Mensen moeten wandelende parasieten worden, en de globalisten willen dat iedereen krekels eet omdat zij het perfecte “pantser” bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken om mensen en dieren te infecteren en ziekten in hen te verspreiden. Pathogenen veroorzaken allerlei ziekten bij dieren en mensen en gebruiken daarvoor chitine (en chitinases), afkomstig uit het exoskelet van krekels, als mantel om hen te beschermen tegen de barre omstandigheden in het gastlichaam dat zij binnendringen. Dit helpt de infectie zich te manifesteren en de gastheer te exploiteren, waardoor deze gemakkelijk van het ene gewervelde dier op het andere kan worden overgedragen via “insect vectors“, zoals beschreven in onderzoek dat is gepubliceerd in de National Library of Medicine van de National Institutes of Health, schrijft SD Wells.

Het eten van chitine is als het aanzetten van de dodemansknop voor parasieten

Inwendige parasieten infecteren hun gastheer en kunnen ernstige gezondheidsschade veroorzaken, waaronder verlies van eetlust, diarree, neurologische schade en voortplantingsproblemen. Parasieteneieren komen uit in het insect en kunnen vrij duurzaam worden in de gastheer, vooral wanneer deze met bepaald voedsel wordt gevoed. Ziekteverwekkers en (metazoïsche) parasieten die ziekten veroorzaken bij mens en dier gebruiken chitine in hun levenscyclus. Veel van deze parasieten hebben een chitinelaag die hen beschermt tegen vernietiging door de natuurlijke afweersystemen in de gastheer. Mensen die krekels eten, geven de parasieten en pathogenen precies datgene wat ze nodig hebben om meer weerstand en veerkracht in hun lichaam te krijgen door ze steeds meer chitine te geven. Het eten van krekels kan de brandstof zijn voor de volgende “pandemie” en miljoenen mensen uitroeien, zo niet een paar miljard. Ivermectine is een antiparasitair geneesmiddel met een verbazingwekkend hoog succespercentage bij het genezen van Covid-infecties. Kan het zijn dat chitineconsumptie de parasieten en virusmutaties van de volgende pandemie zodanig zal wapenen dat Ivermectine niet meer werkt? Weten de globalisten en hun verraderlijke wetenschappers dit? Is chitine de dodelijke schakelaar? Is deze nieuwe impuls voor de bevolking om insecten te eten allemaal onderdeel van het ontvolkingsplan? Dit vereist zorgvuldige overweging.

  De Israëlische staat, Hamas en alle regeringen overal geven niets om "het volk"

Eten van sprinkhanen, krekels, mieren, kevers, wormen, bijen, wespen, rupsen en larven kan de volgende doodsgolf van mensen aanwakkeren – precies wat de globalisten willen

Het eten van insecten kan ernstige allergische reacties veroorzaken, waaronder anafylaxie en andere levensbedreigende gevolgen. Gevaarlijke insecten om te eten zijn onder andere sprinkhanen, meelwormen, krekels, rupsen en krekels. De bijbel zegt: “Alle vliegende insecten die op alle poten lopen, moet u verfoeien.” Bepaalde (giftige) mieren, kevers, wespen, spinnen, rupsen en zelfs vlinders kunnen dodelijk zijn als ze door mensen worden gegeten. Toch gebruikt Big Pharma dodelijke giffen en gifpeptiden om receptmedicijnen te maken, en die medicijnen hebben een lijst met waanzinnige bijwerkingen. Geen wonder. Als u regelmatig insecten gaat eten omdat u denkt dat dit de aarde zal redden van de opwarming van de aarde of de “klimaatverandering”, brengt u uzelf (en uw eventuele kinderen) mogelijk rechtstreeks in gevaar, en draagt u bij aan de kwade agenda van globalisten die de planeet willen ontvolken. Daarom zegt de elite van de 1% genocidale maniakken dat iedereen moet stoppen met het eten van vlees en de hele dag insecten moet gaan eten. Amazon promoot en verkoopt nu krekels in vele vormen, voor menselijke consumptie, waaronder gevriesdroogd en in poedervorm.

Dus pak een zak knapperige krekelskelet chitine en help die interne parasieten zich te vermenigvuldigen en te beschermen in uw lichaam, zodat u de aarde kunt redden van het in vlammen opgaan en de globalisten kunt helpen nog rijker en machtiger te worden. Dat is de inside scoop over de ECHTE reden waarom de globalisten willen dat iedereen zich volpropt met parasitaire insecten. Het is tijd om u af te vragen of de volgende zwendel een parasitaire infectie zal zijn die chitine helpt beschermen om de planeet verder te ontvolken. De globalisten dwingen ons om meer krekels te eten om een onbekende reden, en het gaat niet alleen om minder vlees eten.

  Dr. Coleman: Dit is wat er vervolgens gaat gebeuren

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De speech waardoor Baudet het woord werd ontnomen in de KamerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat de oorlog in Oekraïne en de pandemie gemeen hebben
Volgend artikelRussische troepen vernietigen de Oekraïense verdediging in Bakhmut – Russen beheersen 1/3 van de stad en trekken het stadscentrum binnen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

 1. Als er geen insecten meer overblijven, omdat ze allemaal zijn opgegeten gaat deze planeet ook naar de kloten dus die hele onzin wat betreft klimaatopwarming moet maar eens afgelopen zijn!

  • *Oostenrijk (Bron Peter Baars – de gulden middenweg telegram)

   Open brief (uittreksel) van een voormalig medewerker van het ministerie van Landbouw
   [28 Jan 2023 om 13:31]

   Beste minister Rauch,
   Hoe ver is deze regering, en vooral de Groenen, gezonken om Oostenrijkse burgers een ziekteverwekkende insecticide te geven door het aan hun voedsel toe te voegen!
   Weet u als minister van Volksgezondheid niet dat diermeel in veevoer al lang verboden is, maar dat de burgers het wel moeten eten?
   Niet alleen is chitine zeer allergeen voor zoogdieren, het wakkert het immuunsysteem aan en wordt daarom in verband gebracht met de ontwikkeling van talrijke chronische ziekten. Insecten bevatten ook talloze menselijke ziektekiemen en parasieten. Deze vuiligheid in voedsel stoppen is niet alleen nalatig, het is voorbedacht.
   Hier is een informatief artikel over chitine:
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5680136/pdf/nihms912752.pdf

   Chitine is ook gevonden in het hersenweefsel van Alzheimerpatiënten. Hier is de wetenschappelijke paper erover. Jaren geleden, toen ik voor het ministerie van Landbouw werkte, hield ik me bezig met het probleem van eetbare insecten en schreef ik een intern rapport over dit onderwerp. Nu besef ik waarom ik de opdracht kreeg dit verslag te schrijven, het moet al lang geleden gepland zijn.
   Hier is het artikel over Alzheimer en chitine:
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5097921/pdf/fmicb-07-01772.pdf

   In ons land mogen zelfs dieren die melk geven of later op het bord belanden geen insectenmeel krijgen. Dit is een gevolg van de BSE-crisis, toen koeien ziek werden omdat zij de resten van zieke herkauwers te eten kregen. Sindsdien is diermeel als diervoeder in het algemeen – en niet alleen insectenmeel – in de veehouderij verboden.
   Gevaren van insectenproducten?
   Het is nog onvoldoende onderzocht welke risico’s insectenvoedsel voor de mens oplevert:

   ▪️Insektenlarven is zeer rijk aan vet; verontreinigende stoffen zoals cadmium kunnen zich ophopen in de vetlichamen, wat kan leiden tot nier- of botschade.

   ▪️Insekten bevat allergene structuren die allergieën tot anafylactische shock kunnen veroorzaken.

   ▪️Bei broedende insecten kunnen schimmels en andere ziekteverwekkers verspreiden. Bacteriën, virussen, parasieten, maden en insecten voeden zich vaak met afval en etensresten. Ziekteverwekkers die daarin zitten kunnen dan in de voedselketen terechtkomen.

   Studie: Insectenvoedsel is giftig(!), walgelijk en gevaarlijk: Vandaag wordt een EU-verordening van kracht die het mogelijk maakt op grote schaal insecten aan voedsel toe te voegen.
   Dit is schadelijk voor de gezondheid, zoals blijkt uit een studie van de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit van León. Volgens de studie is de chitine waaruit het exoskelet van veel insecten bestaat bijzonder gevaarlijk.
   Andere gevaren: Alkaloïden, aanwezig in vele insecten, zijn volgens de studie “giftig voor consumenten boven een bepaalde dosis”, evenals vele kevers, “waarvan de consumptie moet worden vermeden omdat zij steroïde hormonen zoals testosteron bevatten”. Bij vrouwen dreigt onder andere masculinisatie, oedeem, geelzucht en zelfs leverkanker!
   Hebben de Groenen überhaupt nog een restje fatsoen en karakter????
   Gelooft u werkelijk dat de Oostenrijkers zo dom zijn en dit niet hebben ingezien of nu inzien?
   En nu laat U ons voedsel als het ware vergiftigen met de insectenmeelvuiligheid, hoewel U weet dat dit mensen ziek maakt en dat mensen ook kunnen sterven aan allergieschokken?
   Wat denkt u Mr. Rauch, dat wanneer een oud persoon gaat winkelen, ze de ingrediënten op de producten lezen om deze insectenvuilheid te zien????

   Abonneren op Bleib Stark:
   👉🏼https://t.me/bleibtstark
   273views
   18:57

   • boertje februari 7, 2023 at 19:27
    Wat een goeie, Boertje. Lijkt erop alsof dit een aanval van eenzelfde kaliber is als die smerige GMO gifspuit. Wat zijn het toch ongelooflijk zieke gasten die dit allemaal verzinnen om de mens te verzieken en poen binnen te harken.

    p.s. ik hoor weer veel geruis in de lucht vanavond.

 2. wat een onzin, die wereldverbeteraars hebben echt het beste met ons voor hoor, alleen zij moeten ons de weg wijzen want wij zijn daar te dom voor toch mark. En als we niet opschieten is de aarde over 3 jaar niet meer bewoonbaar. Klimaat en co2 zijn echt een bedreiging en ik zou zelfs zuurstof verbieden want dat kan ook nooit goed zijn. Beter luisteren we naar klaus en juval, want die weten het het beste.

  • Die vent is zo vol van zichzelf dat het gewoonweg walgelijk is. En nog walgelijker dat herr ruttler hem op zijn knieën aanbid. Zo lomp zijn mensen en dat komt door hun narcisme . Narcisme verblind hen naar henzelf te kijken waardoor ze niet zien dat ze behoorlijk aan intellect missen. Typeert mensen die de uni doe , die kunnen van buiten leren gelijk de schoothondjes van de islam en de joderie als nozems hun bijbel moeten citeren, zo geld dat ook voor uni mensen. Studeren van buiten leren ,maar gezond verstand gebruiken en zelf de ken en anticiperen HO MAAR.

  • En vergeet straks de scheetjes 💨belasting niet.💰💰💰 Boetes voor te hoge uitstoot. 💰💰💰💰💰 Vandaar krekelvreten goed voor je. 🤣

 3. De globalisten hebben tot nu tie alleen maar angst gezaaid.
  Gedreigd met leugens.
  En verder komt het niet!
  Uitvoering komt niet tot waarheid.
  Wordt wakker.
  En zie dit nieuws hier ook aks angstzaaien of als een wakker maker.
  Ga gewoon gezond eten.
  Ze hebben de macht niet. Alleen hun ziekelijke gedachten die voortkomen uit hun eigen reptielen overlevingsbrein.
  En dat is enkel en alleen terreur!!
  Welke wereld wil jij?
  Ga dat doen!

 4. Interessante opinie. Nu maar weer eens gaan uitzoeken hoe die shitine die jij lekker hebt opgesmikkeld het pantser gaat vormen voor de parasiet die aan jou komt kluiven. Ik vermoed dat het spul niet verteert en dus je metabolisme in de weg gaat zitten. Net zoals je hond gemalen pinda doppen in zijn bakje Bonzo brokken heeft. Kale vulling maar levert geld op.

 5. Insecten worden niet eerst ontdaan van ongewenste elementen. Ze gaan er gewoon helemaal in inclusief hun voelsprieten, eitjes, beentjes, vleugels, tentakels, de ontlasting zoals stront en pis die nog in het systeem zit, oogjes en ga zo maar door. Buiten dat wemelen die insectenkwekerijen van de parasieten. Men kan zich voorstellen dat insecten nou niet echt bepaald heilzaam voor je systeem zijn en toch wil dat gajes op de apenrots dit massaal door onze strot gaan duwen. Het laat zien met wat voor een zieke geesten we te maken hebben.

 6. Gat gat verderrie ! Hoe meer ik er over lees des te smeriger vind ik het worden.
  We zaten hier weken geleden al over te grappen dat ze voor dat ze de pan in gingen eerst een
  grondige maag en darmspoeling zouden krijgen.
  Maar effe serieus. Hoeveel energie kost het om al die tropische insecten te kweken en wat krijgen ze in godsnaam te vreten ?

  • Dit las ik over meelwormen maar dat is voor thuiskweek.:

   ‘Verzorging’
   Geef iedere week een klein beetje Brinta, volkorenmeel en wat havermoutvlokken. Geef de meelwormen twee á drie keer per week een paar plakjes wortel. Je kunt de wortel op een omgekeerd jamdekseltje leggen om te voorkomen dat de meel te nat wordt. Oude stukjes wortel haal je weer weg. Ook de meelkevers geef je twee á drie keer per week wortel.’
   https://duurzaaminsecteneten.nl/leesvoer/zelf-thuis-meelwormen-kweken/

   • Kweken doe je met zetmeel. De stukjes wortel zijn voor het vocht.
    Er zijn geen parasieten, meelwormen leggen geen eitjes (dat doen de volwassen kevers na de verpopping, het fast (eindprodukt) is dankzij de chitine goed voor planten. Ook wordt chitine gebruikt voor contactlenzen.
    Niks goors aan de kweek als je dat netjes met bioprodukten doet.

    Maar de gore meuk die met containersvol uit China komt zit vol antibiotica, groeistoppers etc. En uiteraard dezelfde gevaren als bij alle intensieve veehouderij.

    De grote leugen is het klimaatdingetje. Voor de kweek is een constante hoge temperatuur en juiste luchtvochtigheid nodig. En transport vanuit China….

   • Aan mijn lijf geen polonaise Magere Hein. Nooit van mijn leven zal ik die krengen eten. Daarmee wik ik niks afdoen aan de nuttige functie die insecten in het ecosysteem hebben maar ik ga ze zeker niet eten.

    • Het geniepige ervan is, dat het al in onze voedselketen wordt vermengd. In al het brood wat je in de supermarkten koopt zit al dat insectenpoeder. In alle sausen, in alle meel en deegwaren zoals koekjes, snoeprepen, chocoladerepen, in vegetarische vleesvervangers, in alle soorten gehakt, in snacks zoals bitterballen, kroketten, frikadellen e.d. Alle voorbewerkte fabrieksvoedingen zit het al. Je kunt het niet zo gek genoeg verzinnen waar het niet in zit. We moeten zo elke dag een paar druppels chloordioxide in nemen om zo alle parasieten in je lichaam te doden.

 7. De bedrijven staan nog steeds overeind dus mensen vinden het wel ok. Onze Willem heeft immers de opening gedaan met ze occulte Zuid-Amerikaanse nazi’s teef…Eetsmakelijk het zit al in veel producten.

 8. Stel je voor; een compleet varken, darmen met inhoud, botten en alle vlees ook wat normaal afval is gaat de vleesmolen in en wordt fijn gemalen en gedroogd tot poeder.
  Lust je het dan nog?
  Hetzelfde doen ze met die krekels, ze gaan in hun geheel de vleesmolen in.
  We eten dan dus ook hun darmen met uitwerpselen.
  Smakelijk!

  • @ Matt,
   Veel mensen eten bij Mc Donald’s, Burger King en daar wordt het vlees voor hun hamburgers ook het rund, paard compleet met delen mensenvlees vermengd en vermalen tot een hambrger. Daar klaagt ook niemand over. Alles wat we niet weten over wat erin zit, geeft ons geen aanleiding om er over te klagen of te vermijden. Dan geldt alleen de smaak, geur en kleur of we het product eten of niet. Want met chemische toevoegingen kunnen ze ons alle laagwaardige afval zo laten smaken, dat het smaakt, ruikt en eruit ziet als hoogwaardig voedsel. Net als alle deo’s daar wordt met chemische bestanddelen de geur bepaald, niets is meer van natuurlijke basis. Zoals het bekende geur Muskes wat uit xyleen vervaardigd is, deze gitige stof wordt ook verwerkt in PET flessen waar we onze frisdranken uitdrinken en voor de coating van alle blikvoer. Onze voedings lijn is allang vergiftigd. De mens vreet alles al, waar dieren hun neus van optrekken.

   • 1 van de redenen waarom ik nooit naan de mac ga.
    Frietjes die er na 10 jaar nog ‘vers’ uitzien zijn niet te vertrouwen. Volgens mij circuleert er nog altijd ergens in de media die verpakte hamburger die al ruim 10 jaar oud is en geen spoor van schimmel heeft.
    Ik wil wel weten wat ik eet en kijk daarom ook altijd op de ingrediëntenlijst en als me die niet bevalt laat ik dat product staan. E nummers zijn ook niet te vertrouwen want waarom verstoppen ze zich achter die “E” (Door de EU goedgekeurde toevoeging in voedsel) en zeggen ze niet gewoon wat dat is.
    Toen had de EU nog het voorzorgsprincipe dus het kan meevallen met die E nummers, maar datzelfde voorzorgsprincipe hebben ze nu volledig in de ijskast gestopt en mogen we giftig voedsel gaan eten.

    • Matt februari 7, 2023 at 20:40
     Deed ik ook met de gifspuit – ik keek wat de actieve ingredienten waren, zocht het op, bestudeerde het in groot detail, besefte wat de rotzooi’s bedoeling was, en besefte dat we dus voorgelogen werden. (De details van mijn uitpluizen heb ik bovendien opgeschreven voor mijn medemens om het eea ook te snappen.)

 9. Decennia ;
  Draait het om business 💰 scripts.
  Hoe meer ziekten – meer winst WHO en 🥼🩺 .
  deze u al geïnformeerd over nadelen insekten? Nee idem c hoax !
  Uitgemolken qua gezondheid.
  Premies gaan weer stijgen, 2024 mi
  CO2 hoax ; winstmodel
  Weg zijn natuur producten, invoer chemisch gefabriceerd voedsel.

  elke deelnemer van groot bedrijf kun je op het lijstje zetten.
  Als collaborateur aan deze WEF organisatie.

 10. Met dit soort onzin maak je van de mens die niet achter de wef sekte staat wel belachelijk.

  Aan insecten eten ga je niet dood!
  Zoals alles kan met mate.
  Maarrrrr. niemand MOET iets tegen z’n zin in door de strot gedrukt krijgen.

  Enneh….maak je maar echt druk om de shit die je uit de veeindustrie binnen krijgt.

  • Je krijgt een paar duizendpoten, maden en strontvliegen door de strot gedrukt. Klaus Swab zal persoonlijk je mond en neus dichthouden en “eat se bugs” scanderen. En anaal een paar stekende tijgermuggen tegen de aambeien want wat strak staat hangt niet.

  • Bonksballonie februari 8, 2023 at 21:26
   Bedankt voor de leuke en zeer nuttige artikelen! Voor mij ook geen insecten. En Juglen Zwaan staat nu ook op mijn leeslijst. 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in