Een 23-jarige voetballer is overleden na een korte ziekte, die het gevolg lijkt te zijn van het COVID-19 vaccin. Roy Butler, een voormalig speler van Waterford FC, stierf op de jonge leeftijd van 23. Zijn dood heeft de Ierse voetbalgemeenschap geschokt. Bronnen dicht bij Roy’s familie beweren dat hij op vrijdag 13 augustus het Janssen COVID-19 vaccin had gekregen. Roy overleed slechts vier dagen later, op dinsdag 17 augustus. Hij had geen bekende gezondheidsproblemen voorafgaand aan zijn plotselinge dood, schrijft Thecovidworld.com.

Na Roy’s overlijden volgden verschillende berichten op social media van familieleden en anderen die in contact stonden met zijn familie:

Roy’s tante, Marian Harte, plaatste de volgende tweets:

Alex Berenson, een Amerikaanse schrijver en voormalig verslaggever van de New York Times, reageerde met de volgende tweet:

In de online eerbetuigingen werd Roy omschreven als een echte gentleman, een ‘geweldige jonge knul’ en een geweldige voetballer. Waterford FC tweette: “Iedereen van Waterford FC wil Roy’s familie, vrienden, club en teamgenoten condoleren. Moge hij in vrede rusten.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van ‘Great Jobs Reset’Volg Frontnieuws op Telegram

Hooggerechtshof: J&J moet $2.1 miljard betalen in kankerverwekkende babypoeder rechtszaak

5 REACTIES

  1. En zo gaat het hele programma exact volgens plan. De grote opruiming is begonnen, komende maanden wordt een hel op aarde. Heb je mogelijkheden om een crematorium te beginnen of over te nemen, doen! Gouden business komende tijd.

  2. En weet je wat zo erg is . Al doe tering site.s op google. Zeggen . He passed away after a short illness… Niks over de spuit wat een kut propaganda bah . Google zn naam maar is en kijk op de ierse krantjes schandalig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here