Maandenlang zijn wij ongevaccineerden het slachtoffer geweest van felle beschuldigingen. Wij moeten verstoken blijven van gezondheidszorg, wij moeten zelf de ziekenhuisopname betalen, hebben coronapsychoten maar al te vaak geëist. Nu zijn het echter de gevaccineerden die steeds meer merken dat zij vreselijke bijwerkingen hebben. Vaccin-AIDS: hun immuunsysteem is op zijn einde en dus zijn zij het die uiteindelijk de kostenfactor worden voor ons gezondheidssysteem. Wie gaat dat betalen, wie heeft er zoveel geld? schrijft Wochenblick.at.

Zoals beschermingsgeld afpersing: toestemming onder dwang

Sommige gevaccineerden noemen zichzelf “Team Wetenschap”, maar zij hebben zich nooit beziggehouden met neutrale wetenschappelijke resultaten. Anders zouden zij wel weten dat de kans om ernstig ziek te worden van corona voor de overgrote meerderheid van de mensen ver onder de 1% ligt. Trouwens, wie dit niet gelooft, kan zijn persoonlijk risico op zware corona te weten komen in de Covid calculator van de Universiteit van Oxford. Het wordt in Groot-Brittannië officieel gebruikt in opdracht van de regering in het gezondheidsstelsel. In Oostenrijk is een dergelijk realisme ver te zoeken. Hetzelfde geldt voor de gevaarlijke gevolgen van de experimentele corona-injecties. Hoewel de mRNA- en vectorinjecties ook wetenschappelijk bewezen, vreselijke gevolgen hebben voor de mens, blijven politici, media en coronapsychoten vasthouden aan het menselijke experiment. Door middel van “verplichte vaccinatie” worden wij geacht onder dwang onze “toestemming” te geven en ons in te laten spuiten. Deze juridische opvatting doet enigszins denken aan die van beschermingsgeld afpersers: ook zij stellen ons voor de keus tussen een grote som geld betalen of lichamelijk lijden. Intussen is gebleken dat de injecties niet alleen vaak leiden tot gevaarlijke tromboses en hartspierontstekingen, maar ook tot immuundeficiëntie.

“Sluimerende” ziekten breken uit

Het verzet begint NU: Wereldwijde niet-regelnaleving beweging gelanceerd tegen medische tirannie

Al maandenlang is gebleken dat de Corona-injecties bij veel mensen leiden tot het uitbreken van “sluimerende” ziekten: gordelroos, mononucleosis, maar ook kanker schijnen te exploderen. Uit uitgelekte gezondheidsgegevens van het leger in de VS blijkt al hoe verwoestend de gevolgen van geïnjecteerd legerpersoneel zijn. Hartziekten stegen met ongeveer 300%, hoge bloeddruk met meer dan 2.000%. De onvruchtbaarheid bij vrouwen nam met bijna 500% toe, het aantal kankergevallen verdrievoudigde en neurologische ziekten vertienvoudigden zelfs. Het is moeilijk voor te stellen welke verschrikkelijke verhalen van menselijk leed er achter deze reusachtige cijfers schuilgaan. Mensen van alle leeftijden krijgen nu steeds vaker zulke fatale diagnoses, vaak zonder uitzicht op herstel.

Oversterfte is pas geëxplodeerd sinds corona-injecties

Bovendien komt voor steeds meer mensen elke medische hulp sowieso te laat: internationaal is er sinds het begin van het grote vaccinatie-experiment sprake van een toenemende en niet te overziene oversterfte. Overigens kan dit niet aan Corona worden toegeschreven, want zelfs in het “Corona-jaar” 2020 kon geen overmatige sterfte worden vastgesteld. De oversterfte was bijzonder duidelijk bij jongeren en nam met maar liefst 62% toe, bijvoorbeeld met het begin van de kindervaccinaties bij 10- tot 14-jarigen, zoals Wochenblick berichtte. In Oostenrijk was er een algemeen sterfteoverschot van maar liefst 9% in het gen-prikjaar 2021.

Vaccin-AIDS vermoedelijk oorzaak van ziekte-explosie

Een verklaring voor al deze gevolgen werd onlangs gegeven door professor Stephan Becker in de opzienbarende AUF1 documentaire “Zeugen der Wahrheit” (“Getuigen van de Waarheid”) van Elsa Mittmannsgruber. Volgens Becker zijn de veelvuldige symptomen van de ziekte vooral aan één ding te wijten: schade aan het immuunsysteem. En dit heeft al een naam: VAIDS, oftewel Vaccin-AIDS. Deskundigen zoals professor Sucharit Bhakdi of Dr. Martin Haditsch waarschuwen hier al lang voor: het spike-eiwit dat door de gen-injecties gevormd wordt, is zeer giftig en vernietigt uiteindelijk het menselijke immuunsysteem. Nu sluiten steeds meer wetenschappers en artsen zich bij deze opvatting aan. En steeds vaker maken mensen dit vreselijke besef op hun eigen lichaam mee, zoals een 41-jarige vrouw uit Neder-Oostenrijk die na de gen-injectie het martelaarschap doormaakt. Zij belandde op de intensive care met een anafylactische shock en moest in slechts zes maanden tijd 43 keer naar de dokter wegens verschillende ziekten, zoals Wochenblick berichtte.

Psycho vaccinpusher rijdt met haar SUV over de auto van een "anti-vaxxer" en schept op in video

Iedereen kent wel iemand die slechte vaccinatiegevolgen heeft

Iedereen kent inmiddels wel iemand die de negatieve gevolgen van de gen-injecties heeft ondervonden. Uit mijn kennissenkring kan ik onmiddellijk denken aan een 17-jarig vaccinatieslachtoffer, een kennis wiens multiple sclerose door de vaccinatie werd getriggerd, wat leidde tot een verblijf van twee maanden in het ziekenhuis, verscheidene beroertes ten gevolge van de gen-injecties, en massale menstruatiestoornissen bij jonge vrouwen. Slechts weinigen van hen behoren tot de kleine groep van vaccinfanaten, de meesten laten zich de riskante prikken zetten, alleen maar vanwege de dwang of in blind vertrouwen in het systeem of in het geloof in de beloofde vrijheid. Sommigen van hen – vooral mensen met reeds onderliggende ziekten – waren ook echt bang voor de coronaziekte. Maar de waarneming van milde corona ziekteverloop bij ons, ongevaccineerde mensen, heeft hen daar allang aan doen twijfelen en zij hebben nu des te meer spijt van hun beslissing. De vele bijwerkingen komen nu ook statistisch tot uiting: in de cijfers van de ziektekostenverzekeraars. Hoewel de artsen vaak weigerden bijwerkingen te melden, incasseerden zij toch geld van de verzekeringsmaatschappijen voor de behandeling. Dit heeft nu geleid tot een verontwaardiging van de ziekenfondsondernemingen in Duitsland, zie Frontnieuws Nieuwe informatie over vaccinverwondingen is een “alarmerend signaal”.

Big Pharma moet betalen

Moeten wij nu net zo brutaal zijn als sommige vaccinatiefanatici en coronapsychoten die ons ongevaccineerden de afgelopen maanden de gezondheidszorg wilden ontzeggen? Er zal een oplossing moeten komen, want de verwachte kostenexplosie van al deze veelzijdige verschijnselen zal nauwelijks gedragen kunnen worden door de reeds economisch opgebrande maatschappij. Vooral als men ervan uitgaat dat de gen-behandelden steeds meer economisch zullen afhaken en dat de resterende 22% ongevaccineerden de lasten van het overbelaste gezondheidsstelsel zullen moeten dragen. Het antwoord kan natuurlijk niet zijn dat wij mensen van ons gezondheidsstelsel uitsluiten wegens een mogelijk verkeerde beslissing. Afzien van het idee van solidariteit dat onze sociale stelsels in stand houdt, kan niet het laatste woord van wijsheid zijn. Zelfs niet wanneer de coronapsychoten er de laatste maanden steeds luider om geroepen hebben, en zelfs niet wanneer zij nu zelf steeds meer de benadeelden zijn geworden van hun eigen stoutmoedige (mis)beslissingen. Daarom zou het tijd zijn om de verantwoordelijken op te roepen om deze ramp aan te pakken. Big Pharma en hun lobby’s, die geprofiteerd hebben van de verkoop van de experimentele vaccins door middel van verfraaide, betaalde studies, moeten nu opdraaien voor de schade. Hier moet de politiek haar verantwoordelijkheid nemen en heffingen en compensatiebetalingen eisen.

Pandemie van de gevaccineerden: Het sterftecijfer in Japan is vier keer zo hoog na Pfizer "booster" prikken

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID, HIV, Vaccin en VAIDS – een uitlegVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBoodschap Putin voor Finland en Zweden: Sluit u aan bij de NAVO en u zult Oekraïne worden
Volgend artikelDe ECHTE agressors die de mensheid aanvallen zijn de vaccinpushers, de covidpropagandisten en de regeringen die hun eigen burgers terroriseren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

 1. Zolang de maatchappij en vooral de politiek en de ‘rechtsspraak’ nog volgeladen zit met land- en volksverraders, komt een rechtvaardige oplossing als die hierboven voorgesteld niet in zicht. Ik vrees dat het wachten wordt op ‘de behoudenis, de kracht en het koninkrijk van God en het gezag van zijn Christus’ – Openbaring 12

 2. Big pharma heeft zich bijzonder goed ingedekt en is gevrijwaard van alle risico’s die hun gifspuiten teweeg brengen. Daarom zijn die contracten tot staatsgeheim gebombardeerd, want het volk hoeft niet te weten hoe er met ons belastinggeld wordt geknoeid. Eerst krijgt big pharma een hoop ‘onderzoeksgeld’ om snel hun gifspuiten te ontwikkelen (die eigenlijk al een poos klaar op de plank lagen vandaar die snelle leveringen) daarna kopen de landen die spuiten en big pharma mag met de gigantische winsten gaan lopen en betalen hier nergens belasting, hun geld zit op de Kaaimaneilanden of iets dergelijks. En ze hebben zoveel geld binnen gehaald dat het natuurlijk nu ook gemakkelijker is voor hun om bepaalde mensen en diensten om te kopen om het leugenverhaal in stand te houden. Dat kunnen ze dus doen met ons geld!

 3. ……Al maandenlang is gebleken dat de Corona-injecties bij veel mensen leiden tot het uitbreken van “sluimerende” ziekten: gordelroos, mononucleosis, maar ook kanker schijnen te exploderen.

  Ik heb 2 keer Corona gehad. In februari/maart en toen in november 2021. De 2de keer was het zeer ernstig. Beide keren heb ik tegelijk gordelroos gehad.
  IK BEN NOOIT INGEËNT

  • Beste Eelke,
   het is een bekend gegeven dat, wanneer je een ziekte te pakken hebt, of dat nu griep is, ontsteking of Corona, je op dat moment een mindere weerstand hebt om een andere kwaal te bestrijden.
   Als bekend voorbeeld zie je oudere mensen die in het ziekenhuis liggen nogal eens een longontsteking krijgen.
   Ziek worden van Corona kan voor sommige mensen een heftig ding zijn waardoor je immuunsysteem alle zeilen moet bijzetten om dat te bestrijden en daardoor tekort kan schieten in het voorkomen van iets anders.

  • Beste Eelke. Uitbraak van gordelroos is wel vaker een teken van een veel te lage weerstand. Gebrekkig immuunsysteem dus. En wat gebeurd er als het immuunsysteem te zwak is, of – in het geval van deze zogenaamde vaccins- zwak wordt of immuundeficientie gaat vertonen?,…. onderliggende sluimerende ziekten kunnen dan doorbreken. Ik weet niet hoe oud /jong je bent, maar Gordelroos zie je ook vaak terug bij ouderen, ivm een zwakker immuunsysteem. Gordelroos wordt veroorzaakt door een virus. (varicella zoster). Dit virus zorgt bij kinderen voor de uitbraak van de waterpokken. Mensen die gordelroos krijgen hebben in hun jeugd waterpokken gehad, en dragen het virus nog steeds (sluimerend) bij zich. Na genezing van de waterpokken blijft er wat virus achter in bepaalde (zenuw)gebieden in het lichaam. Onder bepaalde omstandigheden, – zoals een zwakker immuunsysteem door het ouder worden, of door het gebruik van bepaalde medicijnen/ anti-biotica – kan het virus weer actief worden. Het virus gaat zich dan weer vermenigvuldigen en bereikt via de zenuwbanen de huid. De uitslag van gordelroos zie je dan precies terug op de huid in het zenuwgebied waar het virus sluimerde, altijd aan 1 kant van het lichaam.
   Iedereen kan gordelroos krijgen, maar je ziet het dus vaker terug bij ouderen, meestal boven de 60. Gordelroos is vervelend door de pijn, jeuk en blaasjes. Meestal gaat het na enkele weken vanzelf over, soms duurt het wat langer. Gordelroos kan vaker dan 1 keer bij iemand uitbreken maar dat komt niet vaak voor. Na een doorgemaakte uitbraak van gordelroos worden er weer nieuwe antistoffen gemaakt, waardoor het virus vaak jaren wegblijft. Als je het dus vaker krijgt is het niet verkeerd om je weerstand ’s een keer goed te laten onderzoeken. Want als het erg verzwakt is, kan het virus zich over het hele lichaam (sluimerend) gaan verspreiden.

 4. Wat een ergernissen van dit bericht en reacties.

  Het zijn injecties, c…. bestaat niet, dus zeur niet over dat je een griepje hebt gehad. Wat een kneus.

  En ja, de schuld- en betaalvraag is nog lang niet aan de orde.

  En uiteraard moet -als het goed afloopt- de farmacie betalen want de contracten met roverheden zijn nietig.

  En ja, ik hoop dat Putin de smeerbende van het “westen” eens goed aanpakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in