sabrinabelle / Pixabay

Twee Japanse topbedrijven hebben gewaarschuwd dat kunstmatige intelligentie een totale ineenstorting van de sociale orde kan veroorzaken als er niet snel paal en perk aan wordt gesteld.

Nippon Telegraph and Telephone (NTT) en Yomiuri Shimbun Group Holdings, ’s lands grootste telecommunicatiebedrijf en ’s lands grootste krant, hebben samen het AI-manifest gepubliceerd, bericht Tyler Durden.

Hierin wordt gewaarschuwd dat als er niet snel wetgeving wordt aangenomen in grote landen over de hele wereld, kunstmatige intelligentie de democratie dreigt te decimeren en wijdverspreide maatschappelijke onrust dreigt te veroorzaken.

Verwijzend naar AI-programma’s die worden ontwikkeld door Amerikaanse techgiganten, waarschuwt het manifest: “In het ergste geval kunnen de democratie en de sociale orde instorten, wat kan leiden tot oorlogen.”

Het rapport stelt dat dergelijke technologie is ontworpen om de aandacht van gebruikers te trekken zonder zich te bekommeren om moraliteit of nauwkeurigheid.

Onder leiding van onderzoekers van de Keio University riepen de bedrijven de Japanse regering op om nieuwe wetten aan te nemen om verkiezingen en nationale veiligheid te beschermen tegen AI.

Zoals we al eerder aangaven, veroorzaakten programma’s zoals Google’s Gemini AI-systeem woede nadat ze openlijk blanke mensen discrimineerden en in sommige gevallen helemaal uit de geschiedenis wiste.

OpenAI’s ChatGPT produceerde al even belachelijke inhoud. In één geval zei het dat het zou weigeren om stilletjes een racistisch scheldwoord uit te spreken dat geen mens kon horen om 1 miljard blanken te redden van een “pijnlijke dood.”

  Bill Gates dringt er bij overheden op aan om boeren te vervangen door AI 'Smart Farming' Bots


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kunstmatige Intelligentie: Een seculiere kijk op de digitale antichristVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWOIII; Nog een sprong voorwaarts naar de dood van het globalisme
Volgend artikelWW III Update ALERT: Iraanse aanvallen in Syrië (en mogelijk andere plaatsen) tegen Israël zijn op handen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ja joh, nog meer wetgeving. En dan om de democratie te redden. Mag ik effe lachen. Welke democratie? Wetgeving op wetgeving op wetgeving. Er komen alleen maar wetten bij en geen enkele gaat ooit weg. Laat AI in godsnaam komen slechter kan het toch niet meer worden.

  • Gijp april 10, 2024 Bij 09:08

   Tja Gijp je kun jezelf niet vergelijken met 90 procent van de Nederlanders die hun kop in het zand steken en doen alsof hun neus bloeden en van de Prins geen kwaad weten zo’n 8 percent die denken dat ze kunnen denken de overgebleven 2 procent kunnen onafhankelijk kritisch denken.

   https://www.frontnieuws.com/58959-2/

 2. Kan AI ook je tuin omspitten of een lekkage op je dak maken of een stukje gaan wandelen met je kleinkind of de aardappelen schillen of …….dat AI of IA moeten we ook niet groter maken dan de propagandisten ons propaganderen.

  • Adrian april 10, 2024 Bij 10:56

   Juist, goed, kort en krachtig verwoord, AI is een globalistisch middel om de wereldbevolking te decimeren hoe dan ook. Een leuk voorbeeld toen op de zaak een lasrobot werd geïnstalleerd wilde geen een lasser deze constant bedienen, alhoewel de robot het meeste zelf deed, een collega die ik goed kon pruimen gaf ik de raad om de lens van de robot met blanke lak in te spuiten de robot ging daardoor naast de las lassen en maakte een puinzooi van de werkstukken.

   De leidinggevende chef met de handen in het haar hoe dat nu ineens kon gebeuren, (hij werd nogal flink gemasseerd door de leverancier van de lasrobot, kun je zien dat bijna iedereen een beetje corrupt is als het om geld gaat) moraal van dit verhaal iedereen wil zelfstandig kunnen werken en zijn baan niet verloren zien gaan worden door een robot die aangedreven wordt door het woord zegt het al, Kunstmatige intelligentie.

  • Het korte antwoord hierop is Ja

   een voorbeeldje

   https://www.youtube.com/watch?v=GWSi4YIh6fc

   https://www.youtube.com/watch?v=ubVoZik-Q2w

   https://www.youtube.com/watch?v=Le122vas9aM

   Velen onderschatten de snelheid waarmee AI ontwikkeld.

   En laat AI toe zelf deze robots te maken en het zal nog veel sneller gaan.

   het doel van de elite is ons binnen de 5 jaar volledig te vervangen. en een kleine 1 miljard wereldwijd over te houden als slaven tot deze ook niet meer nodig zijn.

   Althans dat is wat zij denken maar uiteindelijk zullen ook zij slachtoffer worden van hun eigen creatie.

   • dwd april 10, 2024 Bij 12:48

    Bijvoorbeeld wanneer er door het snel voortschrijdend kunstmatige intelligentie in de Westerse wereld 1 miljard of meer mensen werkeloos worden, hoe moeten de mensen dan de producten betalen die dan zgn. geproduceerd werden door kunstmatig aangedreven intelligentie?

 3. Nee Adrian, dat kan Ai niet. Maar wat Ai wel kan is banen van nuttelozen vervangen. En beter dan de nuttelozen zelf als AI een beetje netjes geprogrammeerd wordt. En dat programmeren is helemaal niet moeilijk. Alles staat al op YouTube. Ik heb het zelf gedaan. Fascinerend is het wel.

  En dat is maar goed ook. Corruptie viert hoogtij is de wereld. Tijd dat daar eens een einde aan wordt gemaakt. En als iemand een klote AI bouwt, dan bouw jij toch een betere.

 4. Die AI kan wel heel snel het internet afstruinen en met antwoorden komen. Het wil nog niet zeggen dat hij de waarheid in pacht heeft. De AI die ik probeerde, liet ik een paar moppen tappen. Helaas kende hij het verschil tussen moppen en raadsels niet, ondanks meerdere aanwijzingen van mijn kant (Ik ben geen grote fan van raadsels). Ik ben er nog steeds niet zo van onder de indruk, maar wat niet is kan komen. Zodra AI het verschil tussen moppen en raadsels kent, wil ik er wel in mee dat er iets van intelligentie in zit. Totdan, mogen de programmeurs er nog wat meer aan prutsen.

    • Hier heb je je antwoord:

     Nog een vraagje, gewoon een domme vraag. Wat is het verschil tussen raadsels en moppen.

     ChatGPT
     Dat is eigenlijk helemaal geen domme vraag! Het onderscheid tussen raadsels en moppen is vrij eenvoudig, maar ze hebben wel verschillende doelen en vormen:

     Raadsels:
     Raadsels zijn puzzels of vragen die bedoeld zijn om de luisteraar aan het denken te zetten en een antwoord te raden.
     Ze zijn vaak opgebouwd als een korte verklaring, gevolgd door een vraag waarbij de luisteraar moet proberen het juiste antwoord te raden.
     Het plezier bij raadsels komt voort uit het proberen oplossen ervan. Het draait om het intellectuele aspect en de voldoening die voortkomt uit het vinden van het antwoord.
     Een voorbeeld van een raadsel is: “Wat is groen en zit op een hek? Een tondeuse.”
     Moppen:
     Moppen zijn grappige verhalen, anekdotes of uitspraken die bedoeld zijn om mensen te laten lachen.
     Ze hebben vaak een opbouw met een inleiding, een ontwikkeling van het verhaal en een verrassende wending (de grap) die tot een lach leidt.
     Het plezier bij moppen komt voort uit de humor en het verrassingselement. Mensen lachen om de absurditeit, onverwachte wendingen, woordspelingen, of de sociale commentaren die in de moppen verwerkt kunnen zijn.
     Een voorbeeld van een mop is: “Waarom nam de kip de trein? Omdat het te ver was om te lopen.”
     Kortom, terwijl raadsels mensen uitdagen om een antwoord te vinden, zijn moppen bedoeld om mensen te vermaken en te laten lachen. Beide kunnen leuk zijn, maar ze hebben verschillende doelen en benaderingen.

 5. LOL at Democratie, het is altijd een Demoncreatie geweest, zodat ze wereldwijd opperende organisaties konden opzetten its good for us, its for peace its together, its one world govern… ala VN/NATO/Red Cross/WEF/UNHCR/WHO/enz enz enz, die zelfde organisaties eens ingenesteld die zich nu als 1 organiseren ala georganiseerde Zionisten, euh criminele organisatie om tegen ons in te zetten voor hun doelen…

  • Dat heb je inderdaad goed bevonden. Democratie wordt altijd gebruikt door socialisten om de vrijheid van mensen af te nemen. De founding father van de Verenigde Staten zeiden dat democratie slecht is omdat het de teranie van de meerderheid is. Daarom dat de founding fathers een grondwettelijke republiek voor ogen hadden en geen democratische republiek. Jammer genoeg hebben socialisten of bankiers dat model volledig kapot gemaakt.

 6. De toekomst van AI gaat niet over het creëren van superintelligente machines, maar over het verbeteren van de mens zijn capaciteiten. Vroeger noemde men het statistieken op basis van voorwaardelijke kansen. Bv je koopt bier en er naast ligt chips omdat men weet dat het samen hoort.
  Later sprak men van Regressie analyse en wat later van cluster analyse en weer wat later over data science.
  Nu is het Artificial Intelligence wat gelijk staat voor Animal Intelligence. Als het kind maar een naam heeft.

 7. Mensen die deze waarschuwingen geven lijken niet te snappen wat AI in de huidige vorm eigenlijk is. Een taalmodel zoals ChatGPT of GPT4 snappen niet wat wij of zijzelf eigenlijk zeggen, zij zijn zo dom als een deur, een hond heeft meer verstand dan AI algoritmen. Wat deze algoritmen doen is het herkennen van patronen. Als jij een vraag stelt aan ChatGPT dan zal het algoritme gaan zoeken naar patronen die hij heeft opgeslaan in de miljoenen boeken en teksten die in zijn database staan. En als hij dezelfde patronen vind zal die op basis van die patronen een gestructureerd antwoord geven. Maar er is een groot probleem met deze algoritmes en dat is dat deze algoritmen gaan hallucineren. Dit probleem gaan ze uiteindelijk wel oplossen maar dat gaat juist een voordeel zijn voor mensen die in de waarheid geloven want dan gaan die algoritmes eerlijker worden.

  Deze bedrijven die paniekzaaien over AI zijn waarschijnlijk lid van het globalistenclubje. Zij willen dat AI niet toegankelijk wordt gemaakt voor normale mensen zodat zij onze rechten kunnen overtreden met de hulp van AI algoritmen. Maar als normale mensen toegang hebben tot AI algoritmen kunnen zij die gebruiken zodat zij zich kunnen verzetten tegen hun tirannie. Het laatste wat wij moeten doen is de baby met het badwater weggooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in