Koningin Elizabeth II, de langstzittende vorstin van het Verenigd Koninkrijk, is gisteren, 9 september, op Balmoral Castle overleden, 96 jaar oud, na 70 jaar geregeerd te hebben. Charles wordt de nieuwe koning van het Verenigd Koninkrijk en zal bekend staan als koning Charles III, schrijft Fabio Giuseppe Carlo Carisio.

De nieuwe vorst heeft reeds bij het overlijden van zijn moeder de volledige bevoegdheden van monarch op zich genomen. De proclamatie van Charles als koning van Engeland zal vandaag, zaterdag 10 september, plaatsvinden in St James’s Palace in Londen.

De nieuwe monarch zal gehuldigd worden voor een ceremonieel orgaan dat de “Accession Council” genoemd wordt, een orgaan dat bestaat uit leden van de Privy Council (een groep voormalige en hedendaagse hooggeplaatste parlementsleden, hooggeplaatste ambtenaren, uit het Gemenebest en de Lord Mayor van Londen). Pas in de komende weken, na de begrafenis van zijn moeder, zal de weelderige kroningsplechtigheid door de aartsbisschop van Westminister plaatsvinden, met deelneming van de wereldautoriteiten.

De datum van de begrafenis van koningin Elizabeth II daarentegen, die in Westminster Abbey zal worden gehouden, is nog niet bekendgemaakt, maar volgens het protocol zal het 18 of 19 september zijn, oftewel tien dagen na haar dood: waarschijnlijker is dat het zondag 18 of maandag 19 zal zijn. Vier dagen voor haar begrafenis zal het lichaam van Elizabeth aan het publiek worden blootgesteld. De begrafeniszaal zal worden opgesteld in Westminster Hall, de middeleeuwse zaal in het Palace of Westminster.

Wij kunnen het niet nalaten om snel op te merken, onder voorbehoud van een volgend aankomend historisch onderzoek, hoe de Koningin in perfecte harmonie is geweest met de Nieuwe Wereldorde die gesteund wordt door de Big Pharma van de vaccins en de Wapenlobby die, vooral in het Verenigd Koninkrijk, heeft kunnen woekeren dank zij de Britse imperialistische roeping.

Hier volgen enkele eenvoudige voorbeelden die ons ertoe brengen niet te knieval te maken voor de institutionele rol van Elizabeth II, die elke fout van haar zoon Charles beschermde om hem in staat te stellen de troon als koning te bestijgen en zo het gevaarlijke Grote Reset project voort te zetten, samen met het Wereld Economisch Forum.

DE PROPAGANDA VAN ELIZABETH II OVER VACCINS EN COVID-INFECTIE

“Elizabeth II, 95 jaar oud in april, geeft opnieuw een voorbeeld aan haar onderdanen en neemt het voortouw ten gunste van covid-19 vaccins: zij doet het met haar met een zeldzame openbare boodschap waarin zij zegt te begrijpen dat er mensen zijn die kunnen aarzelen; maar zij moedigt haar volk openlijk aan om zich te laten inenten, want, zo vermaant zij, is het verplicht om “aan anderen te denken vóór aan zichzelf,” schreef het Italiaanse persbureau ANSA op 26 februari 2021.

“Als je eenmaal een vaccin hebt gehad, heb je een gevoel van je weet wel, je bent beschermd, wat volgens mij heel belangrijk is, en voor zover ik kan opmaken is het tamelijk onschadelijk,” zei de koningin in een videogesprek met gezondheidsfunctionarissen die toezicht houden op inentingen in de vier landen van het Verenigd Koninkrijk, aldus Reuters.

  Bill Gates’ laboratoriumvlees is gemaakt van kankercellen - Wilt u het rare of medium?

“Het ging heel snel, en ik heb veel brieven gehad van mensen die erg verbaasd waren over hoe gemakkelijk het was om het vaccin te krijgen. En de prik – het deed helemaal geen pijn,” voegde zij eraan toe, en vergeleek het virus met een plaag.

De koningin maakte haar PRO-VACCIN propaganda net toen haar 99-jarige echtgenoot Philip in het ziekenhuis werd opgenomen voor een infectie die de mainstream media zorgvuldig definieerden als iets dat niets met Covid te maken had, aangezien de gehospitaliseerde en zijn vrouw allebei gevaccineerd waren.

Philip, hertog van Edinburgh, stierf op 9 april 2021, twee maanden en een dag voor zijn 100ste verjaardag aan hartcomplicaties die, alweer, in de officiële versies niet in verband werden gebracht met het virus of de Covid-vaccins, waarvan bekend is dat ze ernstige ontstekingen van het hart veroorzaken, vooral bij de jongeren.

Door een vreemd toeval heeft de koningin van Engeland, juist één jaar na haar promotie van anti-Covid vaccins, die verband zouden houden met meerdere sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk, zoals OOK voor de rechtbank is vastgesteld, ondanks het boostervaccin toch Covid opgelopen.

“Een afschuwelijke infectie” die de getroffenen “erg moe en uitgeput” achterlaat. Zo had koningin Elizabeth op 11 april 2022, enkele dagen voor zij 96 jaar werd, haar ervaring met de ziekte, waaraan zij was ontsnapt met symptomen van een lichte griep, laten uitlekken, in gesprek met een oud-patiënt tijdens een videogesprek met de operateurs van het Royal London Hospital ter gelegenheid van de officiële opening van de Queen Elizabeth Unit, een afdeling met 155 bedden om de toename van door Covid-19 getroffen mensen met ademhalingsproblemen op te vangen.

Een van haar laatste publieke optredens was deelname aan een parade van de Britse strijdkrachten in de tuinen van het Palace of Holyroodhouse, Edinburgh, op 28 juni 2022. Op 31 augustus kondigde zij aan dat zij in Balmoral Castle, ook in Schotland, zou blijven, waar haar bed werd opgemaakt vóór haar dood op 8 september.

KONINGIN-MARIONET VAN DE NIEUWE WERELDORDE

Sinds juli 2018, toen Gospa News met zijn publicaties begon, hebben wij geen herinnering meer aan andere dergelijke politiek veeleisende en doortastende interventies van de koningin van Engeland, die ook wel de vorstin van de Nieuwe Wereldorde genoemd kan worden.

De troonsbestijging van haar voorouders werd in feite begunstigd door de Engelse Vrijmetselarij, die in de achttiende eeuw begon met haar revolutionaire complotten tegen katholieke monarchieën in heel Europa, te beginnen met de financiering van de Expeditie van de Duizend voor de opbouw van een hachelijke Eenheid van Italië tegen het Borbonische Koninkrijk van de Twee Siciliën en vooral de Paontifische Staat.

Wij hebben meerdere onderzoeken gepubliceerd over het Angelsaksische Big Pharma’s Cartel of vaccines, waarin naar Bill Gates verwezen wordt, op dezelfde manier als naar de Wapenlobby, en daarom zijn wij niet tot al te veel medelijden bewogen voor een vorstin die de ongestoorde voortgang van de Nieuwe Wereldorde, 4.0 evolutie van het Britse Imperialisme, zwijgend heeft gadegeslagen, alsof zij een eenvoudige figurante of bijrolspeelster was.

  De wereld is de afgelopen 27 maanden "fundamenteel veranderd" door angst, intimidatie, en politieke controle - Wie, wat en waarom?

Zij was zelfs niet in staat aandacht te schenken aan de opvallende verklaringen van de voormalige Britse MI 6 directeur van de contraspionage, Richard Dearlove, die herhaaldelijk het SARS-Cov-2 virus een in een laboratorium vervaardigd bacteriologisch wapen noemde.

Niemand op Buckingham Palace besteedde aandacht aan dit alarm, misschien omdat men heel goed wist dat er ook in het Verenigd Koninkrijk veel gevaarlijke experimenten met het coronavirus waren uitgevoerd, dankzij financiering door de Gates Foundation en DARPA, het militaire agentschap van het Pentagon van de VS.

Het voormalige hoofd van Hare Majesteits 007 werd genegeerd, hoewel hij een sleutelrol had gespeeld in het onderzoek naar de mysterieuze dood van prinses Lady Diana, het onderwerp van een waarschijnlijke aanslag wegens haar geleidelijke vervreemding van prins Charles, door Elizabeth II zelf in zijn rol van troonopvolger hersteld, ondanks de talrijke hofschandalen met de toenmalige minnares Camilla, nu koningin-gemalin.

HET GROTE RESET-PROJECT DAT DE VOLGENDE KONING CHARLES III NASTREEFT

“We hebben een unieke, maar snel slinkende venster van kans om lessen te trekken en ons te resetten op een duurzamer pad,” zei de Britse prins Charles op de bijeenkomst van het Wereld Economisch Forum in juni 2020, zoals het persbureau Reuters meldde.

Hij zei dat de pandemie, die door lockdowns en beperkingen minder industriële activiteit en reizen heeft betekend, de mensen had laten zien dat dramatische verandering mogelijk was.

“Wij hebben een gouden kans om iets goeds uit deze crisis te halen. De ongekende schokgolven ervan zouden de mensen wel eens ontvankelijker kunnen maken voor grote visies op verandering,” voegde hij eraan toe.

Zijn toespraak maakte deel uit van een lanceringsevenement voor “De Grote Reset“, een project waarbij het WEF en het Initiatief voor Duurzame Markten van de Prins van Wales betrokken zijn en dat erop gericht is het economische en sociale systeem opnieuw op te bouwen om duurzamer te zijn.

Dat heeft de Britse prins Charles gezegd op de bijeenkomst van het Wereld Economisch Forum in juni 2020, zoals het persbureau Reuters heeft gemeld.

Hier het huidige plan van de Britse premier Liz Truss, die de afgelopen dagen door de koningin benoemd is.

“Het belangrijkste is nu om alle mogelijke steun aan Oekraïne te geven: militairen, training en wapens om de Russen te verdrijven en Kiev in de beste positie te brengen om te onderhandelen. Als Oekraïne de oorlog niet wint, zullen de gevolgen voor de rest van Europa zeer ernstig zijn. In ieder geval moeten alle krachten zich altijd voorbereiden op elke eventualiteit,” verklaarde zij in een lang interview met de Italiaanse krant Repubblica, waarin zij de oorlogszuchtigere bedoelingen van haar regering dan ooit bevestigt.

De nieuwe premier beweerde dit, ondanks het feit dat het Verenigd Koninkrijk, via zijn ambassade en de geheime diensten van MI6, een van de architecten was van de staatsgreep van 2014 in Kiev, die aanleiding gaf tot de burgeroorlog in Donbass en de daaropvolgende militaire operatie van Rusland tegen het pro-nazi regime van Volodymyr Zelensky.

“Maar hoe groter onze inspanningen voor Oekraïne vandaag zijn, hoe eerder Kiev wint. Bij de westerse bondgenoten is er absolute convergentie over steun aan Oekraïne en sancties tegen Rusland die werken: de economie van Moskou is 15 jaar teruggegaan, er is een financiële wanbetaling geweest, de G7 vertegenwoordigt 50% van het wereld-BBP,” voegde zij eraan toe, op een heel andere manier gesproken door de burgemeester van Londen, gealarmeerd door het risico dat de energiecrisis en de oorlog in Oekraïne de Britten van basisbehoeften zouden kunnen beroven.

  WEF-lid eist 94% minder 'mensenvoeten' op planeet om Agenda 2030-doelstellingen te halen

De Grote Reset dienend, heeft Koningin Elizabeth haar plicht voor de Nieuwe Wereldorde volledig vervuld!

Rust in vrede. Als zij daarin slaagt…

***

Via Frontnieuwslezer Frank (ongecontroleerd, schiet me niet lek):

Een informatieve post op een social media site:

– De koningin onderhandelde over clausules in de wet op gelijkheid en diversiteit, zodat zij geen “gekleurd of buitenlands” personeel in het paleis hoefde aan te nemen. die clausule staat er nu nog steeds.

– De Koningin probeerde zelfs met haar eigen persoonlijke fortuin The State Poverty Fund te gebruiken om Buckingham Palace te verwarmen.

– Zij heeft 67 keer gelobbyd bij het Schotse parlement om ervoor te zorgen dat nieuwe wetten ter bescherming van de natuur niet zouden gelden voor haar landgoederen daar.

– De hoofdtroon waarop zij zit is naar schatting 40.000.000 pond waard. Haar juwelencollectie is ongeveer 5.000.000.000 waard, bestaande uit 28.578 diamanten en edelstenen, die bijna allemaal gestolen zijn uit landen die Groot-Brittannië binnengevallen en tot slaaf gemaakt… sorry gekoloniseerd heeft. Ook verbood zij de politie haar landgoederen te doorzoeken naar gestolen kunstvoorwerpen.

– Haar kroonbezit is een van de grootste bezitters van onroerend goed in het land. Zij heeft meer dan 26 Koninklijke residenties, waaronder 9 paleizen die grotendeels leeg blijven en een onroerend goed portefeuille die 300 miljoen pond per jaar opbrengt. Toch heeft zij tijdens het covid-uitzettingsverbod een gezin eruit laten gooien voor een onbetaalde rekening van 32 pond. Haar zoon is een nonce (pedofiel) die zij beschermde via een uitbetaling van 12 miljoen pond.

– Het “gratis” boek dat naar elke school werd gestuurd om kinderen te vertellen hoe geweldig de koningin is, kostte de belastingbetaler 12 miljoen pond.

– Zij heeft £420 miljoen persoonlijk vermogen, waarbij dat voornoemde kroonbezit of haar antieke meubelen of haar juwelenverzameling of al het gestolen goud niet meegerekend zijn.

– Zij en haar gezin kosten de belastingbetaler £345 miljoen per jaar aan beveiliging en andere beschermingen.

– Het jubileum kostte de belastingbetaler 28 miljoen pond, door de kanselier opzij gezet om het te financieren. Terwijl er hier in het Verenigd Koninkrijk momenteel 14,5 miljoen mensen in armoede leven.

– Wat voor shithole het Verenigd Koninkrijk nu is, en niettegenstaande de verachtelijke geschiedenis van de “Engelsen” in het algemeen, was zij erbij toen het een wending nam.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wat zult u doen als er geen voedsel is?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom artsen zich niet uitspreken
Volgend artikelWreedheden van het Britse koningschap
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Wat ik mis, dat de koningin van engeland tijdens haar covid 19 ziekte op de TV tijdens het gesprek een doosje ivermectine op het tafeltje had liggen.
  Hoezo wel voor haar en niet voor het gepeupel?

 2. https://strangesounds.substack.com/p/thats-my-favorite-picture-of-the
  What you see in the picture? Wearing a blue checked shirt, the British socialite G. Maxwell is seen resting her arm on Epstein’s knee as they sit in the Queen’s log cabin at Balmoral. They are sitting in the exact same spot in which the Queen has been pictured relaxing in the past. It has previously been reported that the former couple were invited to Balmoral by Prince Andrew in 1999…

 3. Joh lang verhaal…..
  Misschien leest het lekker weg.

  Ik dacht even aan ‘fallen angels’. Omdat deze zogenaamde koningin overal voorbij komt als
  een zachtaardig lieverdje. Sluit je e-mail programma maar eens af, en bekijk al die berichten.
  De Leeuwarder Courant had een halve dag later ook al een artikel over hoe enorm jammer
  in Friesland wonende Engelsen het wel niet vonden.

  Deze koningin was, net als honderduizenden anderen helemaal geen lieverdje.
  Als je een puur, eerlijk en liefdevol mens bent, dan zet je jezelf niet op één of andere troon.
  Helemaal niet met zulke inkomens. Dan kun je zogenaamd nog zoveel aan liefdadigheid doen,
  maar dan ben je gewoon het tegenovergestelde. PUNT!
  Als deze vrouw bijvoorbeeld echt zo begaan was met ellende op de wereld, dan had ik haar
  wel eens zelf voorbij willen zien komen op tv of social media. Met haar eigen woorden en zinnen,
  en niet met dat ingestuurde officiële. Je moet ook eens weten wat één zo’n officiële toespraak in totaal kost. Daar kunnen alle mensen in GB die in de bijstand zitten, een week van leven.
  Waarom werken? (economie stimuleren??….dat eeuwige werken?!?)
  Die koningin was niet de enige die zoveel geld vrat. Honderden elitairen op aarde die wekelijks zo bezig zijn. En daarnaast al die E.U commissarissen en dat gigantische overbodige gedoe daar omheen.
  Waar was de koningin die een uitzending op wereld-tv eistte met alle regeringsleiders en geloofsoversten? Van nu….gaan we het godverdomme eens anders doen?
  De koningin anders stiekem via een Youtube kanaal?
  Kom op……dit mens was echt pure evil. Of totaal mindcontroled voordat ze in haar jonge jaren al werd
  uitgekozen.
  Ik snap steeds meer dat er andere machten aan het werk zijn. En daarom voor zo’n koningin nog
  een goed woordje, dat ze er ook niets aan kon doen. Die werd immers tot het eind van haar leven
  omgeven door werkmieren die voor een hele andere koningin aan het werk zijn.

  S. Hulleman had het in een YT-uitzending eens over het einde van monarchieen. Alle macht al lang bij de E.U. Klopt wel met deze tijd. Met de dood van deze koningin.
  Klopt wel met het vuil vanuit de vieze kakkerlakkerige mainstream media, die hedendaags negatief
  over problemen Oranjes schrijven. Die persoonlijke familiare kwesties die als roddelnieuws voorbij komen na afsluiten e-mailprogramma. MSN enzo.

  Ik heb trouwens nog liever een Koningshuis dan deze media.

  Volgens mij ging het vroeger ook steeds zo. De schijnafbraak van koningshuizen. De dreiging van
  Napoleon, Ceasar, etc.
  Waarna er toch weer één of andere nieuwe koninklijke bloedlijn de boel (land) overneemt.
  Ze zijn gewoon allemaal gerelateerde bloedlijnen.
  Verre families die strijden om de wereldmacht.
  Koninklijke families (Maxima en al haar WEF, etc) bezoeken.

  Gewoon allemaal afspraken tot voortzetting.

  Er veranderd niets tenzij al Nederlanders in dit geval bijvoorbeeld eens stoppen met prinsjesdag en koniningsdag vieren.
  Stelletje alledaagse smalltalk-klagende debielen.

  Weer lekker feest vieren op de dam, kort na einde coronarestricties.
  Deze kortzichtige mensen hebben er geen idee benul van dat ze in een constante voorgekauwde loop leven. En zo voeden zij hun kinderen ook op, net als dat ontiegelijk veel irritante babyboomers dat ook deden. Met als gevolg een complete generatie van jongeren die niet zelfstandig massaal actie kunnen voeren. Al niet tegen coronamaatregelen. Dat is een nieuw iets.
  En de schaduwmachten weten, dat het dan tijd is om in stroomversnelling de big reset in te voeren.
  Mens 2.0…….cyborgs.

  Hééééééhéééééé……………

  De ‘fallen angels’ zijn in weze de echte wappies. Diegenen die veel dingen anders wouden zien.
  Maar wat moet je als er geen directe democratie is.
  Fallen angels, want ik zie op vele kanalen dat mensen moe zijn. In reacties ook vele meldingen van
  een nieuw soort ongerustheidsgevoel.

  Ik zou zeggen…..informeer jezelf, maar maak je niet meer druk (ook nog eens voor anderen vaak).
  Wat er nu allemaal wordt doorgezet houdt je niet meer tegen. Dat wat big-corp, big-crop, big-tech, big-government, big-pharma nu in stroomversnelling kunnen doorvoeren.

  Wil je puur natuur leven, maar deed je dat nog niet…..ga daar dan nu mee aan de ging.
  Geheime militaire 5G frequenties en vermogens worden straks volop aangezet is mijn voorspelling.
  Smarttech is ontworpen voor militaire interventie woningen.

 4. Alle Adel zit erin, ook onze Bea die vanaf haar bezoek aan Curaçao zo nodig haar medische status van vaccinatie moest delen aan pers met ons gepeupel alsof zij gevaccineerd was. Ik zei meteen: Let op die heeft zo Covid en de prik haar redding…En zo geschiedde. Hoeveel oudere zou zij hiermee hebben overgehaald? Feit is dat geen 1 van deze mensen daadwerkelijk gevaccineerd is uiteraard maar met hun valse claims wel mensen de dood in hebben gejaagd. Nooit vergeten! Het zijn zieke mensen.

 5. In februari van dit jaar zond Netflix de tweedelige documentaire ‘Jimmy Saville: A British Horror Story’ uit over de strapatsen van de satanist, pedo & necrofiel Jimmy Saville (1926 – 2011). Het management van de BBC was reeds decennia op de hoogte van zijn onvoorstelbare smeerlapperij, maar keek consequent de andere kant op. In de jaren 90 is deze engerd reeds ‘geout’ door David Icke en hoon was zijn deel.
  In de jaren 0 van deze eeuw zijn twee journalistes omgebracht, die onafhankelijk van elkaar bezig waren gegevens over hem naar boven te krijgen.

  Als volgende week zondag 18.08.2022 het uitvaartcircus van Elizabeth R ten einde is, zal de samenleving langzaam de nodige vragen gaan stellen over de nut & noodzaak van een monarchie in deze tijd.
  In de leeftijdscategorie 18 – 24 jaar is ook in de UK een meerderheid voor een republiek. Charles heeft allesbehalve een schoon blazoen, denk aan giften van sjeiks aan The Prince’s Trust in ruil voor onderscheidingen. Zijn broer Andrew wordt nog steeds achtervolgd door het misbruikschandaal onder auspiciën van het enge duo Epstein & Maxwell. Na 01.01.2023 is de persban van het slachtoffer Virginia Giuffre opgeheven en zal ze Andrew nog meer in het nauw brengen.

  En vroeg of laat zal de waarheid over de dood van Diana, princess of Wales op 31.08.1997 naar boven komen. Overigens hield Diana er rekening mee, dat Charles haar uit de weg wilde – laten – ruimen.

  Verder ben ik van mening dat iedereen dient te weten dat tussen het afkondigen van de mondiale coronaplandemie op 11.03.2020 en Elizabeths overlijden op 08.09.2022 precies 911 dagen zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in