Pixabay

Spannende tijden. Een gevaarlijk maar opwindend moment in de geschiedenis om te leven. De grond onder ons beeft, en alles wat ooit zeker was, lijkt tot moes te zijn geworden. Wat wij vastgrijpen om ons evenwicht te bewaren, blijkt ook wankel te zijn. De wereld stort in, zo lijkt het, en er is geen tegenwicht om alles op zijn plaats te houden, schrijft J.B. Shurk.

Wanneer wij deze werkelijkheid aanvaarden, wanneer wij om ons heen kijken en zeggen: “Hé, wat was, zal nooit meer zijn,” dan worden de problemen om ons heen wat lichter om te dragen. Wij zijn hier niet om voor gisteren te vechten; wij zijn hier om voor morgen te vechten. Gisteren geeft ons leiding; morgen geeft ons een doel. Maar dat wij voor morgen vechten, wil niet zeggen dat wij niet ook voor vandaag vechten. Wanneer u leert boksen, leert u verder te mikken dan uw doel. U slaat door wat u wilt raken heen om de kracht te maximaliseren en de pijn voor uzelf te minimaliseren. Op dezelfde manier mikken wij op de toekomst om vandaag te kunnen grijpen. Wij stellen ons samen voor welk soort toekomst wij willen. Wij streven naar die toekomst met woestheid en volharding. En op een dag kijken wij om ons heen en beseffen dat wij erin geslaagd zijn hier in het heden een opmerkelijke wereld op te bouwen. Niets houdt stand in dit aardse bestaan dan die cyclus. Het is wat wij doen wanneer er uitdagingen opkomen, dat telt. Die daden, hoe vluchtig ze ook zijn, zijn onze gezamenlijke erfenis aan elkaar.

Beschouw de “Grote Reset” van de internationale communisten of de “Build Back Better” dystopieën dus als onvermijdelijk als u dat wilt, maar doe dat in de wetenschap dat u toekijkt hoe strikes in de catcher’s mitt worden gegooid zonder ooit te zwaaien. Uw geest en ziel zorgen voor een krachtige knuppel. Onze vijanden gooien heat recht in het midden van de plaat. En er is nog nooit een beter moment geweest om voor naar de hekken te zwaaien!

De programma’s van de globalisten voor massacontrole van de mensheid zijn overduidelijk geworden. Zij verbergen hun bedoelingen zelfs niet meer achter versluierde taal, geheime clubvergaderingen, of lasterlijke verdachtmakingen aan het adres van hun critici. Zij zeggen gewoon openlijk: “Ja, wij willen de menselijke bevolking verminderen; alle energie die voor de handel gebruikt wordt controleren; de voedselproductie reguleren; alle informatie censureren die tegen onze doelstellingen ingaat; de mensheid cynisch tegen zichzelf verdelen door zinloze oorlogen, rassenvijandigheden en potsierlijke sociale conflicten te bevorderen; en de overgrote meerderheid van de overblijvende mensen in de toekomst dwingen te overleven als contractarbeiders die niets zullen bezitten en zullen leven op een dieet van insecten.” Dat is een lelijke, deprimerende, afschuwelijke toekomst om aan te prijzen. Maar zo overmoedig zijn de Grote Resseters in hun controle over opkomende kunstmatige intelligentietechnologieën, digitale valuta’s van centrale banken, biologische oorlogsvoering, en massabewaking, dat zij precies zeggen wat zij van plan zijn te doen.

  Bill Gates wil kunstmatige intelligentie gebruiken om samenzweringstheorieën te bestrijden

De permanente bureaucratie in Washington D.C. is zo overtuigd van haar vermogen om alle Amerikanen te controleren, dat zij haar tweeledige “rechtssysteem” niet langer verbergt en niet langer doet alsof zij zich ook maar iets aantrekt van de zwaar bevochten Amerikaanse vrijheid. Inval in de persoonlijke woning van de politieke “buitenstaander” President Trump om andere mogelijke tegenstanders van de corrupte Unipartij van Washington te intimideren? Check. Het vermoorden, opjagen en gevangennemen van MAGA stemmers onder het voorwendsel van een vals “oproer” verhaal dat gesteund wordt door een al even corrupte nieuwsmedia en crimineel “rechtssysteem”? Check. Massale legers IRS-agenten en andere bureaucratische huurlingen inhuren om dodelijk geweld uit te oefenen tegen Amerikaanse burgers, terwijl ze tegelijkertijd wapenbezitters catalogiseren in een voortdurende poging om de burgerbevolking te ontwapenen? Check. De farce van de “klimaatverandering” en fantasieën over “systemisch racisme” gebruiken om een wijdverbreid politiek marxisme en een economische herverdeling van de rijkdom door te voeren die niet te onderscheiden is van het klassieke communisme? Check. Het opzettelijk ondermijnen van de immigratiewetgeving om Amerikaanse gemeenschappen te overspoelen met drugs, mensenhandel, slavenarbeid en sociale desintegratie? Check. Verkiezingen manipuleren met frauduleuze stembiljetten en weinig identificatieplicht? Check. Amerikaanse dollars drukken en uitgeven tot de inflatie en de onvermijdelijke ineenstorting van de munt de particuliere rijkdom van de Amerikanen vernietigen en hen volledig afhankelijk maken van door de overheid verspreide sociale voorzieningen? Check. Religieuze vrome christenen aanvallen als bedreigingen voor de Staat? Check. Censuur van alle afwijkende meningen, inbeslagneming van privé-bezit onder het mom van belasting- en reguleringsdiensten, schijnprocessen zoals in de Sovjet-Unie, en politiek gesanctioneerde beroepsdegradaties voor iedereen die moedig genoeg is om de macht van het regime uit te dagen? Check, check, check, en check!

  Het plan om u in een genetisch gemodificeerde menselijke cyborg te veranderen 

Overmoed. Absolute overmoed. En wij moeten ervan houden. Wij kunnen ons geen betere drug wensen om het oordeel van onze vijanden te vertroebelen. Zij zijn verslaafd, zij kunnen niet helder zien, en zij zullen nu en in de afzienbare toekomst niet veranderen. Wat zij aan holle overmoed bezitten, ontbreekt hen aan nuchtere wijsheid. Zij zijn nu drugsverslaafden, misleid in de suprematie van hun eigen overmoed. Het zijn gevaarlijke mensen, maar mensen die niet meer gegrond zijn in enig gevoel voor werkelijkheid. Zij denken dat zij de bevende grond onder hun voeten beheersen, en geloven dat alleen zij zullen beslissen wat er blijft staan. Zij zien zichzelf als goden, en zoals met alle valse goden, zal hun ijdelheid hen verteren.

Ga eens terug en zoek een tijd in de geschiedenis waarin overmoed erin slaagde de wereld te onderwerpen aan de wil van de mens. Welke veroveraar is er ooit in geslaagd de totale macht lang in handen te houden? Wanneer heeft overheersend gezag niet een gelijke en tegengestelde menselijke kracht van organische opstandigheid voortgebracht? Wanneer is de zucht naar totale wereldheerschappij niet in een miljoen kleine stukjes uiteengevallen uit de oncontroleerbare energieën van eens inconsequente mensen die ernaar snakten vrij te zijn? Wanneer is het verlangen naar één wereldregering – die verleidelijke verlokking die de geesten van gewetenloze mensen in haar greep houdt, ongeveer zoals Tolkiens “één ring om over allen te heersen” – ooit gelukt? Het is nog steeds wachten! De honger naar een wereldregering waar een aristocratische “elite” heerst over alle anderen bestaat al sedert de hele geschiedenis van de mensheid, en net zoals bij elke misleide poging om een perpetuum machine te bouwen of elke alchemistische poging om lood in goud te veranderen, falen zij die de mensheid willen regeren vanaf de zetel van een aardse troon altijd. Zij verdrinken in de overstromingen die door hun eigen groots destructieve overmoed worden ontketend. Toon mij een groep mensen die over de wereld wil heersen, en ik zal u het verhaal vertellen van hun uiteindelijke vernietiging. Dat is het verhaal van de strijd van de mens in dit leven, en wie te dronken is van overheersingswaanzin om te weten wat er komen gaat, zal de prijs betalen.

  De Oorlog tegen de Werkelijkheid

President Ronald Reagan had een eenvoudig maar doeltreffend plan om het communisme en de Sovjet-Unie te verslaan: “wij winnen; zij verliezen”. Ook vandaag vechten wij tegen het communisme, alleen nu zowel op wereldschaal, “Grote Reset”, als van dichtbij en persoonlijk hier thuis. Het plan van Reagan… geldt… nog steeds! Wij winnen; zij verliezen; zo simpel is het! Onderschat de eenvoud nooit. Eenvoud is een verzamelroep en een schild waarachter honderden miljoenen vreemden zich onmiddellijk kunnen verenigen. Eenvoud is één sappig, vlezig karbonaadje van een fastball recht over het hart van de plaat. Eenvoud is morgen voor ogen hebben, terwijl je door de interne bedreigingen van vandaag heen slaat. Eenvoud en een gemeenschappelijk doel zijn wat samengaan om een laatste staak te drijven door de boze plannen van mensen die verdeeldheid zaaien, kwaad zaaien, en zich tegoed doen aan de ellende van anderen.

Spannende tijden. Een gevaarlijk maar opwindend moment om te leven. Maar als u helder om u heen kijkt, is er niets te vrezen. Die tinteling die nu in de lucht hangt, is normaal. Grote verandering is altijd elektrisch. Maak er gebruik van.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Uitnodigingen voor Davos tonen directe samenzwering tussen WEF en Nederlandse regeringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Hoeveel mensen zal deze nieuwe covid prik doden of verminken?
Volgend artikelNucleaire oorlog tussen VS en Rusland zou 5 miljard mensen wegvagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

  • Het is ze al eerder gelukt pas een paar honderd jaar geleden door de TARTARIANEN uit te roeien, wij zijn de afstammelingen van de ontvoerde weeskinderen die over zijn gebleven naar DE RESET van toen.

   Alle oude ¨katholieke kerken¨ zoals ze nog wereldwijd bestaan zijn geneesplekken van TARTARIA.

   Mensen lees je in

   ORPHAN TRAIN TARTARIA
   TARTARIA
   THE GREAT MUD FLOOD

   Kijk naar de gebouwen wereldwijd bijvoorbeeld bij station Amsterdam de gebouwen zitten half onder de grond, onder Haarlem zit een complete stad. De tartarianen waren de reuzen die in harmonie samen leefde met ons de cabal heeft zeer kort geleden bijna de hele wereldbevolking uitgemoord en dit systeem gemaakt waar we nu in leven en dit was WERELDWIJD…
   Voor die reset was de aarde perfect in harmony met een gezond ether en hun gebouwen laadde de ether op.

   Dus om terug te komen op de vraag is het ze ooit gelukt om…… Ja dat is ze dus ooit gelukt.

   1000 jaar van onze geschiedenis is gelogen kijk maar eens in een Tartariaans gebouw en die zijn er nog veel in nederland bijv. diverse ¨kerken¨ op de graven die in de vloer zitten die zijn niet gedateerd als 1986 maar als I 986 of als J 986 heel makkelijk te zien als je HET WEET..

   En mensen die hier weer commentaar op moeten geven duck duck go de trefwoorden a.u.b voor u kritiek geeft…

   • @F.T.G.,

    Beste,

    Kijk, dit zet nu weer wel zoden aan de dijk. Het gaat wel tijd kosten voor velen maar daar krijg je dan ook nogal wat voor terug.

    Indien iemand interesse heeft in een aantal sites, ik heb er wel een aantal namelijk, dan hoor ik het graag.

    Dit heeft in mijn ogen erg veel te maken met de situatie waarin we ons NU bevinden.

    Het is voor mij onbegrijpelijk dat nagenoeg niemand hier iets vanaf weet. Er is ons kennis, techniek en wetenschap onthouden en wel willens en wetens.

    Alles wat er nu is kan niet tippen aan de “oude wereld”.

    Ze hadden werkelijk alles. Elektrische steps, ondertunnelde spoorwegen, trams, elektrische verlichting, elektrische verwarming, bewegende trottoirs (zoals in het heel klein op Schiphol!!!) enz enz enz enz enz …….en de gebouwen zijn de laatste 150 jaar in ijltempo vernield en gesloopt en gebombardeerd en en en en en…….

    Dit zogenaamde elitetuig is hier debet aan en nu zijn gewoon WIJ aan de beurt……

    Ik ben blij dat u dit thema heeft aangesneden….

    Groet,
    Gladiator
    ps nogmaals, heb materiaal genoeg en op aanvraag beschikbaar…..genoeg voor jaren onderzoek!

    • En oh ja, idd, waar je ook om je heen kijkt, overal loop je bijna letterlijk aan dit soort gebouwen en “rond liggende stenen” voorbij zonder er ook maar iets van te begrijpen.

     En dan heb ik het niet eens over de megasteden welke nog steeds gewoon hier en daar onder de grond verborgen liggen waar het tuig gewoon vanaf weet echter ons niets over zegt!

     Er zijn in the middle of nowwhere gebouwen gevonden met 800 kamers……ehhhhhhh…….en die verwarm je met open haarden……..yep….never nooit niet, het gebeurde allemaal elektrisch wat ruimschoots en gratis voor iedereen voorhanden was en wel in enorme overvloed.

     En by the way, ik heb in de loop van de jaren dat ik dit onderzocht heb het idee gekregen dat nagenoeg NIEMAND veel werkte…….was volgens mij ook niet eens nodig………

     Gladiator

    • Yes, please die info! Ik ben leergierig en wil nog wel jaaaaaaren van alles onderzoeken, tenminste als we daar de tijd voor krijgen.
     Mijn moeder vroeg in mijn jeugd aan de onderwijzer/leraar of het wel goed was dat ik zoveel las….. Je kan het antwoord wel bedenken dat zij kreeg.

      • Jonlevi is inderdaad een mooi begin Klien.
       Frans Heslinga ook erg goed..
       mind unveiled.
       Justin Pawlak
       Mooi voor beginners allemaal op youtube

     • Nou,

      Mooi om te horen dat @Truth jullie vanaf nu gaat voorzien van alle en vooral juiste info inzake het hier door @F.T.G genoemde.

      Dat spaart me een enorme hoop werk.

      Ik zou trouwens niet weten wat iemand zo nors kan maken indien een ander aanbiedt om goede info te verstrekken.

      Beste, ik ben al zo ongelooflijk lang bezig op het www en ja, ik heb nogal wat kennis opgedaan….echter wat heb ik aan die kennis a;s ik ze niet verder kan geven en mensen als u motiveren mij niet echt meer nee.

      En Jon Levi is idd een van de beteren, dat is een feit maar er is veel meer en ben blij dat u dat dan nu verder gaat verzorgen hier.

      En beste @Truth, u zou uw naam eerder eer aan doen om gewoon mee te doen aan het verstrekken van goede maar vooral juiste info ipv mensen die het alleen maar goed menen zo af te katten. Dit is meer iets voor een klein kind maar oké, ik laat het verder dus aan u over.

      Hele fijne avond verder . Ik zal uitsluitend nog reageren op mijn manier en mijn mening geven over een bepaald topic want hier kan toch niemand meer iets leren of opsteken.

      Jammer maar helaas, ben niet van plan om me telkens weer domme opmerkingen aan te horen welke dan ook nog via een ander gepost worden.
      U zou er verstandiger aan hebben gedaan indien u zich gepasseerd voelde om mij op de INHOUD te corrigeren maar…….tja, dat zal moeilijk worden nietwaar.

      Verder no hard feelings meer hoor, doe uw ding dan doe ik het mijne.

      Gladiator

      • Bedankt Gladiator had al een stuk voor trut-h getypt maar niet
       verzonden zulke types moet je geen aandacht geven dat zijn ze niet waard. Zo gaat het altijd je bedoeld alles goed maar altijd van die sneue types die het weer af moeten zeiken.

       Het verdeel en heers spel is dit soort types helaas niet duidelijk…. blijf mensen lekker uit elkaar drijven TRUT daar help je ons ontzettend mee….

      • Beste Mensen

       Gladiator
       Dat zijn echte woorden
       Van wetenschap
       Beste Glad….
       Laat allen die het niet begrijpen maar eerst Glijdend rijpen tot niveau van wetenschaps begrip
       Perfect

       Dank U

 1. ‘De honger naar een wereldregering waar een aristocratische “elite” heerst over alle anderen bestaat al sedert de hele geschiedenis van de mensheid’
  … wil geen spelbreker zijn maar de regio Mystery-Babylon wil al duizenden jaren deze aarde binnenvallen met hun legers van 200 miljoen duivelen … en dat gaat ze uiteindelijk ook lukken — dit keer niet zozeer vanwege hun Kreat Rezet clowns maar omdat de bescherming weggenomen wordt

 2. Deze satanisten schijnen er een pervers genoegen in te scheppen om hun hand/bokkepoot/klauw voortdurend te overspelen.
  Ons overkomt niets want wij worden beschermd.
  Wel, eens kijken wie het laatst lacht..

 3. De kracht van het woord zit in de herhaling daarvan. Dus laten we het blijven herhalen: WIJ WINNEN, ZIJ VERLIEZEN.
  Maak het tot een dagelijks ritueel en herhaal het meermaals!
  Onze stem moet krachtiger zijn dan die van die Kreat Rezet clowns (mooi gevonden Ione).

 4. Als we er in slagen om de geschiedenis onze leermeester te laten zijn, kunnen we gewoon niet verliezen! Waarom is het vak geschiedenis afgeschaft en voor diegenen die het wel volgen ( op unief) totaal vervalst?

 5. Beste Mensen

  Als de Linkerhand Ruzie maakt met de Rechterhand
  Vervolgens geeft de Rechterhand een dreun op de neus
  Wie voelt dan de pijn ?

  Beste mensen
  Het heele lichaam

  Wie moeten er de consequenties ervan dragen ??
  Het heele lichaam beste mensen

  Door een klein foutje kan een heele lichaam wankel geraken

  Denk Groot
  Denk Algemeen
  Blijf nooit dolen in doolhofjes
  Als een kikker bij een wiel staan te schreeuwen
  Kom naar mijn doolhofs wiel
  Die is de Enige het beste de grootste er bestaat geen grotere

  Zo bestaat er dus geen wij en zij
  Alles is IK dus niet de kopie genaamd ik
  IK staat voor het Alomtegenwoordige
  ik staat voor Kopie Ego Verbeelding
  Zie Izznogood leer ervan

  Dank U

 6. UITEINDELIJK zullen wij wel winnen; maar dan is de prijs betaald.

  Zie de maffen met Hitler
  zie de chinezen met Mao
  zie de Russen met Stalin
  zie de fransen met Napoleon
  Zie de Spanjolen met Franco
  zie de italianen met Musolini
  Zie de inwoners van Rhodesie en Mnangagoa
  Zie Zuid Afrika en Mandela

  De massa is nu eenmaal dom; ze geloven datgene wat ze willen geloven; of ze zijn verblind door een ideologie of geloof.

  Dat, in samenhang met onze invulling van “democratie”,waarin een parlement er zit voor Jan Lul, vanwege het bestaan van regeer akkoorden, en een regering die ongestraft landverraad kan plegen en zich tegen de eigen bevolking heeft gekeerd en willens en wetens en groot deel van de bevolking dood wil en de hele bevolking arm wil zien, ook door de boeren aan te vallen, wat voedseltekort is dat wat ze willen genereren, met de massa media totaal in handen van D66, die ik zie als de moderne versie van de NSB die als “standaard” criminele overheid propagandeert, en een bevolking, die net nog niet genoeg ellende heeft om in fysiek verzet te komen tegen hun totaal ongewenst en onnodig lot, geeft aan dat wij de volgende zijn in de rij die de geestelijk gestoorden van WEF en USA dienen, en zo hun eigen graf graven.

  Zoals al eens eerder gezegd: om de grootste misere te voorkomen, en NL te redden (letterlijk) moeten we plankgas per direct uit de EU, uit de Nato, uit UN, uit de WHO; de grenzen dicht gooien; moslims en afrikanen zonder werk met gezin en al eruit naar “wir schaffen das”land, moslims met werk: een echtgenoot van minimaal 18 jaar, de agrarische productie opstarten en verbeteren, uit de afgrijselijk stomme “klimaat onzin” en de Russen haat 100% stoppen, excuses aanbieden aan Rusland (jawel) en de alle sancties tegen RU opheffen; handelsbetrekkingen verbeteren.

  Ik ben sjagerijnig en dan maak ik lange zinnen en veel ervan

 7. Dan moeten we ook nog eens iemand huren met een IQ van meer dan 50, om de grondwet aan te vullen.
  Er staat in: vrijheid van godsdienst, maar NIET wat godsdienst is of welke godsdiensten.

  Islam is geen godsdienst en moet verboden worden
  De Hindi vinden hun overtuiging een filosofie, maar zouden wel toegestaan moeten worden.

  maar ook de wetgeving op bijzonder onderwijs zou geschrapt moeten worden.
  De scheiding tussen kerk en staat moet 100% zijn.
  —————————
  Uiteraard moeten de Oranjes eruit en hun kapitaal moet in beslag genomen worden; zij hebben–conform de grondwet–al hun rechten verloren in 1940.
  Om nog maar te zwijgen over de sympathie die ze hadden met bepaald Duitsers

  • Hoezo grondwet. Ik las ergens (alweer tijd geleden) dat de rechters opdracht hadden om uitspraken NIET te toetsen aan de grondwet. Daarom zoveel uitspraken die voordeel hebben voor de volgelingen van het WEF geloof, want dat moet koste wat kost worden verspreid.
   En dan ook nog het contract met BV Nederland wat is verlopen.
   Ze zijn “goed” bezig, maar WIJ WINNEN, ZIJ VERLIEZEN!

    • Beste Mensen

     Immers alle vuile wasjes van :
     Joden & Christenen
     Worden geboend door de Islamieten
     Het laatste word gezien als de voetveeg de dweil of de Zoon
     Uit de 3 schijnheilige Eenheid

     Joden van Schijnheilige Geest
     Christenen van Schijnheilige Vader
     Mohammedanen van de schijnheilige Zoon bekend als de Slaaf
     De niet geleerden of niksnutten
     Daar kunnen wij – Te weten ; Joden , Christenen
     Door onszelf verzonnen verhevenen misbruik van maken

     Dank U

 8. Ronald Reagan was degene die z´n handtekening zette onder het akkoord waarin de vaccinindustrie vrij spel kreeg en niet kon worden aangeklaagd. Tot zover ´wij winnen´.

 9. Beste Mensen

  Het is IK Win
  En ik verliest Altijd

  Begrijpt Men het geschrevene ??
  IK is het Alomtegenwoordige
  ik is het Ego de Kopie van IK

  ik streeft hierbij ernaar om IK te zijn
  Maar dat kan helaas niet
  Kopie kan nooit Origineel worden
  Men denke maar aan een originele tekst op papier en een Kopie ervan
  Kopie is meestal tot Altijd iets verlept

  Als men nu een kopie van een kopie vervolgens daar weer van een kopie gaat maken en ga zo maar door vervolg op vervolg

  Wat blijft er dan na een paar keren van dat origineel erop zichtbaar ??

  Niks
  Als men dat nu jaren achtereen gaat
  doen ??
  Kopiëren ??
  Dan weet men niet eens meer hoe het originele eruit heeft gezien

  Laat staan ermee te gaan pronken

  Terwijl het originele ten aller tijde mee wordt gedragen door een schoon eerlijk oprecht zuivere Hart drager

  Men kan dat originele ingestraalt krijgen via zulke personen

  Maar de eisen zijn een beetje zwaar
  Meestal haken de zoekers af

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in