Het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab heeft plannen aangekondigd om een digitaal Covid-19 paspoort te lanceren, met als verklaarde doelstelling “mensen in staat te stellen veilig landen, conferenties en sportevenementen te bezoeken.” Om een digitaal paspoort te krijgen zult u echter uw DNA in de vorm van een bloedmonster naar het WEF moeten sturen, bericht Newspunch.com.

Gebruikers van het digitale paspoort zullen hun bloed moeten laten onderzoeken in een niet nader genoemd, door het WEF goedgekeurd biolaboratorium, en wie slaagt voor de test krijgt een “QR-gezondheidsvisumcode” die zij op hun telefoon kunnen downloaden.

Het nieuwste plan van het WEF om onze privacy te schenden en onze gezondheidsgegevens te stelen is door privacy voorvechters als “zeer sinister” omschreven. En laten we eerlijk zijn, waarom zouden wij onze kostbare lichaamssappen moeten afstaan aan naamloze en gezichtsloze biolabs die voor Klaus Schwab werken?

Terwijl de elites ons ervan proberen te overtuigen dat wij niets te vrezen hebben, is het goed eraan te herinneren dat de elites zelf hun DNA met niemand delen uit angst voor “DNA-diefstal”.

In februari van dit jaar weigerde de Franse president Emmanuel Macron een verzoek van het Kremlin om een Russische COVID-19 test te doen toen hij aankwam om president Poetin te zien, om te voorkomen dat Rusland het DNA van Macron in handen zou krijgen.

Het is weer een geval van “regel voor u, en een andere voor mij.” President Macron is een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab. Sinds zijn aantreden in 2016 heeft Macron gewerkt aan de uitvoering van de WEF-agenda in Frankrijk en de EU.

  Hoe lang duurt het nog voordat de wereld "Neurenberg"-stijl moordprocessen lanceert voor de kwaadaardige wetenschappers van Moderna, Pfizer, en J&J die de dodelijke Covid prikken gemaakt hebben?

President Macron weigert dus zijn bloed aan buitenlandse biolabs te geven uit angst voor DNA-diefstal. Maar wij worden geacht Klaus Schwab en het Wereld Economisch Forum te vertrouwen en ons DNA aan hen af te staan?

Dat is geen goed idee. Voor een visie op de toekomst die Klaus Schwab voor ons in petto heeft, kunnen wij kijken naar China, dat al een volwaardig Covid-19 pas en digitaal paspoortsysteem in gebruik heeft.

Het zal u niet verbazen dat het een autoritair hellandschap is. Vorige maand doken er berichten op dat de Chinese gezondheids-app, die ontwikkeld was om de draconische lockdown-beperkingen van de Communistische Partij te handhaven, hergebruikt wordt om de politieke controle te verscherpen op dissidenten en anderen die als lastpakken beschouwd worden.

The Spectator bericht:

De “traffic light-app”, zoals hij genoemd wordt, kent Chinese burgers een kleurcode toe: groen, geel of rood om het risico van Covid-infectie aan te geven. Wie groen heeft, mag vrij rondlopen; rood kan onmiddellijke quarantaine betekenen.

Steden zijn overspoeld met automatische codelezers – bij de ingangen van metrostations, kantoren, winkelcentra, flatgebouwen, banken en zelfs in taxi’s. Zonder groene code is het vrijwel onmogelijk zich te verplaatsen. De hoofdwegen naar de zuidelijke stad Shenzhen worden zelfs bewaakt door drones die boven het verkeer zweven en een QR-code tonen die de bestuurders moeten scannen voordat zij de stad mogen binnengaan.

Maar het schijnt dat Covid niet het enige is dat de status van uw verkeerslicht kan beïnvloeden.

Vorige maand kregen honderden Chinese burgers huisarrest van de app toen zij naar een bank gingen die hun geld had bevroren. Zij hadden gevochten om hun spaargeld terug te krijgen, maar toen zij het hoofdkantoor van de bank in Zhengzhou probeerden te bereiken, kregen zij rode gezondheidswaarschuwingen op hun Covid-19 apps en werden zij onmiddellijk in quarantaine geplaatst.

  Vaccinproducenten beweren dat COVID-vaccins "95% effectief" zijn - maar wat betekent dat?

Toeval? Velen in China denken van niet… En de CCP heeft al het idee geopperd om de app permanent te maken zodra hun eindeloze strijd tegen Covid voorbij is.

China zou als een waarschuwing moeten dienen. Autoritaire organisaties zoals het WEF van Klaus Schwab moeten worden bestreden. Zodra wij onze rechten en ons DNA uit handen geven aan de schimmige elite, ligt de toekomst niet meer in onze handen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-parlement verklaart fossiele brandstof tot “groene” energie terwijl het klimaatverandering narratief zichzelf vernietigt
Volgend artikelVerenigde Naties zeggen dat wereldhonger noodzakelijk is om “De Grote Reset” uit te voeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

35 REACTIES

  • Taal is dynamisch. Er was een tijd dat een “wijf” een netjes getrouwde vrouw was.
   “Elite” is gewoon een denigrerend scheldwoord aan het worden. Niks mis mee.

   • Ik ben het wel eens met je… maar het is, en blijft plakken als een etiket van ophemeling van parasitaire gluiperds die niet minder dan crimineel zijn. Mensen die hen ‘elite’ noemen, zijn onbewust al gehersenspoeld dat die smeerlappen beter zijn dan zij. Dat bedoel ik er mee… Taal is weliswaar dynamisch, maar het beinvloedt de geest en het denken ook.

  • Dat hadden we eerder, een hele natie “super menschen”; de nadruk lag toen op de fysieke kant.
   Maar wat een kneuzen waren de leiders!

   Zelfde als nu.
   Gedegereerde devianten; en kijk eens naar het clubje homo’s–Rutte, Jetten, Klaver….typisch; zelfde deviantie; zelfde als vaak in DE in het regiem 40–45.

   Kijk eens naar de volgszaamheid van de bevolking in DE-jaren 30;870.000 door de staat opgelegde euthenasietjes; en nu naar NL: verplichte vaccinatie–uitgesteld doodvonnis; behandeling in ziekenhuizen: pure moord.

   De moffen maakten hun “patienten”nog snel af…..

  • Succes….die loop je niet zomaar tegen het lijf.
   Wel kun je beginnen bij de onderaannemers. Die paar duizend bedrijven die via via werkzaam zijn voor WEF. Je herkent ze wel…..al die (multi) miljonairs in Nederland die voor 80% op criminele frauduleuze wijze aan hun ‘hardverdiende’ geld zijn gekomen.
   Je kan zulke mensen op zoveel manieren aanpakken…..

 1. p.s. het is zeker weer tijd om druk op de ketel te zetten met de angstmakerij. Dit filmpje lijkt alweer een paar jaar oud te zijn, zeker nog van vóor de pandemie affaire, gebaseerd op de voorspellingen voor 2020 en 2024, en vermeldt ook niet in welk jaar ‘de uitrol in September’ valt. Kan het jaar 1847 zijn, of het jaar 2222, wie weet. Zotte shit elke dag… neem nog een boestertje.

  • Maar niet minder waar.
   Die satanische psychopatenbende stopt nooit!!!! (dus als wij niks doen..)

   Hier zijn of komen paspoorten met vingerafdruk en iris-nog-wat.
   We woden als zware criminelen behandeld door dat uitschot.

   Gisteren nog contact gehad een nuchtere oud bekende uit Nl.
   Was dus op vakantie geweest en had gemaskerde bootreis gedaan.
   Ik schrik dan dat zelfs mensen die zich nooit gek lieten maken in de pas lopen voor de uitvoering van de destuctieve SSwapplannen.

   • Ab: je hebt vrees ik wel gelijk. Alles went. Het cult gedrag dus ook. En zo wordt iedereen langzaam maar zeker de cult ingeduwd. En dat is ook de reden waarom de nieuwgeborenen het echte doel van de gifspuit zijn – die gaan de eerste generatie van deze zieke cult vormen, zonder enige moeite door de parasieten. En opa en oma kijken toe, o.m. die bekende van je dus.

  • Van mij ook niet. Om die reden heb ik ook nooit een pcr test gedaan, want dat was puur om DNA te verzamelen. Die van mij krijgen ze NOOIT.

  • Bent u bloeddonor? Ooit ergens voor geprikt in een groot ziekenhuis? Ooit een onderzoek gedaan naar waar uw genen vandaan komen? Heeft iemand in uw familie dit gedaan?
   Dan bent u al geregistreerd. Zonder dat u daar weet van hebt.

   • Ieder mens en dier heeft een unieke DNA samenstelling van de ouderdieren. Dus je specifieke DNA samenstelling kunnen ze niet via een familielid hebben.

  • Smartphone wordt zo ook meer en meer verplicht.
   Volwassen tegenstanders van dit soort toekomstplannen kunnen wel voor zichzelf opkomen.
   Als het moet met bloed om bloed.

   Het is belangrijk voor de kinderen en jongeren te blijven strijden. Want die groeien straks op in maatschappij die absoluut niet meer natuurlijk is te noemen. Jongeren komen tegenwoordig niet meer zoveel voor zichzelf op, dus die hebben wel wat hulp nodig.
   Ook van vele baby-boomers die deze maatschappij zogenaamd opgebouwd hebben, maar waar we hedendaags vooral zo’n maatschappij aan te danken hebben.

   Mailen, bellen, schrijven, aangiftes doen en bezoeken afleggen…..

 2. Ze zien ons als geinfecteerde, besmettelijke ratten. Maar dat zijn ze zelf, ze hebben onze overheden BESMET met hun gestoordheid en ziekte. Wat hebben wij veel domme mensen rondlopen in Den Haag.

 3. Claus zit gevangen op Antarctica!
  Op de forums zie je een digitale claus.
  Die volledig echt lijkt.
  Ook al sta je vlak vood zijn neus!
  En er “lopen” er meer rond.
  De meeste eu en vs leiders zjjn acteurs!
  Of cloon’s.
  Het instorten is ophanden.

   • Dan kan de kloon door gaan met jouw duistere werkzaamheden voor Klaus en jij zit heel ergens anders levenslang vakantie te vieren vlak bij je private bunker. Mocht het toch fout gaan op de wereld. Zo is de echte Joe Biden allang dood of in andere oorden. Want de acteur die nu Joe Biden speelt is laatst betrapt dat hij zijn silicone masker van Joe Biden afdeed. Toen hij daarvoor nog een toespraak had gehouden namens Joe Biden de president van Amerika in een Europees land. Dit geeft meer aan dat bijna alle westerse regeringsleiders wel meerdere dubbelgangers hebben. Maar als dan de dubbelgangers hun DNA moeten afstaan voor een PCR test en de autoriteiten hebben al het origineel, dan wordt het lastig voor de dubbelgangers.

    • ‘Er is geen Joe.
     Joe is allang weg.’
     20 maart 2021 13:12
     MJ

     Ik had een droom die ik wil delen. De droom was op 19 maart 2021.

     In de droom sprak Joe Biden met een zwart masker op. Toen hij zijn masker afzette, was het helemaal niet Joe Biden! Maar een ziekelijke oude man die in niets leek op de Biden die we kennen. Hij keek verward. Ik zei dat je Joe niet bent. Hij antwoordde en zei: ‘Er is geen Joe. Joe is allang weg.’ Op dat moment verscheen Joe Biden naast de oude man! Maar de oude man stak zijn handen door de Joe Biden alsof hij onzichtbaar was. Het holografische beeld van Biden glimlachte een rare glimlach en verdween toen.

     Interpretatie:

     Het is heel goed mogelijk dat de Biden die we op televisie zien met zijn masker op een imitator is, een acteur. We weten dat de slechteriken iets verbergen. Ze verbergen hun identiteit op dit moment. Dit is de reden waarom er wordt aangedrongen op maskermandaten. Het is erg belangrijk voor de slechteriken om nu iedereen gemaskerd te hebben. Als iedereen gemaskerd is, weet je niet wie wie is.

     Het is ook mogelijk dat wanneer we Biden zonder masker zien spreken, we in werkelijkheid een projectie zien, een holografisch of CGI-beeld. We weten dat de slechteriken het soort technologie hebben waarmee ze een diepe nep van een persoon kunnen gebruiken. Een deep fake is een synthetische media-afbeelding waarbij een echte persoon of zijn afbeelding over de afbeelding van iemand anders kan worden weergegeven. Het kan praten en spreken met de stem van de persoon die het uitbeeldt. Deze technologie is niets nieuws en bestaat al jaren.

     Er zijn veel onregelmatigheden rond het presidentschap van Biden. Dat weten we. Maar er is zoveel meer dat we niet weten. Ik heb het gevoel dat de Heer ons probeert duidelijk te maken dat er op dit moment een grote misleiding gaande is. Geloof niets van wat je op de nieuwsmedia ziet!!
     Wees waakzaam in het gebed!
     https://rumble.com/vdvxxh-someone-is-wearing-a-joe-biden-mask.html

     • Als je het holografische weglaat, ben je er in het 1e stuk
      Het is een droom / voorstelling van de andere kant mi
      Daar zijn verschijningen/ voorstellingen Zonder materie
      Bv je ziet een muur maar je kan er doorheen.

  • Druif: Bedankt. Soms vraag ik me wel eens af of die gasten echt geen gezond verstand hebben, of dat ze op ‘straffe van’ elkaar maar naar de bek zitten te praten. Maar het zal wel veel geld en andere materiële beloftes zijn, dat ze in parasitaire verbintenis houdt.

  • Source: okay, bedankt. Ik ga kijken! Momenteel heb ik wel wat moeite met clones e.d., maar wie weet, komt die aap ook uit de mouw straks. Er lopen ook meerdere Sinterklazen rond elk jaar, dus…. 😉

  • Klonen, hologrammen, arrestaties.. Wie trapt daar nou in. Is dat een prachtig verzonnen uitvlucht van de daders, om niet verantwoordelijk te kunnen worden gehouden voor hun daden? Je hebt altijd wel halvegaren die in dat soort bullshitverhalen trappen.

  • @Source,

   En door die onzin krijg je dus het wappie stempel plus het stigma “dan zal ales wel ongeloofwaardig zijn” Stop met die trol sites te verspreiden. Juist.door die onzin te verspreiden worden wij als halve zolen bestempeld, en dat is nou precies waar dergelijke sites ook voor bedoeld zijn.

   Qanon is in het leven met een reden! Snappie?

   Negeren die handel!

   • Correctie:

    “Qanon is in het leven met een reden!” Moet zijn, “Qanon is in het leven geroepen met/voor een reden!

    “dan zal ales wel ongeloofwaardig zijn” Moet zijn, “dan zal alles wel ongeloofwaardig zijn”

 4. @Alinda,

  Idd, al die bullshit onzin is niet meer dan hoop porno voor goedgelovige dwazen.
  Het is bijv. wetenschappelijk volstrekt onmogelijk om een mens te klonen! De enkele dieren die wel zijn gekloond zijn in een baarmoeder volgroeid om als babydier op de wereld te kunnen komen.
  Maar al die kloon-gelovigen denken blijkbaar dat er een soort wonderapparaat bestaat die in een mum van tijd een volwassene kan dupliceren.
  Het is echt te zot voor woorden hoe achterlijk mensen kunnen zijn!

 5. ‘T is wat hè, als een jochie van 8 / 10 jaar oud zou je zo’n apen pakkie, neen toevallig gekozen heeft niets met apen pokken te maken, wel leuk kunnen vinden. Zo’n volwassen vent in dat pakkie,…..je staat toch voor l*l, en dat wil de wereld gaan heersen?

  Sorry hoor maar een pak op z’n lazer kan hij krijgen.

 6. Lijkt mij heel logisch dat ze zoiets dergelijks uit hun mouw gaan schudden.
  Dat willen ze voor verschillende redenen want in je bloed kunnen ze veel zien.
  Zijn dan zeker dat hun rommel in je lichaam zit… en kunnen nagaan of hun rommel werkt, wat het aanricht en kunnen het goed bijsturen. Die denken echt dat wij een levende computer zijn.
  Heb je die rommel niet in je lichaam dan kan je niks meer doen, geen inkopen meer doen en wordt je geld geblokkeerd.
  Het staat je wel vrij om een keuze te maken; doodgaan van de honger of kunnen doodgaan door een vaccin. Ja, de buren, vrienden of familie kunnen je nog steeds beetje eten geven, maar dan ben je ook hun bitch, haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in