Het VK is het eerste land dat een nieuwe covid prik van Moderna goedkeurt. De Britse “Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency” (MHRA) heeft de prik goedgekeurd en ik twijfel er niet aan dat het spul aan miljoenen mensen gegeven zal worden, waardoor de bazen en aandeelhouders van Moderna – en duizenden artsen – immens rijk zullen worden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De Britse regering zegt dat de bijwerkingen die bij de veiligheidscontrole zijn waargenomen, dezelfde waren als die bij de oorspronkelijke Moderna boosterdosis en “typisch mild en gaat vanzelf over” waren, met “geen ernstige veiligheidsrisico’s vastgesteld”, aldus de MHRA.

Ik voelde me moe worden toen ik dat las.

Wat kun je daarop zeggen?

Ik stel voor dat de MHRA eens gaat kijken in de rubriek op www.vernoncoleman.com met als kop “UPDATED June 17th 2022 – How many people are the vaccines killing?

En ik heb het gevoel dat ik er voor de miljoenste keer op moet wijzen dat de MRHA 980.000 pond van de Bill and Melinda Gates Foundation heeft aanvaard voor ‘samenwerking’.

Deskundigen van het Imperial College in Londen beweerden in juni dat de covid-prikken wereldwijd bijna 20 miljoen levens hadden gered. Ik heb geen idee hoe zij tot deze conclusie gekomen zijn en zou er graag op de BBC met hen over in debat gaan, maar de BBC, die mij nu een propaganda-organisatie lijkt te zijn, die de ogenschijnlijk uiteenlopende maar verrassend verenigde belangen van samenzweerders, communisten en farmaceutische bedrijven behartigt, in plaats van een organisatie die zich met nieuws bezighoudt, zoals haar handvest voorschrijft, laat geen debat toe over vaccinatiekwesties. Ik betwist van harte het cijfer van het Imperial College en zou integendeel willen beweren dat de hele covid fraude (lockdowns, prikken, maskers, enz.) verantwoordelijk zijn voor meer dan 20 miljoen sterfgevallen in de wereld. (Ik voeg eraan toe dat mijn voorspellingen en beoordelingen – die allemaal op mijn websites te vinden zijn – volgens mij al twee en een half jaar veel nauwkeuriger zijn dan die van het Imperial College).

  Het leven als een anti-vaxxer

Naar mijn mening moet de MHRA worden opgeheven en moet elke arts die dit verdomde spul in een medemens spuit, worden gearresteerd, berecht, veroordeeld wegens misdaad tegen de mensheid en doodgeschoten worden. Het moet een eerlijk proces zijn, maar aan het eind ervan moeten ze worden doodgeschoten.

Volgens de BBC is de nieuwe prik getest op 437 mensen, maar de Daily Mail meldt een test op 800 mensen. De BBC, die financiële banden heeft met Bill Gates, de vaccinliefhebber en vriend van Jeffrey Epstein, zegt dat de test “heeft aangetoond dat het bijgewerkte vaccin veilig was”. (Op de website van de BBC stond: “De resultaten van experimenten op 437 mensen toonden aan dat het bijgewerkte vaccin veilig was en een betere immuunbescherming gaf tegen nieuwere varianten.”)

Maar een test waarbij 437 mensen betrokken zijn (er even wild van uitgaande dat het cijfer van de BBC juist is) betekent dat als 1 op de 1.000 mensen die met dit spul geprikt worden binnen vijf seconden dood neervalt, de kans groot is dat noch Modern noch de MHRA daarvan op de hoogte zullen zijn. De test is gewoon niet groot genoeg en heeft niet lang genoeg geduurd. Een adequate test van een geneesmiddel van deze soort zou minstens 10 jaar moeten duren.

De huidige covid-booster-prik van Moderna is aan 9,4 miljoen mensen gegeven.

Als de nieuwe prik nu aan, zeg, 10 miljoen mensen wordt gegeven, zouden er binnen vijf seconden 10.000 doden kunnen vallen, als mijn angstige scenario bewaarheid zou worden.

Ik weet niet of dat zal gebeuren. Ik heb geen idee welke gevaren er zouden kunnen zijn.

  Walgt u van de hele mensheid?

Maar de MHRA weet ook niet wat er zal gebeuren. En zij lijken, net als de meeste artsen, niet op de hoogte van alle gerapporteerde sterfgevallen, en de stolsels en de myocarditis enz.

Hoe zit het met de langetermijneffecten?

Wat zal er gebeuren na een jaar, na twee jaar, na vijf jaar?

Het antwoord staat in de lucht geschreven.

Niemand weet het.

En ik heb de indruk dat het niemand in de medische wereld iets kan schelen. Ik denk eerlijk gezegd niet dat zelfs dokter Harold Shipman dit spul aan zijn patiënten zou willen geven. Zelfs seriemoordenaars hebben normen.

Ik vermoed dat de samenzweerders en hun gekochte en betaalde collaborateurs nu ongetwijfeld nog meer zullen moorden en verminken. De medici en de verplegers geven alleen maar om hun enorme looneisen. Zij schijnen geen moer om de patiënten te geven. De tv-artsen en de koningin zullen de mensen zeggen dat zij zich moeten haasten om zich te laten prikken. Ik vermoed dat geen van die artsen de patiënten zal zeggen dat zij aan een experiment deelnemen of hen zal waarschuwen voor mogelijke bijwerkingen. (Inderdaad, natuurlijk zegt de MRHA dat er geen ernstige bijwerkingen zijn, dus vermoedelijk zullen al die berichten die u gezien hebt wel illusies geweest zijn).

En, hoewel ik medelijden heb met de zwakken, de geestelijk gehandicapten en de lichtelijk gestoorden die hun regering en hun dokter nog vertrouwen, ben ik bang dat ik zo moe ben van de leugens en de domheid van de zombies, dat ik vind dat elk gezond, schijnbaar intelligent individu dat zijn mouw oprolt en deze troep in zijn lichaam accepteert, verdient wat hij ongetwijfeld zal krijgen.

  Hoi dokter, hoe gaat het?

Als we het van de zonnige kant bekijken, laten we dan hopen dat het BBC-personeel zich haast om zich te laten prikken.

Deel dit alstublieft zo wijd als u kunt. Misschien kunnen wij, samen, nog een paar mensen redden van de samenzweerders en de collaborateurs.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Niet bang worden. Word boos, maar raak niet gedemoraliseerd. Dat willen ze.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa betaalt en lijdt – Zelensky verwent zijn oligarchen met een minibelastingtarief van 18%
Volgend artikelWij Winnen, zij verliezen. Zo eenvoudig is het
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

  • Wel, ik ook al lang niet meer. Het is hun keuze voor een soort euthanasie, dus voor mij niet gelaten.
   Wie niet horen wil …..
   Nadeel voor de “moordenaars” en gesponsorde media enz is dat ze gewoon hun beste volgers uitroeien.

  • Nou schaapjes jullie zijn er bijna nu neem zo snel mogelijk de Omikrion spuit ja zal zien dat het een stuk sneller zal gaan jullie hebben gekozen voor uit het leven te stappen en zicht op te offeren voor het volk allereerst daarvoor mijn dank, wij zijn op het einde van het jaar met 18miljoen mensen in Nederland dat betekend dat wij van 12 miljoen mensen afscheid moeten gaan nemen zoals wij weten hebben de corona giftspuiten niet het verwachte resultaat bewerkstellig dus wij moeten nog even verder als het klop dat 83% de eerste giftspuiten heeft gehad normaal hadden deze met gemak 12 miljoen doden moeten opleveren helaas niet geluk nu wil ik namens de 17 % die ze niet heeft genomen vragen geeft niet op jullie moeten dood gaan anders komen de rechters en politie jullie ophalen waar halen ze anders de idioten vandaan zeggen de Elite en onze koning ook lid van het WEF nu is dood nog gratis straks moeten jullie gaan betalen hoor.

 1. Heb al 3 prikken gehad leef nog steeds hoelang heb ik nog.
  Dan weer 10 jaar dan weer 3 jaar dan weer 5 jaar.
  Men ken niet eens vertellen als je 3 prikken hebt gehad hoe lang je nog hebt.
  Dat je er dood aan gaat staat voor me vast maar wat is het maximale nog wat je hebt als je er 3 hebt gehad?

  • @ Henk augustus 16, 2022 at 17:29,

   Het is een heel simpel rekenmodel, als je het meest onschuldige cocktail uitgave hebt gehad met 0,1% vergif met 0,9% zoutoplossingen en met 99% grafeenoxide. Staat voor 1 jaar minder te leven. De telling gaat vanuit een 10 jaar bestek. Dus bij jouw is het meest gunstige geval 3 x het minste vergif erin, staat voor nog 7 jaar te leven. Wil je meer zekerheden kunt je zelf via internet opzoeken hoe sterk het vergif percentage in jou cocktail zat, zodat je het zelf kunt uitrekenen. Maar al deze gegevens waren al bekent voor de eerste prikken gezet werden. Dat wil zeggen, dat iedereen die die prikken hebben geaccepteerd allemaal levensmoe waren of zo gemakzuchtig om zelf niets er over willen uitzoeken of te goedgelovig dat ze de overheden klakkeloos geloofde. Dit klinkt misschien heel hard, maar ik verzin dit niet. Dit is helaas de harde waarheid. Wat de overheden, media, doktoren en huisartsen en de GGD prikkers voor ons verborgen houdt. Ze willen ons allemaal dood hebben, want anders moeten de regeringen elk van ons nog miljoenen euro’s uitbetalen van onze geboorte trusts, die de regeringen voor andere doelen heeft gebruikt. Daar ligt het oorspronkelijke oorzaak om ons op een slinkse manier af te maken.

  • Henk, ik ben niet geprikt, heb me hevig verzet, heb me nooit laten testen en heb nooit een miondmasker gedragen de hele periode. ik en mijn gezin. Waarschijnlijk hebben wij korter televen dan jij op deze aarde omdat wij bij de volgende ronde zeker opgepakt en in kampen gestopt gaan worden, en gedood. Wij zijn niet bang. Want ons koninkrijk is niet van deze aarde. In de Bijbel staat uitvoerig beschreven wat er gebeurt met degenen die hun knie niet buigen voor het beest. Wij zijn blij dat we deze aarde kunnen verlaten voor het hemelse Koninkrijk. Als ik niet geloofde had ik ook niet meer in een wereld willen leven zoalsdie voor ons klaargestoomd wordt. Volgens de Bijbel zal de chaos en de verukking zo groot worden dat God er zelf een eind aan moet maken, “anders zou geen vlees behouden worden”.

  • Gewoon doorleven Henk. Dood gaan we allemaal. Er zijn maar een paar manieren om dood te gaan: doodvallen, een ongeluk of een ziekte.
   Als ongevaccineerde kan ik morgen zomaar onder de bus terechtkomen of gebeten worden door een geïmporteerd schattig puppy met rabiës dat me liefdevol een slikje geeft over een wondje dat ik heb opgelopen tijden het aardappels schillen.
   De dood komt altijd eerder en altijd als je het niet verwacht.

  • @Henk, ik vermoed dat er verschillende loten bestaan; gevaarlijk en de Placebo’s…
   Veel in mijn buurt, vrienden en familie zijn gevaccineerd maar ik ben de enige die soms keelpijn heeft met snotneus, haha. Volgens de verhalen hier zou het net omgekeerd moeten zijn…
   Ik blijf alert want er is op internet heel veel bewijs te vinden over de schade…
   De vraag mag gesteld worden; wanneer komen die gevaarlijke jab’s naar Nederland?
   Maar zo te lezen aan de reacties gaan ze bij jullie nu al massaal dood… en hier zijn veel experten.
   Weten ook alles over god…
   Normale mens weet al van in maart 2020 dat weinig tot niks klopt, wees dus voorzichtig met je volgende besluiten.

   • De gevaarlijke jabs heeft mijn schoonvader en schoonmoeder gekregen. Schoonvader dood, schoonmoeder kanker.

    Voor die tijd onder de scan gegaan, daarna het vaccin Pfizer gekregen en toen voelde ze zich heel slecht. Bloed getest en dat zag er niet goed uit.Dus toen weer een scan gemaakt en een dikke tumor ineens in haar nieren.
    Schoonvader was genezen van kanker. Neemt de spuit en we zagen hem gewoon steeds slechter worden dus die dodelijke injecties zijn allang in NL.

    Ik heb ze gewaarschuwd maar het voelt zo dubbelzinnig soms.
    De ene kant wil ik diegene die dit er door hebben gedrukt in NL op zoeken en helemaal kapot slaan dat ze in een rolstoel zitten maar daar schiet ik niets mee op.

    Ik ben benieuwd hoe lang familieleden dit nog gaan pikken als ze straks steeds meer dierbaren de pijp uit zien gaan…..

 2. @Discobol inderdaad, het is zijn probleem, maar met geluk heeft @Henk een placebo gekregen.
  Het ergste vind ik dat er zoveel mensen zijn die zomaar elk medicijn nemen zonder er zich vragen bij te stellen.
  Als je niet ziek bent hoef je ook geen medicijnen, zelfs als je al zou ziek zijn heb je meestal geen medicijnen nodig, en al zeker niet voor een griep of verkoudheid.
  Elk medicament heeft bijwerkingen en kan nieuwe ziekten veroorzaken.
  Zoals ooit een apotheker zei tijdens een gezellige lunch, baar aanleiding van een vraag van een tafel genoot: “Hij die het neemt, een kent het niet en hij die het kent een neemt het niet”.

 3. Het is heel simpel, medicijnen kunnen geen ziekten voorkomen, vaccinaties zijn dus grote onzin.
  Verder ben ik klaar met een arts zoals Coleman die in virussen gelooft.

   • Idd, Immortal, om zo langzamerhand een punthoofd te krijgen van die controlled opposition figuren met hun zogenaamd goedbedoelde artikelen ….brrrrr.

   • Wel Immortal leg me dan eens uit waarom mijn broers ook waterpokken kregen toen ik het had als kind…of toen ik de griep had mijn broers het de dag erachter ook kregen. Zeg het eens…
    Toen was er nog geen internet of gsm’s btw dus daar kan je het ook al niet op steken

    • Truth: de griep is een infectie, waardoor bacteria gaan broeden in je slijmvliezen, Dus je rochelt allerlei groene en gele troep op, en met het hoesten verspreid je de bacteria. Zo krijgen andere mensen het ook. Die waterpokken, geen idee. Ik heb me er nooit in verdiept waarom mensen elkaar ‘aansteken’ met waterpokken. Het enige dat ik met zekerheid weet is dat er geen ‘virus’ is voor die zgn ‘covid.’ Dit ‘virus’ is een computer model, dat kun je opzoeken en over lezen. Waar die covid testen dus op testen, dat vraag ik me ook af. Het verhaal over de pcr test ken je al. En waarom alle kindjes de mazelen en zo krijgen, geen idee. Ik vind het heel vreemd dat het mensdier dit soort ziektes krijgt op zo’n jonge leeftijd. Waarom zou dat zijn? Zijn er echt virussen en die kijken naar de leeftijd van hun prooi? Ik heb geen idee… maar ik snap je vraag wel, want het is allemaal duister. No offense.

  • Wel dobby leg me dan eens uit waarom mijn broers ook waterpokken kregen toen ik het had als kind…of toen ik de griep had mijn broers het de dag erachter ook kregen. Zeg het eens…
   Toen was er nog geen internet of gsm’s btw dus daar kan je het ook al niet op steken

   • Omdat de meesten onder ons als kind tegen vanalles en nog wat zijn gevaccineerd en daarom het natuurlijke immuunsysteem een flinke (blijvende) deuk heeft opgelopen…

   • Destijds toen er inderdaad nog geen internet e.d.was reageerde men nog op een natuurlijke manier.
    Als er in de directe omgeving een kind met een kinderziekte zoals waterpokken, de bof of mazelen was geïnfecteerd, werd je als kind via buurbezoek met hen geconfronteerd opdat jij die kinderziekte ook kreeg.
    Want men wist dat je daardoor eenmalig wel ziek werd maar levenslang immuun geraakte!

     • Truth: serieus, ik leerde op de uni ook over virussen in mijn moleculaire biologie klassen. D’r was ook de aids retro-virus, werd ons verteld door de gast-professors van bijvoorbeeld Lawrence Livermore Lab, dus wij twijfelden er niet over. Maar ik weet met zekerheid dat er geen covid virus bestaat – dat is echt een computer model dat je kan nabootsen met allerlei moleculaire technieken. Maar stel dat het ‘virus’ wel bestaat, dan stelt het gewoon geen ruk voor en doet het weinig schade. Ik was zelf bijna dood gegaan aan de eoa griep in 2015, 6 weken doodziek geweest. Groene en gele rotzooi elke morgen uit mijn keel, dat is bacterieel, koorts etc.

   • Ik ben al drie keer dood geweest en steeds hebben ze mij de Corona spuit gegeven en knapte steeds weer op moet wel eerlijk zijn ik voelde mij een aantal dagen wat stijf de arts kon het niet verklaren, dank u wel Hugo dank u wel onze grote leider Rutte.

 4. Ik ben ook de trotse eigenaar van een onbespoten lijf en ik ben er trots op. Trots dat ik alles heb doorstaan, niet moeiteloos maar het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Iemand die voor zichzelf opkan komen, ondanks alle tegenslagen en verlies van familie, vrienden en mijn favo hobby.

 5. @Henk
  Niemand weet hoe lang je leeft.Niemand.
  Elk mens is anders,heeft ander immuniteit opgebouwd etc.Ook verschil in batches,als je het moet geloven.
  Je moet nooit zomaar iets geloven op internet.Nergens.
  Geloof in jezelf,je gezonder verstand en blijf van de prikjes af.
  En komt je tijd,zorg dan dat je geleefd hebt.Die with your boots on.

 6. Ik vind het altijd razend knap dat ze zeggen dat het een betere bescherming geeft tegen nieuwere varianten.
  Het is waanzinnnig te denken dat we al weten tegen welke nieuwere varianten het prikkie gaat beschermen.
  Nog nooit in de historie is er een vaccin ontwikkeld dat je tegen een virus beschermt.Tegen de tijd dat er een nieuw middel is is het virus al weer gemuteerd en/of verdwenen en zoals DR. Coleman zegt het is nauwelijks getetst en dit doet mij ook denken aan het nieuwe middel Paxlovid. Ook dit is nauwelijks getetst en blijkt al vele nare bijwerkingen te hebben en kan niet samen gegeven worden met ruim 100 andere medicijnen.
  Bron. Thehighwire.com en report24.news (lauterbach)

 7. Wat is dat toch tegenwoordig. Iedereen heeft hier rond mij de covid en we zijn midden een hete zomer!
  Al die strontgevaccineerden zijn ziek.
  Sluit die toch godverdomme allemaal op. Ze maken on straks nog allemaal ziek met hun vuile bacteriën!!
  Zieken moet men afzonderen en snel! Tis verdomme hun eigen schuld met hun gratis vaccin. Twas gratis en ze stonden iedereen te verdrummen om eerst aan de beurt te komen.

  Verdomme verdomme, opsluiten en snel voor het een pandemie wordt!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in