Volgens de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie zullen er binnenkort massale vaccinaties nodig zijn om de gevolgen van de klimaatverandering op te vangen, waaronder de dreiging van ziekten die verspreid worden door muggen die naar nieuwe regio’s migreren, bericht Thepeoplesvoice.

Dr. Maria Van Kerkhove, technisch hoofd van de WHO voor COVID-19, maakte de verontrustende opmerkingen tijdens een recente persconferentie, terwijl ze naast WHO-chef Tedros Ghebreyesus zat.

“Veel hiervan gaat ook over andere toepassingen van bestaande instrumenten,” zei ze, “in gevallen waar we interventies hebben zoals medische interventies, therapeutica of vaccins, afhankelijk van de ziekteverwekker.”

“Daar moeten we ons op kunnen voorbereiden.”

Van Kerkhove zei verder dat landen “moeten kijken naar hoe de veranderingen in klimaatverandering en de dynamiek van verspreiding en versterking veranderen – en zich daarop moeten voorbereiden.”

In de afgelopen maanden zijn muggen in de hele VS positief getest op extreem zeldzame en dodelijke virussen, waarvan sommige nog nooit eerder in de Verenigde Staten zijn gerapporteerd.

De ongekende situatie komt maanden nadat een technologische start-up van Bill Gates miljoenen genetisch gemodificeerde muggen in het wild heeft losgelaten.

Verschillende staten in het land hebben een sterke toename van door muggen overgedragen virussen gemeld. In het Middenwesten nemen de gevallen van het door muggen overgedragen Jamestown Canyon virus toe. Het Jamestown Canyon virus kan ernstige ziekte veroorzaken, waaronder infectie van de hersenen (encefalitis) of de membranen rond de hersenen en het ruggenmerg (meningitis).

  Definitief bewijs: Herhaalde Booster injecties kunnen dodelijk zijn

Gezondheidsfunctionarissen zeggen dat twee muggenpoelen in South Georgia positief getest zijn op Eastern equine encephalitis, dat een sterftecijfer van 30% heeft bij mensen.

En het zijn niet alleen mensen die onder vuur liggen. Een door muggen overgedragen virus dat dodelijk kan zijn voor huisdieren is naar verluidt ook in opmars in het hele land.

Is het toeval dat muggen in heel Amerika positief testen op extreem zeldzame en dodelijke virussen, waarvan sommige nog nooit eerder in dit deel van de wereld zijn aangetroffen, maanden nadat Bill Gates GMO-muggen in het wild heeft vrijgelaten, en terwijl de door Gates gefinancierde WHO verklaart dat massale vaccinaties nodig zijn om de dreiging van emigrerende muggen het hoofd te bieden?

Dat mag u zelf beoordelen.


Copyright © 2023Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarschuwing: Door Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten 



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel30 tekenen dat u misschien een Imperium Simp bent
Volgend artikelFDA wil zout vervangen door Bill Gates’ nieuwe mRNA nepzout
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. We moeten alles en iedereen die hier aan meewerkt cremeren en in capsules de ruimte in schieten zodat hun kwade energie niet terug kan komen. Iedereen die de SDG bullshit steunt, uitdraagt en beschermt, van gemeente en handhaving tot justitie, politiek en alle elites… het moet allemaal worden beëindigd.

  Wij moeten onszelf gaan ORGANISEREN om een einde te maken aan dezr gevangenis waarin we als slaven worden bestuurd. Tijd voor persoonlijk leiderschap in een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain.

  • Ze weten dat hun tijd geweest is en daarom gaan ze zo veel mogelijk leed veroorzaken, zoals ware psychopaten doen..
   We kunnen ons maar beter mentaal voorbereiden ..en materieel voorbereiden is ook geen overbodige luxe..

    • Zuurstof reduceren is wel een groot probleem want planten produceren zuurstof….. maar Met vaccinaties ook kan dit ook ……. dan lost het klimaat probleem zich vanzelf op, want mensen zijn BANG VAN DE ZIEKTE EN TERWIJL ZE KERNGEZOND ZIJN WORDEN ZE INGESPOTEN MET HET BG VERGIF…… NU MET RESULTAAT VERZEKERD: ‼️‼️
     WANT DEZE MAN IS ZO CRIMINEEL DAT HIJ ALLEEN GELD WIL VERDIENEN DOOR ANDEREN. TE …. H E L P E N……. D O D E N .
     Met het doel ZO HET KLIMAAT PROBLEEM OP TE LOSSEN.‼️‼️
     BG met Een ziek brein en veel geld is niet tegen te vaccineren……..

     • er was laatst geleden een oersoon die dodelijk gif aan mensen gegeven / verkocht had die krijgt een gevangenis straf van heb ik jouda en de grootste MOORDENAAR blijven buiten schot met GIFSPUITEN

  • Waarom een dure oplossing voor dat tuig als een 9mm oplossing nog geen euro kost ? Misschien als je een grote hoeveelheid afneemt je nog korting krijgt ook 😉.

   • Ik ben geheel voor de allergoedkoopste oplossing. De dakdekkers laten altijd stukken panlat achter na het dakdekken. Zo’n stukje lat van 30 x 40 mm en 60 cm lang is uitstekend om zulke misdadigers af te rossen. Liefst van onder naar boven, want het moet ze enige tijd geven om over hun snode daden na te denken.

 2. Als het allemaal ZO ernstig zou zijn als deze Psychopatische Angst-Porno fascisten beweren was de mensheid allang uitgestorven.

  Wat er werkelijk gaande is: Ze proberen de mensheid met leugens onder eco-controle te brengen om ons vervolgens dood te spuiten met hun gif dat al klaar ligt in hun lab, en om de rest daarna helemaal leeg te trekken met financiele belastingen! Een ‘Triple Whammy’…

  Om de gevleugelde uitspraak van Eva Vlaardingerbroek te quoten:
  “DAT LATEN WIJ NIET TOE”!!

 3. En steeds weer Bill Gates en WHO : die doorgaan met verspreiden van gemodificeerde “virussen” : i.i.g. ziekte-verwekkers …
  Terwijl Pentagon [ DARPA ] via USAID, wereldwijd gain of function -onderzoek en illegale testen op mensen doet.

  Helaas klopt het : ze willen de wereld-bevolking miniseren : ter9igbrengen tot 500 miljoen …………..
  [ zoals de Georgia guide stones al vermeldden ].

  En let op ! ; straks komen ze met waanzinnige verhalen, dat ‘aliens’ uit UFO’s, die ziekte-verwekkers verspreiden. Zijn ze geschift genoeg voor.

 4. HAARP en de 4e industrieële Revolutie (Ruimtevaart) en de Geoengineering = klimaatsverandering. Gifspuitje hoort er bij. Wanneer gaan mensen het zien…

 5. ja maar mensen, deze filantropen bedoelen het toch goed ?
  Met de juiste vaccinaties wordt u nooit meer ziek. Al deze gezondheidsbesparingen kunnen naar de armoedebestrijding. Alle studies kunnen gratis gevolgd worden. Mensen leven vredig naast elkaar en profiteren van elkaars uitvindingen.
  Er is geen oorlogen meer waardoor alle wapens vernietigd kunnen worden en deze kostenbesparingen wederom voor goede huisvesting voor iederee…….eh…wacht…
  Hier klopt iets niet….

  • De enige weg om grondstoffen te besparen en minder vuil de lucht en de zee in te gooien is het aantal mensen verminderen….dus dat is het doel, niet iedereen evenveel welvaart en geluk geven….genocide is de weg en dat word door de uitleg milieu en gezondheid gedaan…

 6. …WOW…krijg ik toch een brainwave : als je iedereen een kogel in het lijf schiet dan zijn allen die het overleven immuun voor coghels…dus als je iedereen een keer met de auto aanrijd…. de logica van hetgeen men ons verteld….

  Volgens mij is het verspreiden van een ziekte een misdrijf…

  …zoals ik het kan zien is een mars op Brussel de enige weg om ons te beschermen….dit soort waanzin moet stoppen want het rommelen op genetisch gebied is een wildwest show met cowboy Gates in de hoofdrol..

  • een mars op Brussel laat me lachen u moet de rotzakken thuis verrassen met een tiental man en dadelijk deze verot slaan tot de dood.

 7. Dit alles is mogelijk geworden, omdat ze met het onderwijs ons onwetend houden en de regeringen verworden zijn tot een criminele misdaadsyndicaat die iedereen in de slavernij drukt. De wetgeving gewoon aan de kantschuiven en het zelf zijn gaan interpreteren. Maar als je de (grond)wet erbij pakt maakt deze criminele misdaadsyndicaat zich schuldig aan vele ernstige strafrechtelijke artikelen. Niemand staat boven een ander en niemand kan iemand het recht geven, om het recht van een ander te schaden. Zonder de wet te overtreden.

  Onderwijs je zelf en maak andere er bewust van, om hun eigen onontvreemdbare rechten weer terug te pakken. Want jij bent ten eerste instantie een mens en die staat boven de bevoegdheid van een regering of een privaat commercieel internationaal bedrijf, wat de WHO niets anders is. Als een regering een noodtoestand uitroept is dat altijd bedrog en in strijdt met de bestaande wet en laat je niet in de burger personage drukken hierdoor. Dat hebben we al te lang gedaan, omdat we te onwetend waren. Want een burger is een fictieve entiteit die onder het privaatrecht = contractrecht valt. Een eenzijdig contract opleggen kan alleen, als jij daar toestemming voor geeft. Art: 3.33

  Dus laat jij je niet bang maken, door deze criminele charlatans. Want iedereen gaat tenslotte dood vroeg of laat, daar ontkomen we niet aan accepteer dat. Alleen deze charlatans proberen ons moedwillig daar zo nodige bij te helpen op allerlei manieren, om ons in angst te houden. Want dat is hun grote wapen. Ontneem hun dat wapen en ga je inlezen welke onontvreemdbare rechten jij daadwerkelijk hebt, die zij met voeten betreden en aan hun laars lappen. Alleen omdat wij te onwetend zijn, laten wij dat toe. Waardoor het van kwaad tot erger wordt met deze charlatans, die ons alles willen ontnemen inclusief ons leven. Zodat zij weer meer hebben dan andere. Puur uit hebzucht en de andere niets gunnen.

  • Ik heb het chatGTP ook gevraagd Qvic, het gaat inderdaad niet zomaar. Het zal een hoop gezeik worden als ze willen verplichten.

   Ja, de principes van rechtshandelingen en geldige wil zijn van toepassing, zelfs als het gaat om dwingende maatregelen of verplichtingen die door de overheid worden opgelegd. Overheden moeten ook voldoen aan bepaalde juridische procedures en vereisten bij het opleggen van dwingende regels, wetten of voorschriften aan individuen of entiteiten.

   Wanneer een overheid een dwingende maatregel wil opleggen, moet deze nog steeds voldoen aan de basisprincipes van rechtsgeldigheid, waaronder:

   Rechtsgevolg gerichte wil: De overheid moet de intentie hebben om bepaalde rechtsgevolgen te creëren door de dwingende maatregel op te leggen. Ze moeten begrijpen dat hun actie juridische gevolgen zal hebben.

   Verklaring: De dwingende maatregel moet duidelijk worden gecommuniceerd naar de betrokken partijen. Dit kan gebeuren via officiële aankondigingen, juridische documenten, wetten of regelgeving.

   Wettelijke procedures: In veel rechtsstelsels moeten overheidsdwingingen voldoen aan specifieke wettelijke procedures en grondwettelijke bepalingen om ervoor te zorgen dat de rechten van individuen worden beschermd. Dit kan onder andere inhouden dat er hoorzittingen, beroepsmogelijkheden of andere juridische stappen beschikbaar zijn voor mensen die het niet eens zijn met de opgelegde dwangmaatregelen.

   Evenredigheid: Dwingende maatregelen moeten vaak evenredig zijn aan het beoogde doel. Dit betekent dat de maatregelen niet buitensporig beperkend of onredelijk mogen zijn in vergelijking met het nagestreefde publieke belang.

   Het is belangrijk op te merken dat de specifieke regels en procedures variëren afhankelijk van het rechtsstelsel en het land. Als een overheid dwingende maatregelen wil opleggen, moeten ze zich houden aan de geldende wetten en procedures om ervoor te zorgen dat hun acties juridisch geldig zijn en de rechten van individuen worden gerespecteerd.

   • Klopt allemaal wat je zegt
    Alleen als er geen justitiële onafhankelijk apparaat cq rechtsysteem meer is omdat dat allemaal geïnfecteerd is met WEF puppets dan heb je er niks aan
    En dat is precies wat er gebeurt is

 8. Er is slechts één passende straf voor genocide en dat is de doodstraf na minstens een jaar in de dodencel te hebben vertoefd in Alcatrez.

  My favoriete film is Kill Bill

 9. Joh wat een onzin. Hou je hoofd er gewoon bij. Het is net als met die hele Conoja onzin: als je zonder tv en social media had geleefd, had je nergens wat van gemerkt. Tegenwoordig hoeft iets niet zo te zijn, maar alleen te lijken. Alles om mensen angst aan te jagen. Er wordt GEZEGD dat die Gates muggen rondvliegen en nu wordt er GEZEGD dat ze vaccins tegen klimaatverandering gaan maken. Enz enz. Laat je niet gek maken: als je deze artikelen niet had gelezen, was er niets aan de hand geweest. Er IS niets aan de hand.

 10. Klopt allemaal wat je zegt
  Alleen als er geen justitiële onafhankelijk apparaat cq rechtsysteem meer is omdat dat allemaal geïnfecteerd is met WEF puppets dan heb je er niks aan
  En dat is precies wat er gebeurt is

 11. We hebben een omvolking door immigratie en
  Een ontvolking door een onnodig verkeer gebakken vaks
  Een energie crises door domme sancties
  En enorme inflatie door brusselse geld pompen

  Ik wou dat tuan rutte stopte met coloniale beleid

 12. Naar verluidt komen er in Afrika dus al heel lang muggen voor die malaria verspreiden. Waarom zijn die nooit eerder gemigreerd? Omdat het klimaat niet voldoet en er afdoende maatregelen worden genomen om import tegen te gaan. Het is mi niet de mug die malaria heeft maar de mens. De mug verspreid het van mens tot mens. Zorg dus dat de mens immuun wordt, dan kan de mug ook niks over brengen. Je kunt die mug ook uitroeien. We hebben in het verleden aangetoond meesters te zijn in het uitroeien van soorten dus dat moet geen probleem zijn.

  Maar Bill Gates heeft de WHO in de pocket en wil graag macht. De WHO heeft een versoepeling afgekondigd met betrekking tot GMM’s. Hij maakt dus eigenlijk z’n eigen wetten die Bill. Omdat die muggen niet kunnen migreren en het maar niet op schiet met die global warming modificeren ze nu maar de inheemse muggen zo lijkt het. Goed plan. Volgende stap is vaccinatie via muggen.

 13. er is maar een CLIMAAT wat zou moeten veranderen dat zijn de mensen die ONS het MENSDOM? WILLEN VERANDEREN !ga daar niet in mee en geef uw macht niet aan dezen laten wij het dan maar andersom doen en hun aanpakken dat zou beter zijn voor onze WELZIJN

 14. WHO verklaart massale vaccinatie nodig om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan.
  Waar hálen die idioten deze lariekoek vandaan?
  Het volgende wat ze verzinnen is dat je spruitjes moet eten om geen waterpokken te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in