Foto door Mufid Majnun op Unsplash

De International Classification of Diseases (ICD) codes is een systeem dat wordt gebruikt om ziekten, verwondingen en andere gezondheidstoestanden te classificeren en te coderen. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het bijhouden en analyseren van gezondheidsgegevens en voor facturering en terugbetaling in de gezondheidszorg. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) werkt de codes periodiek bij aan de hand van nieuwe ontwikkelingen in de medische kennis en technologie. De codes kunnen worden gebruikt door zorgverleners, verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstanties om ervoor te zorgen dat patiënten de juiste behandeling en zorg krijgen, schrijft Nakedemperor.

Vorig jaar werden de ICD-codes opnieuw bijgewerkt. Deze keer werden ze echter bijgewerkt om uw vaccinatiestatus vast te leggen.

Code Z28.310 is voor ongevaccineerden – als de patiënt niet ten minste één dosis van een COVID-19 vaccin heeft ontvangen.

Gedeeltelijk gevaccineerde personen, die ten minste één dosis van een COVID-19 multi-dosisprogramma hebben ontvangen, maar niet de volledige reeks doses hebben gekregen die nodig zijn om te voldoen aan de CDC-definitie van “volledig gevaccineerd” die geldt op het moment van de ontmoeting, hebben de code Z28.311 gekregen.

Ze hebben zelfs codes aangewezen die de reden aangeven waarom u niet gevaccineerd bent.

Er bestaan al Z28-codes om een niet-uitgevoerde vaccinatie te registreren en Z28.3-codes die de status van onderimmunisatie registreren, maar niet voor een specifiek vaccin.

Waarom zijn deze specifieke codes voor COVID-19 vaccins toegevoegd en waarom is er een specifieke code voor ongevaccineerden? Dit is nog niet eerder gebeurd voor enig ander vaccin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?Volg Frontnieuws op Telegram

  Hoofd van de WHO beweert dat de Covid-lockdowns ook na het vaccin worden voortgezet

Lees meer over:

Vorig artikelWanneer de Leopard-rompen worden afgevoerd met hun geschutskoepels eraf geblazen en verbrande lijken, zal de politieke prijs voor Berlijn ondraaglijk worden
Volgend artikelPhreakazoid Pfizer topman gaat BERSERK wanneer hij wordt geconfronteerd door Project Veritas over ZIJN EIGEN beweringen over onderzoek naar virusmutatie en winstbejag bij vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Vergeet niet dat we de afgelopen 3 jaar met z’n allen menselijke proefkonijnen zijn geweest en om later aan te kunnen tonen of iets wel of niet werkt moet je inderdaad onderscheid maken naar de vaccinstatus.
  Nu is het hopen dat die cijfers eerlijk zijn en niet gemanipuleerd worden naar een uitkomst waar enkel de fabrikant voordeel aan heeft. Dat zal dan wel een moeilijke kluif voor hun worden gezien de zeer slechte resultaten tot nu toe van hun ‘product’.
  In ieder geval mag deze rommel nooit volledige toestemming krijgen, nu zo ongeveer de ’tijdelijke noodtoestand’ is opgeheven. Zeker niet gezien het aantal doden tot nu toe.
  In het verleden was 1 dode per duizend genoeg om een dergelijk project (inentingscampagne) meteen te beëindigen.

 2. Rotzooi uit het oude systeem……. wat op het punt van omvallen staat. Dat komt wel weer uit de koker van de een of andere lulhannes die de opdracht heeft gekregen om die codes te ontwikkelen zonder dat hij weet waarvoor dat gebruikt zou kunnen worden.

  Dat dergelijke rotzooi uiteindelijk bij de Mengele’s van deze wereld vandaan komt moge duidelijk wezen.

  Er komt een nieuw systeem van de grond, waarin de artsen van nu een heel wat minder belangrijke rol krijgen qua stem. Ze zullen moeten leren samen te werken. Die status van hogepriester zijn ze al kwijt.
  Met het afbreken van het oude systeem van verzekeringen, waarin iedere onverantwoordelijke knurft met een dokterstitel zijn bezopen arrogante gang kan gaan, zullen uiteindelijk die 1 op de 4 èchte artsen gaan samenwerken met het additieve en en alternatieve circuit. Dan wordt ook daar vanzelf het kaf van het koren gescheiden, en kunnen we weer ik n goed vertrouwen verder
  Het zal nog wel even duren voor we zover zijn….er zullen nog veel doden vallen, voor het een keertje duidelijk word.
  Uiteindelijk is het allemaal nodig……opdat we als mens weer in de spiegel van ons handelen kijken……en tot de conclusie komen dat we zelf verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van ons bestaan, en dat niet meer uit handen kunnen geven aan de tuitelende idioten die voor bestuurders willen doorgaan.
  Wonderlijk wel. Voor een auto heb je een rijbewijs nodig
  Voor een bestuurlijke functie alleen maar
  het niveau van een gehangen gans, een grote bek, en de mentaliteit van een slappe na-kakelaar.
  Brrrr.
  Het zal nog wel even duren.

 3. Via Bluetooth kunnen gevaccineerde personen worden opgespoord.
  Paar weken geleden had ik de app BLE scanner op mijn mobiel gedownload, en gister was ik voor controle in ziekenhuis, in de wachtruimte, en dacht kijken of het waar is, dat gevaccineerde een MAC Adress hebben.
  Hier zie je klein stukje, er waren veel meer zwart gedrukte gevaccineerden, er waren rond 15/20 totaal.
  Zie link:
  https://i.postimg.cc/xTmtbPJ2/2023-01-27-14-35-29.png

 4. Z28.310 is de controlegroep. Aangezien dit hele programma er steeds meer op lijkt dat het een satanisch inslag heeft, zou het mij niet verbazen als ze willen weten bij wie ze bloed of organen kunnen afnemen.

  • Ik heb net het artikel op Twitter geplaatst en het ziet er naar uit dat ik ineens niet bij mijn gegevens kan komen……..dit is mij nog niet eerder overkomen.

 5. De mensonterende controle zal groter en groter worden.
  Mensen die menen wakker te zijn, moeten zich achter hun oren krabben en zouden eens moeten terugkijken naar alle veranderingen, die de overheden als ‘noodzakelijk’ en ‘de moderne mens/maatschappij’ hebben ingevoerd (uiterasrd met verdraaiingen en leugens.
  Het 1e was de zgn wdfenschapoelijke invoering van de evolutietheorie. Het christendom, de Bijbel, was het 1e wat in diskrediet gebracht werd….. Wat u er ook van denkt: feit blijft dat de Bijbel voor 28,7% uit zgn profetieën bestaat, die over de toekomst gaan. Het grootste deel is 100% zowel letterlijk als figuurlijk gebeurt.
  De ‘eindtijd’, en dan spreek ik over de laatste 7 jaren van de ‘grote verdrukking’, is aanstaande.
  Lees Opb. 13 aanfaande het teken van het beest. Het komt er aan !

  Doe je huiswerk en ontdek die ene (de enige manier) om hier onderuit te komen…. Succes.

  • Als alleen nog ongevaccineerden overblijven, is het natuurlijk niet nodig om die nog met een gele WHO-ster te laten rondlopen…

   • Nederland volgens CBS
    2021 oversterfte van circa 15000
    2022 oversterfte van circa 14500
    Die frankensteinshots doen zeker hun werk maar het zijn nog geen alarmerende aantallen op een bevolking van 18 miljoen.

 6. Ik heb net het artikel op Twitter geplaatst en het ziet er naar uit dat ik ineens niet bij mijn gegevens kan komen……..dit is mij nog niet eerder overkomen.

 7. Waarom komen we niet te weten hoeveel mensen in de oversterfte cijfers de code Z28.310 van ongevaccineerde ontvangen hebben en hoeveel mensen een code van gevaccineerde ontvangen hebben en van welke producent(en) de vaccins en boosters zijn die ze ingespoten gekregen hebben?

 8. Hoe weten ze dat ik niet gevaccineerd ben? Ik heb niemand toestemming gegeven mijn medische gegevens met het WHO te delen.
  De WHO wordt, nota bene, door een terrorist geleid.

 9. Grappig, dat ze voor het opeens en voor het eerst in de geschiedenis wereldwijd bijhouden wie er wel/niet zg “gevaccineerd” zijn. “Gevaccineerd” tegen een nep-“virus” waar werkelijk geen hond aan doodgaat, behalve hele oude, doodzieke, superdikke honden die zowiezo al bij de uitgang klaar stonden.
  Dit bewijst dat het “Covid-vaccin” iets heel anders is dan de vorige vaccins, die nog een, zij het krakkemikkige poging waren om de afweer tegen bacteriële infekties op te krikken. Vaccins tegen specifieke virussen bestaan helemaal niet: je krijgt gewoon een spuit met algemene, aspecifieke gamma-globulinen om je afweer te versterken.
  Deze unieke maatregel waarbij de vaccinatie-status van de hele wereldbevolking globaal wordt vastgelegd, bewijst dat dit dus helemaal geen vaccinatie tegen een ziekte betreft, maar iets anders.

 10. NOOIT NOOIT reden opgeven. Nee is nee.

  Nee uit geloofsovertuiging: zwakbegaafd en met dwang prikjes.
  Nee vanuit wantrouwen: terrorist, opgesloten en prikjes erin
  Nee vanuit eigen gezondheidsidee: krankzinnig, opgesloten in dwangbuis en prikjes erin.

  Ze willen de groep, zoals bij alles, in delen opsplitsen om prikjes er makkelijker in te krijgen.

  Het jeukt mij ook om te vertellen welke 30 motieven ik heb, maar wees wijs:
  NEE (als je al besluit ergens antwoord te geven EN NEVER ONDERTEKENEN!!!!!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in