Hoe Angela Merkel het Duitse volk heeft verraden: wist altijd al dat massamigratie en multiculturalisme niet functioneren

5
1926

FENIXX KLASSIEKEN

Zoals de bovenstaande video laat zien, was Angela Merkel nooit pro-migratie, maar heeft ze als kanselier haar eigen mensen verraden.

Merkel is een bedriegster zonder principes die haar latere pro-migratie houding gebruikte om aan de macht te komen in een door links gecontroleerd Duits regime.

Angela Merkel is een carrièrepolitica die in het verleden heel andere opvattingen had. In het jaar 2000 zei Merkel:

“De multiculturele samenleving is geen uitvoerbare vorm van leven en daar ben ik overtuigd van.”

Later, in 2002, bekritiseerde ze de toenmalige regering voor het niet instellen van een migratielimiet. Ze zei:

“Voordat we een nieuwe migratie hebben, moeten we eerst de integratie van buitenlandse kinderen die bij ons wonen verbeteren.”

Merkel, die in 2005 kanselier werd, zei in 2010 dat migrantenarbeiders hebben gelogen en dat het multiculturalisme volledig is mislukt:

“We zijn een staat, trouwens vanaf de jaren ’60, die migrerende werknemers naar Duitsland heeft gebracht. Nu ze bij ons wonen, hebben ze een tijdje tegen ons gelogen. Dat is niet de realiteit. En natuurlijk de poging om te zeggen dat we hier wat multiculturalisme gaan doen en naast elkaar gaan wonen en blij zijn met elkaar. Deze poging is mislukt! Het is volledig mislukt!”

Wat heeft Merkel gedaan met haar uitgebreide kennis over de migratieproblemen in Duitsland? Niets, ze deed het tegenovergestelde van wat ze beloofde. De migratieproblemen van Duitsland zijn onder haar regime catastrofaal uit de hand gelopen.

Ze heeft de migratie niet beperkt, ze heeft integendeel de grenzen geopend en sinds 2014 1,6 miljoen migranten geaccepteerd.

Duitsland - stammenstrijd met mes en stoelen

Het resultaat? Verwoestend.

Backup:

 

Merkel wenst moslims gezegend Ramadan – Met Pasen heeft ze geen woord gezegd tegen de christenen 

5 REACTIES

  1. Voor primitieve apen die denken dat ze kunnen doen wat ze willen: voor geweldsmisdrijven, naast dwangarbeid en uitzetting: lobotomie verplichten; en voor sex misdrijven: gedwongen castratie naast dwangarbeid en uitzetting.

    De Zweden hadden daar goede resultaten mee; in 1990 was Stockholm vrij van criminaliteit

  2. 12/05/2020
    ‘Nu iedereen zonder oogkleppen op in de gaten begint te krijgen hoe absurd en onnodig deze lockdownmaatregelen zijn, gaan de mensen steeds massaler de straat op. Vooral in Duitsland was het raak de afgelopen dagen. En niet alleen tegen de absurde coronamaatregelen. Ook de mainstreammedia kregen de volle laag. Hevige kritiek en de ZDF en ARD zijn niet meer welkom bij demonstraties. Ook werden ZDF journalisten aangevallen door een groep van 15 man.’

    https://commonsensetv.nl/vele-en-heftige-demonstraties-tegen-lockdown-en-de-media/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here