In een werkelijk schokkende onthulling van Project Veritas schept een directielid van Pfizer voor de camera op over de “gerichte evolutie” van COVID door het bedrijf om winst te maken met vaccins. Hij zegt: “COVID wordt een melkkoe voor ons” en schept vervolgens op over het verbergen van dit feit voor het publiek terwijl hij “selectief gestructureerde mutaties beschrijft om [COVID-stammen] krachtiger te maken,” schrijft Mike Adams.

De undercover video werd onthuld door Project Veritas en James O’Keefe. De journalistieke organisatie – die gespecialiseerd is in undercovervideo’s van leidinggevenden en mediapersoonlijkheden die voor de camera verbazingwekkende dingen toegeven – heeft ook twee video’s geplaatst met interacties met Pfizer-directeur Jordan Trishton Walker, wiens zelfverklaarde titel luidt: “Pfizer Directeur Onderzoek en Ontwikkeling, Strategische Operaties – mRNA Scientific Planner.”

Wij moedigen alle lezers aan om Project Veritas en haar baanbrekende journalistieke inspanningen te supporten. Wij hebben de twee Project Veritas video’s opnieuw geplaatst op Brighteon.com voor het geval ze verwijderd worden van andere platforms, aangezien Pfizer buitengewone niveaus van controle en invloed uitoefent over niet alleen media organisaties maar ook tech platforms. Net vandaag, zoals Human Events meldt, hebben zowel de UK Daily Mail als MSN de artikelen van gisteren verwijderd die de interactie tussen Project Veritas en deze Pfizer-directeur beschrijven. Dit geeft aan dat zelfs de UK Daily Mail kan worden bedreigd of onder druk kan worden gezet om belangrijke journalistieke artikelen te verwijderen.

Bekijk de eerste Project Veritas-video’s hieronder, waar Walker te zien is terwijl hij opschept over de plannen van Pfizer om COVID te muteren en te profiteren van de “melkkoe” van COVID-varianten:

  Geen woorden kunnen de pijn beschrijven: Moeder vertelt hoe haar baby 5 dagen na haar tweede Pfizer-injectie overleed

En de tweede hier, waarop deze Pfizer directeur Project Veritas journalisten aanvalt en probeert hun apparatuur te stelen en te vernietigen:

Pfizer-directeur speelt de racistkaart en beschuldigt journalisten ervan “witte mensen” te zijn

Op een deel van de door Project Veritas gemaakte videobeelden is te zien hoe Pfizer-directeur Walker door het lint gaat, beweert te worden aangevallen door “witte” mensen en vervolgens probeert hun iPad hardware te vernietigen, gevolgd door een duwpartij en een gevecht op de vloer dat lijkt op een kooigevecht. In deze video-opnames is de Pfizer-directeur de man met het bruine T-shirt en de zwarte broek:

Een gedetailleerde analyse van de Pfizer bekentenissen, bedrijfsontvoering en gewelddadige aanval op Project Veritas journalisten

In de Situation Update podcast van vandaag behandel ik de Project Veritas ontmoeting met deze “berserker” Pfizer directeur die voor de camera verbazingwekkende bekentenissen aflegt over wat een illegaal Pfizer gain-of-function programma lijkt te zijn dat wordt ontwikkeld om toekomstige vaccin winsten te genereren.

Het is fascinerend hoe hij beweert dat Pfizer van plan is het virus te muteren en vervolgens winst te maken met de vaccins die worden gebruikt om diezelfde mutaties te behandelen.

In de podcast van vandaag roep ik op tot de arrestatie en vervolging van alle leidinggevenden van Pfizer die deel hebben uitgemaakt van deze snode samenzwering om het publiek te misleiden en te profiteren van het muteren van virussen om ze “krachtiger” te maken.

Ik behandel ook andere actuele nieuwsonderwerpen:

– Project Veritas BOMBSHELL ontmaskert Pfizer-directeur als gewelddadige, immorele gek.
– Pfizer directeur geeft op camera toe dat ze “selectief gestructureerde mutaties” uitvoeren om virussen “krachtiger” te maken.
– Geeft toe dat ze het publiek niet de waarheid vertellen over hun virusexperimenten en vaccinplannen
– Waarom werknemers van Pharma en Google PUUR KWAADAARDIG zijn en allemaal naar de hel gaan
– Eieren kosten nu $18 per dozijn in Manhattan
– H1N1 vogelgriep is een vals paniekverhaal om de voedselvoorziening te vernietigen
– Mexico verbiedt geoengineering en pogingen om de lucht te vervuilen voor winstdoeleinden
– Amerikaanse overheid gebruikt AI-antiterreursysteem om #vaccinsceptici aan te pakken
– Dochter van Chinese farma-tycoon gearresteerd bij terreuractie in Georgië
– IBM heeft zojuist 3.900 banen geschrapt en de ontslagen bij Big Tech nemen toe
– Mieren getraind om KANKER in urine te ruiken
– Is Damar Hamlin de nieuwe Tiffany Dover? Media cover-up uitgelegd

  Ten minste 48.000 mensen die werden gedekt door Medicare in de VS zijn overleden binnen 14 dagen na het nemen van een Covid-19 vaccin 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZ28.310 – De code bestemd voor de ongevaccineerden
Volgend artikelAmerikaanse Abrams tanks zijn zelfs kwetsbaar voor wapens uit het Sovjettijdperk, zegt expert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Can we find some relatives of Mr. Walker, for eventually alk them how they feel for perhaps having lost members of their familie or just friends ?
  Maybe they also only took the “false vaccine” with all the negative implications !

  • Ook facebook en Twitter moeten vervolg worden zij hebben steun gegeven aan de grootste criminelen en het volk mond dood gemaakt , hoeveel mensen heeft het tuig hun werk afgenomen en zelfs in gekkenhuizen laten plaatsen maar de werkelijke gekken zijn juist de zitten in de beleidsmakers allemaal doden zulke mens kan je nooit meer vertrouwen.

 2. 27/01/2023
  ´Meerdere Ministeries hebben een Behavioural Insights Team (BIT) dat zich bezighoudt met gedragsonderzoek en -beïnvloeding van de burger. Niet alleen ten tijde van de coronacrisis, maar permanent. Politiek is een kwestie van manipuleren? Cees van den Bos schreef naar aanleiding van de informatie verkregen met WOB-verzoeken een ontnuchterend artikel.´

  Lees verder: https://stichtingvaccinvrij.nl/wob-dossier-gedragsbeinvloeding-van-de-burger-grootschalig-georganiseerd/

  • De overheid is ook de grootste vijand en iedereen accepteert dat zij bepalen en autoriteit uitoefenen terwijl zij niets te bepalen heeft en slechts hoort te dienen.

   De mens is slaaf van zijn eigen geest want wie het snapt doet niet mee en luistert nergens naar. Niemand heeft autoriteit en de overheid moet doen wat de mens wil en niet andersom.

   • En zo is het. Daarom, stop met tv kijken.en.msm volgen. Ik doe dat nu meer dan 2 jaar en.het lucht op.

    Enveloppies met prik uitnodigingen van.het Rivm stuur ik retour afzender compleet volgekalkt met allerlei leuzen en verwensingen. Lucht ook op.

    Op twitter verwijt en zet ik ook M. Rutte te kakken net als vele anderen dat doen.

    Zo deelde hij onder andere een tijdje geleden mee dat hij weer eens een gesprekje had gehad met Zelensky.

    Ik reageer dan met: de ene crimineel belt de andere…

  • Ja, en dat is bij jongeren helaas grotendeels gelukt.
   Wij wappies hebben 1 zoon die zich wel heeft laten prikken omdat hem beloofd was dat hij dan weer mocht ” dansen”..

 3. Fijn om te lezen dat het gebluf van deze Pfizer kerel een goed voorbeeld is van ontmaskering, echter het heeft geen invloed op het verdienmodel en beleid van een Amerikaans techbedrijf, de EU en het franchise bedrijfje Nederland heeft bepaalde plannen voor haar burgers welke Pfizer in de kaart spelen en het belangrijkste is dat 90% van de mensen compleet geen notie of notie willen hebben van het feit dat het “volk” uit proefkonijnen bestaat, 8% denkt te kunnen denken en slechts 2% van de mensen kan onafhankelijk kritisch denken ergo een kleine minderheid dus, zet dat af tegen regen die slim zijn en een leidende rol voor de overheid beïnvloeden.

 4. Welke beerputten?

  1 De grondwetswijziging die discriminatie van sexuele geaardheid verbied ….zodat die staats-pedofielen van o.a. Drol666 en Justitie zijn afgeschermd.

  2. De moordpartijen op de wereldbevolking middels die vaccins

  3. De vervuiling van de atmosfeer met die vieze giftige chemtrails

  4. Het stelen van verkiezingen.

  5. Het inlijven van de pers en de het tv nieuws om te voorkomen dat de dictators bekritiseerd kunnen worden.

  6. Het verzieken en kapot bezuinigen van de echte gezondheidszorg, en daar Pfizer en consorten alle ruimte voor geven

  7. Hoogverraad, door het land uit handen te geven aan dat corrupte EU- tuig .

  8. Het financieren van Bio-labs in een van de meest corrupte landen van Europa.

  9. Het mede- financiëren van een opzet naar de derde wereldoorlog door het steunen van een van de meest corrupte landen ter wereld…….. Amerika.

  10. Het instemmen met het toevoegen van een langzame giftige stroom kankerverwekkende hoeveelheid E.nrs aan het voedsel.

  11. Het instemmen in het geheim met al het bovenstaande , en dat bewust als een niet aflatende terreur gebruiken tegen de bevolking.

  12. Het tegenhouden van milieuvriendelijke Vrije Energie, in samenwerking met die corrupte Rothschild-maatschappijen iedereen afhankelijk maken van fossiele brandstoffen……..en dan roepen dat de wereldbevolking verantwoordelijk is voor de vervuiling

  13. Het zijn van een absolute hypocriete hufter, die het niet erg vindt om middels van gemartelde kinderen afgetapte adenochroom , op een fijne manier oud te worden. Het letterlijk zijn van een gore vampier dus ……en dan het gore lef willen hebben om iets bestuurlijke te willen verzieken.

  OPZETTEN DIE TRIBUNALEN EN DAT AFSCHUWELIJKE SCHORUM VAN DEZE AARDBOL AFSCHIETEN.

  OPSCHIETEN DAARMEE VOOR HET TE LAAT IS.

 5. Project Veritas.
  Judicial Watch.
  Twee dappere en onthullende Projekten in de V.S.
  Steun ze !

  Wat een ongelofelijk imbeciele, dus gevaarlijke,
  ‘woke’ idioot is nu “hoofd ontwikkeling” bij Pfizer.
  Er wordt dus toegegeven, dat ze ‘gain of function’ – genetische manipulatie doen,
  dus nieuwe ziektes veroorzaken, met als doel nieuwe “medicijnen” te kunnen verkopen.
  Puur misdadig.

 6. Het gehele toneelstuk van een gifspuitcrimineel die uit zijn dak gaat omdat hij wordt ontmaskerd is gewoon een klucht en uiterst lachwekkend.
  Het laat mooi zien wat een mentale wrakken er op de wereld rondlopen. Vroeger was er ‘Meer en Berg’ inclusief dwangbuis voor dit soort doorgedraaide idioten om ze in bedwang te houden. Een great reset is hard nodig om dit soort tuig permanent op te ruimen

  • Hij denkt dat hij nu een echte leader is, door mee te gaan doen met regelrechte hoog-psychopaten. En zo zijn er zo veel. Volkomen corrupt en ethiekloos persoon. Zelf een hoog psychopaat, zou onmiddelijk in de gevangenis gegooid moeten worden. For Life.

 7. Quote”COVID bracht de pestkoppen in mensen met autoritaire neigingen naar boven en stelde hen in staat hun ergste impulsen uit te voeren.

  Zonder enige verantwoording.”

 8. geloof er niets van.
  na -tig keer zijn die ‘CEOs’ echt wel voorzichtig.
  veritas is al omgekocht of die gast speelt mee om de aandacht van de gifspuit naar het nietbestaande ‘virus’ te verleggen.

 9. ik heb wat moeite met deze video: Ik kan mij nl niet voorstellen dat dit een directeur van een Pfizer onderdeel is. Ja misschien is het een directeur maar dan wel een heel slechte. Ik zou zeggen dit is een aso directeur zonder fatsoelijke manieren. Dat ze bij Pfizer bezig zijn om nog meer winst te verkrijgen met dubieuze vaccins dat wil ik wel geloven.

 10. Hoe gestoord moet je zijn om die baan überhaupt te willen.

  Ik geloof dit wel.

  Je vraagt je toch af uit welke drekput dit jong heeft weten te ontsnappen. Van wat voor planeet komt dat in godsnaam?!.

  Dat je dit gelooft, begrijp ik wel. Te onwaarschijnlijk voor woorden……maar dat waren die guidestones ook……. hetzelfde als dit in your face als het zoveelste zieke kunstwerk…….te onwaarschijnlijk voor woorden .

  Maar inmiddels wel opgeblazen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in