Het World Economic Forum (WEF) onder leiding van Klaus Schwab tweette vrijdag een video waarin de globale lockdowns worden gevierd.

Schwab en het WEF juichen de lege straten toe en benadrukken dat de globale pandemie lockdowns “steden over de hele wereld stilletjes verbeteren”. De video toont verlaten straten, lege fabrieken en vliegtuigen die aan de grond blijven. Blijkbaar maakt het WEF zich geen zorgen over de armste burgers ter wereld, die zwaar hebben geleden onder de NWO lockdowns voor een virus dat voornamelijk toeslaat op 80-jarigen.

De globale lockdowns van de Great Reset-priesters zullen 120 miljoen mensen in extreme armoede storten.

Het WEF, het belangrijkste orgaan dat Klaus Schwabs idee van een zogeheten “Great Reset” van een globale economische orde promoot, werd alom belachelijk gemaakt voor de post, onder meer door Martin Daubney, voormalig lid van het Europees Parlement voor de Brexit-partij, die een van de eersten was die de video onder de aandacht bracht voordat ze werd verwijderd. Daubney plaatste de video later opnieuw, waardoor het WEF nog meer kritiek te verduren kreeg.

Ik ben blij dat ze dit hebben getweet, want het heeft hen ontmaskerd als de wereldvreemde idioten die ze zijn. Het WEF ziet de mensheid als een plaag, iets dat gecontroleerd en gevangen gehouden moet worden, om de arbitraire klimaatdoelstellingen te halen.

Er is alleen één probleem: het publiek wil niet meewerken aan hun Great Reset onzin. Alle dingen die het WEF wil stoppen: werk, reizen, kapitalisme, zijn de dingen waar de overgrote meerderheid van de mensheid voor leeft. De WEF heeft zichzelf ontmaskerd als belachelijk ongevoelig voor de gewone man en vrouw. Beschut in hun ivoren torens, behandelen ze de rest van ons met absolute ziedende minachting, zegt Daubney in een gesprek met Breitbart.

Klaus Schwab heeft ook duidelijk gemaakt dat lockdowns een geweldige optie zijn om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Verwacht dat de globalisten in de toekomst zullen aandringen op lockdowns voor hun snode agenda.

  Vergeet de blame game, Nordstream Sabotage gaat over de Grote Reset en niets anders

Backup:

Totalitarisme vanuit Davos: wat is de agenda van de Great Reset?

Vorig artikelViraal flauwvallende Vaccin-verpleegster plaatst cryptische Instagram-post na twee maanden van stilte
Volgend artikelBill Gates wil genetisch gemanipuleerde muggen vrijlaten om je in te spuiten met vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Het zal natuurlijk weer de plicht zijn van de uitgemelkte westerse belastingbetalers om ‘uit solidariteit’ op te draaien voor die 120 miljoen mensen die als gevolg van absurde coronamaatregelen in extreme armoede terecht gekomen zijn. Ten koste van de rijkelijke wedden, pensioenen en onkostenvergoedingen van de politici, die ons (beweren te) vertegenwoordigen, zal het alleszins niet gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in