Terwijl Oekraïne de aandacht van het publiek heeft getrokken, wordt de grimmige realiteit van het covid-19 “vaccin” steeds duidelijker. De ongevaccineerden waren in de laatste verslagperiode goed voor 559 doden, terwijl de gevaccineerden goed waren voor 4.302 doden, waarvan de meesten drievoudig gevaccineerd, schrijft Thetruthseeker.co.uk.

Het Britse Health Security Agency kwam met hun Week 8 rapport, dat gegevens bevat over covid-19 gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen van 24 januari tot 22 februari. Mensen die gevaccineerd zijn met spike-eiwit mRNA maken momenteel 90 procent uit van de covid-19 sterfgevallen in Engeland! Een schokkende 80 procent van deze sterfgevallen komt voor bij mensen die DRIE keer gevaccineerd zijn met spike-eiwit-mRNA. De gegevens zijn afkomstig uit het UKHSA Vaccine Surveillance Report.

Covid-19 vaccins hebben nooit de overdracht en de replicatie van coronavirussen gestopt en waren NOOIT voor 95 procent effectief in het voorkomen van ziekenhuisopname en sterfte, zoals werd geadverteerd. Volgens de gegevens hier berusten de covid-19 vaccins op medische fraude en zijn ze een ontvolkingswapen dat ziekte en dood bestendigt.

Winter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerden

Het officiële narratief is aan het instorten. De winter van 2022 zou een “winter des doods” worden voor de ongevaccineerden. Maar de ongevaccineerden maken nu slechts 27 procent uit van het aantal ziektegevallen, 25 procent van de ziekenhuisopnamen, en ruwweg 10 procent van de sterfgevallen in Engeland. Het Verenigd Koninkrijk leeft officieel in een pandemie van de “volledig gevaccineerden”. Tot overmaat van ramp blijft het aantal sterfgevallen stijgen bij bevolkingsgroepen die drievoudig gevaccineerd zijn, wat bewijst dat de derde prik helemaal geen immuunversterker is. Deze derde prik is gewoon weer een ontstekingsdosis spike-eiwitten – een spelletje Russische roulette dat meer bloedklonters en hartontstekingen veroorzaakt, wat leidt tot verdere uitputting van het immuunsysteem, ziekte en dood.

  Jonge mensen sterven na vaccinatie - atleten storten plotseling in

Terwijl het Week 8 rapport een schrijnend beeld schetst van falende vaccins, vaccinschade en blootgelegde propaganda, staat in het rapport ook: “deze ruwe gegevens mogen niet gebruikt worden om de doeltreffendheid van vaccins te schatten.” Met andere woorden, de ruwe gegevens moeten genegeerd worden en het covid-19 vaccinatienarratief moet nog steeds blindelings en arrogant geloofd worden.

Volgens de gegevens hebben ruwweg 400.000 ongevaccineerden positief getest op covid-19 en meer dan een miljoen GEVACCINEERDE mensen positief getest. In totaal werden 752.126 van deze gevallen geregistreerd bij drievoudig gevaccineerde personen. Deze gegevens zijn schokkend omdat de ongevaccineerden degenen zijn die gewoonlijk gedwongen worden om covid-19 PCR-testen te doen als voorwaarde om met het publiek om te kunnen gaan. Als de ongevaccineerden aan bepaalde openbare evenementen willen deelnemen en willen reizen, lopen zij meer kans op contacttracering en gedwongen uitstrijkjes, alsof zij geen vrijheid of recht op een eerlijk proces hebben.

Daarentegen kunnen de meeste gevaccineerden in het Verenigd Koninkrijk (die niet gehandicapt, ziek, in het ziekenhuis opgenomen of gedood zijn door het vaccin) een bewijs van vaccinatie laten zien en dan verder gaan met hun leven. Maar hoe vaak de gevaccineerden ook worden geboosterd en opnieuw worden gebrandmerkt met updates van het vaccinpaspoort, dit is de groep die steeds vaker positief test en in het ziekenhuis opduikt.

De meeste positieve covid-19 gevallen in het ongevaccineerde cohort (303.107) werden bij kinderen geconstateerd. Dat komt omdat de kinderen routinematig worden getest, geïsoleerd en te schande gemaakt als onmenselijke ziekteverspreiders. Bovendien worden kinderen als covid-positief geclassificeerd binnen 28 dagen na een ziekenhuisopname die niets met covid-19 te maken heeft! Volgens de gegevens vertonen bijna alle kinderen milde symptomen en herstellen ze. Onder de gevaccineerde ziekenhuisopnamen is het overlevingspercentage echter veel lager.

  "Slimste man van Amerika" ontrafelt de vaccin sterilisatie agenda van de globale elite

Het zijn de gevaccineerden die de ziekenhuisbedden in beslag nemen en voor 90 procent de meerderheid zijn die sterven

Gevaccineerden hebben de afgelopen maand 73 procent van alle covid-19 gevallen in Engeland voor hun rekening genomen en zijn de duidelijke drijvende kracht achter de overdracht van het virus. De gevaccineerden zijn ook degenen die de ziekenhuizen overspoelen. Er waren vorige maand 2.341 ongevaccineerde ziekenhuisopnamen (een aantal dat snel daalt). Er waren echter 6.889 ziekenhuisopnamen voor de gevaccineerden (een aantal dat snel toeneemt). De meeste van deze ziekenhuisopnames doen zich voor bij drievoudig gevaccineerden (4.936). In totaal wordt 75 procent van alle Covid-19 ziekenhuisopnames waargenomen bij de gevaccineerden.

Wat de sterfgevallen betreft, gaat het ongevaccineerde cohort erop vooruit. De ongevaccineerden waren goed voor 559 sterfgevallen in de laatste verslagperiode en de gevaccineerden voor 4.302 sterfgevallen, waarbij de meerderheid van de sterfgevallen zich voordeed bij de drievoudig gevaccineerden (3.120). De gevaccineerde bevolking is nu goed voor 90 procent van het totale aantal sterfgevallen. De drievoudig gevaccineerden zijn goed voor 4 van elke 5 van deze sterfgevallen!

Om deze cijfers in perspectief te plaatsen, kijkt u eens naar het Week 51 Vaccin Surveillance Report voor 2021. Van 22 november tot 19 december 2021 waren er 889 ongevaccineerde sterfgevallen en 2.913 gevaccineerde sterfgevallen. Hieruit blijkt dat het sterftecijfer voor de ongevaccineerde bevolking daalt, terwijl het sterftecijfer voor de gevaccineerde bevolking sterk verslechtert. Waarom is er dan nog steeds geen streng moratorium ingesteld op dit destructieve vaccin?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandertVolg Frontnieuws op Telegram

  Ondanks de meedogenloze oorlog van de elites tegen de mensheid, vechten wij, het volk, terug... en winnen wij?
Vorig artikelDe persconferentie van Zelensky: “Is hij onder invloed van drugs?”
Volgend artikelOekraïne beweert dubieuze Russische aanval op kerncentrale in poging te lobbyen voor NAVO No Fly Zone – “Zelensky is een seriële leugenaar en een oplichter”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Zouden er in Engeland ook alternatieve media zijn waar dit wordt geplaatst?

  Op mijn werk, iedereen 3x geprikt (10 personen) behalve ik, iedereen Corona gehad, ik niet, ik ben nog nooit getest, geen reden voor gehad.
  Bij mijn vrouw op haar werk exact hetzelfde, iedereen Corona behalve de ongeprikten….
  Echter de echt nare bijwerkingen of plotselinge dood bij geprikte heb ik nog niet gemerkt, wel kleinere bijwerkingen.
  Mijn vrouw ervaart wel een andere hevigere menstruatie en huiduitslag, van schedding waarschijnlijk.

  • Ik wel, veel mensen in mijn omgeving, dood of verlamd door hersenbloeding, schoonbroer lag dood op zijn buik smorgens na 2 de prik, oom 75 paar dagen na 3 prik verlamd volledig aan 1 kant. Kan nog een uur doorgaan zo. Zucht….allemaal domme goedgelovige mensen. Maar aan de andere kant ook weer dat type ook mensen waar ik altijd mee bots. Dat viel mij op, dat de dominante mensen dit overkomt. Ook in mijn straat. Geeft wel een gevoel van rust ergens, minder narcisme om me heen.🙈

   • Het rare is dat dit artikel over Engeland gaat ,ik heb echter zulke cijfers nog niet gezien in Nederland<wel nieuws dat ziekenhuizen iets meer dingen gaan bijhouden zoals opgenomen in ziekenhuis met corona of door corona… das in ieder geval wat echter RIVM ,maar 8 doden per dag en aan corona… maar hoe??

    • Het schijnt dat de in NL verstrekte ‘vaccins’ een lagere dosis ‘gen/gif’ hebben dan sommige andere landen.
     Schijnbaar hebben ze andere plannen met NL als grote provincie van de EU…

     Heb een jaar ofzo terug een lijst gezien met welke landen de meesten plotseling zullen komen te overlijden of lijden door die rommel.

     Schijnbaar dat er zo uit men hoofd buiten de USA en UK om, bv Duitsland ook relatief velen te vroeg komen te overlijden, NL was 1 van de minst getroffenen op die lijst van landen, ivm met andere dosis e.d.

  • Idd Twan ik werk in een supermarkt en allen die covid krijgen zijn gevaccineerd. Iedere morgen gaat de telefoon weer met een die ziek is en in quarantaine moet. En wij maar werken.

 2. Het getal 22 betekent “groot verlies”. In de vorm van materieel verlies maar ook dood, bijv een geliefde of een lief huisdier. Het verlies is nagenoeg niet te vermijden en/of vereist gruwelijk hard werk om het toch te vermijden.

  Geen toeval dat dit het jaar 2022 is van er op of er onder. Ik vermoed dat er veel sterfte zal zijn maar eerst veel materieel verlies. Kan dus goed kloppen met deze gebiowapende roofoverval op de wiite mens. De digitale identiteit staat om de hoek. De dwang achter de gifspuit en boesters heeft zijn vruchten afgeworpen. Met de digiteit verlies je eerst je geld. En in de winter des doods ook je leven. De covid was een lulsmoes, maar de gasten in wie jij volledig vertrouwen had, die niet, en die krijgen jou nu. De 22 liegt nooit… Echt niet.

  En die oorlog – ja Putin heeft wel gelijk maar het is afleiding. Echter, blijkt de sterfte niet hard genoeg te gaan, dan ook de bommen er boven op. Dus reken maar uit : dit jaar nog. Sterkte….

 3. wat ik mis is procentuele vergelijkingen. Wanneer 50% van de bevolking gevaccineerd is en de andere 50% niet, gaat de vergelijking op, die ik hierboven lees, maar wanneer meer dan 80% gevaccineerd is dan is het logisch dat ook deze groep het meest vertegenwoordigd is in alles! Dat er velen gaan sterven is koffiedik kijken, we weten niets, de toekomst zal het ons vertellen!

  • Dat wilde ik precies vragen, hoewel ik een antivaccer ben, moeten we wel eerlijk blijven.’In de gegevens moet de de factor van 80% eerst mee rekenen. Of te wel als er 4x zoveel geprikte sterven , staan we nog gelijk, want er zijn 4X zo weinig ongeprikte !
   Zijn de heren geleerden dat met mij eens , of zit ik fout

   • Nee het was juist de bedoeling dat er vele doden zouden moeten vallen en dat is aan het gebeuren en het is nu maar hopen dat de gevaccineerde snel het loodje leggen want zij zijn nu een gevaar voor ons niet gevaccineerde je gaat dood of je wordt uit gesloten en je vrijheid ontnomen dat zijn de feite waar het elite tuig de aanval op de mensheid heeft geopend.

  • Ik begrijp je logica. Maar de vaccinatie is toch bedoeld om niet ziek te worden!! Desondanks zijn er nu 8 x meer sterfgevallen bij de gevaxxineerden dan bij de ongevaccineerden. Als de stijging en daling doorgaat dan wordt het interessant. Het laat mij nu zien dat “vaxxineren” niet helpt en onnodig is.

   • Vaccineren helpt nooit, het gaat nu over COVID-19-vaccins maar al eens bij stilgestaan hoe het komt dat er zoveel chronische ziektes zijn? Wel alle vaccinaties door de jaren heen zijn daar de oorzaak van, lees het boek ” medicijnen of geneeskunde” en het e boek vaccinatie schade.

  • je logica gaat niet op…de vaxxins zijn zogezegd bedoeld om je NIET ziek te laten worden…dus zou het eigenlijk omgekeerd moeten zijn : de ziekenhuizen zouden vol moeten liggen met zwaar zieke ONgevaccineerden….realiteit is anders…de niet gevaxxde is nauwelijks of niet ziek, de ziekenhuizen liggen vol met twee, drie en zelfs viervoudig gevaccineerden (wederom…die eigenlijk NIET ziek zouden mogen worden)…
   wat is het nut van een ‘vaccin’ anders als het NIET voorkomt dat je ziek wordt???? dan mis je het hele punt toch wel volledig, nietwaar???

 4. Niemand is “gevaccineerd” of krijgt “C…”
  De voorspelling van vele, vele doden is al tig keer niet “gehaald”.
  Dus geen schaap dat uit de rij naar de slacht gaat.
  En FN staat nu zelfs ook bomvol met de afleiding oorlog.

  Het lijkt er bijna op dat hier nu ook een groep experimenteel geïnjecteerde dwazen zit…..

  Kansloos om nog op het keren van het tij met wakkeren te verwachten.

  Ik denk dat de Maya’s met de zonnewende een relatief kleine misrekening hebben gemaakt en dat 2022 het jaar van het vergaan wordt.

  Zucht…..

  • Het vaccin is echt vergif, maar de pcr testen kloppen niks van en bloedtesten > laat ook niets zien geen laboratorium die uitdraai geeft en het virus = dus wereldwijd nog steeds niet ge-isoleerd dus bestaat als zodanig niet> dat bijna iedereen ziek word/is komt door andere faktoren die vakkundig door media/politiek onder de zoden word gemoffeld

 5. Het ruimt op; de linksen, de stommelingen, de ationalisten namen de prikkies.
  Eind goed al goed.

  Zoals gezegd: goede opruiming.

 6. Het virus an sich doet weinig tot niets.
  Alleen als er een super slechte gezondheid is…

  Wat moordt zijn de vaccins en de ziekenhuis behandeling
  Niks nieuws; Hitler begon er al mee in 1934

 7. Tja en het zijn de mensen onder elkaar die haat en nijd vertonen omdat die ,,,,goede,,, denken dat het virus de schuld is van de niet meelopers die niet naar de priktent zijn gerend Van de week kreeg ik nog van een verenigingslid te horen dat ik niet goed bij mijn hoofd (SNIK) was dat ik de voorzitter had gevraagd om een oplossing te zoeken voor de mensen die door de QR code?? geweigerd moesten worden en gevraagd om iedereen een test te laten doen!?? Ik kreeg toen van de secretaris een antwoord:::: dat ik Den Haag hiervoor moest zijn Het lid van het koor die een snerende opmerking plaatste tegen mij is afgelopen week zelf besmet geraakt en had reeds drie spuiten ontvangen Kortom::: mensen zoeken altijd naar de weigeraars van voorschriften van de overheid dat die wel schuld zijn aan de meelopers dat zij toch in dit geval ziek zijn geworden Dus de grote meerderheid van de meelopers van de vaccinatie spuiten worden steeds meer zelf ziek na die spuiten die nu pas gaan activeren in het lichaam Waren die gevaccineerden direct allen omgevallen direct na die spuiten dan had Hugo de J. aan een boom ,,,,gehangen,,,,,…..

 8. De meeste laten zich vaccineren om weer van alles te kunnen/mogen doen!! en met de volste overtuiging dat er niks aan de hand is om spike-eiwitten in je bloedbaan te laten spuiten> maakt ze allemaal niks uit > als ze maar kunnen sporten,vakantie vieren en vooral naar disneyworld met hele gezin… wanneer komen er middelen tegen de ziekte van downsyndroom???

 9. Die corona virus bestaat niet, en de gifspuit had nooit iets te maken met “bescherming tegen eoa virus”. Wat er wel was, was een aandoening die middels technologie veroorzaakt werd en verergerd werd middels apparatuur waar ziekenhuizen heel veel geld voor kregen, per persoon (in NYC, bijv, vingen ze 30,000 dollar per beademingsapparaat. In Groningen vangen ze ook een vette bonus voor elke “covid positieve” persoon.) De normale griep was er zoals altijd ook. Maar iedereen, ook als hij dood ging door de suikerziekte, werd covid-positief genoemd. En wat er ook was, en nog is, is het experiment waarmee het menselijk dna permanent wordt veranderd. En dat zit in die geweldige gifspuit en de boesters waar je zo gek op bent.

  En vergeet niet, de Trein des Doods dendert door!!!!!! De Digitale Identiteit, wil jij dat als eindpunt????

 10. Het volk kijk toe dat laat mij denken aan de joden die in een rij stonden om de gaskamer te bezoeken, verder gingen zij ook naar het eindpunt om gewoon dood geschoten te worden, ik vroeg mij steeds af waarom gingen zij als schaapjes mee maar zie hier ons dom volk staat ook in de rij om dood gespoten te worden zonder een geweer in de nek te voelen wie is nou zwakker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in