Zoals altijd bij dit soort verhalen, rijst de vraag “wat is een geval? Hoe wordt het gedefinieerd?” en “wat is zelfs Covid?” Ik weet dat alerte lezers deze vragen altijd stellen. Toch is er duidelijk een ernstig probleem met de eindeloze massale injecties van experimentele gentherapieën. De twee hieronder geciteerde mediakanalen, RT en Times of Israel, verzetten zich hardnekkig tegen het leggen van het verband.

De waanzin gaat nu zelfs nog verder met booster of 3e injecties die gegeven worden aan diegenen die 12 jaar en ouder zijn! En als de 3e injectie wordt geweigerd, wordt de gezondheidspas na 6 maanden ingetrokken, waardoor dubbel “gevaccineerde” mensen niet meer in aanmerking komen. Dus Israël gaat nu over op het technocratische eindspel van INJECTIE ELKE 6 MAANDEN met alle bekende gezondheidsrisico’s, alsmede de bekende giftige stoffen in de injecties. Dit moet zeker een waarschuwing zijn voor ons allen:

Israël biedt alle inwoners van 12 jaar en ouder boosterinjecties van het Covid-19-vaccin aan, maar zegt dat de “groene pas” zes maanden na de inentingen vervalt

De Israëlische regering heeft de beschikbaarheid van de controversiële Covid-19 vaccin boosterprikken uitgebreid tot alle inwoners van 12 jaar en ouder en verordend dat degenen die de derde prik weigeren, binnenkort hun “groene pas” privileges zullen verliezen.

De stap, die op zondag werd aangekondigd, was de vierde keer deze maand dat Israël het aantal inentingen heeft uitgebreid. De eerste vaccinatiecampagne, die op 1 augustus van start ging, was toen beperkt tot mensen van 60 jaar en ouder. De minimumleeftijd werd vorige week verlaagd tot 30 jaar.

  De status van de globalistische agenda is geëscaleerd van "verward" naar "chaotisch"

“Het derde aanvullende vaccin werkt. Twee miljoen Israëli’s zijn al gevaccineerd [met een derde dosis].” zei premier Naftali Bennett op zondag.

Israëli’s zullen in staat zijn om een derde dosis van het Pfizer-BioNTech vaccin te krijgen ten minste vijf maanden nadat ze hun tweede prik hebben ontvangen, zei het ministerie van Volksgezondheid van het land. Blijkbaar overweegt de regering om in de toekomst nog meer vaccinaties te geven. Met ingang van 1 oktober vervalt de “groene kaart” die nodig is om toegang te krijgen tot bepaalde bijeenkomsten en openbare gelegenheden, niet alleen zes maanden nadat de houder een tweede dosis heeft gekregen, maar ook zes maanden na de derde vaccinatie.

Critici van het vaccinpaspoort-programma hebben het land ervan beschuldigd burgers te “de-personeren” als zij niet om de zes maanden een inenting nemen, waardoor een “eeuwigdurende cyclus van inentingen” ontstaat. In wezen oordeelt Israël dat mensen die niet binnen zes maanden nadat ze volledig zijn ingeënt een herhalingsprik hebben gekregen, niet langer gevaccineerd zijn. – Rt.com.

Israël is wereldleider in voortschrijdend gemiddelde van nieuwe dagelijkse infecties per hoofd van de bevolking

Israël heeft momenteel het hoogste zevendaags voortschrijdend gemiddelde van nieuwe dagelijkse gevallen van coronavirus per miljoen mensen, volgens het in Oxford University gevestigde Our World in Data. – Times of Israel

Israël meldt recordaantal dagelijkse Covid-gevallen van meer dan 10.900 voor de eerste keer sinds de uitbraak van de pandemie nu de scholen opengaan

Israël heeft zijn hoogste dagelijkse aantal nieuwe Covid-gevallen tot nu toe geregistreerd sinds het begin van de pandemie, waarbij het aantal gevallen op één dag voor het eerst de 10.900 overschrijdt, net nu de scholen klaar zijn om hun deuren te openen voor leerlingen.

  Sterfgevallen door alle-oorzaken in de V.S. gaan door het dak

Op dinsdag registreerde Israël 10.947 nieuwe Covid-besmettingen nadat in de voorgaande 24 uur 137.410 tests waren uitgevoerd. Dit is het hoogste cijfer dat de Joodse staat ooit heeft gezien sinds het midden januari ongeveer 10.100 gevallen registreerde tijdens het hoogtepunt van de derde Covid-golf van het land. – Rt.com

Vergeet niet dat het een Israëlische studie was die aantoonde dat natuurlijke immuniteit veel doeltreffender was bij viruspreventie dan gevaccineerde immuniteit. Zie “Explosieve” studie concludeert dat natuurlijke immuniteit superieur is aan vaccinatie.

Erger nog,

Studie: Volledig gevaccineerde gezondheidswerkers dragen 251 keer meer viruslast, bedreiging voor ongevaccineerde patiënten, collega’s


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-vaccins kunnen lawine van neurologische ziektes veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe mensen bedriegen: 80 procent van de Duitse Coronadoden stierf aan andere oorzaken
Volgend artikel“Verzacht de symptomen van angst” met grafeenoxide; het zit in miljoenen mondkapjes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. De naar israel gevluchte joden worden weer vervolgd en moeten weer vluchten voor de tiran die de volkerenmoord voortgezet in het beloofde land na de tweede wereldoorlog heeft,,,,nadat Hilter de joden geheel wilde uitmoorden Is dit een blauwdruk van 80 jaar geleden!???

 2. De niet gevaccineerden verliezen hiermee het recht op vergaderen, mensen die het huidig beleid afkeuren kunnen zich niet meer verenigen / vergaderen, stap voor stap worden grondrechten/mensenrechten ingeperkt.

  • Tachtig jaar geleden verloren de joden ook het recht om te vergaderen, maar toch ging vergaderingen, met behulp van de ondergrondse gewoon door..

 3. Dit is bijna surrealistisch nieuws.
  Als de wetenschapper Mike Yeadon gelijk krijgt, is dit een volgende genocide op het volk van Israël.
  Met dit verschil dat het nu geïnitieerd wordt door hun eigen overheid.
  ONBEGRIJPELIJK!

  • simpel ,men heeft onvoorwaardelijk vertrouwen in de wetenschap .al is keer op keer bewezen dat ze vaak mis waren of achterhaald. Dit vaccin is gebaseerd op de evolutie ,zeggen ze >nou de evolutie is onbewezen ,op wat aan passings vermogen na ,diersoort blijft hetzelfde andere kleur etc. geen overgangen of missing links ooit gevonden. de ouderdom van de aarde is gebaseerd op aardlagen. nou die lagen zijn ineens redelijk zuiver .nergens de mengeling die je zou verwachten

 4. Zolang die gammele PCR test wordt gehanteerd, helpt ook geen 3e, 4e etc shot niet.
  Flink volspuiten die handel… komt de aap sneller uit de mouw. (vaccinatie schade)
  Jammer voor hun, gelukkig voor ons.
  Hou mijn hart vast voor de komende winter.

 5. De joden lieten zich in de oorlog ook al
  gewillig afslachten en nu doen ze het weer zonder enig verzet.
  Ik zou liever vechtend ten onder gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in