Vladimir Zelensky gokt met de levens van Oekraïners om zijn gezicht te redden: “Ik zie niets heroïsch aan de man. En ik denk dat het meest heldhaftige wat hij op dit moment kan doen, is de werkelijkheid onder ogen zien,” zei kolonel Douglas MacGregor tegen Fox Business News.

MacGregor zei dat Zelensky een “marionet” was die zijn volk aan “onnodige risico’s” blootstelde door het conflict met Rusland aan te houden. MacGregor zei ook dat hij niets “heroïsch” aan de Oekraïense leider zag, schrijft Freewestmedia.com.

Volgens de gepensioneerde legerkolonel Douglas volgt Zelenski dezelfde strategie als ISIS in Syrië, door burgers als menselijke schilden te gebruiken. “Ze mengen zich nu onder de bevolking, veel zoals we gezien hebben in het Midden-Oosten […] ze renden steden binnen, gebruikten mensen als schild – de burgerbevolking – en probeerden te voorkomen dat ze vernietigd zouden worden.”

MacGregor onderstreepte ook dat Poetin niet probeerde Oekraïne “plat te gooien” tot puin. “Absoluut niet. In feite heeft hij [Poetin] hard gewerkt om het grootste deel intact te veroveren, verrassend weinig schade eerlijk gezegd… Veel minder schade dan wij aan Irak hebben toegebracht toen we er in ’91 binnengingen en opnieuw in 2003.”

“En eerlijk gezegd wordt het meeste van wat uit Oekraïne komt binnen 24 tot 48 uur ontkracht als leugens, aldus MacGregor. “De noties van het innemen en heroveren van vliegvelden, dat is allemaal onzin. Het is niet gebeurd.”

Zelensky heeft geprobeerd een “onvermijdelijke” nederlaag te voorkomen, in de hoop dat Amerika hem zou komen “redden”.

“Wij komen niet. President Biden heeft dat heel duidelijk gemaakt,” zei de Fox-gast, eraan toevoegend dat Zelenski slechts een “marionet” was. De Oekraïense leider is gesignaleerd in het gezelschap van verschillende andere marionetten van het WEF.

Washington heeft Kiev van plutonium voorzien

  Spektakel: Grote Russische tegenaanval aan het oostfront - 100.000 man sterk leger maakt verrassingsopmars naar Kharkiv

Vrijdag heeft de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz aangekondigd dat het NAVO-lidmaatschap van Oekraïne niet langer “op tafel ligt”.

Russische media, die nu in de VS en de EU verboden zijn, meldden dat Kiev plutonium van Washington had ontvangen, waarvan de kwaliteit het mogelijk maakte om te werken aan de vervaardiging van een nucleair explosief. RIA Novosti citeerde een vertegenwoordiger van een van de bevoegde departementen van de Russische Federatie:

“Om deze R&D te versnellen, werd in het beginstadium plutonium van de vereiste kwaliteit uit het buitenland gehaald. Volgens de beschikbare informatie hebben de Verenigde Staten dit materiaal reeds aan hun partners overgedragen.” De bron voegde eraan toe dat een sleutelrol bij het maken van een nucleair explosief was toebedeeld aan het Kharkov Instituut voor Natuurkunde en Technologie.

Oproep tot moord op Poetin door hooggeplaatst lid Republikeinen

De Amerikaanse senator Lindsey Graham heeft intussen een hysterische oproep gelanceerd om iemand in Rusland “Poetin te laten vermoorden”. Na zijn oproep om Vladimir Poetin te vermoorden, heeft het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken de Amerikaanse ambassadeur John Sullivan ontboden om hem een protestbrief te overhandigen.

Het ministerie benadrukte dat, tenzij Moskou een reactie van de Amerikaanse regering ziet op de uitspraken van Graham, de toch al moeilijke bilaterale relatie er nog meer onder zal lijden.

De Oekraïense journaliste Daria Kaleniuk heeft onlangs in een emotionele oproep de Britse premier Boris Johnson opgeroepen de NAVO naar Oekraïne te sturen. Maar Kaleniuk, die zich voordoet als “journaliste”, is in feite ook lid van het WEF en leidt door Soros gefinancierde initiatieven in heel Oost-Europa.

  Waarom Vladimir Poetin niet kan worden gearresteerd door het Internationaal Strafhof

En voor degenen die niet weten wie Zelensky is, de aan drugs verslaafde president van Oekraïne die elke vijf minuten vanuit zijn bunker om internationale militaire versterkingen vraagt, is een clown van beroep die eerder het publiek verblijdde met het pianospelen op de openbare televisie met zijn penis. Het is inderdaad moeilijk voor te stellen waarom mensen zouden willen sterven voor dit schepsel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

7 FAKE NIEUWS verhalen die uit Oekraïne komenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPolen opent grens nadat Zuid-Afrika klaagt over hun behandeling van zwarten
Volgend artikelKunnen wij even stilstaan en onze emotionele reacties en verontwaardiging over wat zich afspeelt van elkaar scheiden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Vergeet niet je mening te geven. Het kan nog tot April:

  https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

  En de tijdlijn van de Trein des Doods eindpunt het Nieuwe Abnormaal:

  Tijdlijn
  • 27 januari
  Het overleg dat de Commissie sinds november 2020 met de lidstaten binnen het e-gezondheidsnetwerk voert, mondt uit in afspraken over een digitaal vaccinatiecertificaat.
  • 17 maart
  De Commissie komt met een wetsvoorstel voor een gemeenschappelijk kader voor een EU-certificaat.
  • 14 april
  De Raad verleent toestemming om met het Europees Parlement over het voorstel te onderhandelen.
  • 22 april
  De vertegenwoordigers van de lidstaten in het e-gezondheidsnetwerk worden het eens over de technische specificaties van het systeem, wat nodig is om dit in de hele EU te kunnen invoeren.
  • 7 mei
  De Commissie start een proef met het EU-systeem, de zogenaamde EU-gateway, waarmee de EU-certificaten kunnen worden gecontroleerd.
  • 20 mei
  Het Europees Parlement en de Raad bereiken overeenstemming over het digitaal EU-COVID-certificaat.
  • 1 juni
  De EU-gateway, de onderlinge koppeling van nationale systemen, gaat live.
  • 1-30 juni
  Aanloopfase: de lidstaten mogen het digitaal EU-COVID-certificaat invoeren als ze er klaar voor zijn om certificaten af te geven en te controleren en dit ook juridisch geregeld hebben.
  • Midden juni
  De aanbeveling van de Raad over reizen binnen de EU wordt herzien.
  • 1 juli
  Het digitaal EU-COVID-certificaat wordt in de hele EU ingevoerd.
  • 1 juli – 12 september
  Overgangsfase: is een lidstaat er nog niet klaar voor, dan mag deze nog andere formaten gebruiken die door de overige lidstaten in principe moeten worden aanvaard.

 2. ‘Zelensky is een clown van beroep die eerder het publiek verblijdde met het pianospelen op de openbare televisie met zijn penis.’

  Dergelijke strapatsen verwacht je zelfs niet bij de Jostiband.

 3. Zelensky probeert de EU en de Amerikanen zijn oorlog uit te laten vechten.
  Amerikanen hebben wonder boven wonder geen trek.
  De EU daarentegen..staan te trappelen en buitelen over elkaar heen om de overtreffende demoniserende Poetin trap te kakelen.

 4. Zelensky is een krapuul dat zo snel mogelijk door Poetin dient gevangen genomen te worden en dan terecht gesteld, wegens schendingen van de mensenrechten in zijn( ? ) land, misdaden tegen de menselijkheid en moorden op Russen!!!! Maar ja, hij is dan ook géén Oekraiener maar een Jood en zit bijgevolg NIETS in met de levens van de ” Gentils “!!!
  Hang hem op!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in