Volgens deze senior wetenschapper zijn de COVID-19 vaccins letterlijk instructiesets voor uw lichaam om een giftig eiwit te maken dat geconcentreerd in uw milt terechtkomt, van waaruit prionachtige eiwitinstructies worden verzonden, schrijft Dr. Joseph Mercola.

In dit interview bespreekt Dr. Seneff – al meer dan vijf decennia een senior onderzoekswetenschapper bij MIT – de COVID-19 vaccins. Sinds 2008 heeft ze zich vooral beziggehouden met glyfosaat en zwavel, maar het afgelopen jaar is ze diep in de wetenschap van deze nieuwe injecties gedoken en heeft ze onlangs een uitstekend artikel over dit onderwerp gepubliceerd.

“Om deze ongelooflijk nieuwe technologie zo snel te ontwikkelen en zoveel stappen over te slaan in het evaluatieproces [van de veiligheid], het is een krankzinnig roekeloos ding dat ze hebben gedaan. Mijn instinct zei dat dit slecht was, en ik moest de waarheid weten.

Dus heb ik me echt verdiept in de onderzoeksliteratuur van de mensen die deze vaccins hebben ontwikkeld, en vervolgens in meer uitgebreide onderzoeksliteratuur over deze onderwerpen. En ik zie niet hoe deze vaccins ook maar iets goeds kunnen doen. Als je het goede tegen het slechte afweegt, zie ik niet hoe ze zouden kunnen winnen, van wat ik heb gezien”, zegt ze.

Het aantal sterfgevallen zal in de komende maanden en jaren aanzienlijk stijgen

Vijf maanden na de inentingscampagne vertellen de statistieken een beangstigend verhaal. Seneff haalt onderzoek aan waaruit blijkt dat sterfgevallen in de eerste 14 dagen na de eerste COVID-injectie 14 keer zo vaak voorkomen bij 60-plussers als bij niet-gevaccineerden. Dit is buitengewoon. U kunt het volledige document hier lezen.

Andere gegevens die in de video hierboven worden besproken, laten zien dat na de invoering van COVID-19 vaccins de totale sterftecijfers zijn gestegen, met uitzondering van een paar gebieden. Interessant is dat Seneff denkt dat ze ontdekt heeft waarom. Het blijkt dat landen waar COVID-19 vaccins de sterftecijfers niet hebben verhoogd, ook geen glyfosaat gebruiken.

“Ik vermoedde onmiddellijk glyfosaat toen ik naar COVID-19 begon te kijken. Ik heb een boek geschreven over glyfosaat genaamd ‘Toxic Legacy’, en ik heb een heel hoofdstuk in dat boek over het immuunsysteem. Glyfosaat is volgens mij een treinwrak voor het aangeboren immuunsysteem, en als je immuunsysteem zwak is, moet je lichaam overreageren op het virus. Het kan het virus niet doden.

Dus, het eindigt met het veroorzaken van nevenschade en het vernielen van je weefsels. Je komt in een soort cytokinestorm situatie waar je longen kapot gaan en je het niet meer aankunt. Het is niet echt het virus. Het is de immuunreactie op het virus die je doodt, en dat komt omdat je immuunsysteem te zwak is. Als je een sterk aangeboren immuunsysteem hebt, denk ik dat je niet eens symptomen van COVID-19 zou krijgen.

Als je kijkt naar de statistieken over welke landen hard getroffen zijn en dit virus gewoon niet voor kunnen blijven, dan zijn dat duidelijk de landen die veel glyfosaat gebruiken en biobrandstoffen ontwikkelen op basis van planten die blootgesteld zijn aan glyfosaat. Dus, ik denk dat dat ook een belangrijk stuk van de puzzel is. Glyfosaat zit in de atmosfeer … en mensen ademen het in. Dus nu krijg je een directe aanval op het immuunsysteem van de longen, wat je erg vatbaar maakt voor COVID”, zegt Seneff.

Uiteindelijk gelooft Seneff dat de COVID-19 “vaccins” uiteindelijk veel meer mensen zullen doden dan de ziekte zelf, en dat ze de ziekte in feite erger zullen maken. Seneff haalt een verontrustend geval aan van een kankerpatiënt in het V.K. die 101 dagen lang werd behandeld voor ernstig COVID-19.

De antilichaam-cocktails die ze hem gaven werkten niet, en na zijn dood concludeerden ze dat de overheersende SARS-CoV-2 variant in zijn lichaam een dozijn verschillende mutaties in het spike-eiwit had. Op de een of andere manier was zijn lichaam erachter gekomen hoe het de antilichamen kon ontwijken, wat een cruciaal stukje van de puzzel is.

“Ik denk dat de vaccins hetzelfde doen”, zegt Seneff, die eraan toevoegt dat onder de mensen met een verzwakt immuunsysteem slechts 17% van de gevaccineerden daadwerkelijk antilichamen produceert. Verrassend genoeg hebben deze mensen misschien wel aan het kortste eind getrokken. De antilichamen werken misschien niet omdat hun immuunfunctie laag is, waardoor het virus resistentie kan opbouwen en kan muteren.

“Ik denk dat je veel mensen met een verzwakt immuunsysteem hebt in een land waar glyfosaat het immuunsysteem van mensen vernietigt, en dat geeft het virus een enorme kans om te muteren. Het vaccin zal dat proces versnellen omdat we links en rechts mensen met een aangetast immuunsysteem vaccineren”.

COVID-19 vaccins zijn een ramp voor de volksgezondheid

De ontwikkeling van een typisch nieuw vaccin neemt 12 jaar in beslag, en van alle nieuwe vaccins die in ontwikkeling zijn, zal naar verwachting slechts 2% ooit fase 2 en 3 van de klinische proeven halen.

Het COVID-19-vaccin is in minder dan een jaar tijd ontwikkeld met Operation Warp Speed, waardoor het vrijwel onmogelijk was dit vaccin adequaat te testen op veiligheid en werkzaamheid.

Honderden miljoenen mensen worden nu wereldwijd gevaccineerd op basis van niets meer dan voorlopige gegevens over de werkzaamheid. Het is verontrustend dat, hoewel plotseling overlijden een duidelijke bijwerking is, de overgrote meerderheid van de bijwerkingen pas na tien jaar of langer bekend zal worden.

Seneff voorspelt dat we in de komende 10 tot 15 jaar een plotselinge toename zullen zien van prionziekten, auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten op jongere leeftijd, en bloedziekten zoals bloedklonters, bloedingen, beroertes en hartfalen.

“Het is een nachtmerrie en ik kan het zien aanzien hoe het zou kunnen gebeuren. Het vaccin is zo ongelooflijk onnatuurlijk, en het heeft maar één doel, namelijk het lichaam antilichamen te laten maken tegen het spike-eiwit. Het RNA is gemanipuleerd. Het is geen natuurlijk RNA omdat er methyl pseudouridine in zit… En het doel is om het in leven te houden.

Normaal, wanneer je geïnjecteerd wordt met RNA, heb je enzymen in je systeem, in je weefsels, die het onmiddellijk zullen afbreken. Je lichaam weet dat het zich moet ontdoen van het RNA. Wat het vaccin met je doet is ervoor zorgen dat [je lichaam] er niet bij kan …

Dan is er de lipide [waarin het RNA is ingekapseld]. De lipiden zijn zeer abnormaal, zeer vreemd… Ze zijn niet natuurlijk, maar ze bevatten wat cholesterol, waarschijnlijk om het op een natuurlijk LDL-deeltje te laten lijken zodat je cellen het zullen opnemen. Het wordt niet opgenomen door de ACE2 receptor.

Het wordt niet op dezelfde manier opgenomen als het virus. Het is een heel ander mechanisme dat het in alle cellen krijgt. Ze zijn door alle slijmvliezen gegaan. Normaal komt een virus in de longen of in een holte waar een slijmvlies zit dat het virus eerst tegenkomt.

Het virus zorgt ervoor dat je natuurlijke slijmvliessysteem erop reageert en het kwijtraakt, als je een gezond persoon bent, en dat is het einde. [Met het vaccin] hebben we nooit de kans om dat te doen. Je injecteert het in de spier, langs alle barrières, en de spier wordt gek… het geeft allerlei alarmsignalen af”.

Begrijp uw immuunsysteem

Wanneer je cellen de virale spike-eiwitten beginnen te produceren, verzamelen je immuuncellen zich om de eiwitten op te scheppen en ze in je lymfestelsel te dumpen. Daarom melden velen gezwollen lymfeklieren onder hun arm. Dit is ook een teken van borstkanker. De antilichaamrespons maakt deel uit van je humorale immuniteit. Je hebt ook cellulaire immuniteit, die deel uitmaakt van je aangeboren immuunsysteem.

Je aangeboren immuunsysteem is erg sterk. En als je gezond bent, kan het virussen opruimen zonder ook maar één antilichaam te produceren. Antilichamen zijn eigenlijk een secundair effect wanneer je aangeboren immuunsysteem faalt. Het probleem is dat je aangeboren immuunsysteem zeker zal falen als je een COVID-19 injectie krijgt, omdat het alle gebieden omzeilt waar je aangeboren immuunsysteem in actie zou komen.

Uw lichaam zal in wezen geloven dat het aangeboren immuunsysteem heeft gefaald, wat betekent dat het de reserve-cavalerie moet inschakelen. In principe reageert je lichaam nu overdreven op iets dat niet klopt. Je bent niet echt besmet met een virus en je aangeboren immuunsysteem heeft niet gefaald, maar je lichaam wordt gedwongen te reageren alsof beide waar zijn.

  Texas wordt tweede VS-staat die vaccinpaspoorten verbiedt

Hoe het COVID-19 vaccin de gezonde immuunrespons omzeilt

Maar dat is niet alles. Zoals Seneff uitlegt, bevat het synthetische RNA in de mRNA-vaccins een nucleotide genaamd methylpseudouridine dat uw lichaam niet kan afbreken, en het RNA is geprogrammeerd om een maximale eiwitproductie op gang te brengen. We hebben dus te maken met een volledig onbeproefde manipulatie van RNA.

Het is zeer belangrijk te beseffen dat het hier gaat om een genetisch gemanipuleerd mRNA voor het spike-eiwit. Het is in geen geval dezelfde die SARS-CoV-2 produceert. Het is aanzienlijk veranderd om te voorkomen dat het door je lichaam wordt gemetaboliseerd. Ook het spike-eiwit dat uw lichaam aanmaakt als reactie op het mRNA van het COVID-19-vaccin bindt zich aan uw ACE2-receptor.

Dit komt doordat er extra proline in het genetisch gemanipuleerde NIEUWE spike eiwit is ingebracht, waardoor de receptoren niet goed sluiten, waardoor ACE2 wordt gedereguleerd. Mede daardoor krijg je problemen als pulmonale hypertensie, ventriculair hartfalen en beroerte.

Zoals in een document uit 2020 wordt opgemerkt, is er een “centraal verband” tussen ACE2-deficiëntie en SARS-CoV-2-infectie. Mensen met ACE2-deficiëntie zijn vatbaarder voor ernstige COVID-19, en het spike-eiwit onderdrukt ACE2, waardoor de deficiëntie verergert. Het blijkt dat de vaccins in wezen hetzelfde doen.

Hoe lang kunnen de effecten aanhouden?

Zoals eerder gezegd, is RNA gemakkelijk bederfelijk. Om het langs de enzymen te krijgen die normaal gesproken vrij mRNA zouden afbreken, wordt het ingekapseld in een lipide-nanopartikel in combinatie met polyethyleenglycol, of PEG. Het PEG helpt het RNA te beschermen tegen afbraak. Het RNA kan gemakkelijk de cel binnendringen via natuurlijke endocytosewegen, en het ontwerp van het nanodeeltje, dat eruitziet als een LDL-deeltje, is daarbij voordelig.

Ze kozen strategisch voor een kationische lipide, wat betekent dat die positief geladen is. “Normaal gesproken heb je fosfolipiden in je membranen die negatief geladen zijn”, legt Seneff uit. Het probleem met kationische lipiden is dat zij het plasmamembraan verstoren en een immuunreactie veroorzaken.

Maar dat kan ook een belangrijke reden zijn waarom ze werden gebruikt. Gewoonlijk bevatten conventionele vaccins een aluminium hulpstof om een immuunreactie op te wekken. Aluminium was niet geschikt voor de COVID-19 vaccins, maar de kationische lipiden vervullen een soortgelijke functie spectaculair goed.

Omdat de positief geladen lipiden zeer giftig zijn voor de celmembranen, zorgen zij ervoor dat de immuuncellen de cellen te hulp snellen en de spike-eiwitten opzuigen die nu worden geproduceerd, terwijl zij ook het vehikel zijn waardoor RNA de cellen kan binnensluipen. Eenmaal in de cel geeft het mRNA de instructies om enorme hoeveelheden spike-eiwit te produceren.

Het echt zorgwekkende is dat het deel kan worden van het DNA en dan voor altijd blijft. Stephanie Seneff, Ph.D.

Belangrijk is dat er niets bekend is over hoe lang deze instructies zullen gelden. De fabrikanten suggereren dat het synthetische RNA ongeveer zes maanden in het menselijk lichaam kan overleven, maar we weten niet of dat waar is of niet.

Nogmaals, de veranderingen die zij in het synthetische RNA hebben aangebracht, moeten voorkomen dat het wordt afgebroken. Het kan jaren of zelfs decennia duren voordat deze spike-eiwitten worden aangemaakt, en u zult snel ontdekken waarom dat een heel slecht scenario is.

“Waar ik het echt over heb, is de mogelijkheid dat het in je DNA wordt opgenomen. Als dat gebeurt, gaat het je hele leven mee, en kun je deze nieuwe genetische code doorgeven aan je nageslacht”, zegt zegt Seneff.

Het volgen van de spike-eiwitten van cellen naar lymfe naar milt

Zoals Seneff uitlegt, pikken je immuuncellen mRNA en spike-eiwit op en dumpen ze in je lymfestelsel. Van daaruit gaan ze naar de milt, waar ze lange tijd kunnen blijven.

“Er zijn al deze verschillende immuuncellen die verschillende rollen hebben, maar het zijn de dendritische cellen en de macrofagen die eerst de spier ingaan, het mRNA oppikken, het naar het lymfestelsel brengen, door het lymfestelsel naar de milt reizen en het daar ophopen. De milt had de hoogste concentratie van alle organen die zij in dierstudies hebben onderzocht. De lever kwam op de tweede plaats.

Het was niet het COVID-19 vaccin, maar het was een boodschapper RNA vaccin. Dus het was hetzelfde concept. De andere vaccins die op DNA-vectoren zijn gebaseerd, gaan ook naar de milt. Ik denk dat ze het graag in de milt zien gaan omdat je deze kiemcentra in de milt hebt die focusgroepen zijn voor antilichaamvorming.

Deze dendritische cellen bevinden zich dus in deze kiemcentra in de milt, en dan brengen zij de B-cellen en T-cellen binnen, en dat zijn degenen die de antilichamen maken en perfectioneren, want je moet een hele trainingsmodus doorlopen zodat de antibiotica precies zijn afgestemd op dat specifieke spike-eiwit. Dat gebeurt voornamelijk in de milt”.

Potentieel mechanisme voor het uitscheiden van vaccins blootgelegd

Seneff werpt ook licht op de mysterieuze berichten over niet-gevaccineerde personen die ongewone bloedingsverschijnselen vertonen nadat zij in de nabijheid van een pas gevaccineerd persoon zijn geweest. Ze denkt dat dit te wijten kan zijn aan het vrijkomen van exosomen in de longen.

“Als je een persoon bent die deze exosomen uit je milt produceert en ze naar buiten stuurt, is er geen reden waarom je ze niet naar de longen zou kunnen sturen. In feite is experimenteel aangetoond dat deze exosomen vrijkomen uit de longen”, zegt Seneff.

Ter verduidelijking: Wat wordt “uitgescheiden” of verspreid door gevaccineerden is het spike-eiwit – dat zelf giftig is – niet het SARS-CoV-2. Het gaat dus niet om een infectie, maar om de uitscheiding van een giftig eiwit.

“Als je het inademt, zou je een verhoogd risico kunnen lopen, lijkt me. Het klinkt vergezocht, maar het lijkt mogelijk, gezien de logica van de biologie. Het kan gebeuren dat je deze exosomen inademt die deze verkeerd gevouwen prioneiwitten bevatten die niet goed voor je zijn, en wat er precies gebeurt als ze in de longen terechtkomen, weet ik niet. Ik heb geen idee”.

Kunnen mRNA-vaccins je DNA veranderen? Dat is de vraag

Om terug te komen op het potentiële probleem van genbewerking: ik ben ervan beschuldigd wetenschappelijk onwetend te zijn omdat ik beweerde dat COVID-19-vaccins geen vaccins zijn, maar eerder een vorm van gentherapie. Maar als je je verdiept in de genetica en moleculaire biologie van dit vaccin, ontdek je dat het eigenlijk een soort heimelijk-hulpmiddel voor het bewerken van genen is dat je DNA kan veranderen en instructies kan bevatten om nog meer spike-eiwitten te maken.

Dit is contra-intuïtief omdat mRNA normaal gesproken niet rechtstreeks in uw genen kan worden geïntegreerd, omdat u hiervoor een reverse transcriptase nodig heeft. Reverse transcriptase zet RNA weer om in DNA (reverse transcriptie). Seneff ontdekte echter dat er al verschillende reverse transcriptase-systemen in ons DNA zijn ingebed, wat dit mogelijk maakt. Ze legt uit:

“Er was een lange tijd dat we de mantra hadden dat transcriptie van DNA naar RNA naar eiwit gaat. Dat is de basis biologie – DNA, RNA, proteïne. Maar toen, in 1970, ontdekte David Baltimore bij MIT… omgekeerde transcriptase in retrovirussen (RNA tumorvirussen), waarvoor hij de Nobelprijs won.

Het blijkt, en ik wist dit niet tot ik deze vaccins begon te onderzoeken, dat we eigenlijk veel reverse transcriptase in onze eigen cellen hebben. We hebben er genoeg van. En het zijn deze lange afgewisselde kernelementen (LINE’s) en korte afgewisselde kernelementen (SINE’s) die in staat zijn ons RNA weer in DNA om te zetten en dat DNA weer in het genoom te stoppen”.

LINE’s en SINE’s zijn sequenties van nucleotiden, stukjes DNA, en zij maken een groot percentage van het genoom uit. Bijvoorbeeld, LINE1 is 10% van je genoom. Meestal zijn ze inactief en wetenschappers vroegen zich af wat ze eigenlijk doen. Ze zijn nogal vreemd omdat ze DNA naar achteren vouwen en het op verschillende plaatsen weer vastmaken. Bijvoorbeeld, bij mensen met Alzheimer wordt het amyloïde beta eiwit in het genoom gedupliceerd.

  Wetenschappers UCL: Vaccin veroorzaakt ernstige neurologische aandoening

“Je krijgt zoiets als een dik genoom met extra kopieën met verschillende variaties in die kopieën. En ze doen het via RNA. Dus je hebt een mechanisme voor evolutie. Het primaire mechanisme, denk ik, is om het DNA te nemen, het om te zetten in RNA, het RNA te muteren omdat RNA veel gemakkelijker muteert dan DNA, en het dan weer om te zetten in DNA en het weer in het genoom te stoppen”, zegt Seneff.

Kortom, LINE’s en SINE’s lijken te worden geactiveerd wanneer een alternatieve oplossing voor een probleem nodig is. Een van die problemen kan blootstelling aan glyfosaat zijn. Wanneer het lichaam te ziek is om normaal te functioneren, zoekt het een manier om het probleem te omzeilen door eiwitten te muteren.

“Dit is een proces dat we gebruiken om om te gaan met giftige chemicaliën uit het milieu waarmee we in het algemeen worden geconfronteerd”, zegt Seneff.

Samenvattend kan dus worden gesteld dat mRNA door LINE’s en SINE’s in uw lichaam omgekeerd kan worden getranscribeerd en weer in DNA kan worden omgezet. Dit gekloonde DNA kan dan in uw genoom worden geïntegreerd. Op die manier is het echt genetisch bewerken.

Zijn we een generatie van super verspreiders aan het creëren?

Wat daarna komt is echt beangstigend. Seneff citeert onderzoek waaruit blijkt dat sperma in staat is exogeen mRNA, hetzij van een virus hetzij van een mRNA-vaccin, op te nemen en in DNA om te zetten en vervolgens plasmiden te produceren die dat gekloonde DNA bevatten. Het sperma geeft deze plasmiden vervolgens af aan de eicel, die ze opneemt.

De eicel hecht zich vast aan deze plasmiden en plaatst de nieuwe code in de cellen van de groeiende foetus. Hypothetisch zou een man die is gevaccineerd met het COVID-19-vaccin, een kind kunnen verwekken dat wordt geboren met de genetische code om het SARS-CoV-2-spike-eiwit te maken.

Dit is geen goede zaak, omdat dit betekent dat het kind geen antilichamen tegen het spike-eiwit zal hebben. Aangezien het deel uitmaakt van zijn genetische code, zal het worden geregistreerd als een van zijn eigen eiwitten en zal zijn lichaam er geen antilichamen tegen produceren. Als het kind wordt blootgesteld aan SARS-CoV-2, zal zijn immuunsysteem helemaal niet reageren. Wat er dan gebeurt laat zich raden, maar het zal op de een of andere manier zeer problematisch zijn.

“Ik weet niet precies hoe ziek ze zullen worden of dat ze überhaupt ziek zullen worden, maar hun immuunsysteem zal niet reageren en ze kunnen het virus hun hele leven bij zich dragen en dan [die genomische eigenschap] doorgeven aan hun kinderen.

Als ik niet reageer op [het virus] en ik laat het groeien, wat gebeurt er dan? Word ik ziek? In hoeverre is de ziekte [COVID-19] het gevolg van de immuunrespons en niet van het virus zelf? We weten het niet echt, maar velen zeggen dat het echte probleem de overactieve immuunrespons is. 

Mensen sterven aan de immuunreactie op COVID, ze sterven niet aan het virus. Het is niet het virus dat hen doodt. Het is de immuunreactie op het virus dat hen doodt. Dus als je geen immuunrespons hebt, wat gebeurt er dan? Niemand weet het”, aldus Seneff.

Zelfs als zo’n kind het virus bespaard blijft, kunnen we te maken krijgen met een ernstig probleem, omdat hij zich zou kunnen ontwikkelen tot een levenslange superverspreider die een chronisch gevaar vormt voor iedereen om hem heen. Tenminste, dat is het geval met koeien.

Seneff vertelt een verhaal over kuddes geplaagd door virale diarree. Ze realiseerden zich uiteindelijk dat “moordkalveren” het probleem waren. Kalveren werden geboren met een viraal eiwit dat in hun genoom was geïntegreerd. Bij blootstelling aan het virus kunnen deze kalveren het virus niet op natuurlijke wijze verwijderen en verspreiden zij het vervolgens naar de volwassen koeien die ziek zijn geworden.

“Ik zie niet in waarom hetzelfde niet zou kunnen gebeuren met COVID – dat een baby geboren kan worden die deze gehumaniseerde versie van het eiwit heeft, het [wilde] virus oploopt, en het dan verspreidt onder de volwassen bevolking”, zegt Seneff.

Zulke kinderen zouden echte superverspreiders zijn, en de indoctrinatie die wij thans zien, waarbij kinderen wordt verteld dat hun aanwezigheid alleen al een dodelijke bedreiging kan vormen voor de mensen van wie zij houden, zou dan een grimmige realiteit worden. De kalveren in kwestie werden geëuthanaseerd om de rest van de kuddes te beschermen. Hoe zouden we omgaan met menselijke equivalenten?

Hopelijk zal dit nachtmerriescenario zich niet voordoen, maar het lijkt biologisch mogelijk, en dat is het probleem. Het feit dat de beschikbare wetenschap dit soort speculaties toelaat, is reden genoeg om deze vaccinatiecampagne op de rem te zetten. We hebben geen idee wat de gevolgen op lange termijn zijn. We weten niet eens wat de gevolgen op korte termijn zijn, behalve dat er collectief meer gevaccineerden sterven dan ongevaccineerden.

Spike-eiwit lijkt zeer problematisch

Een bijzonder intrigerend deel van Seneffs werk betreft de toxiciteit van het spike-eiwit. Een groot probleem met al deze op genen gebaseerde COVID-19-vaccins is dat het spike-eiwit zelf giftig lijkt te zijn, en je lichaam is nu een fabriek voor het produceren van spike-eiwitten.

“Juist. Zij deden studies waarbij zij het [dier] blootstelden aan alleen het spike-eiwit, en daaruit bleek dat het toxisch was in de hersenen en in de bloedvaten. Het veroorzaakt dus zelf immuunreacties die de weefsels beschadigen.

Het is eigenlijk een giftige molecule, en ik denk dat het potentieel giftig is omdat het een prion-eiwit is…

Ik ga er meer onderzoek naar doen. Ik weet nog niet genoeg, maar het ziet er volgens mij verschrikkelijk uit. Ik denk dat dat misschien het meest verontrustende is. Er zijn twee grote dingen die in de toekomst gaan gebeuren.

Het zal tijd kosten [om te ontwikkelen], dus we zullen het niet meteen zien. En natuurlijk zullen we het vaccin niet de schuld geven, want de cijfers voor deze vreselijke ziekten zullen stijgen en niemand zal ze eraan linken”.

Waarom het spike-eiwit een ernstige neurodegeneratieve ziekte kan veroorzaken

De ziekte van Kreutzfeldt-Jakob (CKD), de menselijke variant van de gekkekoeienziekte, is een prionziekte. Andere menselijke vormen van prionziekten zijn de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en het Lou Gehrig-syndroom (ALS).

“Er zijn al deze verschrikkelijke neurodegeneratieve ziekten, en elk van hen is gekoppeld aan specifieke prion-eiwitten. Het spike-eiwit van SARS-CoV-2 lijkt ook een prioneiwit te zijn, hoewel dit nog grondig moet worden geverifieerd”, zegt Seneff.

Zorgwekkend is dat het spike-eiwit dat door de COVID-19-vaccins wordt geproduceerd een prion kan zijn in plaats van het spike-eiwit in het eigenlijke virus, en een krachtiger prion zelfs, als gevolg van de aangebrachte modificaties.

“Er is werk dat aantoont dat deze kiemcentra in de milt … een primaire bron zijn van de prioneiwitten die uiteindelijk via de nervus vagus in de hersenstamkernen terechtkomen. Zo kun je bijvoorbeeld Parkinson krijgen…

Er is zoveel dat we moeten leren, maar het lijkt mij dat dit een val is. Ze nodigen echt uit tot dit soort dingen met deze vaccins, door zich te richten op deze kiemcentra, [omdat] dat precies is waar deze prion-eiwitten vaak beginnen”.

Waarom neurologische schade op lange termijn waarschijnlijk is

In haar artikel beschrijft Seneff de belangrijkste kenmerken van het spike-eiwit van SARS-CoV-2 die erop wijzen dat het een prion is:

“Neurologische symptomen die in verband worden gebracht met COVID-19, zoals hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid, encefalitis, en fatale bloedstolsels in de hersenen, zijn allemaal indicatoren van schadelijke virale effecten op de hersenen. Buzhdygan et al. (2020) suggereerden dat primaire menselijke microvasculaire endotheelcellen in de hersenen deze symptomen kunnen veroorzaken …

In een in vitro studie van de bloed-hersenbarrière bevorderde de S1-component van het spike-eiwit het verlies van barrière-integriteit, wat suggereert dat het spike-eiwit alleen een pro-inflammatoire respons in de endotheelcellen van de hersenen veroorzaakt, wat de neurologische gevolgen van de ziekte zou kunnen verklaren.

De implicaties van deze waarneming zijn verontrustend omdat de mRNA-vaccins de synthese induceren van het spike-eiwit, dat theoretisch op soortgelijke wijze de hersenen zou kunnen beschadigen. Het door het vaccin endogeen geproduceerde spike-eiwit zou ook een negatief effect kunnen hebben op de mannelijke testikels, aangezien de ACE2-receptor sterk tot expressie komt in de Leydig-cellen van de testikels…

Prionziekten zijn een verzameling van neurodegeneratieve aandoeningen die veroorzaakt worden door het verkeerd vouwen van belangrijke endogene eiwitten die toxische oligomeren vormen die uiteindelijk neerslaan als fibrillen en wijdverspreide schade veroorzaken aan neuronen …

Bovendien hebben onderzoekers een kenmerkend motief geïdentificeerd dat in verband wordt gebracht met vatbaarheid voor misvouwing tot toxische oligomeren, het zogenaamde glycine zipper-motief … prion-eiwitten worden toxisch wanneer de α-helixen misvouwen tot β-voudige vellen en het eiwit dan niet meer in staat is het membraan binnen te dringen.

Glycines binnen de glycine zipper transmembraan motieven in het amyloid-β precursor proteïne (APP) spelen een centrale rol in de misvouwing van amyloid-β geassocieerd met de ziekte van Alzheimer. APP bevat in totaal vier GxxxG motieven. Aangezien het spike-eiwit van SARS-CoV-2 een transmembraaneiwit is en in zijn sequentie vijf GxxxG-motieven bevat, wordt het zeer aannemelijk dat het zich als een prion zou kunnen gedragen.

Een van de GxxxG-sequenties bevindt zich in zijn membraanfusiedomein. Herinner u dat de mRNA-vaccins zijn ontworpen met een gewijzigde sequentie waarbij twee aangrenzende aminozuren in het fusiegebied worden vervangen door een paar prolines.

Dit wordt opzettelijk gedaan om het eiwit te dwingen in zijn open toestand te blijven en fusie met het membraan te bemoeilijken. Dit lijkt ons een gevaarlijke stap naar misvouwing, mogelijk leidend tot prionziekte …

In een artikel van J. Bart Classen (2021) wordt gesuggereerd dat het spike-eiwit in mRNA-vaccins prionachtige ziekten kan veroorzaken, gedeeltelijk doordat het zich kan binden aan vele bekende eiwitten en deze kan doen misvouwen tot potentiële prionen.

Idrees en Kumar (2021) hebben gesuggereerd dat de S1-component van het spike-eiwit de neiging heeft zich te gedragen als een functioneel amyloïde en toxische aggregaten te vormen … en uiteindelijk kan leiden tot neurodegeneratie”.

Samengevat zijn de COVID-19 vaccins die aan honderden miljoenen mensen zijn aangeboden dus instructies voor uw lichaam om een giftig eiwit te produceren dat zich uiteindelijk concentreert in uw milt, van waaruit prionachtige eiwitinstructies worden uitgezonden, wat leidt tot neurodegeneratieve ziekte.

  2021 top artikelen: Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin - weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  

Vaccins kunnen erger zijn dan de ziekte

In haar artikel gaat Seneff veel gedetailleerder in op haar beschrijving van het spike-eiwit als een metabolisch toxine. Ik raad aan om Seneff’s artikel in zijn geheel te lezen, maar ik heb hieronder de belangrijkste delen eruit gehaald, te beginnen met hoe het spike-eiwit pathologische schade kan veroorzaken die leidt tot longschade en hart- en hersenziekten:

“Het beeld komt nu naar voren dat SARS-CoV-2 ernstige effecten heeft op het vasculaire systeem in verschillende organen, waaronder het cerebrale vaatstelsel … In een reeks artikelen heeft Yuichiro Suzuki, in samenwerking met andere auteurs, een sterk argument gepresenteerd dat het spike-eiwit alleen al een signaleringsreactie in de vasculatuur kan veroorzaken met mogelijk verstrekkende gevolgen.

Deze auteurs stelden vast dat SARS-CoV-2 aanzienlijke morfologische veranderingen in de longvasculatuur veroorzaakt in ernstige gevallen van COVID-19 … Bovendien toonden zij aan dat blootstelling van gekweekte menselijke gladde spiercellen van de longslagader aan het SARS-CoV-2 spike-eiwit S1-subeenheid voldoende is om celsignalering te bevorderen in afwezigheid van de andere virale componenten.

Vervolgwerk toonde aan dat de spike proteïne S1 subeenheid ACE2 onderdrukt, wat leidt tot een toestand die lijkt op pulmonale arteriële hypertensie (PAH), een ernstige longziekte met een zeer hoog sterftecijfer … De “in vivo studies”. waarnaar zij verwezen … had aangetoond dat de door het SARS-coronavirus veroorzaakte longschade hoofdzakelijk te wijten was aan remming van ACE2 door het SARS-CoV spike-eiwit, hetgeen resulteerde in een sterke toename van angiotensine-II.

Suzuki et al. (2021) toonden vervolgens experimenteel aan dat de S1-component van het SARS-CoV-2-virus bij lage concentraties … de MEK/ERK/MAPK-route activeert om de celgroei te bevorderen. Zij speculeerden dat deze effecten niet beperkt zijn tot de pulmonale vasculatuur.

De in het hart- en vaatstelsel op gang gebrachte signaalcascade zou coronaire hartziekten veroorzaken, en activering in de hersenen zou tot beroerte kunnen leiden. Systemische hypertensie zou ook voorspelbaar zijn. Zij stelden de hypothese voorop dat dit vermogen van het spike-eiwit om pulmonale arteriële hypertensie te bevorderen, patiënten die herstellen van SARS-CoV-2 zou kunnen predisponeren om later rechter ventriculair hartfalen te ontwikkelen.

Bovendien suggereerden zij dat een soortgelijk effect zou kunnen optreden als reactie op de mRNA-vaccins, en zij waarschuwden voor mogelijke gevolgen op lange termijn voor zowel kinderen als volwassenen die COVID-19-vaccins op basis van het spike-eiwit hadden gekregen.

Een interessante studie van Lei et. al. (2021) ontdekte dat pseudovirussen – bolletjes versierd met het SARS-CoV-2-S1-eiwit maar zonder enig viraal DNA in hun kern – ontsteking en schade veroorzaakten in zowel de slagaders als de longen van muizen die intratracheaal waren blootgesteld.

Vervolgens stelden zij gezonde menselijke endotheelcellen bloot aan dezelfde pseudovirusdeeltjes. Binding van deze deeltjes aan endotheliale ACE2-receptoren veroorzaakte mitochondriale schade en fragmentatie in deze endotheliale cellen, hetgeen resulteerde in de karakteristieke pathologische veranderingen in het bijbehorende weefsel.

Uit deze studie blijkt dat het spike-eiwit alleen, zonder associatie met de rest van het virale genoom, voldoende is om de met COVID-19 geassocieerde endotheelschade te veroorzaken. De implicaties voor vaccins die zijn ontworpen om cellen ertoe aan te zetten het spike-eiwit te produceren, zijn duidelijk en duidelijk zorgwekkend”.

Commerciële vaccins zijn niet zo “schoon” als experimentele vaccins

In het artikel van Seneff wordt ook gewezen op het onbekende gevaar van de injectie van gefragmenteerd RNA, dat in grotere hoeveelheden werd aangetroffen in het commercieel geproduceerde vaccin van Pfizer dan in het vaccin dat bij de eerste proeven werd gebruikt:

“Het publieke beoordelingsrapport van het EMA … beschrijft in detail een evaluatie van het productieproces [van Pfizer] … Een verontrustende onthulling is de aanwezigheid van ‘gefragmenteerde soorten’ RNA in de injectievloeistof. Dit zijn RNA-fragmenten die afkomstig zijn van een vroegtijdige beëindiging van het transcriptieproces van het DNA-sjabloon.

Deze fragmenten zouden, wanneer zij na injectie door de cel worden vertaald, onvolledige spike-eiwitten produceren, met als gevolg een gewijzigde en onvoorspelbare driedimensionale structuur en een fysiologisch effect dat in het beste geval neutraal is en in het slechtste geval schadelijk voor de cellulaire functie.

In de commercieel vervaardigde producten werden veel meer van deze gefragmenteerde RNA-vormen aangetroffen dan in de producten die bij klinische proeven werden gebruikt. De laatste werden geproduceerd via een veel strenger gecontroleerd fabricageproces …

Hoewel wij niet beweren dat niet-spike-eiwitten, gegenereerd uit gefragmenteerd RNA, verkeerd gevouwen of anderszins pathologisch zouden zijn, geloven wij dat zij op zijn minst zouden bijdragen tot de cellulaire stress die prion-geassocieerde conformatieveranderingen in het bestaande spike-eiwit bevordert”.

Seneff en ik behandelen veel meer dan ik in dit artikel heb gedaan, onder meer hoe vaccins auto-immuunproblemen kunnen veroorzaken door moleculaire mimicry. Dit omvat zaken als coeliakie, Hashimoto’s thyroiditis, en lupus. Dus als u ook maar enige interesse heeft om meer te leren over dit vaccin, raad ik u ten zeerste aan de hele video te bekijken.

We bespreken ook hoe de injecties idiopathische trombocytopenische purpura (ITP) veroorzaken, een zeldzame bloedziekte waarbij je bloedklonters, een daling van het aantal bloedplaatjes en bloedingen krijgt, allemaal tegelijk.

Lees zeker het artikel van Seneff, “Worse Than The Disease: Reviewing Some Possible Unintended Consequences of mRNA Vaccines Against COVID-19“, gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdarts van Pfizer zegt dat experimentele Covid-19 vaccins “gebruikt kunnen worden voor massale depopulatie”

Vorig artikel200 Indiase dorpelingen springen in rivier om COVID-19 vaccinatie te ontlopen
Volgend artikelZweden stopt met PCR-tests – RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoord
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ingewikkelde materie die ik lang niet volledig begrijp maar de heer Hugo de J. kennelijk wel die geen enkel probleem voorziet (en het volk kennelijk ook niet gelet op de massale prikbereidheid).

  2. Een echte aanrader in deze zijn de filmpjes van BPOC ( buiten parlementaire onderzoekscommissie commissie) op YT . Voor zolang deze echte verhalen van echte mensen er nog op blijven staan. Je hoort duidingen die je in de euforische MSM never nooit zult horen of lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in