Als je zowel 100 rode vuurmieren als 100 grote zwarte mieren vangt, en ze in een pot stopt, zal er in het begin niets gebeuren. Maar als je de pot met geweld schudt en ze weer op de grond dumpt, zullen de mieren vechten tot ze elkaar uiteindelijk doden. Het punt is dat de rode mieren denken dat de zwarte mieren de vijand zijn en vice versa, terwijl in werkelijkheid de echte vijand de persoon is die de pot heeft geschud. Dit is precies wat er gebeurt in de samenleving van vandaag. Liberaal versus Conservatief. Zwart vs. Blank. Pro-mondkapje vs. Anti-mondkapje. Vaccin vs. Anti-vaccin. Rijk vs. Arm. Man vs. Vrouw. Agent vs. Burger. De echte vraag die we ons moeten stellen is wie de pot schudt… en waarom?” – Shera Starr

Een paar weken geleden zag ik bovenstaand citaat in Jeff Thomas’ artikel Learning from Ants, en sindsdien galmt het nog na in mijn hoofd. Het is een perfecte analogie voor wat er al jaren in dit land gebeurt, waarbij de pot de laatste tijd sneller door elkaar wordt geschud dan een stemmentelling van Biden om 3:00 uur ’s nachts in een kantelstaat. Iedereen in dit land, en de wereld, zit elkaar naar de keel. Wie schudt er met de pot? Waarom schudden ze met de pot? Waarom willen ze dat we elkaar bevechten?, schrijft TheBurningPlatform.

Als ze ons gefocust houden op het bevechten van elkaar, geloven ze dat we hun verwerpelijke criminaliteit niet zullen opmerken, terwijl ze de massa’s manipuleren door middel van psychologische manipulatie en het gebruik van propagandatechnieken om hun gewenste narratief door te drukken. Als je iemand vraagt, wie schudt er met de pot? – zullen ze waarschijnlijk antwoorden op basis van het standaard links versus rechts, liberaal versus conservatief, blank versus zwart paradigma dat is gecreëerd door degenen die van conflicten profiteren. Het is altijd een veilige gok om het geld te volgen wanneer je de schuldigen probeert te identificeren.

De verhoogde intensiteit van manipulatie door diegenen die aan de touwtjes trekken van de maatschappelijke onvrede, onthult veel over hun niveau van wanhoop in het creëren van meer chaos, omdat het ontwaken van meer mensen voor de waarheid, hun rijkdom, macht en controle in gevaar brengt. Zij hebben het afgelopen jaar de schuddende kracht tot elf opgevoerd, toen een implosie van het Ponzi financiële systeem dreigde toen we 2020 ingingen, en de Deep State oligarchen dekking nodig hadden om een massale injectie van liquiditeit in de aderen van Wall Street bankiers, het medisch-industrieel complex, en mega-corporaties zoals Amazon, Wal-Mart en Target te implementeren.

De bewapening van een besmettelijke, maar zeer niet-dodelijke griep voor iedereen onder de 80 jaar, werd de perfecte camouflage van angst om het wankelende financiële systeem te redden en onrust, chaos en wantrouwen onder de bevolking te creëren. De non-stop angstzaaierij werd opzettelijk opgevoerd om het publiek afgeleid te houden, terwijl de nationale rijkdom plunderingsoperatie achter de schermen in een razend tempo doorging. 600 dollar voor u en 10 biljoen dollar voor hen.

De monsterlijke poging om het land te polariseren door de psychopaten in pakken die aan de touwtjes trekken van de maatschappelijke ontevredenheid heeft als uiteindelijk doel onderwerping en heerschappij over elk aspect van ons leven. Ze voelen niet langer de behoefte om hun verraad te verbergen, nu ze openlijk hun Grote Reset verkondigen, waar je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn – wonend in een zeecontainer van 60 vierkante meter, synthetisch vlees etend, Gates gesteunde hergebruikte pis drinkend, insecten snackend, en biddend dat hun windmolen en zonne-energie werkt op rustige bewolkte dagen als een ijskoud winter stormfront arriveert.

Niets van dit alles is een ongeluk. Het gebeurt niet op natuurlijke wijze. Dit is het resultaat van een ontworpen blauwdruk om de wereld te controleren en te regeren door een relatief klein kader van miljardair-oligarch globalisten, Big Tech despoten, omgekochte politici, de bank cabal voorgezeten door hun marionetten bij de Federal Reserve, surveillance staat agenten, militair-industrieel complex parasieten, veroverde corporate media, mega-corporaties, en mid-level regering apparatsjiks zuigen aan de tepel van de Deep State.

Deze mensen zijn de echte regering die achter de schermen aan de touwtjes trekt, maar zich nu gesterkt voelt om hun plannen openlijk uit te voeren, nadat ze gezien hebben hoe gemakkelijk de massa’s gemanipuleerd en gecontroleerd konden worden door angst tijdens deze handig bedachte pandemie. Tientallen jaren van het dommer maken van de bevolking door middel van indoctrinatie op openbare scholen van de regering, vermomd als onderwijs, heeft miljoenen niet-kritisch denkende, nauwelijks bewuste consumenten voortgebracht, die hun overtuigingen, keuzes en meningen laten dicteren door manipulatieve mannen die in de schaduw opereren.

Degenen die aan de touwtjes trekken begrijpen de psychologische processen, de maatschappelijke verhoudingen en de door technologie gedreven verslavingen van de massa’s aan social media. Ze weten hoe ze een narratief moeten verkopen dat gebaseerd is op de emoties, gevoelens, angsten en vooroordelen van de massa’s. Met zo weinigen die in staat zijn kritisch te denken en hun bedrieglijke manipulatie van de verhaallijn te doorzien, geeft de volledige controle over de mainstream en de sociale media degenen die aan de touwtjes trekken een enorme macht over de richting van de samenleving.

  Zwarte politieagent schoot vrouw dood voor de ogen van haar zoontje - autoriteiten verbergen het voorval

En als ze de meerderheid bij elkaar aan de keel kunnen houden, afgeleid door trivialiteiten, kleinigheden, valse verhalen, en niet in staat om de waarheid te ontcijferen, kunnen ze ons onderworpen en beperkt houden terwijl ze de rijkdom van de natie roven en plunderen. Het is een verachtelijk stoutmoedig plan, maar het werkt tot in de perfectie. Maar, zoals altijd bij mensen, hebben hun overmoed en bijziendheid henzelf ervan overtuigd dat zij onfeilbaar zijn en immuun voor nederlaag. Hun hebzucht en arrogantie zal uiteindelijk tot hun ondergang leiden.

Glenn Greenwald heeft onlangs de nep-journalisten die in het corporate media complex werken uitgescholden voor hun beschamende zielige poging om de waarheid te verdraaien in het valse narratief dat hun Deep State marionettenmeesters eisen. Ze zijn niets anders dan goed betaalde hoeren die trucs uithalen in opdracht van hun oligarchische pooiers.

Als je denkt dat de echte machtscentra in de VS de Proud Boys, 4Chan & Boogaloos zijn in plaats van de CIA, FBI, NSA, Wall Street en Silicon Valley, en je het grootste deel van je tijd besteedt aan het bestrijden van de eersten terwijl je de laatsten als stenografen dient, is je journalistiek per definitie shit. – Glenn Greenwald

Echte journalisten zoals Greenwald en Tucker Carlson zijn niet bang om de confrontatie aan te gaan met degenen die aan de maatschappelijke trog schuiven. Daarom is er een gezamenlijke inspanning van degenen die de pot schudt om te proberen Substack te vernietigen, waar Greenwald schrijft, nadat The Intercept begon zijn artikelen te censureren, en om Fox te dwingen Carlson te annuleren door adverteerders onder druk te zetten om zijn show te boycotten. Deze Cancel Culture tactiek wordt gebruikt door degenen die de touwtjes in handen hebben om afwijkende meningen en vrije meningsuiting de kop in te drukken, zodat hun verhaal de ether en de sociale media kan domineren en de waarheid kan overstemmen.

Er is een oorlog voor de ziel van Amerika aan de gang en er is maar één kant die vecht – de globalistische cabal samen met hun miljardairs (Gates, Soros, Bloomberg), Big Tech tirannen, Big Media, Big Pharma, en Big Corporations. Ze hebben hun troepen gepositioneerd als procureurs-generaal, gouverneurs, burgemeesters, en wetgevers; in universiteiten; in klaslokalen; in de media; op Wall Street; bij de Fed; en in het moeras van D.C. Ze hebben nu een seniele nuttige idioot in het Witte Huis, met een volgzame kakelende diversiteit die in de coulissen wacht om hun nieuwe stroman te worden.

De techniek van het gebruik van propaganda om de meningen van de massa’s te manipuleren, bijna honderd jaar geleden ontwikkeld door Edward Bernays, is verbeterd en geperfectioneerd door de bedrieglijke en verraderlijke psychopaten die opereren als de schaduwregering, omdat zij opzettelijk valse verhalen en boemanverhalen construeren, zodat zij hun suprematie, heerschappij en fortuin kunnen uitbreiden. Het is altijd zo geweest, want de menselijke natuur verandert nooit, maar het niveau en de intensiteit zijn opgevoerd tot een niveau dat nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is vertoond.

Technologische vooruitgang heeft deze slechte mensen in staat gesteld hun verhaal kracht bij te zetten, terwijl zij de waarheidsvertellers onderdrukken en de massa hersenspoelen om te doen wat hun gezegd wordt. In de afgelopen vijf tot tien jaar hebben zij een groot deel van de bevolking ervan overtuigd volslagen onzin te geloven, op commando in hun kelders te kruipen, en valse verhalen en nepnieuws te geloven die een IQ van een zesdeklasser zou moeten kunnen doorzien. Ik heb nog nooit de laatste dagen van een imperium meegemaakt, maar zo moet het voelen.

Degenen die de pot schudden begrijpen de mentale processen van de mieren, omdat het indoctrinatieprogramma, dat hen door de overheid gecontroleerde openbare scholen is bijgebracht, door middel van ondermaatse, vakbondsaanbiddende, sociale rechtvaardigheid strijdende leraren, is ontworpen om hen gehoorzame, niet-denkende, vatbare consumenten voor psychologische manipulatie te maken.

De controleurs weten op welke knoppen ze moeten drukken om de massa’s bij de keel te houden: Democraat vs. Republikein; liberalen vs. conservatieven; zwart vs. blank; man vs. vrouw; homo vs. hetero; jong vs. oud; rijk vs. arm; kapitalisten vs. socialisten; autochtoon vs. allochtoon; essentieel vs. niet-essentieel; politie vs. burgers; militair vs. burger en talloze variaties op deze categorieën van strijdende partijen. Hieronder volgt slechts een gedeeltelijke lijst van valse verhalen, nepnieuws en regelrechte leugens van de afgelopen jaren die door de machthebbers zijn gebruikt om de mieren met elkaar te laten vechten:

Het Russiagate complot van Obama en Hillary, samen met de leiders van de FBI, CIA en DOJ, om een naar behoren gekozen president ten val te brengen, was een staatsgreep die op niets anders dan leugens was gebaseerd, aangewakkerd en verspreid door de opruiende media. Als het land geregeerd zou worden door eerlijke, oprechte, gezagsgetrouwe mensen, zouden Obama, Hillary, Brennan, Clapper, Comey en tientallen ondergeschikten in de gevangenis zitten voor dit complot om Trump ten val te brengen.

Het Mueller-onderzoek heeft de Amerikaanse belastingbetaler tientallen miljoenen gekost; duizenden uren aan nepnieuwsberichten opgeleverd door CNN, MSNBC, de NYT en de rest van de linkse media; de levens en reputaties van tientallen mensen geruïneerd; Trump twee jaar lang afgeleid van regeren; en absoluut geen enkel bewijs opgeleverd van enig wangedrag of samenspanning met de Russen. Het hele voorval werd in het leven geroepen om de aandacht af te leiden van Hillary’s e-mails, de moord op Seth Rich omdat hij de info aan Julian Assange had verstrekt, en de smerige zaakjes van de Clinton Foundation.
De leugens over kinderen in kooien en kinderen die aan de grens uit de armen van hun liefhebbende ouders worden gerukt, met fotoshoots van AOC huilend op een lege parkeerplaats, was niets anders dan onzin. De “kooi” foto’s zijn genomen tijdens de Obama regering. Het lijkt erop dat die kooien opnieuw worden gebruikt, nu Biden miljoenen mensen uitnodigt om onze onbeschermde grens over te steken, maar nu is het verhaal er een van menselijkheid en zorgzaamheid. De hypocrisie van deze idioten kent geen grenzen.

  VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als "meststof"

De “fine people” hoax met betrekking tot de Charlottesville protesten en botsingen in 2017 was drie jaar lang gebruikt door de Democraten en hun media spreekbuizen om het te laten lijken dat Trump witte supremacy steunde. Het was een complete en volslagen leugen, en ze wisten het. Natuurlijk werd de volledige uitzending van zijn echte opmerkingen gemanipuleerd tijdens de laatste impeachment hoax, waarbij Trump duidelijk in het gelijk werd gesteld. Maar de liberalen klampen zich nog steeds vast aan dit valse verhaal als een zuigeling aan een fles. De infantilisering van de massa’s lijkt te werken, want ze huilen bij elke waargenomen micro-agressie.

George Soros en zijn Open Society organisatie zijn van plan om alle maatschappelijke normen en gemeenschapsnormen te vernietigen, die ons generaties lang hebben samengehouden. Zijn verlangen is om de familie-eenheid te vernietigen en te vervangen door de staat. Hij financiert openlijk alles en iedereen die deze agenda bevordert. Hij moedigt zaken aan als Drag Queen Story Hour in openbare bibliotheken, waar leveranciers van pedofiele freaks vijfjarigen leren hoe ze moeten twerken en proberen hun geestesziekte als normaal te legitimeren. Deze hersenspoeling van kinderen is kindermisbruik. Soros heeft tientallen miljoenen uitgegeven om sociopatische officieren van justitie verkozen te krijgen in door Democraten bestuurde stedelijke shitholes, wiens enige doel is om misdaad aan te moedigen, geen moordenaars en dieven te vervolgen, en om chaos en verwoesting toe te laten in hun steden. Missie volbracht, want het aantal moorden is omhooggeschoten in elk door Democraten geleid stedelijk paradijs in Amerika – en de moorden worden niet gepleegd door blanke supremacisten. Soros is onze samenleving aan het afbreken zodat het weer kan worden opgebouwd in zijn dystopische communistische visie van de toekomst.

De hele Jeffrey Epstein episode is weer zo’n vals narratief gecreëerd door de pottenschudders omdat zij de perverselingen, pedofielen en devianten waren die Epstein chanteerde met geheime videobanden en wat er ook maar plaatsvond op zijn privé-eiland. Clinton, Gates, Dershowitz, Prince Andrew, John Roberts en tientallen andere sociopaten waren er allemaal bij betrokken. Iedereen weet dat Epstein geen zelfmoord heeft gepleegd. Hij is vermoord door de top om zichzelf te beschermen tegen onthullingen over hun perversies en misdaden. Als je het narratief beheerst, kun je met alles wegkomen. Maxwell zal niet praten. Ze kent haar lot als ze dat wel doet.

De nepaanval met chemische wapens in Syrië, waarvan het Assad regime de schuld kreeg, was volledig verzonnen en in scène gezet. Het resulteerde in een raketaanval van president Trump op de Syrische regering. Alles wat de media de laatste tien jaar hebben gemeld, is gebaseerd op leugens. Obama creëerde ISIS, met de steun van McCain en de neo-cons, om het regime van Assad omver te werpen. Ze hadden Libië zo goed veranderd van het rijkste land in Afrika in een onbestuurbaar hellegat van de derde wereld, dat ze hetzelfde wilden doen in Syrië. Pas nadat het leger van Poetin ISIS begon uit te roeien, werd de VS beschaamd en sloot zich er schoorvoetend bij aan, om vervolgens de volle eer voor hun nederlaag op te strijken.

Rusland de schuld geven van alles wat slecht gaat in ons land, dat wordt geleid door incompetente corrupte bobo’s, is de leugen geworden van de Democraten en hun mediaschoothondjes bij CNN, Washington Post, NYT en MSNBC. Zij werden beschuldigd van het hacken van ons elektriciteitsnet in 2016, waarbij het hele narratief in een paar dagen werd ontkracht. De Washington Post beweerde dat 200 websites door de Russen waren geïnfiltreerd en beschuldigde Ron Paul en Tulsi Gabbard ervan Russische activa te zijn. De belachelijkheid van deze beweringen door Hillary’s leger weerhield nuttige idioten er niet van ze te geloven. De Russen werden beschuldigd van het gebruik van sonische en microgolf wapens om hersenbeschadiging te veroorzaken bij Amerikaans personeel in de Amerikaanse ambassade in Cuba. Er werd vastgesteld dat de geluiden mannelijke krekels waren tijdens het paringsseizoen. De onzin gaat door tot op de dag van vandaag, nu Biden Poetin heeft beschuldigd van inmenging in de verkiezingen van 2020 en hem een moordenaar heeft genoemd. Misschien hebben de Russen zich ermee bemoeid om Biden verkozen te krijgen, omdat ze weten dat hij een demente, stuntelende dwaas is.

  Karma Strikes Again: VS Democraat senator mishandeld door Antifa en BLM - die hij steunde

De eerste belachelijke impeachment van Trump was gebaseerd op een telefoongesprek met de Oekraïense president over de werkelijke corruptie en payoffs aan Hunter Biden en de misdadige Biden familie om het Amerikaanse beleid in de Oekraïne te beïnvloeden. De VS hadden de coup tegen de democratisch gekozen Oekraïense president al gefinancierd en geholpen en de burgeroorlog die erop volgde aangemoedigd. De echte misdaden werden begaan door Hunter die invloed verkocht en de Big Guy die de Oekraïense aanklager die Hunter onderzocht liet ontslaan. Ironisch genoeg hadden twee sleutelfiguren in de impeachment hoorzittingen Eric “de rufter” Swalwell en Diane “de cryptenbewaarder”. Feinstein veel grotere skeletten in hun kasten – slapen met een Chinese spion en een Chinese spion bijna twintig jaar in dienst hebben als haar chauffeur.

De tweede, nog belachelijker, impeachment van Trump was zo’n schertsvertoning dat John Roberts weigerde aan de farce mee te werken. Deze rechtsverkrachting werd uitgevoerd om een boodschap te sturen naar alle Trump-aanhangers dat zij zullen worden afgeschilderd met het penseel van oproerkraaiers en blanke supremacisten. De absurde schertsvertoning werd uitgevoerd nadat Trump al was afgetreden. Swalwell en zijn stoet van woke jokes hebben bewijsmateriaal vervalst, gelogen en de claims tegen Trump overdreven, en zijn uiteindelijk door het verdedigingsteam van Trump op de nationale tv volledig uitgehold en in verlegenheid gebracht. Maar ze overtuigden hun gelovige intellectueel gebrekkige dupes ervan dat Trump een gewapende opstand had uitgelokt, ongeacht het vonnis.

Het valse verhaal van de 6 januari “gewapende opstand” is overduidelijk vals en blijft gegeseld worden door de plichtsgetrouwe bedrieglijke poepscheppers op de loonlijst van CNN en MSNBC. Er is maar één vereiste voor een gewapende opstand. Iemand moet gewapend zijn. Geen enkel vuurwapen werd gebruikt door een van de selfie nemende sukkels die rondliepen in het Capitool. Ik denk dat iemand doorboord kan zijn door die buffel kerel. Het nepnieuws over een Capitool agent die werd doodgeslagen met een brandblusser werd maandenlang verspreid door CNN en MSNBC. Het was 100% nepnieuws. Hij stierf aan een beroerte een dag na het protest. De enige dode was een ongewapende vrouw die geen bedreiging vormde voor wie dan ook. Ze hebben nog steeds de naam van de Capitol-agent die haar executeerde niet bekend gemaakt. De aanwezigheid van ANTIFA-leden, betaald door CNN, die de menigte opstookten, is door de kneedbare media in het geheugen weggestopt.

Het valse narratief van de “gewapende opstand” door “blanke supremacisten” is door de haatdragende feeks Pelosi uitgebuit om D.C. in een gewapend fort te veranderen met leden van de nationale garde die doen alsof ze de hoofdstad beschermen tegen een dreigende aanval door de legers van de Trump-militie. De FBI doet haar deel door angst aan te jagen voor niet-bestaande rechtse terroristen, terwijl Democratische steden geterroriseerd en in brand gestoken blijven worden door echte ANTIFA en BLM terroristen, met federale gebouwen die gewapend worden aangevallen en in brand gestoken. De door diversiteit ingehuurde minister van Defensie is druk bezig blanke Trump-aanhangers uit de gelederen te zuiveren, terwijl hij de vervrouwelijking van zijn strijdkrachten aanmoedigt, tot groot genoegen van Rusland en China. Pelosi en Schumer zullen die muren nooit afbreken. Zij weten dat hun extreem-linkse agenda uiteindelijk zal resulteren in chaos en revolutie. Zij willen onze uitstervende beschaving uitroeien, zodat zij “build back better” als een globalistisch utopia waar de weinigen, zoals Gates, Soros en Schwab, heersen over de velen, en je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn – of anders.

Het valse narratief dat zij sinds de verkiezingen hebben doodgeslagen, is de Qanon-samenzwering van een groot aantal rechtse terroristen die van plan zijn de regering over te nemen. Zij kregen de schuld van de niet-opstand op 6 januari en worden gebruikt als excuus om muren van 3 meter hoog rond het Capitool te bouwen. Deze hele verhaallijn is lachwekkend, maar hersenloze idioten in de mainstream media smijten ermee om Pelosi en haar parade van congresdimwits te bevoordelen, terwijl ze het publiek opzettelijk misleiden over de echte dreigingen in dit land. Als 5% van de Trump-stemmers ooit van Qanon had gehoord, zou ik geschokt zijn. Als .00001% van het publiek de sprookjes zou geloven die op 4Chan of 8Chan of wat voor Chan dan ook worden verteld, dan zou ik verbijsterd zijn. Achteraf gezien is het duidelijk dat dit een Psy-Op was, uitgevoerd door de bewakingsstaat om mensen in een val van hoop te lokken, en nu wordt het gebruikt om alle Trump-aanhangers af te schilderen als krankzinnige blanke supremacisten, die van plan zijn om de regering omver te werpen. Missie volbracht door de pottenschudders.

In deel 2 van dit artikel zal TheBurningPlatform in detail ingaan op de buitengewone pogingen van de machthebbers om de uiteindelijk fatale schuldniveaus die het Amerikaanse Rijk in gevaar brengen, te verdoezelen door nog eens triljoenen aan schulden te creëren, en zal ik mij afvragen wat er daarna gebeurt op onze weg naar de ondergang.

Hoe de massa’s worden gemanipuleerd en gestuurd

Vorig artikelBritten kunnen binnenkort Covid-19 certificaten verplicht worden gesteld voor werk, huwelijk, theater, sportevenementen
Volgend artikelJe weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in