Gerald Celente, een van de bekendste trendonderzoekers van de afgelopen 30 jaar, muntte de uitdrukking: “Als al het andere faalt, brengen ze je naar de oorlog.” Gezien de wereldwijde protesten, de duidelijke gevolgen van de gifinjecties en de steeds duidelijker wordende manipulatie van de massa’s door middel van angst- en paniekpropaganda als gevolg van een gecontroleerde plandemie, lijken het Witte Huis en Deep State propaganda-nieuwsuitgevers (zoals de Washington Post, NYT, CNN, enz.) in een daad van absurde wanhoop doelbewust aan te sturen op het beginnen van een oorlog met Rusland, bericht Konjunktion.info.

Zij proberen Poetin met alle middelen zover te krijgen dat hij de grenzen van Rusland verdedigt tegen de provocaties van de NAVO. Indien zij er in het bovenstaande scenario niet in slagen Poetin te doen reageren, is de kans bovendien groot dat de VS en de NAVO hun eigen “valse vlag aanval” op Oekraïne zullen uitvoeren en onmiddellijk Rusland de schuld zullen geven. Daarbij moet ook worden opgemerkt dat de rol van China en Rusland in de context van het valse Oost-West paradigma niet mag worden veronachtzaamd.

Gezien de wereldwijde protesten, de duidelijke gevolgen van de gifinjecties en de steeds duidelijker wordende manipulatie van de massa’s door middel van angst- en paniekpropaganda als gevolg van een gecontroleerde planemie, lijken het Witte Huis en de uitgevers van Deep State propaganda nieuws (zoals de Washington Post, NYT, CNN, enz.) doelbewust aan te sturen op het beginnen van een oorlog met Rusland in een daad van absurde wanhoop. Zij proberen Poetin met alle middelen zover te krijgen dat hij de grenzen van Rusland verdedigt tegen de provocaties van de NAVO. Indien zij er in het bovenstaande scenario niet in slagen Poetin te doen reageren, is de kans bovendien groot dat de VS en de NAVO hun eigen “valse vlag aanval” op Oekraïne zullen uitvoeren en onmiddellijk Rusland de schuld zullen geven. Daarbij moet ook worden opgemerkt dat de rol van China en Rusland in de context van het valse Oost-West paradigma niet mag worden veronachtzaamd.

  Terreuraanslag in Moskou  - Losgeslagen Oekraïense operatie of gesteund door het Westen?

De wanhoop van de internationalisten/globalisten/elites (IGE) vanwege het wereldwijde verzet tegen de te vroeg ingezette plandemie is onmiskenbaar en roept zelfs bij de meest onwetenden de vraag op: waarom wil het Biden-regime (en daarmee de aanvalsalliantie NAVO) bijna wanhopig een oorlog met Rusland bewerkstelligen?

Het antwoord is natuurlijk dat het creëren van een “grotere noodsituatie” (d.w.z. internationale oorlog) regimes die met hun rug tegen de muur staan, in staat zal stellen door te gaan met mensen op allerlei wrede manieren te blijven terroriseren. Het biedt ook een dekmantel voor de catastrofale economische mislukkingen van Biden, Scholz en trawanten, die al miljoenen mensen hebben achtergelaten met voedseltekorten, werkloosheid en dakloosheid.

Bij het uitbreken van een (geforceerde) oorlog met Rusland zouden de handlangers van Biden er waarschijnlijk in slagen een nationale noodtoestand uit te roepen en in de hele VS de staat van beleg af te kondigen als een “oorlogsachtige” politiestaatoperatie. Dit zou op zijn beurt Biden en de Democraten in staat stellen:

 • De tussentijdse verkiezingen op te schorten en aan de macht te blijven zolang zij de “noodtoestand” kunnen handhaven.
 • Om een poging te doen tot landelijke wapenconfiscatie in de VS.
 • Om iedereen die zich verzet tegen het Biden-regime te bestempelen als “terroristen” of “sympathisanten” met Rusland.
 • Om verdere sabotage op de bevoorradingsketens uit te voeren, voedselrellen te veroorzaken, en Rusland overal de schuld van te geven.
 • Het bereiken van de gewenste ineenstorting van de Amerikaanse dollar als de laatste daad van het plunderen van productieve Amerikaanse arbeiders.

Uiteraard gelden deze “opties” niet alleen voor de VS, maar ook voor de rest van de westerse regimes, die alle deel uitmaken van de Plandemie.

  Zijn COVID-19 injecties de "etno-bom" die Israël eind jaren '90 begon te ontwikkelen?

Bovendien zou een oorlog met Rusland het Amerikaanse Ministerie van Oorlog in staat stellen nog eens tientallen miljarden dollars aan Amerikaans militair materieel te vernietigen – naast de geplande vernietiging/het verlies van materiaal dat opzettelijk is “achtergelaten” tijdens de “evacuatie” van Kabul vorig jaar. Naast het bewapenen van toekomstige “vijanden van het Westen” doet het Pentagon momenteel zijn uiterste best om het Amerikaanse leger lam te leggen door dodelijke “vaccins” te gebruiken voor massamoord op actief militair personeel, terwijl tegelijkertijd oorlogsscenario’s worden ontwikkeld om zich te ontdoen van Amerikaans militair materieel. Om nog maar te zwijgen van het feit dat een verzwakt leger niet langer een staatsgreep kan plegen tegen het regime zelf. Een feit waar velen waarschijnlijk nog geen rekening mee hebben gehouden.

In de context van de enorme gevolgen van gentherapie in het Amerikaanse leger die nu openbaar zijn geworden, schrijft Daniel Horowitz van TheBlaze:

“De reactie van het Pentagon op de explosieve medische gegevens van het Ministerie van Defensie is een nog groter verhaal dan de gegevens.” – (The Pentagon’s RESPONSE to the explosive DOD medical data is an even bigger story than the data.)

Horowitz gaat hier in zijn artikel dieper op in:

“Eén ding is duidelijk over de onthulling van de 2021 epidemiologische gegevens van het leger en de reactie van het leger daarop: er is ongetwijfeld sprake van een crisis op het gebied van de volksgezondheid en de nationale veiligheid in het leger, en de reactie van het Pentagon lijkt er alleen op gericht te zijn het vaccin vrij te pleiten in plaats van zijn eigen vermeende probleem op te lossen.

  Aanval van de transfobische Poetin-Nazi truckers!

Ondertussen is het duidelijk dat het militaire gezondheidssurveillancesysteem – DMED – in 2021 een enorme stijging van het aantal ziekte- en letseldiagnoses heeft gezien in vergelijking met voorgaande jaren, met name in de neurologische, cardiovasculaire, oncologische en reproductieve gezondheidscategorieën.

Militaire gezondheidsfunctionarissen hebben echter geleidelijk willekeurige cijfers toegevoegd aan de codes 2016-2020. Renz en twee klokkenluiders hebben mij verteld dat zij vorige week dezelfde gegevens opnieuw hebben opgevraagd en in de meeste ICD-categorieën hebben vastgesteld dat de cijfers van 2016 tot 2020 exponentieel waren “verhoogd” om het te doen lijken dat 2021 geen abnormaal jaar was.

Dit is puur kwaad. Het ministerie van Defensie vergroot letterlijk de historische gegevens om de explosieve vaccinatieschade van 2021 “normaal” te laten lijken. Dit is meer dan fraude… het is crimineel. Het is verraad.”

We zijn getuige van een systeem dat in zijn laatste stuiptrekkingen is. Een systeem dat alles zal doen om letterlijk te overleven door all-in te gaan. Welke rol Peking en Moskou hierbij werkelijk spelen, zal spoedig duidelijk worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rooktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNiemand met gezond verstand houdt van politiek links & Wat is de relatie tussen politiek links en globalisme?
Volgend artikelFabrikant beademingsapparatuur eist: Niet langer de ongevaccineerden behandelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik roep dit al weken.
  Dit is een “ falsch flag “ operatie vanwege het mislukken van de pandemie met haar bijbehorende “ gifspuiten “. Deze laatste ( de gifspuiten ) zullen nu de komende vijf jaar hun vernietigende werk gaan doen en tot een hevige maatschappelijke ontwrichting leiden…… deze “ maatschappij ontwrichting “ mag niet te veel opvallen dus is een afleidingsmanoeuvre manoeuvre “ de oplossing”.
  “ Het grote geld” gaat letterlijk over lijken, om hun doel te bereiken.

  Overigens ben ik wel van mening dat Europa hier een “ koekje van eigen deeg” krijgt van Putin.
  Zijn wij de CUBA CRISIS VERGETEN….. Het is bijna hilarisch.

 2. aangezien het westen onder roth schild dictatuur staat en we steeds verplicht schijtschilderijen voor miljoenen van werkde afperspremie gelden van het belastingkantoor en hun anual “aanslag” op onze financiele zekerheid moesten geduren…

  dus rothschild puppets aan het roer van maritieme piratenschip
  ” de staat der nederlanden ” en dat andere vrijbuiterschip ” de kroon” staan…

  en de gehele westers europesche bevolkingen onder deze verborgen genocidale en democidale slavendrijvers lijde en stierf.

  zie ik het verband met de bloedwraak uitgesproken tegen rusland/tartaria als duidelijke motivatie om gelijk even de revoleerende eigen slaven een lesje te leren en voormalig rusland aan te vallen.

  laf en hypocried als hun inteelt bloedlijnen werden , moet een anders dit uiteraard uitvoeren..

  als de khazarian ashkenazi en zionisten bloed wraak zweren aan satanatas/satan
  of saturnisten dienen zij zich hieraan te houden.

  https://nobulart.com/hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  te ziek voor evolutie.
  een kanker op het leven en de mensheid.

 3. De noodtoestand in Amerika?
  Ik denk eerder dat na de eerste aanval van Rusland het Witte Huis volledig van de kaart is geveegd samen met nadere belangrijke plaatsen zoals het Pentagon. Er is dan niemand meer die de noodtoestand kan afkondigen.
  Ze beseffen in Amerika niet dat WW3 zowat het einde van de beschaving inluid want we krijgen voor honderden jaren een nucleaire winter waar het voor die paar overlevenden heel moeilijk gaat worden want bestaande industrie is dan volledig weggevaagd en mensen gaan mekaar vermoorden voor een stukje brood wat dan een zeldzaam stukje voedsel zal zijn aangezien de velden vergiftigd zijn.
  Hetzelfde scenario geldt natuurlijk ook voor Europa dat niet in de gaten heeft wat voor atoomkracht Rusland heeft en slaafs de bevelen van Amerika opvolgt en zo hun, en ons eigen graf aan het graven zijn.

 4. Al lang gepland. Het meest positieve aan de verkiezing van Trump in 2016 was “Oef, dan toch geen oorlog met Rusland”. Na de verkiezing van Biden begon vanaf dag één het oorlogstoken dat al begon onder Obama opnieuw.

 5. Tuurlijk moet er oorlog komen met de Russen, want dan kan men gifgas gebruiken en daarvan de Russen de schuld geven en dat is dan de oorzaak van de vaxinatie schade. Dit is zo voorspelbaar en de schapen zullen het dan weer die nonnens gaan geloven.

 6. In de klimaat wereld is het manipuleren van historische gegevens al decennia gemeengoed. Daar worden temperaturen in het verleden verlaagd om daarmee te kunnen ‘aantonen’ dat de temperatuur tegenwoordig hoger is dan vroeger. ”Who controls the past, controls the future. Who controls the present, controls the past.” Uit ‘1984’

 7. Tja, maar wat die gekkies in Washington en Brussel vergetn zijn: vroeger werd een oorlog uitgevochten op de grond van betrokkenen.

  Hoeft niet meer hoor; er kan net zo goed een atoombommetje vallen op New York als op Kiev….

  En om een einde te maken aan die warseeking mentality: k hoop dat dat gebeurt.

 8. De Amerikanen nemen wel de winst van oorlog: de goud en geld vorraden van Irak en Libie–en wij in europa krijgen de rekening: de kosten van de Nato, de vluchtelingen, de wederopbouw en de misere van de vluchtelingen.

  Tijd voor een ommekeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in