset-plannen in de weg"

Ouders van “furries” lijden nu aan mentale instortingen en waanideeën

De moeder is ervan overtuigd dat dit een vorm van discriminatie is, want ze zegt: “Als mijn zoon zegt dat hij een kat is, dan is hij een kat” en “dan moet hij ook zo behandeld worden, weet u”. Toch zegt ze dat ze geen aanklacht gaat indienen. Wat attent van haar. Ze verwijst nog steeds naar haar kind als haar “zoon”, wat vreemd is als ze er mentaal van overtuigd is dat hij een kat is, wat beledigend moet zijn voor haar zoon. Misschien moet haar zoon een aanklacht indienen tegen zijn moeder omdat ze naar hem verwijst als haar zoon, in plaats van als haar huisdier.

De moeder wil een bewustwordingscampagne starten, omdat ze nog steeds vindt dat elke ouder die een kind heeft dat zich identificeert als hond, kat, eekhoorn, rat, bever of olifant, met dat kind naar de dierenarts zou moeten kunnen gaan voor medicijnen op recept, vlooien of een geslachtsveranderende operatie. Dit, zegt ze, nadat ze net heeft erkend dat de dierenarts niet hetzelfde soort arts is als een arts voor mensen, en dat hij zijn vergunning kan verliezen voor het behandelen van een echt mensenkind dat gelooft dat het een dier is.

Ze zegt dat elk kind dat zich als dier identificeert naar een dierenarts zou moeten kunnen gaan voor medische zorg omdat “dat de medische aandacht is die ze willen. Ze zegt dat het “niet eerlijk” is dat mensen naar dokters moeten blijven gaan voor verzorging als ze zich inbeelden dat ze vierpotige beesten zijn. Dus nu moeten, volgens ouders die kinderen hebben die zich identificeren als huisdieren, ook echte dokters hun verbeelding gebruiken en doen alsof hun patiënten iets zijn wat ze niet zijn, om “eerlijk te zijn” tegen mensen die duidelijk in een verwarde geestestoestand leven.

  Ze menen het serieus om u insecten te laten eten

Veel homo’s in Amerika verkleden zich als dieren om kinky dingen te doen, en nu pushen ze kinderen om hetzelfde te doen. Het maakt allemaal deel uit van de perverse, links-liberale tranny-beweging waarbij alle hetero’s, dokters, advocaten, dierenartsen, onderwijzers en kinderdagverblijven moeten BEWIJZEN dat “furries” echte dieren zijn en dienovereenkomstig behandeld moeten worden, anders verliest u uw vergunning, baan en wordt u aangeklaagd wegens discriminatie.

Het maakt deel uit van de pedofilie “grooming” beweging en het kinderhandel dilemma, omdat het allemaal meespeelt in het perverteren van de gedachten van kinderen en hen beïnvloedt om na te denken over seks en seksuele rollenspellen die hen gevoerd worden door de volwassen perverselingen via sociale media, Disney, Hollywood, liberale schoolprogramma’s en nu ook ouders die klagen over medische behandeling.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Scholen staan nu toe dat kinderen zich identificeren als katten, paarden, dinosaurussen en allerlei andere dingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAngstcampagnes voor opwarming van de aarde gebruiken niet langer ijsberen als rekwisieten omdat ijsberen gedijen
Volgend artikelZelensky kastijdt Oekraïense feestvierders terwijl er beelden opduiken van feesten in “door oorlog verscheurd” land
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

  • Het internet maakt de gestoorde uitzondering tot norm. Voor het internet losten we dit soort dingen op door deze idioten te negeren en ze vooral geen platform te geven. Dat bewustzijn moeten we weer terugvinden. Dit soort idioten moeten we verbannen door ze kapot te negeren. Hetzelfde moeten we doen met alle politici en media en justitie en ONDERwijs die krankzinnigheid verspreiden. Ontneem ze hun macht door ze geen aandacht meer te geven en niet meer met ze te praten en ze al helemaal niet te gehoorzamen!!!

  • Gewoon even testen of het kind die een kat is een val van bijvoorbeeld 5 meter hoog kan overleven, want een kat komt toch altijd op zijn pootjes terecht?

   • Dat is wel een beetje dramatisch. Waarschijnlijk beter om dat kind eerst te leren om na toiletbezoek het eigen kontgaatje goed schoon te likken, katten vinden dat normaal en zijn er erg goed in. En om vervolgens een volhardend extreem lenig kind een levende rat te geven met de opdracht om die dood te bijten en rauw op te eten. Wanneer dat nog steeds niet niet tot spontane genezing leidt dan kun je jouw plan alsnog uitvoeren.

 1. Artsen mogen sinds twee jaar ook ongevaxten behandeling weigeren, zo blijkt steeds weer, dus waarom deze volslagen overbodige idioten dan niet??

  • Er is altijd wel een arts te vinden met meer dan 1 hersencel.

   Als het niet per se nodig is ….uit de buurt blijven van die driekwart nakakelaars met een bul…..die ze alleen maar kregen omdat ze zo keurig aan het lijntje van de gifmengers lopen .

   Er zijn mogelijkheden zat in het additieve circuit.

   Niet zijken.
   Zonodig hulp vragen in je zoektocht

   Voor echte problemen moet je toch niet bij een prikkertje zijn. Het zijn veredelde mecaniciens.

   Meer niet

   De uitzondering daargelaten.

 2. Deze ouders zijn compleet gestoord en mishandelen hun kinderen geestelijk, zij dringen dit op, het zijn namelijk vaak de ouders met waanideeën. Die idioten die beweren dat ondanks dat hun kind (baby) nog niet kan praten zij hen vertellen (hoe weet niemand) dat zij in een verkeerd lichaam zitten. Dus ouders die beweren dat een baby zonder enige weet van geslachten “trans” is.

  Deze fakking gevaarlijke idioten moeten uit het ouderschap gezet worden, iets waar ik in principe op tegen ben maar dit is verschrikkelijk wat zij hun kinderen aan doen. Deze wereld is beter af als dit soort voorrang krijgt bij vaccinatie en dan graag ieder jaar een cocktail van tig doses experimenteel ” vaccin”..

  Hoe is het mogelijk dat dit allemaal maar kan en als je iets vind JIJ de idoot/boosdoener bent??? Hoe kan het dat ik met gezond verstand niet normaal overal mijn mening kan verkondigen en elke idioot die de ondergang van het mens zijn ondermijnt gevierd wordt???

  Ja, ik weet het hoe dat kan,, het is het script, dit moet want wij moeten volledig ontmenselijkt worden en nog verder onderdrukt.

  FU fakking t*ringl**ers, nooit zal ik meegaan in nonsens ongeacht wat de consequenties zijn, zo dat moest ik ff kwijt

 3. Dit toont nog weer eens aan, dat die arme kinderen misbruikt worden door hun ouders. En door hun onderwijzers aka groomers. Díe zijn gek.
  Zoals die afgrijselijke Desmond, met zijn krankzinnige, joodse moeder: die wil in de spotlights en gooide haar zoontje daarvoor onder de bus.
  De ouders die hun kinderen hiervoor opofferen hebben allemaal het Münchhausen by proxy-syndroom.

 4. Monty Python had ooit een wedstrijd in bijzondere verrichtingen.

  John Clease demonstreerde daar hoe je kat over een afstand van zeven meter in een zinken emmer kon gooien.

  De nadruk op die zinken emmer alleen al.

  Geweldige scène .

 5. Beste Mensen

  Deze verhaal geeft het huidige beeld geschapen door de VALSE Europese Bezeten door Al Aliens Regeerders Wet Weer
  Proberende hiermede de heele Wereld onder de duim te krijgen
  Perfect Moderator

  Dank U

 6. „Er vallen in Nederland jaarlijks 17.000 tot 20.000 doden door verkeerde medicijnen of medische fouten [met medicijnen].”
  Hiermee kan men dan ook de eigen verantwoording voor de gezondheid in handen geven van iemand anders. De dierenarts?!
  Het gevolg van al het bovenstaande is dat de medische wereld verantwoordelijk is voor een groot aantal doden.”
  Weer de pedo en homo beweging in het voetlicht .
  Krijg een ongefundeerde graf hekel aan die gasten .
  Er is iets heel rattig gaande in de maatschappij !
  Idd vroeghä had je dit niet .
  Toen waren homo’s nog homo . 😉
  Kon je nog een grapje maken in cafe Sara ( wat 2 potten bij elkaar zijn?? ( een voordeel pot.!)
  Ok die manwijven trapte je total loss ☺
  Maar het furry gedoe met kinderen en sexualiseren en ze brainwashen gaat mij duidelijk een brug te ver !!
  Blijf met je tengels van de kids !
  Off topic ik vindt de hedendaagse vrouw ook vlees geworden monsters zit nix vrouwelijk nog aan gepleisterde graven komt nog in de buurt .

 7. Wel de nieuwe partydrug doet zijn werk…mensen in zombies veranderen en anderen in dieren. De grote eliminatie is reeds begonnen. Nu nog de effecten van de Covid vaccinaties en Gates zit aan zijn 80% idioten die hij wenste te elimineren.

 8. Misschien dat die geestelijke gestoorde moeder als varken een slachthuis binnen kan lopen. Voor dat het kind helemaal naar de kloten wordt geholpen.

 9. De creativiteit met het bedenken van virtuele aandoeningen bij mensen die zich verbeelden dat ze een dier zijn heeft de lichtsnelheid overschreden, de genezing van deze mensen kan alleen geschieden door oplichters, er is geen kruid gewassen tegen verbeelding, misschien heeft Jewwywood een oplossing voor hen.

 10. I did see this woman’s comment yesterday and hope that she was just trying to make a point showing how insane the whole gendering issue is by taking it to these extremes. I hope that I am right as any other explanation is to horrifying to contemplate.

 11. Het typische geval van ” een praatje bedoeld om in je hoofd te gaan zitten”

  Dit soort dingen gebeuren altijd overzee, over het internet, zonder controleerbaar feit zoals een aanklacht (die nooit zijn grond zal vinden, de wereld is gek, maar niet zo gek)

  Dus gewoon kwats bedoelt om in je hoofd te gaan zitten. Er is een remedie…ze zeggen wel eens, ze zouden het internet uit moeten zetten. Wel…het volk KAN een alternatieve UIT knop zijn. Maw…gewoon NEGEREN dus.

  Laat nooit angst regeren, nooit!

 12. Zulke idioten moet je dan ook behandelden als een kat, stop ze avonds in een kooi, geef ze sochtends Kitkat, af een toe een muis als dessert, en niet vergeten, ontwormingskuur bij de dierenarts.

 13. Even voor de duidelijkheid, ze heeft op haar tiktok account duidelijk staan:
  “SATIRE ACCOUNT”.
  Ze heeft een hele reeks van dit soort idiote maar wel erg grappige video’s gemaakt.

  Overigens denk ik wel dat er echt mensen zo gek zijn als zij in dit filmpje doet 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in