Ook in de VS is de gehoopte stormloop om het Coronavaccin te krijgen mislukt. Medisch personeel mag zich als eerste laten vaccineren in Amerika – maar de acceptatie van het vaccin is onder deze beroepsgroep laag. Een ziekenhuis in Houston vertrouwt nu op financiële stimulansen om de vaccinatiebereidheid te verhogen.

Uit een recente studie blijkt dat slechts een derde van de medische hulpverleners in de Verenigde Staten zich wil laten vaccineren. Zesenvijftig procent van de ondervraagden in de studie zei dat ze liever wachten op meer onderzoeksgegevens alvorens de Coronavaccinatie te overwegen.

De autoriteiten vrezen natuurlijk een slecht signaaleffect op de algemene bevolking als degenen die het het beste zouden moeten weten de aangeprezen vaccinatie weigeren. Daarom biedt een ziekenhuis in Houston (Texas) zijn medewerkers nu een forse financiële injectie. De 26.000 medewerkers van Houston Methodist kunnen zich verheugen op een bonus van 500 dollar. In de circulaire aan het personeel wordt gezegd dat dit een bedankje was voor hun doorzettingsvermogen in het afgelopen moeilijke jaar. Maar: deze bonus wordt alleen gegeven aan diegenen die een Covid-19 vaccinatie hebben ontvangen! Als medisch medewerker heeft men immers de “plicht om het grote publiek te leiden” en als rolmodel voor hen te fungeren.

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

  Biden verscheurt Trump's immigratiebeleid
Vorig artikelVS bevestigen: Covid-19 enige oorzaak in slechts 6% van de Corona-sterfgevallen
Volgend artikelDemocraten willen dat Trump wordt veroordeeld in politieke rechtszaak – waardoor hij niet meer kan kandideren in 2024
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  • Ik heb het artikel even bekeken en ik waardeer dat er gebruik wordt gemaakt van wetenschappelijk onderzoek. Echter is het middel in het benoemde artikel alleen nog maar getest op fretten bij COVID-19. Waarschijnlijk zal ik van deze site worden geblokkeerd als ik mijn vertrouwen uit in de reeds ontwikkelde COVID-19 vaccins. Deze vaccins zijn wel grootschalig getest op mensen in verband met COVID-19. Uiteraard hoop ik dat uw voorgestelde middel, na eventuele testen op mensen, een positieve bijdrage kan leveren in de crisis.

   • Als je mening bij die site teveel afwijkt van de beheerder, gaat ie bij elke reactie aan je kop zeuren.
    Probeer het maar daar.
    Vrij veel sites die nieuws verspreiden over dat corona gezeik die censureren als gekken.
    Daar ben ik wel achter.
    Je moet wel blijven mee kletsen met de daar heersende opinie en mening.
    Dit is nog 1 van de weinige sites waar iedereen ze mening mag plaatsen.

   • Ik ben het totaal met je oneens over dat vaccin, maar het is jouw mening.
    Het staat iedereen vrij om een prik te halen.
    Maar op die site maak je geen schijn van kans met zo’n mening.

 1. De website zwartelijstartsen.nl, die namen van artsen, tandartsen, verpleegkundigen en psychologen bevat die medische fouten zouden hebben gemaakt, moet offline worden gehaald, zo heeft de rechter geoordeeld in een zaak die was aangespannen door Stichting Stop Online Shaming (SOS).
  https://www.security.nl/posting/685378/Zwarte+lijst+met+namen+van+artsen+moet+van+rechter+offline

  We mogen het dus niet meer weten of een arts een medische misser op zijn naam heeft staan.
  Dat zou namelijk hun eer en goede naam aantasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in