Veel politieke deskundigen denken dat de Democraten in de tussentijdse verkiezingen van november 2022 de meerderheid in het Huis van Afgevaardigden zullen verliezen. De huidige Amerikaanse Senaat is gelijk verdeeld, 50-50, met vicepresident Kamala Harris als de beslissende stem. Maar nu staan de Democraten voor een aantal moeilijke beslissingen na het verlies van een cruciaal lid van hun Senaat Caucus, bericht Thecovidblog.com.

V.S. Senator Ben Luján, D-New Mexico, is op 27 januari opgenomen in het Christus St. Vincent Regional Hospital in Santa Fe. Hij klaagde over duizeligheid en vermoeidheid, volgens zijn officiële verklaring. Artsen stelden vast dat de 49-jarige senator, die voor het eerst zitting heeft in de Senaat, een beroerte had gehad in zijn cerebellum – het achterste deel van de hersenen dat het lopen, de motoriek, het gezichtsvermogen en nog veel meer regelt.

Senator Luján werd op 28 januari overgebracht naar het ziekenhuis van de Universiteit van New Mexico. In het weekend onderging hij een decompressieoperatie om de druk in zijn schedel te verlichten.

We hebben verschillende vergelijkbare verhalen behandeld over schedeloperaties (decompressieve craniectomie) om de druk in het hoofd te verlichten. Maar ze waren voor verschillende oorzaken. Mevrouw Camila Canepa kreeg een bloedklonter in de ruimte tussen de oogkassen en de hersenen nadat zij een injectie van AstraZeneca had gekregen. Zij overleed op 10 juni, 16 dagen na de injectie. Mevrouw Kerry Hurt moest een spoedoperatie ondergaan om de schedel te decompresseren na een beroerte en bloedstolsels na een injectie met AstraZeneca. Zij is nu blijvend invalide.

  Ondanks de meedogenloze oorlog van de elites tegen de mensheid, vechten wij, het volk, terug... en winnen wij?

Luján houdt van maskers en “vaccins”

Senator Luján was in zekere zin een trendsetter. Hij kreeg zijn eerste Pfizer mRNA-injectie op zaterdag 19 december 2020. Hij gaf niet aan dat het Pfizer was. Maar de vergunning voor noodgebruik van Pfizer werd afgegeven op 11 december 2020. De Moderna EUA werd afgegeven op vrijdag 18 december 2020. Het is dus onwaarschijnlijk dat apotheken en medische zorgverleners tot de volgende maandag toegang hadden tot Moderna prikken.

Senator Luján had eerder de Republikein Mark Ronchetti verslagen in de algemene verkiezingen van 2020. Hij werd beëdigd in de Senaat op 3 januari 2021. En sindsdien is senator Luján een onverbloemde, grote farmaceutische loyalist.

Senator Luján heeft sinds september 2021 minstens twee keer wetgeving en beleid gepromoot om censuur op het internet te verhaasten.

Het is onduidelijk of senator Luján een booster heeft gekregen. Maar hij heeft alle anderen sinds november talloze keren aangemoedigd om hun booster te halen. Hij plaatste vooral graag foto’s van kinderen die werden geïnjecteerd.

Enkele dagen voordat hij in het ziekenhuis werd opgenomen, was hij nog steeds bezig met het promoten van mRNA-injecties, quarantaines en tests.

Senator Luján’s kantoor zei dat hij binnen vier tot zes weken terug zal keren naar de Senaat. Maar een craniectomie wordt beschouwd als een laatste redmiddel vanwege de inherente risico’s. Senator Luján was er dus slecht aan toe voor de operatie. Minimaal zal hij de komende weken in het ziekenhuis doorbrengen. Uit een onderzoek uit 2016 in The New England Journal of Medicine bleek dat 30% van de craniectomiepatiënten na een jaar dood was. Nog eens 18% was zodanig gehandicapt dat ze 24 uur per dag hulp nodig had, en ongeveer 6% verkeerde in een vegetatieve toestand.

  Arts onderzocht gifstoffen in COVID-19 vaccins: "Ongelooflijk dat ze zijn goedgekeurd"

Wat dit alles betekent in het grote geheel

Senator Luján berichtte over de vacature in het Amerikaanse Hooggerechtshof één dag voordat hij ziek werd.

De Democraten hebben alle 50 stemmen plus één Republikein nodig om een door Biden voorgedragen kandidaat voor het Hooggerechtshof te bevestigen. Het partijdige klimaat in Washington, D.C. betekent waarschijnlijk dat het Hooggerechtshof met slechts acht rechters zal werken, waarvan zes conservatief, tot senator Luján terugkeert of tot de volgende senaat in januari wordt beëdigd. Maar dat is misschien wel de minste van de zorgen van de Democraten.

De “meerderheid” van de Senaat was al flinterdun omdat ze niet konden rekenen op de stemmen van Senator Joe Manchin, D-West Virginia en Senator Kyrsten Sinema, D-Arizona. Bovendien moeten senatoren aanwezig zijn om te stemmen, in tegenstelling tot de “proxy voting”-regels in het Huis van Afgevaardigden. Senator John Hoeven, R-North Dakota en Senator Mitt Romney, R-Utah, zijn deze week beiden afwezig vanwege “COVID-19”. Maar als ze volgende week terugkomen, hebben de Republikeinen technisch gezien weer de meerderheid.

De $ 2 biljoen Build Back Better-wetgeving van de Democraten is nu volledig dood. Democraten kunnen gedwongen worden om volledig meedogenloos te gaan en senator Luján te dwingen met pensioen te gaan als hij te lang uitgeschakeld blijft. Dan kan de democratische gouverneur van New Mexico, Michelle Lujan Grisham (geen familie), een vervanger aanwijzen.

Deze blogger heeft sinds 2008 niet meer gestemd en zal dat waarschijnlijk ook nooit meer doen. De filosofie van “het minste van twee kwaden” is zelfvernietigend. COVID dystopie is de meest dringende kwestie voor de mensheid en de Amerikanen op dit moment. Verschillende staatsgouverneurs staan aan de kant van het volk (Iowa, Florida, South Dakota, Texas, etc.). Maar zij die waarde hechten aan vrijheid en vrijheid kunnen op geen van deze mensen rekenen om uw rechten als mens en als Amerikaan te beschermen.

  Het ergste dat er kon gebeuren

Oogsten wat je zaait? Senator Luján is pas 49. Zeker, mensen van die leeftijd, of van welke leeftijd dan ook, kunnen een beroerte krijgen. Maar zoek maar eens op het woord “beroerte” op deze blog en trek u eigen conclusies. Que sera sera. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische vrouw neemt tweede Pfizer mRNA-injectie ondanks ernstige bijwerkingen van de eerste, lijdt nu aan oncontroleerbare stuiptrekkingen, auto-immuunproblemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCastro vermoordde 100.000 mensen – Zal Justin Trudeau in vaders voetsporen treden?
Volgend artikelHet narratief stort in! Het komt allemaal tot een hoogtepunt – en er kunnen koppen rollen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Democraten of Republiekeinen maakt weinig uit. Het is evident dat het hele systeem verrot en corrupt is. Ook in Europa en Nederland. Dat moeten we goed voor ogen houden. Daar moeten we naar handelen.

  2. Dat deze politieker “the real killshot” heeft gekregen is omdat hij niet veel voorstelde of ‘verkeerde’ standpunten innam. Dus het blijft spijtig dat iemand die toch z.g. hoogopgeleid is nooit de moeite heeft genomen om eens naar de documenten over dit killshot te gaan kijken. Hij heeft zijn luiheid/goedgelovigheid duur betaald.

  3. Wat mij betreft mogen al deze gestoorde elite kapot gaan maar wel met een pijnlijke ziekte waardoor ze eerst 6 maanden pijn moeten leiden die ondragelijk is dat is mijn wens voor 2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in