Viraal flauwvallende Vaccin-verpleegster plaatst cryptische Instagram-post na twee maanden van stilte

Complottheorieën volgens welke Tiffany Dover stierf na toediening van het Pfizer-vaccin duiken weer op na maandenlang zwijgen op social media-accounts van verpleegster.

2
Foto & berichtgeving via Newswars.

De Amerikaanse verpleegster uit Tennessee die tijdens een live tv-interview flauwviel nadat haar het Covid-19 vaccin was ingespoten, is uit een maandenlange stilte tevoorschijn gekomen met een cryptische Instagram-post.

Tiffany Dover, een gediplomeerd verpleegster in het CHI Memorial Hospital in Chattanooga, werd in december het onderwerp van intense online aandacht nadat ze flauwviel tijdens een gesprek met verslaggevers sprak niet lang nadat ze het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin had gekregen.

Het incident leidde tot theorieën dat Dover mogelijk was overleden na het krijgen van de Covid-prik, wat Dover ertoe aanzette een verklaring uit te brengen waarin ze het publiek verzekerde dat ze nog steeds in leven was en gezond.

“Ik heb een geschiedenis van een overactieve vasovagale reactie, en dus als ik me pijn doe aan iets, een spijker of als ik mijn teen stoot, val ik gewoon flauw”, zei ze.

Het CHI Memorial Hospital gaf ook een korte video vrij waarin werd beweerd dat Dover “het goed maakte”.

Dovers laatste Instagram-post na maanden van stilte, waarop ze te zien is op een skireis in Colorado met het bijschrift, “Ontmoet me aan de andere kant van het paradijs”, heeft echter opnieuw de geruchten over haar dood doen herleven.

De post ging al snel viraal op social media, waarbij netcitizens zich afvroegen waarom Dover na maanden van stilte plotseling een bericht op Instagram zou plaatsen met een mysterieus onderschrift.

Zoals eerder vermeld, heeft het CHI Memorial Hospital een video vrijgegeven waarop te zien is hoe het “goed gaat” met Dover, maar die video is sindsdien verwijderd op het Twitter-account van het ziekenhuis.

Corona: verpleegster stort in na vaccinatie

  26 BLM-activisten werden gearresteerd tijdens een straatblokkade - wie valt op wat ze allemaal gemeen hebben?
Vorig artikelDe fake Covid-“pandemie” is het excuus voor concentratiekampen
Volgend artikelWorld Economic Forum verwijdert hun video met toejuiching op de lockdowns die 120 miljoen mensen in extreme armoede hebben gestort
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Tiffany is overleden kom op zeg!! Dit is over haar graf!! Zoom in maak een snapshot kijk ogen blauw -postuur en vergelijk!! Walgelijke!!

  2. Degenen die geloven dat dit Tiffany is geloven ook in Sinterklaas.

    Maarre….hoe kunnen ze weten, waar, waneer, welke mutatie üitbreekt”, behalve als ze het zelf uitzetten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in