Toen de Oekraïense president Volodymyr Zelensky een toespraak hield op het Economisch Wereldforum in Davos, applaudisseerde de Chinese delegatie niet. “Zij hebben bloed aan hun handen,” was de beoordeling van een Amerikaans politicus die getuige was van de gebeurtenis, bericht Fria Tider.

Het Amerikaanse congreslid Michael McCaul nam zelf een foto van de Chinese vertegenwoordigers tijdens de toespraak van Zelensky.

De foto werd getoond op CNN, waar McCaul sprak over het “schandaal” dat maandag de bijeenkomst van globalisten in Davos op zijn grondvesten deed schudden.

“Zij zaten vlak achter mij. Zelensky kreeg na zijn toespraak van iedereen een staande ovatie – behalve van de Chinese delegatie, die ging zitten. En toen, nadat de foto genomen was, liepen ze weg!” verklaart de zichtbaar ontdane 60-jarige Republikein.

Volgens Michael McCaul hebben de Chinezen met deze actie “een duidelijke boodschap” afgegeven:

“Zij steunen Oekraïne niet. Zij steunen Zelensky niet. Zij hebben bloed aan hun handen en wij kunnen hen hier niet mee laten wegkomen. Die foto zegt zo veel,” donderde de Amerikaanse politicus.

De spanningen tussen de VS en China zijn verergerd sinds president Joe Biden zei dat de VS militair tegen China zou optreden als het Taiwan zou aanvallen. Het Witte Huis zag zich later genoodzaakt de verklaring van de 79-jarige president te “verduidelijken”, door uit te leggen dat hij bedoelde dat de VS in zo’n situatie wapens – geen Amerikaanse troepen – naar Taiwan zouden sturen.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-economie zal dit jaar instorten – “Vanaf oktober zal het Westen niets meer krijgen. Niets!”Volg Frontnieuws op Telegram

  Boycot van energierekeningen krijgt massale aanhang in heel Europa, "Don't Pay UK" loopt voorop

Lees meer over:

Vorig artikelApenpokken is de laatste gemanipuleerde afleiding terwijl de gecontroleerde afbraak van de menselijke beschaving versnelt
Volgend artikelWaarom hebben de de EU en de NAVO er geen probleem mee om met neonazi’s samen te werken?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Als er een land bloed aan de handen heeft dan is het Amerika wel Miljoenen doden met oorlogen voor hun eigen economie.

 2. De reden van niet klappen vult hij zelf in, maar ik denk dat er een andere reden is: de Chinezen gaan het Westen aanvallen dit jaar, beginnend bij Amerika.

 3. Ik zou dezelfde doen. Waar de Amerikanen zijn maken alles kapot voor zijn eigen belangen en monopolie, Zij plunderen alles van een derde land , er is geen verschil, er is geen democratie maar zijn eigen zakken te vullen en de andere landen te onderdrukken voor zijn belangen. Het is tijd dat de dollar valt met een grote recessie die de mensen zullen wakker worden en tegen onze politicis.

 4. De Oekraïne Volgt dezelfde weg naar de afgrond als Engeland met de lent lease act met Amerika tijdens WW11. Aan het einde van de oorlog eiste Rooseveld betaling. (No such thing as a free meal) Engeland kon niet betalen dus gingen de Engelse koloniën over in handen van Amerika. Ongeveer zoals de de Balfour Declaration Waardoor Duitsland de eerste wereldoorlog verloor en libanon overging naar die andere Amerikaan genaamd Rothshild. Zwaai maar vast vaarwel tegen de Oekraïne.

 5. Eer en respect: NOOIT toegeven aan gedegenereerde geestelijk gestoorde machtswellustelingen, zoals USA, Nato.

  Well done China!
  My respect!

 6. De verduidelijking dat de Amerikanen wapens zullen sturen en geen troepen is wel logisch.
  Wapens zijn een verdienmodel.
  Troepen zorgen ervoor dat ze in hun eigen land met de eigen bevolking in de problemen komen.
  Steeds meer mensen hebben genoeg deze politici, die mensen voor hun karretjes spannen en van de democratie een circus hebben gemaakt.
  Michael Parenti schreef het al in 1974 : Democracy for the few.
  En het werd alsmaar erger en erger.
  Tot waar we nu eindelijk staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in