Een baanbrekende preprint studie van de prestigieuze Oxford University Clinical Research Group, gepubliceerd op 10 augustus in The Lancet, bevat alarmerende bevindingen die verwoestend zijn voor de uitrol van het COVID-vaccin, schrijft Dr. Peter A. McCullough.

De studie toonde aan dat gevaccineerde personen 251 keer meer COVID-19 virussen in hun neusgaten dragen dan ongevaccineerden.

Terwijl de symptomen van infectie worden getemperd, kunnen gevaccineerde personen ongewoon hoge virusladingen bij zich dragen zonder eerst ziek te worden, waardoor zij mogelijk presymptomatische superspreiders worden.

Dit fenomeen kan de bron zijn van de schokkende toenames na vaccinatie in zwaar gevaccineerde bevolkingsgroepen over de hele wereld.

De auteurs van de studie, Chau e.a., toonden aan dat vaccinatie en transmissie op grote schaal faalden onder strikt gecontroleerde omstandigheden in een ziekenhuisvergrendeling in Ho Chi Minh City, Viet Nam.

De wetenschappers bestudeerden gezondheidswerkers die twee weken lang het ziekenhuis niet mochten verlaten. Uit de gegevens bleek dat volledig gevaccineerde werknemers – ongeveer twee maanden na injectie met het Oxford/AstraZeneca COVID-19 vaccin (AZD1222) – de Deltavariant verwierven, bij zich droegen en vermoedelijk overdroegen op hun gevaccineerde collega’s.

Zij hebben de Delta-infectie vrijwel zeker ook doorgegeven aan ongevaccineerde mensen, waaronder hun patiënten. De sequentiebepaling van stammen bevestigde dat de werknemers SARS-CoV-2 aan elkaar overdroegen.

Dit komt overeen met de waarnemingen in de VS van Farinholt en collega’s, en met de opmerkingen van de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, die toegaf dat COVID-19-vaccins er niet in geslaagd zijn de overdracht van SARS-CoV-2 te stoppen.

Op 11 februari heeft de Wereldgezondheidsorganisatie de doeltreffendheid van het AZD1222-vaccin tegen de ontwikkeling van symptomatische SARS-CoV-2-infectie op 63,09% geraamd. De conclusies van de Chau-studie ondersteunen de waarschuwingen van vooraanstaande medische deskundigen dat de gedeeltelijke, niet-steriliserende immuniteit van de drie beruchte “leaky” COVID-19-vaccins het dragen van 251 keer de viruslast van SARS-CoV-2 mogelijk maakt in vergelijking met monsters uit het pre-vaccinatietijdperk in 2020.

  Bijna de helft van alle Amerikaanse gezondheidswerkers wijst Covid-19-vaccins om zinnige redenen af

Zo hebben we een belangrijk stukje van de puzzel die verklaart waarom de Delta-uitbraak zo formidabel is – volledig gevaccineerden nemen deel als COVID-19-patiënten en fungeren als krachtige tyfus Mary-achtige superverspreiders van de infectie.

Gevaccineerde personen verspreiden geconcentreerde virus-explosies in hun gemeenschappen en voeden nieuwe COVID-uitbraken. Gevaccineerde gezondheidswerkers besmetten vrijwel zeker hun collega’s en patiënten en veroorzaken afschuwelijke nevenschade.

Doorgaan met vaccineren zal dit probleem alleen maar verergeren, vooral onder artsen en verplegend personeel die in de frontlinie werken en kwetsbare patiënten verzorgen.

Gezondheidssystemen moeten vaccinatiemandaten onmiddellijk laten vallen, de balans opmaken van COVID-19 herstelde werknemers die robuust immuun zijn voor Delta en de gevolgen overwegen van hun huidige gevaccineerde gezondheidswerkers als potentiële bedreigingen voor risicopatiënten en collega’s.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Goed nieuws en verontrustend nieuws van Professor Sucharit BhakdiVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralië gaat volledig Sovjet over COVID-19: De overheid moedigt burgers aan om buren te verraden die vriendelijke gesprekken voeren
Volgend artikelMoeder waarschuwt ouders voor de gevaren van het Covid-19 vaccin voor hun kinderen nadat haar zoon in het ziekenhuis is opgenomen met een gevaarlijke hartontsteking na het krijgen van de Pfizer-prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. ooit wel eens meegemaakt dat linkse globalistische communisten naar een andere verklaring of mening luisteren : mmmmm, not..zoals David wood op bitchute mooi verwoorde : je hebt 3 soorten mensen : 1: mensen die het totaal niet interesseert : wat er ook gebeurt : en er een soort van fatalistische houding op na houden en altijd zullen zeggen : what ever, pffff, laten we over wat anders praten..2 : mensen die normaal kunnen discussiëren en elkaar met bewijzen kunnen overtuigen..3 : mensen die alleen maar naar hun eigen geblaat kunnen luisteren en naar anderen die precies het zelfde denken : en als iemand een tegen argument plaatst dan wordt je uitgemaakt voor : wappies / nazi’s en ga zo maar door..en met mensen uit de laatste categorie hebben we nu mee te maken : alleen hun mening / overtuiging telt en God sta je bij als je er tegen in gaat..ons land / onderwijs wordt door deze hersenloze figuren bestuurd : vooral links blijven stemmen mensen dan kan je al deugend je eigen graf graven

  2. Het begon met het saboteren van onderzoek en verdacht maken/verbieden van reeds lang bestaande zeer goed werkende en veilige medicatie waarmee wereldwijd zeer goede resultaten werden bereikt tegen het virus.. Daar begon de facto de genocide waarmee we ons geconfronteerd zien. Want door veilige, goedkope en ruim beschikbare medicatie te verbieden zijn er bewust honderdduizenden wereldwijd vermoord….
    En nu wordt het steeds duidelijker dat de gevaren waarvoor vooraanstaande deskundigen – daarbij hun eigen nek uitstekend omdat ze door de MSM onmiddellijk als een stel zwakzinnigen neer werden gezet – hebben gewaarschuwd. De experimentele genetische manipulatie schakelt bij elke prik het eigen immuunsysteem meer en meer uit. En wordt dus de weerstand tegen mutaties en ook andere virussen en bacterieën steeds minder – in tegenstelling tot de mensen die het virus met hun eigen immuunsysteem gepareerd hebben . Voeg daarbij de risico’s van de “vaccins” op A.D.E. zodra er een “echt” virus voorbij komt en bloedpropjes en het is duidelijk dat deze groep mensen feitelijk geofferd is. Als je resistentie tegen virussen en bacterieën alleen maar gerealiseerd kan worden door een “vaccin” dan heb je de strijd bij voorbaat verloren; je loopt dan altijd achter de feiten aan… De volksgezondheid zal gered worden door de mensen die vertrouwd hebben op hun eigen immuunsysteem en de mensheid zal dientengevolge ook gered worden. Niet alleen door te vertrouwen op het eigen immuunsysteem maar ook op het eigen gezonde verstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in