In diverse jubelende artikelen beweerden de Zweedse media onlangs dat het hoofd van de WHO, Michael Ryan, de Coronastrategie van Zweden “had geprezen”. Nieuwe verklaringen tonen echter aan dat Ryan juist zeer kritisch is over de manier waarop Zweden handelt. Hij stelt ook dat de “kudde-immuniteitsstrategie” een gebrek aan steun van de wetenschap heeft.

Foto: Speculeren op kuddestrategie “kan leiden tot zeer meedogenloze berekeningen waarbij mensen, leven en lijden niet centraal staan”, zegt Michael Ryan. © YouTube

In wat Business Insider beschrijft als een “slecht verholen” aanval op de Zweedse aanpak van de Corona-uitbarsting, geeft Michael Ryan, uitvoerend directeur van het WHO-rampenprogramma, commentaar op de zogenaamde kudde-immuniteitsstrategie, schrijft Fria Tider.

Dit idee dat als landen lakse maatregelen hebben genomen en niets hebben gedaan, plotseling op magische wijze enige kudde-immuniteit zullen bereiken, en wat dan nog als we onderweg een paar oude mensen verliezen? Dit is een echt gevaarlijke, gevaarlijke berekening, zei Ryan in een gesprek met verslaggevers op maandag.

Ryan noemde geen specifieke landen bij naam, maar het was volgens Business Insider moeilijk om niet te denken aan de recordhoge sterftecijfers in Zweedse bejaardentehuizen toen hij zei dat “in sommige landen meer dan de helft van de gevallen in bejaardentehuizen is gebeurd”, waar mensen niet “goed zijn afgeschermd”.

“Meedogenloze berekeningen” met menselijk leven

In Zweden is er onder de bevolking grote steun voor de rood-groene regering in hun strategie om “kudde-immuniteit” te bereiken door een groot deel van de bevolking te laten infecteren. De Zweedse media publiceren bijna dagelijks berekeningen die beweren aan te tonen dat er een kudde-immuniteit op komst is. Uit een recent onderzoek van de volksgezondheidsinstantie zelf blijkt echter dat eind april nog steeds niet één procent van de Zweedse bevolking besmet was met Corona.

  Noorwegen lanceert militaire operatie tegen Zweden - om "Coronazweden" tegen te houden

Volgens Business Insider wees Michael Ryan erop dat dit type van kuddestrategie dodelijke gevolgen kan hebben – als je mensen ziek laat worden, kunnen ze gewoon sterven.

Mensen zijn geen kuddes. Ik denk dat we heel voorzichtig moeten zijn met het gebruik van termen als deze over natuurlijke infecties bij mensen, omdat dit kan leiden tot zeer meedogenloze berekeningen die mensen, leven en lijden niet centraal stellen.

Geen wetenschappelijk steun voor de strategie

Tegelijkertijd suggereert bewijs dat de kudde-immuniteit een zeer vergaand doel is als het gaat om Covid-19. Volgens Business Insider blijkt uit onderzoek dat er veel te weinig geïnfecteerd zijn om de bevolking te helpen beschermen. Tegelijkertijd worden volgens de WHO bij niet meer dan een zeer kleine minderheid van de bevolking antilichamen aangetroffen.

Er was een veronderstelling als deze ziekte over de hele wereld verspreidde dat we echt alleen de ernstige gevallen en zware gevallen zien, en wanneer de sero-epidemiologie komt, zal het aantonen dat de meeste mensen waren geïnfecteerd, en dit zal allemaal voorbij zou zijn, en zullen teruggaan naar de normale gang van zaken, zegt Ryan.

Nou, de voorlopige resultaten van de sero-epidemiologische studies tonen het tegenovergestelde aan… Het aantal besmette mensen in de totale bevolking is waarschijnlijk veel lager dan we verwachtten.

Zo handelt een verantwoordelijk land niet

Volgens Business Insider was Michael Ryan “merkbaar bezorgd” over het idee om een infectie te accepteren die zich door een bevolking verspreidt en een deel ervan doodt om een vermeende kudde-immuniteit te bereiken waarvan de wetenschappers niet eens kunnen aantonen dat die haalbaar is.

  Google wordt onder druk gezet om ook Telegram te weren

Hij legde uit dat het een berekening is die geen enkel “verantwoordelijk” land zou moeten willen gebruiken.

Verantwoordelijke landen waarderen elk lid van hun gemeenschap en proberen al het mogelijke te doen om de gezondheid te beschermen, terwijl ze natuurlijk de maatschappij, de economie en andere dingen beschermen, vervolgde hij.

Zweedse media: Ryan “prijst Zweden”

Twee weken geleden zond een aantal Zweedse mediahuizen de blijde boodschap uit dat Michael Ryan en de WHO “de strategie van Zweden” toejuichten.

Fria Tider kon echter laten zien dat de mainstream een deel van Ryan’s commentaar had weggesneden, zodat het leek alsof hij een positieve verklaring over Zweden aflegde. In feite was zijn commentaar volledig neutraal, en merkte hij op dat de toekomst moest laten zien welke strategie het beste werkte.

Zweden: Somaliërs en Syriërs “zwaar oververtegenwoordigd” onder Coronagevallen

Vorig artikelSoros’ Corona-alarm: Kan het einde van de EU betekenen
Volgend artikelVerkrachtte dakloze Zweedse vrouw – en kreeg een pak slaag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Kudde immuuniteit: de zwakkeren sterven –dat werden dus de ouderen.
  Dat was hun bedoeling–leve de NWO en omvolking…

  Maar dat er ookSomaliers en Syriers aangaan, wilden ze niet, maar is niet het ergste….

 2. De WHO is één van de meest verschrikkelijke instelling die de mensheid is overkomen. De vele doden vallen niet alleen door de corona, maar ookonder de thuis wachtende patienten die niet behandeld worden.

  Ineens overlijden mensen door allerlei oorzaken, met name door stress, en door het hoge aantal gevallen van alcoholisme, door zelfdoding, mensen die hun eigen gezinnen door woedeaanvallen uitmoorden, maar
  de catastrofale economische omstandigheden die nog in de aantocht zijn zullen wereldwijd ontelbare slachtoffers eisen.

  Vanuit diverse intervieuws met vooraanstaande doctoren en wetenschappers blijkt, dat deze ongekende lockdown schandaaal is al 15 jaar geleden bedacht en door de elite is uitgewerkt. Niet voor niets lag het draaiboek al jaren op d planken van Duitsland.

  Het is geen toeval dat wij door de WHO en hun lakeien, w.o. alle regeringsleider ons lopen te misleiden, ons onvoorstelbare restricties opleggen, hun best doen om ons leven in hysterie, tussen hoop en wanhoop te laten doorbrengen.

  Het is geen toeval dat zij dreigen met een 2e en 3e golf, want dat is de enige manier en ook hun enige gereedschap om de bevolking te krijgen waar zij het willen hebben,

  Zij raskalen maar wat, de ene misinformatie na de andere slingeren ze de wereld in, die door de individuele belanghebbenden zonder na te denken overnemen verder gaan adviseren.Alles is gericht om de bevolking te misleiden.

  De WHO lijkt wel de Brusselse “intellectuelen” die nog net in staat zijn om een advies uit te kramen met name wat voor electrische vermogen onze stofzuigerapparaat mag hebben, Over stupiditeit gesproken.

  Wij kunnen ons afvragen waardoor de mensen werkelijk aan sterven? Is dat vanwege dat een land als Zweden die zich niet houdt aan door de WHO voorgeschreven regels, of overlijden meer door de overheden “beschermde”, door eenzaamheid geteisterde, maandenlang opgesloten ouderen zonder beweging, verse lucht en door het ontnemen van liefde van hun kinderen? Of vallen meer slachtoffers op de IC-s wereldweid die de corona patienten zonder nadenken of onderzoek vooraf automatisch aan de beademingsapparaten aansloten en “niet wisten” hoe de apparaten werkten? Of zullen er steeds meer mensen overlijden door de economische desastre en door hun eigen gekozen false regeringen die hun burgers tot waanzin drijven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in