Jessica Berg Wilson, een jonge moeder en “uitzonderlijk gezonde en levendige 37-jarige zonder onderliggende gezondheidsproblemen,” overleed aan COVID vaccin-geïnduceerde Thrombotic Thrombocytopenia (bloedklonters), bericht Thegatewaypundit.com.

Dit gebeurde nadat ze het COVID-vaccin had genomen dat ze niet wilde.

Jessica’s familie beschreef haar strijd met de machtsbeluste autoriteiten: ”

“Ze was fel gekant tegen het vaccin, omdat ze wist dat ze gezond en jong was en dus geen risico liep op ernstige ziekten. In haar ogen vormden de bekende en onbekende risico’s van het onbewezen vaccin een grotere bedreiging.

Maar langzaam, dag na dag, werd haar vrijheid om te kiezen ontnomen. Haar passie om actief betrokken te zijn bij de opvoeding van haar kinderen – wat ook inhield dat ze een hulp-moeder was – werd opnieuw geblokkeerd door een overheidsmandaat.

Uiteindelijk hebben degenen die deuren sloten en moeders van hun kinderen scheidden, gezegevierd. Het kostte Jessica haar leven.”

Big Tech markeerde Jessica’s gepubliceerde overlijdensbericht als “misleidende” informatie. Het regime zal niet toestaan dat iemand zich uitspreekt tegen de officiële doctrine, zelfs niet als het een overlijdensbericht is.

Op donderdag plaatste Infowars beelden van Jessica Wilson’s begrafenis. Jessica’s oom gaf de schuld van haar dood aan het experimentele COVID vaccin.

“Overweeg deze feiten: Jessica stierf als direct gevolg van een experimenteel vaccin, een vaccin waar ze fel op tegen was,” zei haar oom vanaf een podium.

“Jessica voelde zich gedwongen. Ze voelde zich beroofd van haar vermogen om te kiezen, haar vermogen om ‘Nee’ te zeggen, om ‘Nee’ te zeggen tegen een medische procedure die ze niet wilde, werd haar ontnomen.”

  CNN: "Elke blanke heeft een racistisch virus in zijn hersenen"

Dinsdag erkende het Ministerie van Volksgezondheid van de staat Washington de dood van Wilson in een nieuwsbericht waarin werd toegegeven dat ze was overleden “aan een bloedstolsel na het ontvangen van het J&J vaccin.”

Lees de rest hier.

Jessica zal worden herinnerd.

Op een gegeven moment moeten deze criminelen verantwoordelijk worden gehouden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Covid zwendel is aan het ontrafelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDennennaald thee: Mogelijk tegengif voor spike-eiwit overdracht
Volgend artikelDe dramatische toename van gezondheidsproblemen onder de gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Dat de familie godverdomme nog moet vechten om het juiste overlijdensbericht te plaatsen!!!! Ik brand van woede. Niet normaal meer dit vuile spel en zo uit de kast gekomen!!!

  Ik bid in stilte voor die mensen en voor de overleden Jessica.

 2. Hetzelfde hier.
  We worden/zijn uitgeleverd door en aan het absolute uitschot van de mensheid.
  Een mens is voor hun een bijverschijnsel wat ze gewoon moet negeren.

 3. Big Tech zijn ook de vuile wormen die ijverig meedoen aan het uitroeien van de mensheid, door de waarheden over de gifspuiten te censureren.
  Hiermee maken deze obsessieve moneymakers zichzelf op den duur automatisch overbodig als het merendeel van de wereldbevolking is uitgeroeid.
  Dat zij dus hun eigen graf aan graven zijn door nu mee te weken met de elite, hebben die krankzinnige techneuten blijkbaar pas door als het ook voor hen onherstelbaar te laat is…!

  • Ik hoop dat je gelijk krijgt. Ik denk hetzelfde maar vraag me af wat ze in petto hebben. Want zo stom kunnen ze toch niet zijn?

   • Ik vrees dat het gewoon iets interessants te doen is voor ze. En voor de rest interesseert het ze geen reet, want ze gaan toch ook gewoon dood. Vermits er inderdaad een heel slangennest zit (die zgn bloedlijnen) die de taken overnemen van hun papa in de toekomst.

    • Van miljonair naar miljardair is de beste optie op te overleven.
     Mammon.
     Men heeft een gigantische non-Monsanto-GMO zadenbank opgezet en er zijn nog mooie plekken op de aarde. Tijdens de komende ijstijd is het waarschijnlijk goed vertoeven op het Afrikaanse continent. Nadat het inheemse volk aldaar is weggetreiterd en als vluchteling in de dodenkampen in Europa zit.

  • ‘Welkom op de site van burgerinitiatief BlueTruth!

   Deze groep bestaat uit mensen die in de politieorganisatie werken of hebben gewerkt. Sinds de coronacrisis, het beleid dat de overheid daarop heeft bepaald en de uitvoering die van de politie verlangd wordt, maken wij ons zorgen. De situatie schuurt met ons eigen moreel kompas. Wij weten dat er meer (ex)politiemensen zijn die hiermee worstelen. Daarom willen wij laten weten dat wij er zijn en hen een hart onder de riem steken.

   BlueTruth is opgericht op 4 februari 2021 en online gegaan aan de vooravond van 15 maart 2021, exact een jaar nadat het coronabeleid in Nederland zijn intrede deed. Per 4 juli 2021 is de Belgische tak bij BlueTruth actief via http://www.bluetruth.be, aangezien er ook Vlaamse agenten zich bij BlueTruth hebben aangesloten.
   Vanaf 19 augustus 2021 is https://www.bluetruth.fr actief voor onze Franstalige collega’s.

   Draag jij BlueTruth een warm hart toe? Word dan een vriend van BlueTruth!

   Bekijk hier de laatste updates over ons initiatief en volg BlueTruth via onze social media kanalen:’

   https://www.bluetruth.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in