Computerbeveiligingsdeskundige John McAfee is dood aangetroffen in zijn cel in Spanje na een besluit om hem uit te leveren aan de VS, die hem verdenken van belastingmisdrijven, zo melden verschillende media. Volgens de gevangenis gaat het om zelfmoord, meldt Reuters. Wat echter niet wordt gemeld, is dat McAfee zelf heeft gezegd dat als hij in zijn cel sterft, hij is vermoord.

McAfee, 75, werd dood aangetroffen in zijn gevangeniscel in de buurt van Barcelona. Een woordvoerder van het gevangeniswezen in Catalonië zegt dat hij blijkbaar zelfmoord heeft gepleegd. Volgens het persbureau Reuters heeft hij zichzelf opgehangen.

De Antivirusgoeroe heeft herhaaldelijk beweerd dat de aanklachten tegen hem politiek gemotiveerd zijn en dat, indien hij dood in zijn cel zou worden aangetroffen, hij het slachtoffer van een moordaanslag is geworden.

Nadat hij in oktober jongstleden op de luchthaven van Barcelona was gearresteerd, verklaarde hij zelf in een Twitterbericht dat als hij opgehangen in zijn cel wordt aangetroffen, hij het niet zelf had gedaan.

De VS beschuldigen McAfee ervan dat hij tussen 2014 en 2018 geen belastingaangifte heeft gedaan, wat in de VS kan leiden tot 30 jaar gevangenisstraf. McAfee zelf beweert dat de beschuldigingen politiek gemotiveerd zijn.

In 2019 liet McAfee weten dat de Amerikaanse regering achter hem aan zat en dreigde hem te vermoorden. In een Twitter post datzelfde jaar, toonde hij een tatoeage die zou symboliseren dat als hij wordt gevonden en beweerd zelfmoord te hebben gepleegd, het niet waar is en dat hij in feite was vermoord.

Voor zijn dood had McAfee onder meer de naam opgeschreven van de man die volgens hem Jeffrey Epstein in de gevangenis heeft vermoord.

Zijn laatste video ging over waarom macht corrumpeert.

In een interview met het nieuwsorgaan InfoWars in 2013 vertelde McAfee hoe hij zijn software onder meer gebruikte om Amerikaanse machthebbers te bespioneren door de microfoons op hun computers aan te zetten en af te luisteren wat er in de kamer werd gezegd.

  Fox News stopt kwalijke feiten over George Soros

McAfee dankt zijn fortuin aan het succes van zijn antivirussoftware in de jaren tachtig en negentig. Een programma dat nog steeds zijn naam draagt. De afgelopen jaren profileerde hij zich op het gebied van cryptocurrencies en had hij meer dan een miljoen volgers op Twitter.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead PoolVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatie bereidheid daalt: talloze inentingsafspraken worden niet nagekomen
Volgend artikelBij contact met de Delta-variant: Israël wil iedereen in quarantaine plaatsen – ook de gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. De elite gaat praten en het zal dat veel moorden gaan leiden want de waarheid is niet toegestaan hopelijk maken de schaapjes dat nog mee hoe zij voor de gek zijn gehouden.

    • Aangaande het laatste deel van je zin hoop ik van ganser harte met je mee. Vandaag de dag hangen er nog net even teveel rood-wit-blauw vlaggen en dat zie ik als een graadmeter.

  2. Ja, zo doet men dat, dat is voor velen onder ons geen geheim. Hoe zou het zijn met Julian Assange – Wiki Leaks ??? Al geruime tijd niets meer van vernomen.

  3. Hij zegt dat ie bewijzen heeft vergaard tegen de regering via afluistersoftware. De regering laat hem vervolgens arresteren voor belastingontduiking. Niet vanwege spionage. Dat is al verdacht. Vervolgens laat hij weten dat zijn disk met bewijzen in een opslag liggen en stort het gebouw in Miami in waar dan toevallig zijn broer een kantoor heeft. Yeah right. De Cabal is overal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in