© UN Geneva / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft wereldregeringen gewaarschuwd dat de “volgende pandemie” zal komen van de vleesvoorziening en dat de mensheid daarom beperkt moet worden in de consumptie van dierlijke producten.

Volgens de WHO moet de vleesvoorziening gereguleerd worden om dierlijke producten buiten het bereik van gewone mensen te houden, met een algemeen verbod op veel producten, bericht Thepeoplesvoice.

Dit verontrustende nieuwe globalistische narratief komt te midden van een escalerende oorlog tegen landbouw en veeteelt over beweringen dat het produceren van vlees en zuivelproducten bijdraagt aan de zogenaamde “klimaatcrisis”.

Nu richt de WHO, die het grootste deel van haar financiering van Bill Gates ontvangt, zich op de vleesindustrie met de nieuwste bewezen angsttactiek – het vermeende risico van een nieuwe pandemie die de vrijheid in gevaar brengt.

Dit nieuwe angst aanjagende idee wordt nu als nooit tevoren gepusht onder One Health. One Health is een wereldwijde agenda die ongekozen bureaucraten bij de WHO verregaande bevoegdheden geeft.

Het plan zal de WHO in staat stellen om de macht te centraliseren en beslissingen te nemen over voeding, landbouw en veeteelt, milieuvervuiling, bevolkingsverplaatsingen, gezondheidszorg en nog veel meer voor de hele wereld, waarbij de rechten van burgers en de wetten van soevereine naties terzijde worden geschoven.

In dit verband voorspelt een rapport van het Brooks McCormick Jr. Animal Law & Policy Program aan de Harvard Law School en het Center for Environmental & Animal Protection aan de New York University nu dat de volgende pandemie waarschijnlijk zal voortkomen uit de Amerikaanse vleesvoorziening.

Daarnaast waarschuwen ze dat de bonthandel, kinderboerderijen en huisdieren allemaal vergelijkbare risico’s met zich meebrengen.

  Eetbare overledenden

In feite worden alle verschillende gebieden van het leven en de handel waarbij dier en mens met elkaar in contact komen, hoe kort of zeldzaam ook, en de daaropvolgende hypothetische zoönotische transmissieketens, onder de loep genomen.

Het zal u niet verbazen dat er in dit rapport herhaaldelijk wordt verwezen naar One Health-documenten.

Over het algemeen demoniseert de One Health agenda de vlees- en zuivelindustrie en de consumptie van voedingsmiddelen van dieren.

Het plan roept op tot het minimaliseren of elimineren van bepaald dier-mens contact, het steriliseren van gebieden waar dieren worden gehouden of geslacht, en/of het over de hele linie verhogen van het gebruik van antibiotica en vaccins bij dieren. Er wordt ook opgeroepen tot een massale toename van biosurveillance en testen.

De One Health-agenda suggereert in feite dat contact met dieren en vleesproducten een hoog risico met zich meebrengt.

Het rapport in kwestie richt zich daarentegen voornamelijk op wet- en regelgeving om zoönotische ziekten in te dammen.

De suggesties omvatten het mogelijke verbieden van bepaalde dierpraktijken die “een groot risico inhouden maar relatief weinig waarde, economisch of anderszins.”

De waarschuwingen in het rapport lijken te zijn opgesteld om de overgang naar synthetisch, in laboratoria gekweekt “vlees”, gepromoot door Bill Gates en het World Economic Forum (WEF), te rechtvaardigen.

  Het COVID-19 vaccin complot

De afgelopen jaren heeft de laboratorium-“vlees” industrie het verhaal gepushed dat hun celgebaseerde laboratorium-concocties het antwoord zijn op de huidige milieuproblemen, en dat omvat ook de dreiging van de overdracht van zoönotische ziekten, omdat laboratorium-“vlees” wordt gekweekt in zogenaamd zeer hygiënische en steriele omstandigheden.

Het belangrijkste marketingpraatje voor de opkomende industrie van laboratoriumvlees is dat het helpt om “klimaatverandering tegen te gaan” door de uitstoot van traditionele landbouw te verminderen.

Maar zoals The People’s Voice al eerder meldde, bleek uit een recent onderzoek dat laboratoriumvlees in werkelijkheid 25 keer slechter voor het milieu is dan de traditionele productie van rundvlees.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO verklaart massale vaccinatie nodig om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGehele Oekraïense eenheid geeft zich over in Volksrepubliek Donetsk
Volgend artikelWie zijn ‘zij’? Duik in het konijnenhol in deze exclusieve reportage
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Als er een pandemie ontstaat in de vlees voorziening dan is dat omdat ze alles vergiftigd hebben met mrna kanker verwekkende troep en wat de mensen er nog meer aan over houden aan bijwerkingen.
  En niet omdat er ineens iets mis zou zijn met dat vlees.

 2. Hoe en of WHO dit soort “plannen” ten uitvoer brengt zal een massale weerstand op gaan leveren, en zal hun steun doen krimpen in sneltreinvaart. Alle weerstand die WEF en WHO nu eevaart zal zo hard groeien dat het zo over is. Ieder mens zijn grens, en die van velen is reeds bereikt.

 3. Tedros en Gates, grotere criminelen zijn er niet en die zullen bepalen wat ik eet? Voor beiden, en nog wat meer van dat gespuis een stevige “prik”van pfizer gewenst.

 4. Net zoals er begin deze eeuw dreigend werd gezegd dat er een EU moest komen, “want anders wordt het oorlog”.

  Kijk nu om je heen, en waar zijn ‘we’, onder andere door diezelfde EU ingerommeld?

 5. How to prevent the next pandemic?
  1. Thedros Diplomatieke status weg en aan Ethiopië uitleveren.
  2. De WEF sabotage kippen club van de Politiek naar Malmö 5 kilometer wandelen na 21h terwijl de politie koffie pauze heeft.
  3. Skyfall test op Brussel tijdens NATO en EU top.
  4. Sarmat test op Davos & Genève tijdens specifieke evenementen.
  5. Kleinere locale pandemien van psychopaten in de gaten houden en meteen uitroeien.
  Het virus waarom het gaat heet gier en machtsmisbruik.
  Als dat weg is zijn de meeste andere problemen ook weg

  • En wat zou jouw oplossing zijn? Alles wat vlees eet dan maar doodmaken? En dan nog, planten leven ook en registreren wat er om ze heen gebeurd, en communiceren dat naar andere planten.

   Stoppen met vlees eten en alle vleesetende dieren ook doden? Dolfijnen, want die eten zoveel vis? Orcas, want die doden en eten wat ze maar kunnen? Leeuwen, tijgers, hyenas, huisdieren?

   “Toch even iets om bij na te denken”? (over na te denken)

 6. Beste Mensen

  Logica
  Ogen om èèn oog
  Tanden om èèn tand
  Lees de Echte Bijbel
  En U zult het weten
  Het vuil op de vuilstort plaats is te hoog gegroeid
  Met andere woorden de Zaagsel’s puilen al uit het hoofd
  En het begint al aardig te stinken door verrottingsprocessen ontstekingen aantasting maden vorming

  Leeg dat Ding Oo almachtige Ego bezitters van dat ding Het Ego
  Moordlustige Wezens
  Nu zijn die Zaagsel hoofden van het gestolen landje pik begonnen met elkander te bestoken Israel in Palestina is daar een Super klein voorbeeld van
  Zo zijn er meerderen
  Zelf denken
  De buiken van die wezens uitziende mensen
  Dat zijn de Kannibale Mortuaria’s
  Nogmaals zelf heel veel nadenken

  Dank U

 7. waanneer knallen ze die eikels nu eens af ? wordt er stront ziek van bemoei jezelf met je eigen en niet met dat van ons ik / wij maken zelf wel uit of wij vlees eten of niet

  • Beste Mensen

   Hebben mensen per ongeluk ook van die zelfde gebit met vlijmscherpe Grote Hoektanden
   zoals : Wolven , Pirana’s , Giftige slangen , Katten , Honden , Leeuwen Tijgers , Krokodillen bijt hap uit de billen?
   Harde Snavels als van Roofvogels zoals Adelaar’s ?
   Er bestaan twee soorten dieren op Mama Aarde
   1 . Welk het voedsel door geweld plegen vergaard
   2 . Welk het voedsel zonder geweld plegen vergaard
   In welk van deze twee groepen kan het dier Genaamd mens in ingedeeld worden ?
   Wat is Universele Liefde schenken ?
   Denk beste mensen Denk
   Formuleer zelf soortgelijke vragen in eigen Cabeza
   Verzin heel veel mensen waar men graag antwoorden kan uit
   Stel die vragen tot hetzelf
   Verkrijg de antwoorden op die vragen vanuit het Diepste van Het Hart .
   Door Uzelf

   Dank U

 8. Lui die onrechtmatig over mensen willen heersen zijn narrow minded people.
  Vaak zelf een hele slechte reputatie en totaal geen inlevingsvermogen naar anderen.

  Wat is de betekenis van authenticiteit? Authentiek betekent echt, betrouwbaar, niet vervalst, geloofwaardig, waarachtig. Als we dat vertalen in gedrag, dan betekent het zoveel als congruent zijn in denken en doen. Een authentiek persoon is trouw aan zijn eigen persoonlijkheid.

  “When you do things from your soul, you feel a river flowing inside you”.

  De klik met jou was er meteen maar bij deze lui vaak niet en geheel onterecht hoe zij überhaupt met onze wereld omgaan ipv iemand die je feilloos aanvoelt.
  Het raakte me enorm om te voelen dat ik ècht gezien werd.

  Ons Transformatie proces om mensen te begeleiden kan er dan zo uitzien = Van hoofd naar hart

  Als je niet meer in je hart woont maar in je hoofd, dan heb je jezelf verlaten.
  Dan voel je een leegte in je hart en ben je innerlijk eenzaam. Je merkt dat jij jezelf hebt verloren in “moeten” en aanpassen. Of dat je jezelf verliest jezelf in relaties en de energie van anderen absorbeert. Je bent vaak moe en je hoofd loopt over. Alles is bij deze lui een struggle.

  Je hebt dan het gevoel dat je “vastzit” is waar deze mensen voor zorgen en het contact met je zelf lijk je volledig kwijt te zijn geraakt.

  Thuis bij jezelf. Tijd om thuis te komen bij jezelf. Maar hoe doe je dat?

  Dit transformatie proces Positive Power & Happiness en Create Your Own World wijst je feilloos de weg. Het bespaart je een hoop zoeken, frustratie & stress.

  Het brengt je voorbij het denken en wijst je de weg naar jezelf in jezelf. Niet door hard te werken maar juist door te vertragen, verstillen en ontspannen. Hart, hoofd en ziel komen weer op één lijn. Thuis komen bij jezelf. Gewoon helemaal je authentieke zelf mogen zijn.

  Voorbij het denken, de sociale conditioneringen en overlevingspatronen is jij die gewoon “JIJ” wil zijn en manifesteert wat het hart voelt om te doen. Voel je de liefde die je bent, ervaar je innerlijke rust en ben je in tune met jezelf. Je leert diep te luisteren en te voelen.

  De leiding vanuit het hart & ziel weer te herkennen. Je zet jezelf op de eerste plaats en verlaat jezelf niet meer. Je vertrouwt de energie en je hart. Geen forceren, geen controleren, geen manipuleren. Gewoon open en beschikbaar voor dat wat is. Overgave en in de flow…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in