Een belangrijke studie van Israëlische onderzoekers naar natuurlijke immuniteit heeft uitgewezen dat immuniteit die wordt verworven via infectie met Covid-19 superieur is aan immuniteit door het Pfizer-vaccin, bericht Unherd.com.

Onderzoekers van Maccabi Healthcare en de Universiteit van Tel Aviv vergeleken de resultaten van meer dan 76.000 Israëli’s in drie groepen: de dubbel gevaccineerden (met het Pfizer-vaccin), de eerder geïnfecteerden maar niet gevaccineerden, en de eerder geïnfecteerden met slechts één enkele vaccinatiedosis.

Zij ontdekten dat volledig gevaccineerde maar niet-geïnfecteerde mensen aanzienlijk meer kans hadden op een “doorbraak”-infectie met Covid dan mensen die eerder waren geïnfecteerd en van de ziekte waren hersteld.

“Deze studie toont aan dat natuurlijke immuniteit een langduriger en sterkere bescherming biedt tegen infectie, symptomatische ziekte en ziekenhuisopname veroorzaakt door de Deltavariant,” concluderen de auteurs.

De studie is in dit stadium alleen als voorpublicatie gepubliceerd en is niet aan peer review onderworpen. Critici, waaronder de Britse immunoloog Andrew Croxford, hebben gewezen op mogelijke beperkingen, maar de studie is door infectieziektedeskundige professor Francois Balloux beschreven als een “explosieve”-ontwikkeling.

Als de bevindingen worden bevestigd, zullen de implicaties voor het wereldwijde Covid-beleid ingrijpend zijn.

Het belang van vaccinatie voor kwetsbaardere groepen in de samenleving zou er niet door worden ondermijnd. Het zou echter het pleidooi voor het vaccineren van kinderen verzwakken, ondanks het feit dat het programma vandaag in het VK is bevestigd, aangezien zij (en de mensen om hen heen) in de toekomst een superieure bescherming tegen het oplopen van de ziekte zouden krijgen. En het zou een fundamentele uitdaging vormen voor de bijzondere nadruk op vaccinatiepaspoorten voor reizen en grote evenementen, als ongevaccineerde mensen die al Covid hebben gehad in feite een kleiner risico vormen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Macron verandert Frankrijk in een openluchtgevangenis – Nergens meer heen zonder vaccinatiekaart – Gele Hesjes staan weer opVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMassale vaccinsterfgevallen in het vooruitzicht? Het prestigieuze MIT en veel wetenschappers vrezen talloze vaccinsterfgevallen 
Volgend artikelHet Amerikaanse leger dreigt met het intrekken van pensioen van mariniers die het COVID-vaccin weigeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Het immuunstelsel is goed ontworpen door de Schepper van het leven. Wie anders beweert,… ach, neemt zijn toevlucht tot middelen die niet goed ontworpen zijn met alle gevolgen van dien. Het is eenvoudig.

 2. Ik heb een bloedtest laten doen en bleek antistoffen te hebben. Blijkt dat ik niet mag reizen als immuun persoon met een antistoffen attest….omdat ik niet eerst ziek zwak en misselijk door het GGD systeem ben gerold en schuldig ben bevonden met een wazige PCR test…..waardoor mij een herstelbewijs word geweigerd.

  Dit maakt het mij 100% duidelijk dat inspuiten niets te maken heeft met gezondheid maar met onderwerping.
  Door mijn vrijheid van beweging te hinderen en mij te beboeten als ik vanuit buitenland zonder pcr test verklaring naar huis ga….ik ga er weing woorden aan vuil maken, maar als je als regering oorlog wil….

  Beste regering, touw en vet heb ik al aangeschaft.

  • ‘Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.’ Deze eed zweren artsen aan Hippocrates, de grondlegger van de Westerse geneeskunde. En daarmee is ongeveer alles gezegd. Want voeding als medicijn voorschrijven, dat gebeurt nog zelden.

   Niet zo gek, want er wordt in de geneeskundeopleiding weinig aandacht aan dit onderwerp besteed, stelt De Weijer. ‘Als ik gedurende de negen jaar dat ik in opleiding was tot arts vijf uur aan voeding heb besteed, is dat veel. Voor de geneeskundestudenten van nu is dat niet heel anders. Uit recent onderzoek van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bij vijf universitaire centra blijkt dat in zes jaar opleiding opgeteld anderhalve week aan het onderwerp voeding wordt besteed.’​

   https://www.umcg.nl/NL/UMCG/healthy_ageing/Healthy-Ageing-bij-ziekte/lezingen/Paginas/voeding-als-medicijn.aspx

  • ‘Een beroemde uitspraak van Pasteur aan het einde van zijn leven was: “Le microbe c’est rien. L’environment c’est tout.” Oftewel: niet het micro-organisme is doorslaggevend als verklaringsmodel voor ziekte, maar het interne milieu van de desbetreffende persoon.

   Die gedachte was eigenlijk van zijn leeftijdsgenoot en opponent Antoine Béchamp. Deze gedachte is bekend geworden als de germ-theory vs terrain-theory.

   Nogmaals, Pasteur geloofde dat ziektekiemen (germs) van buitenaf de mens ziek maakte en dat de ene mens de andere kon besmetten met die ziektekiemen, terwijl Béchamp geloofde dat een verzwakt immuunsysteem (door voedingstekorten, temperatuur, en lichaamsvreemde stoffen als chemicaliën, giftige planten, voedselvergiftiging, straling, etc.) de oorzaak was van ziekte.’

   Bron: https://www.succesboeken.nl/ – nieuwsbrief: Als je echt mocht kiezen …

 3. Als mensen zich maar gedragen als alles open mag. Je hoeft niet gelijk een reden te zien om gelijk 38 baco, 12 joints en een halve xtc lekker op een grasveldje met 20.000man een scheepslading stikstofballontjes leeg te trekken. We hoeven niet gelijk 4 meter bier in de kroeg aan te tikken met zijn allen. Evenementen zouden veel toepasselijker zijn, als niet gelijk het dopaminefest werd ingezet als party piece. Het duurt jaren voor er weer een tolerantie voor dope en alcohol is. Voordat we echt weer gewend zijn aan drukte. Laat staan dat je tijd hebt om aan te voelen of je ondanks alle gedoe misschien even een hartfoto nodig hebt, een bezinkseltje van je infectie in je longen doordat je nogal een ruig leventje hebt of juist veel te schoon en niets gewend bent, und so weiter.

  Alles gaat zo los. Het is voorbij. Natuurlijke immuniteit wint. Maar we zijn er echt nog niet. Er zijn nog steeds mensen die nooit een sinasappel eten. Nul weerstand hebben. Nooit de gordijnen op 60 graden wassen en nooit een raampje open doen. Huisstofmijt, vitaminetekorten en bloedarmoedes zijn niet eens aan de beurt geweest in deze rampzalige periode. Hoe kun je nu gezond de boer op gaan, en voorkomen dat je welk verkoudheidsvirus dan ook oploopt of daaraan bezwijkt, als mensen zichzelf verwaarlozen al dan niet door eigen schuld of niet.

  Ik wens eenieder veel sterkte. Hou jezelf op peil. Dan kan je er een ander ook doorheen slepen. Als de strijd voorbij is dan pas komt de klap voor degene die nu sterk zijn geweest. Ook dan moet je voorbereid zijn.

 4. Door geld en macht hebben de oprichters van de farmaceutische bedrijven met list en bedrog hun rotzooi op aardolie basis als medicijnen verkocht aan de onwetende en goedgelovige idioten. Zodat deze industrie tak kon uitgroeien tot een van de machtigste kartels ter wereld, die nu de geneeskunde domineert. Maar zij genezen niemand, want daar valt niets aan te verdienen. Zij doen enkel aan symptoom bestrijding, zodat de klanten/patiënten constant terug moeten komen en daar valt mega veel geld aan te verdienen. Daar zij ook alle natuurlijke geneeswijzes synthetisch namaken, want die zijn dan patenteerbaar. Zij zagen in de natuurlijke geneeskrachtige planten en in de chinezen gezondheidsleer een grote concurrent die uitgeschakeld en verboden moest worden. Dit werd/wordt door omkoping van regeringsleiders verwezenlijkt. Deze natuurlijke vorm van genezen is hierdoor in het verdom hoekje geplaatst. Daarom zal je nooit van (huis)artsen vitamines en mineralen e.d. voor geschreven krijgen, maar enkel op synthetische chemicaliën gebaseerde medicijnen. Die jou verder ziek maken, waardoor je nog meer synthetische chemicaliën gebaseerde medicijnen voorgeschreven krijgt van de (huis)artsen. Net zolang dat je er zelf mee stopt of dat jij eraan dood gaat.
  Nu met het zogenaamde verkoudheidje, die we covid-19 noemen. Als jij aantoonbaar er ziek van was en hersteld bent of geïnjecteerd bent met het grafeenoxide. Wat in beide gevallen aangeeft dat jij een zeer zwakke eigen immuniteit hebt, dan mag jij reizen e.d. Maar heb jij nergens last van gehad ook nu niet, geeft dit aan dat jij een goede eigen immuniteit hebt en dan moet jij geïsoleerd en beperkt worden in jouw bewegingen en vrijheid, om jouw immuniteit te laten verzwakken. Dat is de beredeneringen van de regeringen nu. De wereld op zijn kop dus. Maar de regeringen hebben de opdracht dat 13 van de 14 mensen moeten overlijden in een tijdbestek van 8 jaar. Dus dan moeten zoveel mogelijk mensen een zeer zwak eigen immuniteit hebben of krijgen om hun streef getallen te kunnen behalen. Want zieke en zwakke mensen zijn makkelijk te overheersen en te doden.

 5. Letterlijk aan de toppagina van de site met de studie:
  This article is a preprint and has not been certified by peer review [what does this mean?]. It reports new medical research that has yet to be evaluated and so should not be used to guide clinical practice.

  ffs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in