De financiële sancties die Biden tegen Poetin heeft aangekondigd, zijn niets vergeleken met het eigen financiële terrorisme dat de Canadese regering tegen haar eigen vreedzame burgers heeft ontketend. Doneer slechts $20 aan het vrijheidskonvooi en al uw banktegoeden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gestolen worden, geheel buiten een eerlijk proces om. Maar men zegt ons dat Poetin de ergste schurk op de planeet is. Toch heeft Poetin van niemand bankrekeningen in de VS of Canada gestolen, schrijft Mike Adams.

Voor de goede orde, ik zie Poetin ook niet eisen dat Amerikanen en Canadezen geïnjecteerd worden met spike-eiwit-biowapens die hier thuis al bijna een miljoen Amerikanen gedood hebben. Die eisen kwamen van onze eigen corrupte regeringen, propagandisten in de media, frauduleuze wetenschappelijke instellingen en door de farmaceutische industrie geïnfiltreerde Big Tech reuzen.

Evenzo, wanneer de fake president Biden de schending door Poetin van de “soevereine grenzen” van Oekraïne veroordeelt, zwijgen de mainstream media volkomen over de invasies, aanvallen en het militaire geweld dat Amerika gepleegd heeft tegen Jemen, Libië, Irak, Somalië, Afghanistan, Syrië en tientallen andere landen. In de loop der jaren hebben de media die aanvallen toegejuicht, en zich nooit één keer bekommerd om hoeveel onschuldige mensen er in die landen “ontheemd” zouden raken.

Eigenaardig, nietwaar, hoe Amerika’s geweld wordt aangekleed als “vrede”, maar wanneer iemand anders het doet in de wereld, het plotseling een “brute aanval” is.

De mainstream media zijn zo oneerlijk in hun berichtgeving over conflicten, dat als Oekraïne binnengevallen zou worden door Black Lives Matter met precies dezelfde wapens als het Russische leger, wij allemaal te horen zouden krijgen dat de inval “meestal vreedzaam” was, met slechts “zeldzame” episodes van bommen of raketten.

  Nieuwe Israëlische ministeriële studie toont aan dat het COVID-vaccin na verloop van tijd het risico op overlijden verhoogt

De leugenachtige media zijn medeplichtig geweest aan de vaccinholocaust die over de hele wereld al miljoenen mensen het leven heeft gekost.

Raketten en bommen zijn niet de enige vormen van geweld die mensen doden. Vaccingeweld is een ander concept dat dezer dagen kristalhelder is geworden, nu letterlijk miljoenen mensen dood zijn door de covid-19 vaccins die de afgelopen anderhalf jaar aan onschuldige mensen zijn opgedrongen door regeringen die door de farmaceutische industrie worden gecontroleerd, en door medeplichtige reuzen uit de bedrijfsmedia.

Dankzij een opzienbarende “smoking gun” analyse van het covid-19 spike-eiwit, blijkt dat Moderna drie jaar vóór de uitbraak van covid-19 een bepaalde genetische sequentie gepatenteerd heeft… en die sequentie komt voor in het covid-19 spike-eiwit. Dit is het bewijs dat Moderna heeft geholpen bij de synthese van het virus dat op de wereld is losgelaten, en dat Moderna tientallen miljarden dollars aan inkomsten heeft opgeleverd.

Met andere woorden, de hele covid-uitbraak en al zijn schade – verloren levens, verwoeste economieën, verwoeste vrijheden – is met opzet gebeurd en is in elkaar gezet door machtige bedrijven en regeringen (NIH, Fauci) om de mensheid opzettelijk schade te berokkenen. In de wereld van het pure kwaad kan Poetin niet eens tippen aan Fauci.

Die misdaad tegen de mensheid doet de huidige gebeurtenissen in Oekraïne in het niet vallen, hoe verwoestend ze ook zijn. Terwijl Poetin raketten heeft afgevuurd op doelen in Oekraïne, hebben wereldregeringen en farmaceutische bedrijven een dodelijk biologisch wapen tegen de hele planeet gelanceerd, dat onnoemelijke dood, leed en verwoesting veroorzaakt op een schaal die nog nooit vertoond is in de geschiedenis van de menselijke beschaving.

  Vaccingevolgen waarvoor God ons moge behoeden

Big Media, Big Tech, Big Science, Big Government en Big Pharma gingen er allemaal in mee. Zij pushten het valse narratief dat “vaccins veilig en doeltreffend zijn”, terwijl zij opzettelijk samenspanden om de reputatie van Ivermectine en andere interventies die levens zouden kunnen redden, te vernietigen. In een wereld waar Joe Biden beweert dat Rusland “het volk van Oekraïne aanvalt”, was het eigenlijk Biden’s eigen regering die het volk van Amerika aanviel met een biologisch wapen en een frauduleus “vaccin”.

Dus aan iedereen die over Poetin en Rusland gaat schreeuwen, zet uw crisishiërarchie eens goed op een rijtje, zodat u tenminste inziet dat Poetins aanval op Oekraïne verbleekt bij de aanval van de VS/CCP op de hele wereld via biologische wapens en dodelijke injecties die de lichamen van onschuldige mensen veranderen in spike-eiwitwapenfabrieken.

Voor de goede orde, wij zijn tegen alle vormen van geweld tegen onschuldige mensen. Dat omvat natuurlijk kinetisch geweld, maar het moet ook vaccingeweld, medisch geweld, ziekenhuismoord en de ontwikkeling van biologische wapens omvatten. Ja, oorlog is slecht. Kinetische oorlog is verschrikkelijk. Maar dat is biologische oorlogsvoering, economische oorlogsvoering, censuur, regeringspropaganda, mediaterrorisme en al het andere waaraan wij allen onderworpen zijn onder het frauduleuze covid-narratief, ook.

Poetin heeft onze kinderen geen maskers laten dragen en onze bejaarden niet opgesloten in verpleeghuizen en ziekenhuisbedden waar je ze niet eens mag bezoeken. Amerika’s eigen medische tirannen deden dat. En zij probeerden iedereen dodelijke spike-eiwitinjecties op te dringen, allemaal in een poging om wereldwijde ontvolking en uitroeiing van het menselijk ras te bereiken.

  Hoe herken je een idioot

Onthoud dat wanneer u de propagandamedia over Rusland ziet zeuren. CNN heeft veel meer Amerikanen gedood dan Poetin Oekraïners, alleen al door de vaccinpropaganda van het netwerk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinregime op de rand van de afgrond: Nu waarschuwen ook de eerste ziekenhuizen voor Covid-“vaccinatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWie gaat voor de Vaccin-AIDS zieken betalen?
Volgend artikelVan de Zwarte Zee tot de oostelijke Middellandse Zee, por de Russische Beer niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Mijn angst voor de vaccin / qr paspoort – overheid is 1000 keer groter dan mijn angst voor Rusland / China.
  Dit is een vreemd idee, dat je eigen regering je meer angst brengt dan de zogenaamde vijand.
  Wie is eigenlijk de vijand van onze bevolking?

 2. Het is erg dat de burgers lijden onder de grollen en duisteren plannen van organisaties als WEF, EU Moloch, VN, WHO, koningshuizen en regeringen en hun corrupte megalomanen leiders e.d. feitelijk onder de noemer NWO. Niets nieuws onder de zon met die verstande dat alles zich nu in een razend tempo op globaal niveau afspeelt. Kijk naar de aangezichten van figuren als megalomane geflipte Klaus Schwab, Gates e.d. daar straalt de krankzinnigheid en duisternis vanaf. Wat hebben deze lieden véél adepten, merendeels van ons kabinet en politici, het koningshuis (niet de mijne) en multinationals (all about the money en uiteraard tijdelijke macht), ze moesten eens weten…

  Als men de profetieën t.w. Openbaring en het boek Daniël en de profetie van Jezus in Matheus 24 zou kennen zie je hoe e.e.a. zich mathematisch ontvouwd. Hier wordt zowel de mensheid gewaarschuwd, de outcome ervan getoond maar tevens de oplossing voor dit alles. Natuurlijk de waarheid als een koe is, dat geloof een dwaasheid is voor een ongelovige.

  Te gek voor woorden dat de VVD nu beweerd dat onze krijgsmacht opgebouwd moet worden en er méér geld ingestopt moet worden, na jaren lang afbraak en ontmanteling ervan. Zaken als (wapentuig), schepen ,vliegtuigen, tanks verkocht voor een appel en een ei so speaking aan andere landen. Geldt ook voor de zorg (aanpak coronagebeuren/leugen en energie aanpak. Wat te denken van de visie m.b.t. het menszijn welke zelf opeens mag bepalen of men een mannetje of vrouwtje is en meer creepy zaken. Ik begrijp wel dat mensen in de war raken van het alles moet kunnen en het totale hedonisme.

  Aan de andere kant worden de schapen getraineerd en geconditioneerd om gewillige slaven van het verderfelijke gedachtegoed van de Few te worden (elites en eerder genoemde organisaties).

  Zelfs in ons eigen land hebben wij een corrupte minister president die al 10 jaar aan de leiding staat, een leugenaar en manupulant zonder gêne en scrupules draagt deze vrijmetselaar, WEF adept en Bilderberg deelnemer, die volledig meewerkt aan de teloorgang van ons land.

  Met de Oekraïne zie je Rutte en Hoekstra hun tronie overal in de media de boel opfokken een oorlogsophitsers (warmongers). Leugen op leugen en belofte op belofte, feitelijk niets waargemaakt, anders dan ons land naar de knoppen helpen en afbraak. Helaas velen trappen in de listen van dit lachebekje die zich graag in internationaal gezelschap vertoond. Over wat gebeurd in Canada door zijn enge maatje Trudeau of de inval van Turkije in Cypers e.d. hoor je hen niet.

  Dat Oekraïne gebeuren zat er aan te komen, sla de geschiedenis erop na en m.n. wat er recentelijk allemaal afspeelde Meant To Be m.i.

  Hoop dat mensen goed nadenken wie ze in vervolg kiezen, maar boven al “Kies heden wie u (echt) dienen zal”

 3. Zonder een revolte en het verwijderen van onze eigen oligarchie, is er voor ons geen hoop. Wij zitten in hetzelfde schuitje als de Oekraïners, alleen hebben ze meer kans o mhun NAZI’s in den bak te draaien dan wij.

 4. regeringen die doodleuk atoomwapens ,raketten politie en leger zwaar bewapenen ,en burgers het wapenrecht ontzeggen of willen zijn allemaal de bron van onderdrukking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in