Britten hebben mogelijk een “Coronavirus-statuscertificaat” nodig om naar het werk, bruiloften of andere gelegenheden te gaan, volgens berichten over opties die door regeringsministers worden besproken.

Het systeem zou gebruik kunnen maken van de uitbraak-app van de National Health Service (NHS), met een QR-code waarmee een persoon kan bewijzen dat hij is ingeënt, negatief is getest op het Coronavirus, of de antilichamen heeft na te zijn hersteld van het Covid-19 virus, bericht Breitbart.

Volgens personen die met The Telegraph hebben gesproken en die betrokken zijn bij een evaluatie door de regering onder leiding van minister Michael Gove, overweegt de regering Johnson een aantal opties en scenario’s voor het gebruik van de Covid-passen.

“Als we dit niet zouden overwegen, zouden we het voordeel weggooien dat we voor onszelf hebben gecreëerd met de uitrol van het Covid-19 vaccin.

Dit is niet het eerste wat we zouden doen, maar we hebben de laatste tijd veel moeilijke dingen moeten doen”, vertelde een regeringsbron aan het dagblad.

De krant meldt dat grote podia waar muziekfestivals worden gehouden, sportstadions en trouwlocaties in aanmerking zouden kunnen komen als plaatsen waar Britten hun “Covid-status” zouden moeten bewijzen.

Werkgevers zouden dit ook kunnen eisen. The Telegraph noemt bouwvakkers, schoonmakers en elektriciens – het soort werknemers dat bij anderen thuis of in het bedrijf komt – als beroepsbeoefenaars die hun status zouden kunnen moeten aantonen.

Het bericht komt enkele dagen nadat premier Boris Johnson had gesuggereerd dat cafés om een bewijs van immuniteit zouden kunnen vragen of de bediening zouden kunnen weigeren, en eraan had toegevoegd dat “het basisconcept van vaccinatiecertificering ons niet geheel vreemd zou moeten zijn”.

De uitspraak betekent een hele verandering ten opzichte van Johnsons eerdere vurig verkondigde standpunt, dat is terug te vinden in een onlangs opgedoken redactioneel artikel in The Telegraph uit 2004, namelijk dat als hem ooit zou worden gevraagd “in de straten van Londen, of in een andere openbare of particuliere gelegenheid, om mijn identiteitskaart te tonen”, hij “die kaart fysiek zou opeten zou opeten in de aanwezigheid van welke emanatie van de staat dan ook die eiste dat ik die zou tonen”.

Er wordt aangenomen dat de ministers de maatregelen overwegen om de opheffing van de sociale afstandsregels te bespoedigen; een vooraanstaande scepticus van de lockdown speculeert er echter op dat “sociale controlemaatregelen” zoals het dragen van mondkapjes en sociale afstandsregels nog wel tien jaar zouden kunnen doorgaan, vergelijkbaar met de maatregelen zoals de rantsoenering die bijna tien jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn doorgegaan.

  Bill Gates hoopt dat "samenzweringstheorieën" over zijn globalistische agenda "beginnen te verstommen"

Voormalig rechter Lord Sumption van het Britse Hooggerechtshof zei woensdag tegen de podcast Sketch Notes: “Het is politiek gezien onrealistisch om van de regering te verwachten dat ze nu terugkrabbelt”.

“Een interessante parallel is de voortzetting van de voedselrantsoenering in oorlogstijd na de laatste oorlog. De mensen waren daar voorstander van omdat ze voorstander waren van sociale controle”.

“Bij de parlementsverkiezingen van 1951 verloor de Labourpartij volledig haar meerderheid omdat de mensen die vijf jaar meer ervaring hadden met sociale controle er genoeg van kregen. Vroeg of laat zal dat in dit land ook gebeuren”.

Op de vraag of dergelijke controles even lang kunnen duren, antwoordde Lord Sumption dat zij “nog langer” kunnen duren.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Experimentele mRNA-vaccins veroorzaken volgens de Britse regering 600 nieuwe gevallen van oogaandoeningen en maken 5 mensen compleet blind

Vorig artikelEerst kwam het aanbidden van Azteekse oorlogsgoden, nu is het ‘Satan’ gympen met MENSENBLOED – is Amerika in orde?
Volgend artikelWie schudt er met de pot? 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in