Bill Gates wil genetisch gemanipuleerde muggen vrijlaten om je in te spuiten met vaccins

7
5149

Vliegende injectiespuiten is een uitdrukking die wordt gebruikt om te verwijzen naar een voorgesteld project dat wordt gefinancierd door Bill Gates om genetisch gemodificeerde muggen te creëren die vaccins injecteren bij mensen wanneer zij hen bijten.

In 2008 heeft de Bill and Melinda Gates Foundation 100.000 dollar toegekend aan Hiroyuki Matsuoka van de Jichi Medical University in Japan om onderzoek te doen naar genetisch gemodificeerde muggen.

Hiroyuki Matsuoka van de Jichi Medical University in Japan denkt dat het mogelijk is om van muggen die normaal ziektes overbrengen “vliegende injectiespuiten” te maken, zodat ze vaccins afgeven wanneer ze mensen bijten.

Professor Hiroyuki Matsuoka zal proberen een mug te ontwerpen die een malariavaccin-eiwit kan produceren en uitscheiden in de huid van een gastheer. De hoop is dat dergelijke muggen ook beschermende vaccins tegen andere besmettelijke ziekten kunnen leveren.

Als Matsuoka bewijst dat zijn idee waardevol is, komt hij in aanmerking voor nog eens 1 miljoen dollar aan financiering. De Washington Post noemt vliegende injectiespuiten een “gewaagd idee”.

In feite heeft Bill Gates ooit een zwerm muggen losgelaten op nietsvermoedend publiek tijdens een TED-conferentie in 2009.

“Er is geen reden dat alleen arme mensen dit zouden moeten meemaken”, zei Bill Gates, voordat hij eraan toevoegde dat de muggen niet besmettelijk waren.

Bill Gates financiert ook een project dat tot doel heeft een onzichtbare Quantum-Dot Tattoos aan te brengen die verborgen zit in het Coronavaccin om je vaccinatiegeschiedenis op te slaan.

Quantum-dot tatoeages worden aangebracht op oplosbare suikerhoudende micronaalden, die in een vaccin fluorescerende quantum dots bevatten die zijn ingebed in biocompatibele capsules van micrometer-formaat. Als de micronaalden eenmaal onder de huid zijn opgelost, laten ze de ingekapselde quantum dots achter, waarvan de patronen kunnen worden afgelezen om het toegediende vaccin te identificeren.

Globalisten zijn de roofdieren, COVID-19 is het wapen, en u bent de prooi

Volgens een peer-reviewed onderzoek dat in een gerespecteerd tijdschrift is gepubliceerd door ’s werelds meest gezaghebbende vaccinwetenschappers, doodde Bill Gates DTP-vaccin tien keer meer Afrikaanse meisjes dan de ziekte zelf.

De Indiërs moeten zich ervan bewust zijn dat het door de Britten geleide Gavi, the Vaccine Alliance, erin is geslaagd te infiltreren in de Indiase beleidsvorming op het gebied van de gezondheidszorg, waardoor het een strategische positie heeft verworven om India’s reactie op het Coronavirus te dicteren.

Hoewel het VK de grootste financier van GAVI is, volgt de uitvoering ervan wat bekend staat als de “Gates-aanpak”. Het Gates-vaccin staat bij critici bekend als het “Vaccin-kartel” of “Pharma-kartel” en de vaccins van dit kartel worden ervan beschuldigd wereldwijd ten minste 38 miljoen vroegtijdige sterfgevallen te hebben veroorzaakt.

Ook het zogeheten “Swadeshi” Indiase Covid-19 vaccin COVAXIN, gemaakt door Bharat Biotech, werd vanaf het begin gesteund door Bill Gates en de internationale pharma-lobby.

Bill Gates’ agenda en zijn “obsessie met vaccins” werden vorig jaar ontmaskerd in een  schrijven van Robert F. Kennedy Jr., de neef van de voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy:

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. Kennedy

Vorig artikelWorld Economic Forum verwijdert hun video met toejuiching op de lockdowns die 120 miljoen mensen in extreme armoede hebben gestort
Volgend artikelHet aantal Covid-doden is met 1600% overdreven volgens wetenschappelijk bewijs – ondanks wat ‘Factcheckers’ zeggen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. DEZE psychopaat dient zsm te worden gearresteerd , berecht en veroordeeld . Hetzij doodstraf , hetzij levenslange gevangenisstraf ZONDER enige vorm van contact met de buitenwereld , noch enige kans op vervroegde/voorwaardelijke vrijlating . Die man is KRANKZINNIG !!!

 2. Dit gaat van kwaad naar erger nu gaat facist gates ook nog eens voor god de vader spelen door met de natuur te knoeien!??
  Hij vergeet wel dat als je met de natuur speelt dat zoiets kan keren tegen de mens zelf maar dat laat deze facist natuurlijk koud want geld en macht is het enige wat telt in zijn zieke kop?
  Hier maar 1 middel voor en dat is een kogel tussen zijn 2 ogen!

 3. Daar komen de genetisch aangepaste muggen van Bill Gates: ‘crimineel experiment’

  Miljardair Psychopaat Bill Gates boekte onlangs tegenslag toen de Zweedse autoriteiten besloten geen toestemming te verlenen voor zijn project om de zon te dimmen.
  Niet getreurd, deze bezige bij heeft nog meer projecten lopen.

  Men is bijvoorbeeld van plan om deze week duizenden genetisch gemodificeerde muggen los te laten in de Florida Keys, tot grote bezorgdheid van lokale bewoners.
  Zij zitten er niet op te wachten om proefkonijnen te zijn in dit ‘criminele’ experiment.

  Het project wordt geleid door het Florida Keys Mosquito Control District (FKMCD) en Oxitec, een Britse biotechfirma die wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.
  Zij willen de komende 12 weken zo’n 144.000 gelekoortsmuggen loslaten, die onder meer gele koorts, dengue en het zikavirus verspreiden.
  De gemodificeerde mannetjesmug is zo aangepast dat vrouwelijke nakomelingen die hij verwekt, sterven voordat ze volwassen zijn.

  https://www.ninefornews.nl/daar-komen-de-genetisch-aangepaste-muggen-van-bill-gates-crimineel-experiment/

 4. Wat maakt en Waarom is het toch zo moeilijk om deze gast , Bill Gates , te arresteren. Wie is hij , om te beslissen dat die genetisch gemanipuleerde muggen zomaar los mogen worden gelaten op de bevolking. Dit is toch krankzinnig. De Gouverneur van Florida zal toch ook wel bepaalde zaken kunnen VERBIEDEN !!!

 5. Wordt het niet tijd die gek een spuitje te geven?
  Wat een idioot zeg.
  Lukte als niet een stabiel operating systeem te maken en het wordt steeds gekker nu die malloot zich op
  vaccinaties stort.

 6. Heel eerlijk gezegd, ik vroeg mij al af hoelang het zou duren dat er muggen bijgehaald zouden worden.
  Op deze manier had ik nog niet verwacht, maar wel dat die ons dan hetzelfde als een malaria mug zouden kunnen “besmetten”.

  Ik zou zeggen, geef die narcist iedere dag een cocktail van alle gifspuiten die hij ondertussen heeft laten maken.
  Kijken hoelang hij het volhoud.

 7. Bill Gates is op 27 Juli , 2021 , in North Carolina , gearresteerd . Wordt momenteel vast gehouden in Guantanamo Bay (Gitmo) in afwachting van zijn proces.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in