Begin april waarschuwde ik in een video met de titel “We are the Resistance and we will win this war” dat de publiciteit die werd gegeven aan het zeer reële bloedstolsel probleem in verband met sommige van de covid-19 prikken, alleen maar bedoeld was om de aandacht af te leiden van de sterfgevallen en de andere ernstige verwondingen die het gevolg zijn van de prikken, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Op 8 december vorig jaar heb ik een video gemaakt met de titel “Covid-19 Vaccin – Vaccine – Possible Side Effects” en het is nu absoluut duidelijk dat de waarschuwing die ik toen gaf ook juist was. Het was onvermijdelijk onderwerp van het gebruikelijke hoongelach van journalisten en media-artsen die medische onderwerpen eigenlijk zouden moeten vermijden en zich zouden moeten beperken tot iets waar ze verstand van hebben.

Regeringen, adviseurs en het medisch establishment wisten vanaf het begin dat de Covid-prikken miljoenen mensen zouden doden of verwonden. De slachting van de onschuldigen, de goedgelovigen en de onverstandige vertrouwelingen was voorbedacht.

Kijk maar naar de recente cijfers die ik eind april 2021 van de website van de regering heb gehaald. Ik twijfel er niet aan dat de cijfers nu aanzienlijk hoger zullen liggen.

Dit zijn de officiële cijfers van de Britse regering zelf – overgenomen van de door de MHRA gepubliceerde cijfers. De cijfers zijn beschikbaar op mijn beide websites en ze worden regelmatig bijgewerkt.

En voordat ik u vertel wat de cijfers zijn, moet ik u er ten eerste aan herinneren dat de MHRA, net als de propagandatak van de Britse regering, de BBC, financiële banden heeft met de Bill and Melinda Gates Foundation, en ten tweede dat deze cijfers waarschijnlijk niet meer dan 1% van het totaal zijn. Als we de cijfers uit de VS mogen vertrouwen, kunnen de werkelijke cijfers wel honderd keer zo hoog zijn als de officiële cijfers. En ten derde, vergeet niet dat deze cijfers alleen betrekking hebben op het Verenigd Koninkrijk. Dezelfde zogenaamde vaccins worden over de hele wereld aan goedgelovige, slecht geïnformeerde mensen gegeven. En over een paar weken zullen dezelfde serums worden ingespoten bij gezonde kinderen – die waarschijnlijk niet meer kans hebben om te sterven aan Covid-19 dan om te worden getroffen door de bliksem.

Volgens een studie die in de reguliere pers is geciteerd, zijn de meest waarschijnlijke bijwerkingen een pijnlijke arm, hoofdpijn en vermoeidheid.

Natuurlijk worden deze bescheiden problemen aangeprezen als een voorbeeld van hoe veilig de Covid-vaccins werkelijk zijn, en worden ze gebruikt om degenen die de waarheid vertellen te demoniseren.

Hier zijn dus de cijfers van de regering zelf voor deze experimentele injecties:

Voor de Astra Zeneca jab, die in verband met de Universiteit van Oxford, bedraagt het totale aantal sterfgevallen na vaccinatie 722 en het totale aantal bijwerkingen op het serum 622.176.

Dat is alleen de experimentele injectie die door Astra Zeneca is geproduceerd.

Als u voor een farmaceutisch bedrijf of voor de regering werkt, zou u 722 doden en 622.176 bijwerkingen als onbelangrijk kunnen beschouwen en zeker als onbeduidend in vergelijking met een beetje hoofdpijn en een zere arm.

Het kan de regering, de medische wereld en de media in de wereld duidelijk geen moer schelen.

Maar, laat me u eraan herinneren dat de meeste mensen die stierven zich goed voelden, dank u wel. En toen stak iemand een naald in hen en waren ze dood of ernstig ziek.

Mis ik hier iets of is dit niet het grootste medicijnschandaal – veel, veel erger dan thalidomide?

Ik zag laatst een rapport in een krant waarin stond dat de Covid-19 injecties de beste uitvinding aller tijden waren.

Beter dan het wiel, beter dan penicilline, beter dan de fiets, beter dan zacht wc-papier?

Ik denk het niet.

Beter in het doden van mensen dan napalm of die verschrikkelijke kleine landmijnen die eruit zien als speelgoed en die ontworpen zijn om de armen af te blazen van kleine kinderen die ze oprapen?

Ik ben het contact met de realiteit kwijtgeraakt.

Laten we niet vergeten dat het genezingspercentage van mensen die de moderne griep krijgen ruim boven de 99% ligt – ongeacht je leeftijd. En de verbeterde behandelingsmethoden die nu beschikbaar zijn – waaronder antibiotica voor mensen met een bacteriële longontsteking en orale steroïden en andere geneesmiddelen – betekenen ongetwijfeld dat het genezingspercentage nog hoger ligt dan dat. Het duidelijke en onweerlegbare feit is dat al het slechte over Covid-19 zwaar overdreven is.

Kijk naar de cijfers.

Voor het Oxford University/AstraZeneca brouwsel zijn er tot nu toe 722 sterfgevallen geweest. Ik zeg dat nog een keer, zodat de media artsen over de hele wereld kunnen noteren. Volgens de officiële cijfers van de Britse regering zijn dit jaar tot nu toe 722 Britten overleden nadat zij de AstraZeneca-prik hadden gekregen. De meesten van hen waren waarschijnlijk volkomen gezond en hadden niet verwacht binnen enkele uren, dagen of een week of twee dood te zijn.

Ik weet dat sommige jonge artsen de dood als een hobbeltje op het levenspad beschouwen, maar voor ons oudere artsen is het eerder een grote verkeersdrempel dan een klein kuil.

Hoe kunnen artsen deze cijfers negeren? Hoeveel betalen ze aan media-artsen om te zeggen dat er geen bijwerkingen zijn en dat de spuiten veilig en effectief zijn, terwijl ze zouden moeten weten dat ze geen van beide zijn.

En de bijwerkingen na de AstraZeneca prik?

Wel, volgens de Britse regering zijn dat er 622.176.

Er zijn iets minder sterfgevallen na de Pfizer-prik. ‘Slechts’ 364 sterfgevallen. En nog minder met de Moderna prik. Maar het hangt allemaal af van hoeveel van hen het kregen en wanneer ze het kregen. Het komt erop neer dat meer dan 1000 mensen in het Verenigd Koninkrijk zijn overleden na een vaccinatie. En dat is volgens de Britse regering. En aangezien er maar heel weinig sterfgevallen en ernstige gezondheidsproblemen worden gemeld, zou het werkelijke cijfer wel eens 100 keer hoger kunnen liggen.

  Tienduizenden COVID-19 vaccinpatiënten vechten tegen censuur om hun verhaal aan het publiek te vertellen

Ik wed dat je dat niet op de BBC hebt gehoord, of wel? Ik wed dat ze het vergeten zijn te vermelden. Ze hebben het zo druk bij de BBC – geen tijd om het publiek de waarheid te vertellen over de experimentele spuiten die ze zo graag verdedigen en promoten.

Trouwens, betaal de BBC geen omroepbijdrage. Zoek een manier om het legaal te doen. Maar betaal het niet. Als je ze geld geeft, moedig je de samenzweringstheoretici die daar werken aan, en help je mee hun enorme salarissen en onkosten te betalen. Gezien het absurde geld dat ze aan Lineker geven, de ex-voetballer en chipsverkoper, denk ik dat de pseudo-journalisten van de BBC allemaal een half miljoen pond per jaar verdienen, plus Rolls Royces met chauffeurs en enorme pensioenfondsen waar ze toegang toe hebben als ze 16 jaar oud zijn. En de BBC herinnert zich nog dat zij geen zendtijd zal geven aan onafhankelijke journalisten die de waarheid vertellen over vaccins, van welke aard dan ook. Ze praten wel met popzangers en royalty’s over vaccins, maar niet met mij. Iedereen die feiten of kritiek geeft wordt afgedaan als een anti-vaxxer en verbannen.

De sterfgevallen zijn niet het enige probleem, natuurlijk.

Uit de cijfers van de regering zelf blijkt dat er tot nu toe 622.176 bijwerkingen van de AstraZeneca prik zijn geweest.

Dat is het officiële cijfer, dus als de zogenaamde factcheckers klagen, dan betwisten ze de eigen cijfers van de Britse regering. En het echte cijfer zal veel, veel hoger zijn omdat de meeste bijwerkingen nooit worden gemeld. Ik heb altijd gedacht dat ongeveer 10% van de bijwerkingen wordt gemeld, maar in de VS heeft onderzoek uitgewezen dat het cijfer minder dan 1% is.

Over wat voor bijwerkingen heb ik het? Een beetje pijn in de arm misschien?

Nou, nee, een beetje meer dan dat. Bij Astra Zeneca alleen al waren er 223 hartaanvallen en 483 gevallen van trombocytopenie. En 143 slachtoffers werden blind en 186 werden doof. Ik noem ze slachtoffers omdat je ze geen patiënten kunt noemen, omdat ze niet ziek waren toen ze geprikt werden.

En de lijst gaat maar door. Deze cijfers worden regelmatig bijgewerkt en gaan altijd omhoog in plaats van omlaag. Deze cijfers waren actueel toen ik dit stuk schreef.

 • Epilepsie -166
 • Cerebrovasculair accident – 607 (Pfizer 192)
 • Ischaemische beroerte 74 (Pfizer 25)
 • Allergische dermatitis – 218 (Pfizer 108)
 • Overgevoeligheid – 968 (Pfizer 402)
 • Anafylactische reactie – 486 (Pfizer 246)
 • Astma – 389 (Pfizer 137)
 • Amnesie – 182 (Pfizer 50)
 • Diabetes mellitus – 56 (Pfizer 20)
 • Aangezichtsverlamming – 408 (Pfizer 352)
 • Trombose – 818 (Pfizer 106)
 • Longembolie – 814 (Pfizer 161)
 • Alopecia – 139 (Pfizer 58)
 • Hersenbloeding 107 (Pfizer 21)
 • Geelzucht 31 (Pfizer 10)
 • Multiple sclerose – 36 (Pfizer 13)
 • Miskraam 47 (Pfizer 60)
 • Transversale myelitits – 45 (Pfizer 17)
 • Guillain-Barre syndroom – 184 (Pfizer 28)
 • Longontsteking – 131 (Pfizer 48)
 • Verlamming – 200 (Pfizer 41)
 • En Covid 19 – 355 (Pfizer 599)

Dit zijn alleen de AstraZeneca cijfers in het VK. En het zijn officiële cijfers van de overheid. De cijfers van de andere bedrijven staan op mijn website – net als de cijfers voor Amerika.

Kijk nu eens naar het transcript van mijn video van 8 december – het staat op mijn beide websites. De video was getiteld “Covid-19 Vaccine – Possible Vaccine Side Effects”.

En u zult zien dat de dingen die nu gebeuren, de ernstige gezondheidsproblemen die zich voordoen, de dingen zijn waar ik voor waarschuwde.

Ik wist dat deze dingen zouden gaan gebeuren. En de FDA wist het. En regeringen en hun adviseurs wisten het.

En we zijn nog niet begonnen. Hoe zit het met de verhoogde gevoeligheid en de allergie problemen die kunnen ontstaan? Hoe zit het met de pathogene priming? Welke andere problemen zullen zich binnen drie, zes, twaalf, vierentwintig maanden voordoen? Niemand weet wat de toekomst in petto heeft voor iemand die met een van deze brouwsels is geïnjecteerd.

De leugens en bedrog over de Covid-19 injecties lijken eindeloos. Media dokters staan in de rij om hun fans te vertellen dat er geen gevaren zijn met de spuiten. Echt waar? Die media dokters moeten voorbereid zijn om aan het verkeerde eind te staan van een aantal zeer dure rechtszaken.

Mensen verzekeren dat er geen risico’s zijn is op alle denkbare manieren onethisch en moreel onjuist.

De onjuiste informatie van artsen over de hele wereld en van media-organisaties zoals de BBC hebben ertoe geleid dat de slachtoffers niet de kans hebben gekregen om de risico’s en de voordelen te beoordelen voordat zij ermee instemden om te worden geprikt.

Zij zijn voorgelogen en er is geen sprake geweest van geïnformeerde toestemming. Wat de Britse regering betreft, heeft de BBC uitstekend werk verricht door het publiek verkeerd voor te lichten. Niemand is, naar mijn mening, succesvoller geweest in het verspreiden van leugens en bedrog dan de BBC. Ik durf te wedden dat de farmaceutische bedrijven en hun financiële partners, de Bill en Melinda Gates Foundation, opgetogen zijn. Maar zou de BBC de belangen van het Britse publiek niet boven de belangen van de farmaceutische bedrijven en Bill Gates moeten stellen?

  Shedding onschuld

Toch is er enige kleine troost dat het BBC-personeel, net als het personeel van Wikipedia ongetwijfeld allemaal de mouwen zullen opstropen, zal knielen voor Klaus, de patroonheilige van de lobbyisten en Bill, de patroonheilige van de bedriegers van farmaceutische bedrijven en Tony Blair, de patroonheilige van de leugenaars, en de hoera prik prik zal aanvaarden. Ze zullen worden veranderd in niet-menselijke cyborgs, verdoemd zodra de pathogene priming begint te werken.

Trouwens, als je oog in oog komt te staan met iemand van de BBC, vorm dan een kruis met je vingers en vertel ze een feit – alles wat waar is, is goed. Net zoals vampieren sterven als ze knoflook zien, zo zullen BBC medewerkers imploderen als ze een feit zien.

Wat is er nog meer?

Nou, sommige mensen zeggen dat niemand onder de 60 de prik mag krijgen – implicerend dat het in orde is om het te geven aan de 60-plussers. Dat is gevaarlijke, krankzinnige hersenonzin en iedereen die dat suggereert moet met de zweep worden gegeseld en met teer en veren worden bedekt, in welke volgorde je maar wilt. Naar mijn mening zou niemand deze prik moeten krijgen totdat ze levensmoe zijn en op zoek zijn naar een pijnlijke manier om zelfmoord te plegen.

En het is o zo verkeerd dat ze praten over het injecteren van kinderen. Sommige gestoorde, krankzinnige pro-vaxxers beweren zelfs dat kinderen zelf moeten beslissen of ze al dan niet geprikt willen worden.

Laten we precies zijn. Niemand met een IQ groter dan zijn schoenmaat zou voor deze experimentele vaccinatie kiezen. Naar mijn mening.

De leugens en de waanzin zijn eindeloos.

Elke beroemdheid met een manager en een verlangen naar publiciteit is campagne aan het voeren voor meer opwarming van de aarde. Of misschien minder. Ik weet niet zeker of een van hen eigenlijk wel weet wat hij wil.

De autoriteiten zijn zo goed als van steenkool af. Een groot deel van de wereld keert zich nu af van kernenergie. Gasgestookte elektriciteitscentrales behoren snel tot het verleden. Gasverwarming en koken worden geleidelijk afgeschaft. We staan voor een enorme elektriciteitscrisis en de aardeopwarmingsfanatici, die zich meer door fanatisme dan door wetenschap laten leiden, zullen de eersten zijn om te jammeren als ze hun dagen in de kou doorbrengen, nergens heen kunnen of niets kunnen doen, al hun kleren aantrekken om te proberen warm te blijven en met moeite de winter doorkomen op koude salades. De gekken van de opwarming van de aarde, voetvolk van de miljardairs van Agenda 21, zullen verantwoordelijk zijn voor miljarden doden.

De waarheid is, als iemand geïnteresseerd is, dat de drie slechtste dingen die je voor het milieu kunt doen, het vullen van die stomme recyclagedozen, het kopen van een elektrische auto of het fietsen op drukke wegen zijn. Iedereen die deze dingen doet is een slecht, slecht mens.

Waarom?

Simpel, het grootste deel van de recyclage waar mensen tijd en water aan verspillen om te sorteren en te wassen, wordt duizenden kilometers vervoerd en dan ofwel verbrand ofwel op een stortplaats gebruikt. De recycling zwendel was slechts een deel van het Agenda 21 plan om ons allemaal te dwingen om volgzaam en kritiekloos te zijn. Recyclageprogramma’s verbruiken energie en water en zijn op vele manieren verspillend.

Elektrische auto’s zijn slecht omdat er niet genoeg elektriciteit is om rond te rijden. Als iedereen in een elektrische auto rijdt, moeten we allemaal koud eten en bibberen om warm te blijven. Bovendien zijn elektrische auto’s, net als die domme windmolens, slecht voor het milieu. Ze verbruiken meer energie dan auto’s die op diesel of benzine rijden en het uitgraven van de mineralen voor de accu’s vergt enorme hoeveelheden grondverzetmachines en duizenden kinderarbeiders.

En fietsen? Wel, die zijn in orde als je er op een speciaal fietspad op rijdt, maar als je er op de weg op rijdt, moeten auto’s langzamer rijden, meer brandstof verbruiken en meer schadelijke uitlaatgassen produceren.

Het wordt echt tijd dat we ons gaan concentreren op het grote geheel – het bedrog achter het bedrog. De sekteleden van de opwarming van de aarde drijven de valse paniek en de valse pandemie aan en houden die in stand. We hebben een of twee vriendelijke grote monsters nodig om naar de aarde te komen en al onze groenten op te eten.

Wat is er nog meer?

Nou, het gerucht gaat dat ze binnenkort stoppen met het aanraden van mondkapjes. Ik heb hier twee voorspellingen.

Ten eerste, duizenden mensen zullen ze nu voor altijd dragen. Ze zijn gek geworden van angst en zouden met plezier een bal en ketting rond hun enkels dragen als hen dat werd opgedragen. Deze mensen zijn slaven van hun eigen angst.

Ten tweede zullen we binnenkort te horen krijgen dat we de hele tijd mondkapjes moeten dragen. De nieuwe mutantvariant uit India, het Isle of White of Jupiter zal de aanleiding zijn. En de lockdowns komen terug. Ze hebben nog niet genoeg mensen gebroken, en ze hebben ook niet genoeg kleine bedrijfjes vernietigd. Meer lockdowns, meer beperkingen, meer regels, meer wetten, meer vernietiging van onze verdomde, bijna verwoeste samenlevingen. Allemaal opzettelijk, allemaal gepland, allemaal onderdeel van Agenda 21.

En er zullen nog allerlei andere slechte dingen gebeuren. Het Universeel Basisinkomen zal binnenkort worden ingevoerd – ik heb begrepen dat ze al van plan zijn om het in Wales te testen. En ondanks alle beloftes, vrees ik dat we de strijd om geld zullen verliezen. Slavernij is niet ver weg.

  Levensverzekering en COVID-19: er klopt iets niet

Toch is de waanzin wijdverbreid. Al dat mondkapjes dragen schijnt een hoop dementie te veroorzaken.

Gemeenten in het Verenigd Koninkrijk huren Covid-marshals in om vanaf 1 juli tot 2023 de straten te patrouilleren. Er is iets vreemds aan de hand, want de lockdown beperkingen zouden in juni aflopen en er zijn nooit instructies geweest om buiten de deur mondkapjes te dragen. Het lijkt mij dat heel wat mensen weten dat alle regels en voorschriften zeer binnenkort weer van kracht zullen zijn. Mijn gok is hetzelfde als het al maanden is – vroege herfst. China is trouwens punten aan het aftrekken voor burgers die geen mondkapjes dragen. Hoe ze mij punten zullen afnemen weet ik niet. Mijn rating is ongetwijfeld al negatief.

Overigens is volgens het Hooggerechtshof in Cardiff in het Verenigd Koninkrijk afgelopen februari bepaald dat iedereen die verdacht wordt van overtreding van de Covid-regelgeving, niet bij wet verplicht is zijn naam en adres aan de politie te geven. Ik vermoed dat heel wat veroordelingen zullen moeten worden teruggedraaid.

De autoriteiten doen er overal alles aan om de waarheid te onderdrukken. In Amerika kunnen burgers Covid-19 begrafeniskostenvergoeding aanvragen voor een sterfgeval dat is veroorzaakt door, of waarschijnlijk is veroorzaakt met Covid-19. De truc hier is vrij duidelijk. De autoriteiten hopen natuurlijk dat veel van degenen die klaagden dat opa of oma aan kanker of een hartkwaal is overleden en niet aan Covid, hun mond zullen houden wanneer zij beseffen dat zij aanspraak kunnen maken op een vergoeding van de kosten van de begrafenis, indien zij bereid zijn hun mond te houden en hun geweten op slot te doen.

De gezondheidszorg verslechtert snel naarmate het plan om zeven miljard mensen te doden versneld wordt. In het Verenigd Koninkrijk wachten nu al meer dan 436.000 mensen meer dan een jaar op een noodzakelijke medische behandeling. Dat aantal zal nog toenemen, want bijna vijf miljoen Britten wachten nu al op een ziekenhuisbehandeling, en de onzin van de sociale distantie betekent dat de wachtlijst zal groeien. Velen zullen sterven voordat ze behandeld zijn. En toch, ongelooflijk, klagen sommige ziekenhuisartsen nog steeds over de kwaliteit van de mondkapjes die ze krijgen en, ongetwijfeld, over de belastingaanslagen in verband met hun pensioenen. Ik ben wanhopig. Ik schaam me voor mijn beroep.

De regering en de medische wereld zetten de huisartsen onder druk om hun patiënten telefonisch te behandelen in plaats van persoonlijk – en dat zal miljoenen fouten tot gevolg hebben en de hemel weet hoeveel doden. Je kunt geen veilige diagnoses stellen als je de hele tijd telefoons en computers gebruikt.

En dat allemaal, laten we dat niet vergeten, voor een virus dat niet dodelijker is dan de griep. Bekijk mijn video met de titel “Final, Irrefutable Proof that the Covid-19 Pandemic Never Existed”, waarin de feiten, zoals altijd, onweerlegbaar zijn.

En toch blijven ze de dood in een spuit injecties pushen en promoten. Er is geen geïnformeerde toestemming. Er zijn geen lange termijn proeven gedaan. En niemand weet hoeveel er in de komende maanden zullen sterven aan pathogene priming. De journalisten over de hele wereld – vooral de media-artsen – die deze ellendige, dodelijke spuiten verkopen, moeten delen in de schuld voor de slachting en vernietiging van de onwetende miljoenen. De farmaceutische bedrijven zijn natuurlijk niet aansprakelijk. Het zijn de belastingbetalers die de rekeningen zullen betalen. En de injecties stoppen niet dat je Covid krijgt en niet dat je het verspreidt. Het is de minst dodelijke plaag in de geschiedenis. En de meest dodelijke remedie.

Overigens zie ik dat sommige experts nu zeggen dat de prikken mogelijk geen bescherming bieden tegen de Indiase varianten van het Coronavirus. Werkelijk. Dat is vreemd, de prikken weerhouden u niet om varianten van het Coronavirus te krijgen.

Ik heb het al gehad over de sterfgevallen en ernstige verwondingen na vaccinatie in Engeland. Kijk nu naar wat er in de Verenigde Staten gebeurt.

Het National Vaccine Information Center had eind april 2021 3.837 gevallen gevonden waarin patiënten waren overleden nadat zij met een van de mRNA-stoffen waren geïnjecteerd.

Daarnaast hadden 21.623 mensen dringende zorg nodig en moesten 10.715 mensen in het ziekenhuis worden opgenomen. Er waren 834 gevallen van anafylaxie, 7.463 gevallen van ernstige allergische reacties, 1.132 hartaanvallen en 213 miskramen.

En vergeet niet dat deskundigen ervan uitgaan dat minder dan 1% van de gerelateerde gezondheidsproblemen, bijwerkingen, worden gemeld nadat een geneesmiddel is toegediend.

Maar luister naar de radio of de televisie of de talrijke media-artsen die een fortuin verdienen aan deze zwendel en u zult horen dat er geen risico’s, bijwerkingen, gevaren of sterfgevallen zijn.

Maar de waarheid is dat veel voorkomende gezondheidsproblemen na mRNA pseudo-vaccinaties bestaan uit blindheid, hartaanvallen, verlamming, Bell’s palsy, doofheid, gordelroos, alopecia en, natuurlijk, Covid-19 zelf. Er zijn recente berichten over ‘lange Covid’ die haaruitval veroorzaakt. Echt waar? Hoe zit het met de prik? Zoals ik al tijden zeg, ze gebruiken de zogenaamde ‘lange Covid’ als excuus voor de bijwerkingen van de injecties. Dat gingen ze altijd al doen. Is het niet vreemd dat de symptomen van de zogenaamde ‘long Covid’ toevallig identiek zijn aan de prik verwondingen.

Op mijn beide websites staat een artikel met de titel “Updated – how many people are the vaccines killing”. Het staat vol met feiten en details over deze genocide.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verraden door politici, verraden door journalisten, verraden door dokters

Vorig artikelLaat onze kinderen met rust
Volgend artikelVoormalig hoofdwetenschapper Pfizer waarschuwt dat er “iets heel ergs aan de hand is”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Wat leven we toch in een door en door verrotte wereld vandaag de dag.
  Waar mensen met behulp van regeringen worden uitgeroeid.
  Ik denk niet dat iemand dit ooit had kunnen voorspellen.
  Ik ben ook het contact kwijt geraakt met de realiteit.
  Hoe gaan wij hier ooit weer uit komen.

  • Zal moeilijk worden.
   Eerst de angst voor, ja wat eigenlijk, nu de angst voor de bijwerkingen, en straks voor de gevolgen.
   Al die tijd is de massa de mogelijkheid tot nadenken (geïnformeerd) ontnomen.
   Eigenlijk wil ik het allemaal niet meer meemaken.

 2. Iedere keer als ik dat hoofd zie komt er weer een half boekwerk, dus sla ik het over want ik heb echt geen zin en nog minder tijd in een uur of meer aandachtig lezen.
  Overigens zijn er verschillende meningen over Coleman.?

  Denkt u trouwens dat iemand dat allemaal kan onthouden?
  Er kunnen natuurlijk mensen zijn die daar oppervlakkig overheen lezen, maar dat is net zoiets als op topsnelheid over een landweg rijden om van de natuur te ‘genieten’.
  Idee om eens wat in te korten naar de kernpunten??

  • Het is ook niet allemaal nieuw wat hij vermeld.
   Veel bestaat ook uit wat of al wist of al eerder gelezen heb.
   Hij vult het verder aan met wat daar in ontbreekt en gaat geen waarheid uit de weg.
   Dat het allemaal een beetje overweldigend over komt op jou komt misschien omdat het onderwerp jou niet of nauwelijks interesseert.
   Misschien heb je al een gif prik opgehaald of twijfel je er nog over.
   Dan wordt zo’n verhaal al gauw een storm vloed aan teveel aan woorden.

  • @Jan. U zou ook voor uzelf de video kunnen bekijken. Engelstalig weliswaar, maar dat zal u hopelijk geen problemen opleveren. Frontnieuws doet de moeite om een uitgeschreven Nederlandstalige weergave te presenteren als alternatief. En u ‘verheft’ uzelf tot klagen, tevens voor anderen te spreken? En ach, de manier ook waarop .. De energie die ik hieraan besteed, is het niet waard. Tegen domheid valt niet te redeneren.

 3. ‘Voor hen die er zich over verbazen dat de heersende macht zich zo gemakkelijk meester heeft kunnen maken van de menselijke geest en daarmee de wil buiten werking heeft weten te stellen.

  Eén van de oorzaken is het schier onbegrensde vertrouwen dat mensen in “de overheid” of “de regering” stellen. Parallel daaraan is het totale gebrek aan historisch besef en de morele wil om af te rekenen met hen, die dat vertrouwen 24/7 en eeuwen aan een stuk hebben geschonden.

  En… ze schrijven het ook gewoon op, zodat we het alvast weten en nooit kunnen zeggen: “Wir haben es nicht gewußt”.’

  Gehele artikel inclusief uitspraken:

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/19/jacques-attali-1981-oud-zwak-nutteloos-en-stupide-in-die-volgorde-uitroeien-graag/

  • Ik dacht dat deze site al weer een tijdje uit de lucht was.
   Ik had ‘m al verwijderd uit de lijst.
   Blijkbaar weer opnieuw gestart.

   • Ik vergis mij met de site De Bataafse Courant. Die is uit de lucht.
    Maar dat komt omdat dat ook op de achtergrond staat bij herstelderepubliek

  • @ Bert.
   Het zou goed mogelijk kunnen zijn, dat ik meer gestudeerd heb op dit gebied dat jij. Bovendien, tekent jouw veronderstelling over het halen door mij van die gifprik jouw denkniveau.
   Dit is voor mij geen tijdsbesteding waard.

   @ Greengo.
   Ik heb iets in ALGEMENE zin gesteld, dus zonder namen of groep te noemen.
   Dat is ieders recht en valt onder vrijheid van meningsuiting.
   Lieden die hiertegen zijn, zijn diegene die het goed doen in een dictatuur, want tegenspraak wordt er hen niet geduld.
   Dus wat dat betreft is het voor mij een eer dat jij mijn schrijfwerk als dom aanduid.
   Het bewijst, dat wij op zeer verschil niveau denken en leven.
   Ehhhh… Ben jij niet degene die eerder een of andere nazi-vlag wij zijn naam had staan?
   Als dat niet zo is brandt maar los, want je weet: wie zwijgt stemt toe.

   @

   • Krijgen we dat weer, weer eentje met, weet je wel hoe lang ik op school gezeten en wat ik allemaal geleerd heb.
    Je kwam anders knap stom uit de hoek met wat je te vertellen had.
    Vandaar dat ik mij even verplaatsen naar het ingeschatte niveau na jou zeik reactie te gelezen te hebben.
    Eigenlijk had ik hier ook geen tijd aan moeten besteden.
    Helaas is het altijd vrij moeilijk iom in te schaten met welke zelfverklaarde mongool je nou weer te maken heb.

 4. @Bert,
  Zolang als er geen enkele laffe hoernalist, corrupte /gechanteerde politieker of kermiswetenschapper a la van dissel/van ranst met een verifieerbaar bewijs, dmv genetische code, foto of isolaat, naar buiten komt, bestaat dit zogenaamde virus niet !
  Na plus minus 850 mails op 14 maanden, naar bovenvermelde sociopaten, hierboven vermeld, wacht ik nog steeds op een bewijs/antwoord.

  • Je komt ze ook overal tegen tegenwoordig.
   Beginnen of vrij vriendelijk of meteen om iedereen te irriteren.
   En dan maar afwachten wie er reageert, poging geslaagd.
   Want dan hebben ze je aandacht.
   Ik denk een week geleden, hadden we ene Zucht.
   Na die ene dag nooit meer wat over gelezen, ik had hem gewoon door.
   En nou gaat Jan. een poging wagen. Nog zo 1 die er zo vreselijk lang op gestudeerd heeft.

  • Ik begin de dag altijd met een gezond bord vol met bijdehandjes met melk en een bak koffie als ontbijt om er weer tegen te kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in