De Oekraïense regering zei dat zij “verhoogde stralingsniveaus” hadden ontdekt, nadat zij beweerd had dat Rusland opzettelijk een kerncentrale had aangevallen, waarop zij de NAVO opriep om een no fly zone in te stellen, maar ambtenaren van de IAEA hebben later verduidelijkt dat er geen lek was ontdekt.

Het hele incident lijkt weer een verzonnen verhaal te zijn geweest, gezien dat de aanval op een nabijgelegen plaats plaatsvond, samen met beweringen dat de Oekraïners eerst schoten, schrijft Summit.news.

Tijdens een “emotionele” toespraak op donderdagavond beweerde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky dat Russische troepen opzettelijk de kerncentrale van Zaporizja in de stad Energodar hadden aangevallen in een poging om een “wereldwijde catastrofe” in de stijl van Tsjernobyl te veroorzaken.

“Op dit ogenblik vuren Russische tanks op nucleaire installaties,” zei Zelenski. “Het zijn tanks die uitgerust zijn met warmtebeeldcamera’s. Dat wil zeggen, zij weten waar zij op schieten, zij hebben zich hierop voorbereid!

“Ik doe een beroep op alle Oekraïners, op alle Europeanen. Aan alle mensen die het woord “Tsjernobyl” kennen. Die weten hoeveel verdriet en slachtoffers de explosie in de kerncentrale heeft veroorzaakt. Het was een wereldwijde catastrofe. Honderdduizenden mensen hadden te kampen met de gevolgen ervan. Tienduizenden mensen werden geëvacueerd. Rusland wil het nog eens doen. En het herhaalt zich nu al. Maar dan zes keer meer!”

“Europeanen! Wordt wakker, alstublieft! Spreek tot uw politici! Russische troepen beschieten de kerncentrale in Oekraïne. De kerncentrale van Zaporizja, in de stad Energodar. Er zijn zes krachtcentrales. Zes! In Tsjernobyl is één centrale ontploft,” zei Zelenski.

  Ontvolking door massale verhongering - Eén van de vele massavernietigingswapens van de Elite om menselijke genocide te plegen

“Het Russische leger moet onmiddellijk gestopt worden! Schreeuw tegen uw politici. Oekraïne heeft 15 nucleaire eenheden. Als er een explosie is, is dat het einde van alles. Het einde van Europa. Dit is de evacuatie van Europa. Alleen onmiddellijke Europese actie kan de Russische troepen tegenhouden. Laat de dood van Europa door de catastrofe in de kerncentrale niet toe!”

De Oekraïense regering beweerde vervolgens dat zij “verhoogde stralingsniveaus” rond de centrale hadden ontdekt en eiste dat er een NATO no fly zone zou worden ingesteld, iets wat vrijwel zeker de Derde Wereldoorlog zou veroorzaken.

Het Internationaal Atoomenergie Agentschap en het Witte Huis bevestigden later echter dat er geen nucleair lek had plaatsgevonden.

Bovendien was volgens de hulpdienst van Oekraïne de brand in de centrale “buiten de perimeter van het station en was een van de blokken in het station uitgeschakeld.”

  Schokkende lotgevallen: Zo genadeloos beschoot Oekraïne de mensen in de Donbass!

Op een video van de plaats lijkt ook te zien dat een Oekraïense soldaat daadwerkelijk geschoten heeft “met wat een raketwerper lijkt te zijn,” aldus Clint Ehrlich.

Hij wees er ook op dat het nogal potsierlijk zou zijn als Rusland een kerncentrale zou aanvallen, terwijl die de gebieden die zij bezetten van energie voorziet.

“Zelensky is een seriële leugenaar en een oplichter, die alles doet wat in zijn macht ligt om deze oorlog voort te slepen en zoveel mogelijk Oekraïense burgers te laten doden voor propagandadoeleinden, om te proberen de Westerse interventie te rechtvaardigen

Zelensky loog over het eerste incident met de kerncentrale, hij loog over het tweede incident met de kerncentrale, hij loog over Snake Island en hij loog over de aanval van Rusland op een Holocaust-monument.

Hij probeert de NAVO in een oorlog te lokken, die veroorzaakt wordt door zijn eigen agressieve dreigement om kernwapens te verwerven en zijn eigen agressieve stappen om tot de NAVO toe te treden,” merkt Chris Menahan op.

  Nord Stream terwijl Poetin Donbass een reddingslijn toewerpt

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MSM oorlogspropaganda: “Snake Island” verhaal valt in duigen nadat video toont dat Oekraïense soldaten levend in krijgsgevangenschap zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWinter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerden
Volgend artikelSCHOKKEND beeldmateriaal toont Russische soldaat die twee granaten boven zijn hoofd houdt terwijl hij onderhandelt over overgave
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Hij weet het allemaal goed en spannend te vertellen……van een papiertje af….kijkt geen moment in de camera……vraag mij af door WIE hem dat wordt ingefluisterd en in WIE zijn opdracht dit is……..laat mij raden!

  • laat mij raden! (klausje)

   Mensen word wakker, dit is een grote afleidingsmanoeuvre. Hoe het EU-Digitaal Covid Certificaat stap voor stap sluipend wordt omgezet in een EU-digitaal paspoort. Je leven van een eigen wil, houd straks op te bestaan.

   • Daar lijkt inderdaad sterk op. Covid-hoax was te snel voorbij en push-back te groot. Diverse landen zijn sneaky aan doorgaan met digitale pas en totaal controle. Propaganda is sterk dan elke tank!

 2. Aan wie gaan ze die digitale paspoorten nog kunnen verkopen als een heel grote meerderheid van de werkende bevolking serieuse bijwerkingen al heeft of gaat krijgen of erger gaat overlijden door die vaccins er gaat dan volgens mij een groot tekort komen op nog gezonde mensen in alle beroeps variaties of ben ik mis. Ook alle niet zoals ze zeggen niet essentiele winkels zullen dan failliet gaan omdat mensen daarvoor niet meer het geld hebben en als er nog een beetje geld is dit aan voedsel zullen uitgeven. Ik ben al een tijdje gepensioneerd en ben als gek verklaard omdat ik niet mee heb gedaan aan heel die comedie en nu zie ik rondom mij heen de resultaten.

  • Belangrijk te achterhalen welke groep Joden hier achter zit. En niet alle Joden te schofferen en te generaliseren. Netanyahu wilde in de Krim een tweede joodse staat stichten en daar joodse settlers van de West Bank herhuisvesten, zonder de West Bank leeg te maken en aan de Palestijnen terug te geven om een Palestijnse staat te maken. De gatenkaas die de West Bank nu is, op de israelische kaarten al vele jaren Israel genoemd, heeft geen overlevings mogelijkheid. Ook zijn er joodse missionarissen in de regio Ukraine bezig zoveel mogelijk mensen te bekeren. In feite is hier Landgrabbing bezig vanuit specifieke buitenlandse of internationale groepen en werden Ukrainers zelf aangevallen door hun eigen leger. Gruwelijke oorlogsmisdaden zijn gepleegd al tijdens de revolutie en in een al 8 jaren durende oorlog daar. Donbass, kijk de docu Donbass 2016, is totaal kapot, de mannen en volwassen kinderen zijn weggetrokken en degenen die dat niet kunnen leven in schuilkelders. Kinderen hebben al jaren geen zonlicht gezien en niet buiten gespeeld. En Rutte en cronies hielden hun bek. Wij staan naast Ukraine zei hij. Ik geloof zelfs dat hij zei dat we familie waren. Maar niet van Donbass en de oostelijke provincies. De USA plaatste 11 biowapen laboratoria aan de grens van Donbass en is voortdurend bezig met sprayen van pathogenen. Operatie Seaspray wordt zelfs vanaf schepen gesprayed. Een inwoner van Kiev meldt dat leven daar voor burgers normaal doorgaat. Kennelijk valt Rusland geen doelen aan die burgers kunnen hinderen. Ook las ik dat biowapen materiaal in kerncentrales daar opgeslagen is.

 3. Zelensky is een idioot die deze situatie veroorzaakt heeft; een USA puppet….

  Als Poetin die centrale wilde aanvallen, was die in een paar seconden met de grond gelijk gemaakt.

  • 11 amerikaanse biowapen laboratoria aan de grens met Donbass. Burgers worden voortdurend gesprayed met pathogeen. Donbass 2016 docu laat zien hoe de overgebleven burgers al jaren in schuilkelders leven in een land waar het Oekrainse leger alles platgebombardeerd heeft. Ik hoorde George Webb zeggen dat biowapenmateriaal in kerncentrales opgeslagen is. Hier in NL hebben we de modernste kruisraketten, een paar jaar geleden nog vervangen, gericht op Rusland. Een prima doelwit voor een preemptive strike. Net zoiets als NL op intel van de USA die autobommenfabriek in Irak bombardeerde en een hele wijk vernietigde. 1 russische bom hier en we zijn allemaal toast. Mijn empathie is tot 0 gezakt. Ik ben er klaar mee. 9 paginas met bijwerkingen heeft PFizer achter geprobeerd te houden. Een giga oversterfte door de vaccins en NL stuurt materiaal en geld naar een oorlog die al ruim 8 jaar bezig is na een revolutie die door de CIA en een andere vreemde mogendheid georkesstreerd was en waar langzaam maar zeker tapes van naar buiten lekken, die ik destijds met heel veel moeite al vond. Ook de revolutie was vol met oorlogsmisdaden naar de eigen bevolking. Over de Holodomor, een holocaust van 10 millioen Christenen in de Ukraine, door joodse bolsjevistische communistenen heeft niemand het. Hitler werd als redder verwelkomd en heeft zelfs toen de veldslag mislukte geprobeerd Ukrainers te redden. Beelden daarvan staan ook op het internet in docus die door MSM verbannen worden. Destijds werden NL jonge mannen door de Katholieke kerk gerekruteerd om naast Hiitler te vechten tegen de Bolsjevieken. Na de bevrijding werden deze mannen als NSB’ers weggezet en geschoffeerd. Het Vaticaan bezat en runde talloze concentratiekampen in Duitsland. In Polen waren het nazis uit de Ukraine die de concentratiekampen runden op gruwelijke wijze. In Frankrijk moordde een zelfde bataljon een heel dorp uit. NL identnificeren zich nu met een oorlog zonder ook maar enige moeite te hebben gedaan zich te verdiepen in enige geschiedenis of achtergrondsinformatie. Ooit was in die regio het grote rijk van de Khazaren. Die zich massaal bekeerden tot het jodendom. Dus over welke joden hebben we het hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in