Het Imperium geeft niets om de Oekraïners, net zomin als zij iets geven om de mensen in hun eigen landen. Het gaat erom de controle over de mensheid te behouden.

De huidige situatie in Oekraïne heeft de leugenachtige Westerse media opnieuw gesterkt en hen in een anti-Russische razernij gebracht. De laatste twee jaar hebben de media met enthousiasme namens de Globalistische factie het genocidale Covid-verhaal gepusht. De twijfelachtige geloofwaardigheid die zij vóór Covid hadden, hebben zij met hun meedogenloze leugens vernietigd. Met een verbazingwekkend gebrek aan zelfbewustzijn dringen zij nu het anti-Russische narratief op, als de gewetenloze imbecielen zonder principes die zij zijn. Zonder zich iets van de feiten en de context aan te trekken, propaganderen zij onophoudelijk oorlogspropaganda om deze vijandigheid tegenover hun eigen belegerde bevolkingen te rechtvaardigen, schrijft Eamon McKinney.

De ongelukkige realiteit is dat ondanks een ongekend wantrouwen in de media die propaganda werkt. Het anti-Russische sentiment neemt in het hele Westen toe. Wij zijn getuige geweest van hetzelfde verschijnsel met het rabiate anti-China narratief dat uitgaat van de Westerse regeringen en hun cliënt-stenografen in de media. De boodschap is duidelijk, tenzij u een buigzame marionet bent van het Anglo-Amerikaanse Imperium, dan bent u duidelijk slecht en moet u vernietigd worden.

De waarheid ligt natuurlijk dieper, de echte oorlog die de Globalisten voeren is tegen de burgerbevolking van elk land op aarde. Nu de gruweldaad van Covid snel aan het licht komt, is de onderdrukking van het volk de enige mogelijkheid die de Nieuwe Wereldorde Davos Cabal heeft. Zoals altijd het geval is geweest, is een oorlog in het buitenland het beste excuus om tirannie in eigen land op te leggen. De westerse neoliberale regeringen van Amerika, Canada, Australië en het grootste deel van Europa kunnen het zich niet veroorloven om uit de macht te worden gezet. De volle woede van het volk zal met volle kracht ontketend worden tegen degenen die hun de Genocidale Covid-leugen hebben opgedrongen. Trudeau, Macron et al zullen ter verantwoording worden geroepen (op de een of andere manier) voor hun centrale rol in deze gruweldaad. Dat kunnen zij niet laten gebeuren, daarvoor hebben zij te veel te verliezen.

  Luxe bunker: De superrijken bereiden zich voor op een blackout

Het tragische en onnodige conflict in de Oekraïne kan gezien worden als de “Grote Reset Oorlog”. Hoewel voor mediadoeleinden op Rusland gericht, is het werkelijke doel ervan de verdere onderwerping van de volkeren van hun eigen landen. De Westerse Neo-liberale agenda faalt op alle fronten, economisch, sociaal en moreel. De Cabal heeft de eens welvarende en vrije samenlevingen die zij regeerden vernietigd. De dystopische toekomst die zij voor de wereld gepland hebben is nu voor iedereen duidelijk te zien. Zij is te zien geweest in Canada en Australië, Nieuw-Zeeland en in heel Europa. Het is een vooruitzicht dat iedereen zou moeten verontrusten.

“The Great Reset” is de manier van de Cabal om ervoor te zorgen dat dezelfde Globalisten die de wereld in chaos hebben gestort, na de komende onvermijdelijke ineenstorting nog steeds de baas zijn. De Groene agenda en de 4e industriële revolutie gaan over het de-industrialiseren van de wereld en het vernietigen van succesvolle industriële concurrenten zoals Rusland en China. Het is niet verrassend dat noch Rusland noch China, samen met India en Iran, meegaan in dit verraderlijke plan. Zij zijn niet de enigen, ook veel landen uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië neigen meer naar de Russisch/Chinese baan. Allen hebben goede redenen om wantrouwig en boos te zijn op het Imperium. De Cabal is zwak en falend, zij heeft machtige vijanden geschapen die geduchte hinderpalen zijn voor de Nieuwe Wereldorde en de Grote Reset. Verwacht dat dit andere landen zal aanmoedigen om zich tegen de plannen van het Imperium te verzetten.

  "Het is geen strijd meer tussen links en rechts. Dat was vroeger. Het is nu een gevecht tussen nationalisten en globalisten": Interview met Gimo Baram

Het gaat het Imperium niet om de Oekraïners, net zo min als het gaat om de mensen in hun eigen landen. Het gaat erom de controle over de mensheid te behouden. President Poetin vecht in wezen niet tegen de Oekraïne, hij vecht tegen de N.W.O. En dat is de strijd van iedereen. De strijd die het Westen voert, is om de geesten van het Westerse volk, zodat zij het opleggen van nog meer tirannie kunnen rechtvaardigen. President Poetin heeft tot voor kort een ongelooflijke terughoudendheid getoond, ondanks de onophoudelijke leugens en agressie heeft hij vrede en diplomatie nagestreefd. Dit is niet beantwoord, men heeft hem met meer leugens en provocaties ontmoet. Er waren slechts twee mogelijkheden: capituleren of weerstand bieden, en hij heeft weerstand geboden. De strijd van Rusland is de strijd van alle volkeren die waarde hechten aan vrijheid en zich verzetten tegen tirannie.

Wij zijn nu allemaal Russen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom vertelt Kiev eindelijk de waarheid over het Oost-Oekraïense front?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDerde Wereld problemen, komen uw kant op
Volgend artikelDe VS en de NAVO-bondgenoten blokkeren de Russische economie, en geven Rusland vervolgens de schuld van de wereldhonger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De Russische leiders zijn er ook altijd sterk in geweest om hun eigen volk optie offeren voor hun belangen en wanen. Russische leiders hebben het net zo min op met hun volk als westerse leiders.
  Macht leidt per definitie tot controle en onderdrukking. Het aantal leiders dat zich hier niet aan overgeeft is zeer dun gezaaid en wordt omgelegd door de slechteriken.

  • Beste Vince

   Als iemand weet wat de waarheid is
   Dan kan die er pas over gaan kletsen

   De waarheid is
   Dat dit Alles een poppenkast Spelletje is
   Met aan het hoofd èèn persoon
   Rara wie is dat ???
   Wie trekken er aan de touwtjes van :
   Jan Klaassen & Katrien ?
   M.a.w. wie laat ons allen Dansen Gieren Razen Brullen Vallen Springen Opstaan & Weer doorgaan ….
   Tara Rara Raaa
   We kunnen er niet blijven
   We kunnen er niet langer bij blijven staan
   Tata Rara Raaa
   Zoekt het uit Zoekt het uit
   Heel Makkelijk
   Werk aan Uw Inzicht
   Kijkt naar binnen i.p.v. naar buiten
   De Waarheid dus de Echte antwoorden vindt U daar
   Beste Mensen

   Dank U

 2. Er is vast e.e.a. mis met de vaccinaties tegen Covid, maar ik zou deze kwestie niet op hetzelfde bord serveren als de NAVO oorlog tegen Rusland in Oekraïne, als ik jullie was. Puur om taktishe redenen. Er zijn veel lezers (waaronder ik) die het vaccinatiebeleid globaal steunen, maar een grote moeite hebben met “onze” deelname aan deze oorlog. Het mengen van deze twee kwesties weerhoudt ze van het opkomen tegen de oorlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in