Eind mei stelde het Forum voor Democratie onder leiding van Thierry Baudet een parlementaire vraag over de betrekkingen tussen kabinetsleden en het World Economic Forum van Klaus Schwab. “We kregen ontwijkende of zelfs geen antwoorden op deze vragen”, aldus Pepijn van Houwelingen, bericht Freewestmedia.com.

De partij stelde vorige maand nieuwe vragen en de antwoorden waren nogal teleurstellend voor degenen die menen dat er geen sprake is van buitenlandse inmenging in de Nederlandse politiek. “Onze ministers worden actief benaderd door het WEF en zijn er nauw bij betrokken”, aldus Van Houwelingen.

De minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Tom de Bruijn (D66), legde uit dat de deelname van de kabinetsleden aan de WEF plaatsvindt op uitnodiging van de WEF. En het WEF controleert hun communicatie.

WEF bepaalt wie uitnodiging krijgt

D66-fractievoorzitter Sigrid Kaag zei dat de samenleving na de Corona-crisis niet terug moet naar de wereld van weleer. “Alsjeblieft niet!” In plaats daarvan herhaalde ze: “Build Back Better!!
Als je wilt weten wat de elites voor Nederland in gedachten hebben, hoef je eigenlijk alleen maar naar ze te luisteren. Dat is het idee van met name de World Economic Foundation (WEF) en de Verenigde Naties, en in het kort komt het erop neer dat Corona moet worden gebruikt om een Great Reset door te voeren. De economieën zijn gesloopt, nu is de kans om een “groene, duurzame en inclusieve” toekomst af te dwingen.

Het WEF bepaalt zelf wie wordt uitgenodigd om deel te nemen aan door het WEF gefinancierde activiteiten, zo antwoordde de minister. De mate van deelname varieert naar gelang het lid van de regering. Soms is er sprake van een eenmalige deelname aan een door het WEF georganiseerde bijeenkomst. In andere gevallen is een lid van de regering gedurende een lange periode betrokken bij een reeks activiteiten.

Minister Sigrid Kaag is een tijdje betrokken geweest bij de omgang met het globalistisch platform, evenals oud-minister Bruins met betrekking tot gezondheidsvraagstukken, aldus De Bruijn.

Inzicht in communicatie

De Bruijn stelde verder dat het kabinet bereid was om inzage te geven in de communicatie tussen het kabinet en het WEF, maar heeft dat nog niet heeft gedaan.

  Nieuwe parodie advertentie die de spot drijft met Pfizer gaat VIRAAL - "Schizer | Because We Care (About Our Profits)"

Baudet legde op Twitter uit dat dat het grote doel van de coronamaatregelen de Great Reset van Klaus Schab en het WEF is, niet de “volksgezondheid.”  En die Great Reset komt erop neer dat er een “neocommunistische samenleving” gecreëerd wordt waarin alles en iedereen in de gaten gehouden wordt door De Staat.

“Een transitie van de laatkapitalistische samenleving naar een neocommunistische waarin de klimaatpropaganda als een watermeloen (groen van buiten, rood van binnen) het hele leven onder bereik [van de] staat brengt en nul privacy of democratie nog bestaat,” aldus Baudet.

De Nederlandse journalist Joost Niemoller bevestigde ook de nauwe banden die sommige ministers met het WEF hadden en de slaafse houding die in het kabinet te zien was.

Baudet zei dat de website van de organisatie en Schwab’s eigen boek genaamd Covid-19: The Great Reset dit zeer gedetailleerd uiteenzetten. Ondanks het feit dat hij Schwab letterlijk citeerde, werd Baudet door de Nederlandse mainstream media een “samenzweringstheoreticus” genoemd.

De boodschap van de Great Reset die het WEF tijdens de Corona-crisis lanceerde, is gebaseerd op drie pijlers: Een “eerlijker” economie, een “groene infrastructuur” en de derde pijler is samenwerking tussen politici, bedrijven, universiteiten en farmaceutische bedrijven om te zien hoe snel een vaccin kan worden ontwikkeld. “Bedenk eens wat er mogelijk zou zijn als een dergelijke samenwerking op meer gebieden mogelijk zou zijn,” schrijft Schwab. Net als de banken heeft Big Pharma nu ook hun verliezen gesocialiseerd en hun winsten geprivatiseerd.

Het oorspronkelijke idee voor het “gezondheidspaspoort

Het “groene paspoort” wordt uitgerold als een centraal middel voor totale controle van de bevolking naar het voorbeeld van China. Net als zijn globalistische Nederlandse collega’s heeft ook de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz zich uitgesproken voor een “groen paspoort”, een digitale oplossing op de mobiele telefoon, voor mensen die gevaccineerd zijn, en aangedrongen op een “zo snel mogelijke invoering op Europees niveau”.

  ZIJN ZE HIER? Harvard-studie suggereert dat UFO's kunnen behoren tot een ''Verborgen civilisatie'' die op Aarde leeft

Kurz zoekt ook actief toenadering tot Schwab. In een tweet van 15 augustus 2015 stelt hij: “Gesprek met president Schwab (bedoeld wordt de voorzitter van het WEF) en Philipp Roesler bij het WEF in Zwitserland over mogelijke samenwerking.” De voormalige Duitse minister van Volksgezondheid Rösler (FDP) was in die tijd (van 2014 tot 2017) directeur en bestuurslid van het WEF.

‘Netwerken’ met het WEF

Net als zijn Nederlandse collega’s heeft Kurz “genetwerkt” met CEO’s, controversiële politici – zoals de mislukte couppleider in Venezuela, Juan Guaidó, tegen wie een onderzoek loopt wegens hoogverraad – en ECB-president Christine Lagarde en IMF-directeur Kristalina Georgiewa. Hij is ook gezien met verschillende spelers van de nieuwe mondiale oligarchie en techbedrijven, zoals Tim Cook (Apple), Peter Voser (ABB), Varis Narasimhan (Novartis) of Kevin Sneader (McKinsey).

Kurz heeft ook een ontmoeting gehad met Jared Cohen van het Google-bedrijf Jigsaw, dat zich bezighoudt met online censuur en “extremisme”. Jigsaw beweert een kunstmatige intelligentie te hebben gecreëerd die “giftige commentaren” kan identificeren die de “beschaafde uitwisseling van ideeën” ondermijnen. Iedereen weet echter dat tech- en social-mediabedrijven actief de commentaren hebben onderdrukt van degenen die hen uitdagen.

Waarom wil het hoofd van de ECB de hele wereld vaccineren?

Christine Lagarde, het hoofd van de Europese Centrale Bank, zei onlangs dat “als we de hele wereld niet vaccineren, Covid ons zal blijven achtervolgen”.

Lagarde zei dat ze “ontsteld” was over de wereldgemeenschap omdat ze er niet in geslaagd is 50 miljard dollar bijeen te brengen om vaccins te verstrekken aan landen waar slechts twee procent van de bevolking gevaccineerd is. De ECB-cheffin twitterde: “We hebben ongeveer 6000 miljard dollar aan financiële hulp gegeven, en één procent daarvan is nodig om de wereld te vaccineren.”

Deutsche-Wirtschafts-Nachrichten meldde dat Schwab en Lagarde bijzonder close zijn: Ze kennen elkaar al 20 jaar en Schwab bezorgde Lagarde de IMF-baan, daarna de ECB-baan en in het bestuur van het WEF. Ze spreken elkaar minstens een paar keer per week. Waarom maken ze zich druk om massale vaccinatie? Geen van beiden is arts en hun opvattingen over de inentingen zijn niet gebaseerd op wetenschappelijk bewijs.

  Covid-19 Vaccins hebben nu NEGATIEVE Effectiviteit onder Drievoudig Gevaccineerden zo laag als MINUS 206%

De bovenstaande tweet van Lagarde is merkwaardig omdat deze ook gericht was aan Klaus Schwab.

“Het coronavirus valt onder de verkoudheidsvirussen. Wat zou een verkoudheidsvirus van doen hebben met de voorzitter van de ECB en met het vaccineren van de hele wereld?” vraagt huisarts Els van Veen. “Let ook op de cc naar ome Klaus van het WEF.”

FVD-voorzitter Thierry Baudet stelde dezelfde vraag:

“Waarom wil het hoofd van de Europese Centrale Bank “de hele wereld vaccineren”? En waarom tagt zij Klaus Schwab in ’s hemelsnaam in deze tweet?”

Het pleidooi voor vaccinatie is geïmplodeerd

Op Terschelling heeft de gemeente het op één na hoogste vaccinatiecijfer van Nederland, maar in geen enkele andere provincie worden momenteel meer inwoners positief getest op het Coronavirus. In de provincie Friesland is het aantal “Coronabesmettingen” in een week tijd met meer dan 30 procent gestegen.

De meeste mensen testen positief op Terschelling, vooral op de Waddeneilanden. “Het is bekend dat het virus zich ook kan verspreiden onder gevaccineerde mensen”, vertelde een arts aan de Leeuwarder Courant. De arts voegde eraan toe dat de verspreiding “wel in mindere mate voorkomt”, maar hij kwam niet met gegevens die dit bevestigen.

De ouderen op de Waddeneilanden kregen begin dit jaar al hun vaccinatie en de rest van de bevolking volgde in juni – eerder dan de rest van Nederland.

Deze week heeft het Nederlandse gezondheidsorgaan, het RIVM, voor het eerst sinds het begin van de vaccinatiecampagne gedetailleerde vaccinatiecijfers per gemeente vrijgegeven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Fit for 55”: De EU Green Deal en de industriële ineenstorting van EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMisbruik van vaccinatie: Daklozen worden betaald om zich te laten vaccineren in plaats van zichzelf
Volgend artikelUitvinder van mRNA-vaccin: “Risico op ziekenhuisopname door vaccin groter dan virus bij jonge mannen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De satanische globalistische elite willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden voor een communistische NWO.Het uitmoorden gebeurt momenteel d.m.v. de dodelijke corona vaccinazi,s,iedere dubbel gevaccineerde persoon sterft binnen maximaal 5 jaar.

 2. Als jullie willen weten welke Nederlanders in 2020 naar het WEF gingen : hou je vast … het waren er 57.

  Hieronder is de lijst van de “Level1 Members” ….

  Bronvermelding :
  World Economic Forum 2020 :
  The confidential list of Dutch attending the 2020 World Economic Forum in Davos

  By David Yanofsky
  Editor of code, visuals, and data
  January 20, 2020

  https://alkricher.com/2021/04/27/world-economic-forum-2020-membership-roster-via-qz-com/

  Dit zijn de Level 1 Top Executives :

  Dick Benschop
  President and Chief Executive Officer, Royal Schiphol Group, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Jeroo Billimoria
  Founder, One Family Foundation, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Jesper Brodin
  Chief Executive Officer, IKEA Retail (Ingka Group), Netherlands
  Level 1Top Executive

  Kommer Damen
  Chairman, Damen Shipyards Group, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Wiebe Draijer
  Chairman of the Managing Board, Rabobank, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Ralph Hamers
  Chief Executive Officer, ING Group, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Eelco Hoekstra
  Chairman of the Executive Board and Chief Executive Officer, Royal Vopak, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Jayasree K. Iyer
  Executive Director, Access to Medicine Foundation, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Jennifer Morgan
  Executive Director, Greenpeace International, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Eric Rondolat
  Chief Executive Officer, Signify, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Melanie Henriette Schultz van Haegen-Maas Geesteranus
  Chief Executive Officer, Porticus, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Feike Sybesma
  Chief Executive Officer and Chairman of the Managing Board, Royal DSM, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Gillian Tans
  Chairwoman, Booking.com, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Alexander R. Wynaendts
  Chief Executive Officer and Chairman of the Executive Board, Aegon, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Veronique de Bruijn
  Chief Executive Officer, Photanol, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Ben van Beurden
  Chief Executive Officer, Royal Dutch Shell, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Jean-François van Boxmeer
  Chairman of the Executive Board and Chief Executive Officer, HEINEKEN, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Kees van Dijkhuizen
  Chief Executive Officer, ABN AMRO, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Frans van Houten
  Chief Executive Officer, Royal Philips, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Coen van Oostrom
  Founder and Chief Executive Officer, EDGE Technologies, OVG Real Estate, Netherlands
  Level 1Top Executive

  Cornelis van Zadelhoff
  Founder, Zadelhoff Beheer, Netherlands
  Level 1Top Executive

  H.M. Queen Máxima of the Netherlands
  Queen of the Netherlands; United Nations Secretary-General’s Special Advocate for Inclusive Finance
  Level 1Head of State

  Mark Rutte
  Prime Minister of the Netherlands
  Level 1Head of Government

  Daan Roosegaarde
  Artist and Innovator, Studio Roosegaarde, Netherlands
  Level 1Arts, Culture & Sports

  Fionn Ferreira
  Scientist, Netherlands
  Level 1Academia/Think-tank

  Victor Halberstadt
  Professor of Economics, Leiden University, Netherlands
  Level 1Academia/Think-tank

  Mark Vernooij
  Partner, THNK School of Creative Leadership, Netherlands
  Level 1Academia/Think-tank

  Geniet ervan en stuur ze maar eens een mailtje ..

 3. En ook de Nederlandse WEF-leden van Level 2 en 3 mogen niet vergeten worden :

  Harry Brekelmans
  Director, Projects and Technology, Royal Dutch Shell, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Laurence Debroux
  Member of the Executive Board and Chief Financial Officer, HEINEKEN, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Michael Gelchie
  Chief Operating Officer, Louis Dreyfus Company, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Henk Jan Gerzee
  Chief Digital and Innovation Officer, Royal Schiphol Group, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Michael Lightfoot
  Chief Corporate Affairs Officer, LeasePlan, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Peter Lochbihler
  Global Director, Public Affairs, Booking.com, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Trish Malarkey
  Chief Innovation Officer, Royal DSM, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Geraldine Matchett
  Chief Financial Officer, Royal DSM, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Jeroen Ouwehand
  Global Senior Partner, Clifford Chance, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Lina Prada
  Director, Technology and Innovation, Saudi Basic Industries Corporation (SABIC), Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Olivia Ross-Wilson
  Chief Communications Officer, Ikea Retail (Ingka Group), Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Jeroen Tas
  Chief Innovation and Strategy Officer, Royal Philips, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Harry Verhaar
  Head, Global Public and Government Affairs, Signify, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Henk Siebren de Jong
  Chief, International Markets; Executive Vice-President; Member of the Executive Committee, Royal Philips, Netherlands
  Level 2Senior Executive

  Klaas Knot
  President, Central Bank of the Netherlands (DNB), Netherlands
  Level 3Top Central Bank

  Bruno Bruins
  Minister for Medical Care of the Netherlands
  Level 3Minister

  Wopke Hoekstra
  Minister of Finance of the Netherlands
  Level 3Minister

  Sigrid Kaag
  Minister for Foreign Trade and Development Cooperation of the Netherlands
  Level 3Minister

  Morten Engelstoft
  Chief Executive Officer, APM Terminals, A.P. Moeller Maersk, Netherlands
  Level 3Board Member

  Isabel Fernandez
  Member of the Management Board; Global Head, Wholesale Banking, ING Group, Netherlands
  Level 3Board Member

  Berry J. Marttin
  Member of the Executive Board, Rabobank, Netherlands
  Level 3Board Member

  Duco Sickinghe
  Chairman of the Supervisory Board, KPN, Netherlands
  Level 3Board Member

  Tom de Swaan
  Chairman of the Supervisory Board, ABN AMRO, Netherlands
  Level 3Board Member

  Jeroen van der Veer
  Chairman of the Supervisory Board, Royal Philips, Netherlands
  Level 3Board Member

  Herman Betten
  Senior Director, Strategic Partnerships and Engagement, Royal DSM, Netherlands
  Level 4Head of Business Unit/Head of Region

  Hanneke Faber
  President, Foods and Refreshment Division, Unilever, Netherlands
  Level 4Head of Business Unit/Head of Region

  Holly Syrett
  Global Shaper, Amsterdam Hub, Netherlands
  Level not specified

 4. “Kurz heeft ook een ontmoeting gehad met Jared Cohen van het Google-bedrijf Jigsaw, dat zich bezighoudt met online censuur en “extremisme”. Jigsaw beweert een kunstmatige intelligentie te hebben gecreëerd die “giftige commentaren” kan identificeren die de “beschaafde uitwisseling van ideeën” ondermijnen. Iedereen weet echter dat tech- en social-mediabedrijven actief de commentaren hebben onderdrukt van degenen die hen uitdagen.”
  Het is juist deze meneer Jared Cohen die zich extremistisch gedraagt. Zijn gedrag is giftig. Hij probeert anderen de mond te snoeren. De enige censuur in het Westen komt iedere keer uit de joodse hoek. Van joodse pressiegroepen en de mainstream media die ze volledig controleren. Het irritante intolerante ADL zorgt er voor dat veel Bitchute video’s in Nederland niet bekeken kunnen worden. Zij zijn zelf degenen die een beschaafde uitwisseling van ideeën ondermijnen. Probeer in Nederland maar eens een normale open discussie te beginnen over wat de holocaust genoemd wordt of over de joodse rol bij 9 11 of bij de holodomor of de betrokkenheid bij de slachtpartijen tijdens de Russische revolutie van 1917. Dat zal nog niet meevallen, maar das natuurlijk allemaal een Cohencidence !

  • Helemaal met u eens,het zijn de babylonishe Talmoed, en de occulte caballa aanhangers en zionisten, die deze ellende veroorzaken! Die waren inderdaad betrokken bij de meeste oorlogen en zg revoluties met heel veel
   slachtoffers!

 5. ” The Basket of Deplorable s ” moet bestuurd worden door de ” elite ” , klinkt bekend in de oren; Lenin was die mening toegedaan en een zekere Adolf Hitler ook, ” Herrenvolk ” was zijn uitdrukking.
  Beste is om dit WEF goed tegen het licht te houden en er attend op blijven en de firma’s die het ondersteunen boycotten. ” WIJ ZIJN HET VOLK ” .

  • William, hierbij een lijstje van de firma’s die het WEF ondersteunen (ga eerst even zitten want het is om achterover te vallen !)

   Bron : Een complete lijst vindt u hier: https://www.weforum.org/partners/#R

   Maersk
   ABN AMRO
   Ackermans & van Haaren
   Adecco Group
   Adobe Systems
   Aegon
   Air Liquide
   Airbus
   Airport Authority Hong Kong
   Alibaba Group
   Allianz
   Allied Bank
   Amazon
   Amcor
   Anheuser-Busch InBev (veel bekende biermerken!!)
   Antwerp Port Authority
   Apple
   ArcelorMittal
   AstraZeneca
   Autodesk (autocad)
   Automatic Data Processing (ADP)
   Avast Software
   AXA
   Baker McKenzie
   Banco Bradesco
   Banco BTG Pactual
   Banco Nacional de Panamá (Banconal)
   Banco Safra Brasil
   Banco Santander
   Bangkok Bank
   Bank Julius Baer
   Bank Leumi Le-Israel
   Bank Lombard Odier & Co.
   Bank Mandiri (Persero)
   Bank of America
   Bank of Qingdao
   Barclays
   BASF
   Bayer
   Bill & Melinda Gates Foundation
   BlackRock (1 van de 4 bedrijven die zo’n beetje alle bedrijven ter wereld bezitten)
   Blackstone Group (nano particles)
   Bloomberg
   Boeing
   Boston Consulting Group (BCG)
   bp
   Brunswick Group (PR & Communicatie)
   Capgemini
   Capricorn Investment Group
   Cargill (Agro- Industrieel)
   Carlsberg Group
   Check Point Software Technologies
   Chevron
   Chiba Bank
   China Bohai Bank
   China Construction Bank
   China Energy Investment
   China Huaneng Group Co., Ltd.
   China Merchants Group
   China Railway Group (CREC)
   China Southern Power Grid
   China UnionPay
   Cisco Systems
   Citi Bank
   Cloudflare
   CLS Bank International
   Commercial International Bank (CIB)
   Credit Suisse
   Crescent Enterprises
   CVS Health
   Dalberg
   Danfoss
   Dassault Systèmes
   Dataminr
   DataRobot
   DBL Group
   Dell Technologies
   Deloitte
   Deutsche Bank
   Deutsche Post DHL
   Development Bank of Japan (DBJ)
   Development Bank of Southern Africa
   Dow Chemical
   Ecolab
   Ecopetrol
   Eletrobras
   Enel
   Eni
   EnQuest
   Envision Group
   EQT
   Equifax
   Equinor
   ER-Telecom
   Ericsson
   European Bank for Reconstruction and Development (EBRD)
   European Investment Bank
   EY (Ernst & Young)
   Facebook
   Far East Consortium
   Fédération Internationale de l’Automobile (FIA)l
   Flex
   Fluor
   Frigoglass
   Fujitsu
   Geminicorp Recycling
   Generali
   Goldman Sachs
   Google
   Grab
   Grundfos
   Guccio Gucci
   Gulf International Bank (GIB)
   Gulfstream Aerospace
   H & M (Hennes & Mauritz)
   HCL Technologies
   HEINEKEN
   Henkel
   Hero Group
   Hewlett Packard Enterprise
   Hitachi
   Hologic
   Home Instead
   Honda Motor
   Honeywell
   Hong Kong Exchanges and Clearing (HKEX)
   Hong Kong Science and Technology Parks (HKSTP)
   HP
   HSBC
   HTC
   Huawei Technologies
   Hubert Burda Media
   Hyundai Motor
   IBM (erg fout in WO2 lees het boek)
   IHS (groot telecom bedrijf)
   illycaffe
   Industrial and Commercial Bank of China (ICBC)
   Infosys
   ING Group
   Ingka Group (IKEA)
   Intel
   Inter-American Development Bank
   Intercorp
   Interpublic Group
   Interros
   Invesco
   Investcorp
   Investec
   Ipsos
   Islamic Development Bank
   Jacobs
   Japan Bank for International Cooperation (JBIC)
   JBS
   JD.com
   JLL
   JM Eagle
   Johnson & Johnson
   JPMorgan Chase & Co.
   Kikkoman
   Körber
   KPMG
   KPN
   LeasePlan
   LG Chem (autoaccu’s)
   LGT Group
   Liberty Global (kabelaar)
   LinkedIn
   Lloyds Banking Group
   LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton
   Manchester United
   ManpowerGroup
   Mastercard
   Mayo Clinic
   McKinsey & Company
   Merck
   Microsoft
   MIND ID
   Mitsubishi Chemical Holdings
   Mitsubishi Corporation
   Mitsubishi Heavy Industries
   Moderna
   Monaco Economic Board
   Morgan Stanley
   Mozilla (firefox)
   MSD
   Nasdaq
   NBCUniversal
   Nedbank Group
   Nestlé
   New York Times
   NEXUS
   Nikkei
   Nokia
   Novartis
   NYSE
   Open Society Foundations (Soros)
   PIMCO
   Pathfinder Group
   PayPal
   PepsiCo
   Pfizer
   Procter & Gamble
   PSA International (o.a.peugeot)
   Puma
   PwC
   Rabobank
   Rakuten Group
   Ralph Lauren
   Randstad
   RBC (Royal Bank of Canada)
   Recruit Holdings
   Refinitiv
   Reliance Industries
   Remixpoint
   Repsol
   Rio Tinto
   Bosch
   Roche
   Rockwell Automation
   Royal DSM
   Royal Dutch Shell
   Royal Philips
   Royal Schiphol Group
   Royal Vopak
   RWE
   S&P Global
   Salesforce
   Sanofi
   SAP
   Aramco
   Saudi Telecom
   Sberbank
   Schlumberger
   Schneider Electric
   Sea
   Sealed Air
   SEDCO Holding
   SEEK Group
   SG Holdings
   Sibur
   Siemens
   Siemens Energy
   Siemens Healthineers
   Signify
   SITE
   Smart-Holding
   Snam
   Softbank Group
   Solvay
   Sony
   Standard Bank Group
   Stanley Black & Decker
   State Bank of India
   State Street (1 van de grote vier bedrijven die alle andere bedrijven zo’n beetje in bezit hebben)
   Stem
   Stena
   SUEZ
   Sun Pharmaceutical Industries
   Swarovski Foundation
   SWIFT
   Swiss Re
   Syngenta
   Tata
   TD Bank Group
   Technogym
   Tencent Holdings
   Tetra Pak International
   The Carlyle Group
   The Coca-Cola Company
   The Commons Project
   The LEGO Brand Group
   TIME
   Total Energies
   Toyota Motor Corporation
   Trafigura (zie documentaire ‘Beerput Nederland’ eyeopener! op youtube)
   Trident
   TÜV SÜD
   Uber Technologies
   UBS
   Umicore
   Unilever
   UPS
   Vattenfal
   Visa
   Volkswagen Group
   Volvo Group
   VTB Bank
   Walmart
   Wellcome Trust
   Western Union
   Xiaomi
   YMCA
   Zoom

   • En ik vermoed dat de meeste van deze bedrijven op hun beurt weer ondergebracht kunnen worden bij Black Rock (Larry Fink, ashkenazi), Vanguard, State Street en Black Stone (Stephen A. Schwarzman, ashkenazi)

 6. Hoe Rutte de agenda van het WEF internationaal promoot. Werkelijke reden voor onteigening Ned Boeren
  ‘Alhoewel Rutte in een eerder debat met van Meijeren veinsde niet op de hoogte te zijn van het WEF, blijkt hier maar weer eens duidelijk, hoe hij internationaal gezien gewoon die agenda uitvoert.
  Internationale mega-food hubs moeten er komen!’
  https://www.youtube.com/watch?v=tDp9y4HPX7c

  Caroline ontdekt dat Rutte fout op de Website en op Wikipedia staat. Jokt of geen fractievoorzitter?
  ‘Op de pagina van de VVD van de Tweede Kamer staat of stond vermeld dat Rutte fractievoorzitter van de VVD is, maar Caroline van der Plas heeft Rutte tijdens een eerder onderdeel van dit debat zover gekregen dat hij zei die functie niet te hebben. ‘
  https://www.youtube.com/watch?v=r6xQCQap4ME

 7. Moslim? of een laag IQ? Jullie worden overspoeld met figuren uit de derde wereld die nooit iets zullen bijdragen aan NL , hun cult produceerd alleen maar: haat, dood, verderf en domheid. Er is niet 1 moslim opgeleid in een moslim land dat een Nobel prijs heeft gekregen voor science of medicine. Het zijn de parasieten van de wereld.

  • En wie zou er toch achter zitten dat al die vreemdelingen deze kant op komen ? Het is een bewust plan om blank Europa kapot te maken. Natuurlijk moet ik niets hebben van islamitisch extremisme of welk ander extremisme dan ook. 9 11 is gedaan door de Judea sekte (extremistische joodse Israëliërs, zionisten, bankiers en communisten) en ze hebben de moslims daar de schuld van gegeven en vervolgens zijn er honderd duizenden misschien zelfs miljoenen onschuldige moslims door Gentils vermoord. Want sluw zijn ze wel ze laten ons hun oorlogen vechten. Die aanslagen in Frankrijk (en Duitsland) Bataclan, Nice, voetbalstadion en Charlie Hebdo zijn niet door extremistische moslims gepleegd. Daar zit een mossad luchtje aan. Zoek maar eens goed op de naam Richard Gutjahr en Einat Wilf. Wie is er nu de extremist ? Er zijn krachten bezig die Christenen tegen moslims proberen uit te spelen en zwart tegen blank. Verdeel en heers. De eerst link gaat over die nep aanslag in Nice met die vrachtwagen. De video was ooit af te spelen en geeft nu een 404 melding. Dat gebeurd steeds vaker. Ze willen gewoon niet dat we geïnformeerd worden.

   https://brandnewtube.com/watch/nice-bastille-day-truck-attack-how-many-mannequins-were-killed_wHoO5qKATmlA3yh.html

   https://www.bitchute.com/video/0vsssIASFqiO/

   https://www.bitchute.com/video/ttCrNj4AY5mj/

  • William: De bedoeling is dat je niet meteen al te veel opvalt. Je valt door de mand omdat je schrijft: “Jullie worden overspoelt met…..hun cult produceert alleen maar: haat, dood, verderf en domheid. Er is niet 1 moslim opgeleid in een moslim land dat een Nobel prijs heeft gekregen voor science of medicine. Het zijn de parasieten van de wereld.”
   Hoezo ‘Jullie’ jij niet dan ? Ben je niet van hier ??? Zal ik jou eens wat zeggen: Jou smerige groep veroorzaakt dood en verderf en heeft 9 11 op zijn niet geweten en zit ook achter deze Covid-19 genocide. Veel van die vluchtelingen die naar Europa komen komen deze kant op omdat jullie ze onze kant opjagen. Hoe is trouwens het weer in Be’ër Shiva (Israël) niet te warm op het kantoor in je unit 80200 uniform en wordt het trollen wel een beetje goed betaald of doe je het uit liefde voor jullie groter Israël, Oded Yinon !?
   https://brandnewtube.com/watch/christopher-bollyn-9-11-amp-uss-liberty-the-overwhelming-evidence-lecture-2018-09-20_hbJ356ATQ7j8rx4.html

 8. Rich Lesser Ashkenazi Lesser also serves as chief advisor to the World Economic Forums’s (WEF) Alliance of CEO Climate Leaders, is on the Board of Directors of the Business Roundtable, and is a member of the WEF’s International Business Council.[10] He has accelerated BCG’s strong investments in social impact through its many partnerships, including the World Food Programme, Save the Children, and the World Wildlife Fund.[5]

  In December 2016, Lesser joined a business forum assembled by then president-elect Donald Trump to provide strategic and policy advice on economic issues.[11]
  https://www.youtube.com/watch?v=Ghp_m1NJYWQ

 9. Rabbijnen prediken onverhuld van de kansel dat het tijd wordt om Amalek (wij dus, de niet-joden) van de aardboden te laten vegen. Die lui zijn ziek en gestoord, tijd dat hier Kamervragen over gesteld worden en onderzocht dient te worden of dit ook in Nederlandse synagogen gebeurd want dit soort gedrag kan niet getolereerd worden.
  https://brandnewtube.com/watch/jew-admits-that-white-genocide-is-the-only-way-for-there-to-be-world-peace_5RWxWrGJZwLuYiL.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in