Hoe Angela Merkel het Duitse volk heeft verraden: wist altijd al dat massamigratie en multiculturalisme niet functioneren

6

FENIXX KLASSIEKEN

Zoals de bovenstaande video laat zien, was Angela Merkel nooit pro-migratie, maar heeft ze als kanselier haar eigen mensen verraden.

Merkel is een bedriegster zonder principes die haar latere pro-migratie houding gebruikte om aan de macht te komen in een door links gecontroleerd Duits regime.

Angela Merkel is een carrièrepolitica die in het verleden heel andere opvattingen had. In het jaar 2000 zei Merkel:

“De multiculturele samenleving is geen uitvoerbare vorm van leven en daar ben ik overtuigd van.”

Later, in 2002, bekritiseerde ze de toenmalige regering voor het niet instellen van een migratielimiet. Ze zei:

“Voordat we een nieuwe migratie hebben, moeten we eerst de integratie van buitenlandse kinderen die bij ons wonen verbeteren.”

Merkel, die in 2005 kanselier werd, zei in 2010 dat migrantenarbeiders hebben gelogen en dat het multiculturalisme volledig is mislukt:

“We zijn een staat, trouwens vanaf de jaren ’60, die migrerende werknemers naar Duitsland heeft gebracht. Nu ze bij ons wonen, hebben ze een tijdje tegen ons gelogen. Dat is niet de realiteit. En natuurlijk de poging om te zeggen dat we hier wat multiculturalisme gaan doen en naast elkaar gaan wonen en blij zijn met elkaar. Deze poging is mislukt! Het is volledig mislukt!”

Wat heeft Merkel gedaan met haar uitgebreide kennis over de migratieproblemen in Duitsland? Niets, ze deed het tegenovergestelde van wat ze beloofde. De migratieproblemen van Duitsland zijn onder haar regime catastrofaal uit de hand gelopen.

Ze heeft de migratie niet beperkt, ze heeft integendeel de grenzen geopend en sinds 2014 1,6 miljoen migranten geaccepteerd.

  Duitse politievrouwen moeten terechtstaan na wegrennen tijdens schietincident

Het resultaat? Verwoestend.

Backup:

 

Merkel wenst moslims gezegend Ramadan – Met Pasen heeft ze geen woord gezegd tegen de christenen 

Vorig artikelVerkrachtte dakloze Zweedse vrouw – en kreeg een pak slaag
Volgend artikelKijk: Angela Merkel zegt: “We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  1. Voor primitieve apen die denken dat ze kunnen doen wat ze willen: voor geweldsmisdrijven, naast dwangarbeid en uitzetting: lobotomie verplichten; en voor sex misdrijven: gedwongen castratie naast dwangarbeid en uitzetting.

    De Zweden hadden daar goede resultaten mee; in 1990 was Stockholm vrij van criminaliteit

  2. 12/05/2020
    ‘Nu iedereen zonder oogkleppen op in de gaten begint te krijgen hoe absurd en onnodig deze lockdownmaatregelen zijn, gaan de mensen steeds massaler de straat op. Vooral in Duitsland was het raak de afgelopen dagen. En niet alleen tegen de absurde coronamaatregelen. Ook de mainstreammedia kregen de volle laag. Hevige kritiek en de ZDF en ARD zijn niet meer welkom bij demonstraties. Ook werden ZDF journalisten aangevallen door een groep van 15 man.’

    https://commonsensetv.nl/vele-en-heftige-demonstraties-tegen-lockdown-en-de-media/

  3. Wat wil men dan een product van een Lutherse dominees dochter met een verknipte communistische geest die een andere agenda heeft dan menigeen doet vermoeden, half september 2015 zette zij de poorten naar Europa open voor meer dan 1 miljoen vluchtelingen onder het kopje humanitaire redenen feitelijk voerde zij het Coudenhove-Kalergie Pan-Europa plan uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in