De president van Oekraïne heeft een opmerkelijke verschijning gemaakt op zijn persconferentie gisteren. Donderdagmiddag verscheen de president van Oekraïne, Volodomyr Zelensky, voor de pers, waarbij hij zich gedroeg op een manier die hem op zijn zachtst gezegd ongeschikt voor zijn ambt doet lijken.

Backup:

De onduidelijke en stotterende spraak, de beroerde houding en de neerhangende zware ogen maken duidelijk dat er iets niet in orde is met de president van Oekraïne.

Op social media denken velen dat hij onder invloed van drugs of dronken is, terwijl anderen denken dat hij de druk niet aankan en lichamelijk in elkaar stort. Zelfs het linkse Zweedse nieuwsblad Aftonbladet geeft toe dat de president van Oekraïne er “merkbaar vermoeid” uitziet.

“De stralende ogen die gedurende de week verschenen in video’s, toespraken waarin hij zijn land trots en krachtig aanspoorde om door te vechten, waren nu vermoeider,” schrijft Aftonbladet, en voegt eraan toe dat de president twee of drie uur per nacht slaapt.

Aftonbladet meldt echter dat de President op een “onaangekondigde persconferentie” is verschenen.

Een president die “trots en sterk” wil blijven lijken, zou zich waarschijnlijk van een onaangekondigde persconferentie hebben onthouden als hij lichamelijk uitgeput of anderszins ongeschikt was. Iemand die onder invloed van drugs of alcohol is, is niet noodzakelijk in staat om zulke rationele beslissingen te nemen.

  Oekraïne Situatierapport - Avdiivka

Vrijdag deed de Russische president Vladimir Poetin een uitspraak die velen verbaasde, maar die logischer lijkt na het opmerkelijke optreden van Zelenski gisteren. In de toespraak riep Poetin de strijdkrachten van Oekraïne op om de macht in het land over te nemen, omdat het gemakkelijker zou zijn om met hen een overeenkomst te sluiten dan met “de drugsverslaafden die in Kiev zitten”:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFacebook en BBC afgesloten in Rusland
Volgend artikelWinter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Hij heeft vast een paar nachten doorgehaald. Nog licht onder invloed zo te zien maar het spul is al redelijk uitgewerkt. Tijd voor een nieuwe streep.

  2. Poetin is wel beter gekleed dan deze gek in zijn ongewassen ritstruitjes. Zo sta je toch niet op beeld als president.

  3. In de bunker is koud, Vodka is warm!. De schandaal van Panama papers en zijn bezitingen komen meer boven water, een corrupt wat….Vodka om te vergeten de dood van kinderen en mensen vanwege jou.

    • Crack. Niet cake, Greet! Hahahaha! Maar je hebt zo gelijk. Die klootzak is zo dronken en stoned als de tering. Wat een schoft! Typische khazar. Geef Rusland ongelijk, iedereen???!!

  4. Maar de KGB valt me tegen! Ze hadden die lul moeten executeren en zo een oorlog voorkomen.

    Wat betreft die nationalisten en nazis: afmaken, zonder genade.
    Als het geen officiele legereenheden zijn, vallen ze buiten de conventie van Geneve en mogen ze ter plekke afgeschoten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in