© engin akyurt op Unsplash

Grafeen is met een dikte van één atoom de dunste verbinding die de mens kent, het lichtste materiaal dat bekend is… de sterkste verbinding ooit ontdekt… de beste geleider van warmte bij kamertemperatuur… de beste geleider van elektriciteit die bekend is… in potentie een milieuvriendelijke, duurzame oplossing voor een vrijwel onbeperkt aantal toepassingen. Sinds de ontdekking van grafeen zijn de toepassingen binnen verschillende wetenschappelijke disciplines geëxplodeerd, waarbij vooral enorme vooruitgang is geboekt op het gebied van hoogfrequente elektronica, bio-, chemische en magnetische sensoren, fotodetectoren met ultrabrede bandbreedte, en energieopslag en -opwekking.” – Graphene-one.com

– Ik kom zo op de “anti-angst” effecten van grafeen op de hersenen; eerst een overzicht van de longproblemen, schrijft Jon Rappoport.

Op 2 april 2021 heeft Health Canada een advies uitgebracht waarin mensen worden gewaarschuwd geen “mondkapjes te gebruiken waarop staat dat ze grafeen of biomassa grafeen bevatten”.

Andrew Maynard behandelt deze kwestie in een artikel op Medium.com: “Manufacturers have been using nanotechnology-derived graphene in face masks – now there are safety concerns” (Fabrikanten hebben van nanotechnologie afgeleid grafeen gebruikt in mondkapjes- nu zijn er zorgen over de veiligheid).

Die zorgen? De mondkapjes kunnen longproblemen veroorzaken.

In het artikel van Maynard worden de veiligheidsproblemen toegeschreven aan een Chinese mondkapjesfabrikant, Shandong, maar er wordt op gewezen dat er over de hele wereld miljoenen grafeen bevattende mondkapjes in gebruik zijn, geproduceerd door een hele reeks bedrijven.

Onlangs zag ik een mondkapje dat aan een klant werd verkocht. Het was verzegeld in een gewoon plastic zakje. Geen naam van de fabrikant, geen lijst van materialen in het mondkapje, niets dan een streepjescode. Bevat het mondkapje grafeen? Dat is niet te achterhalen.

De mainstream literatuur over grafeen is dubbelzinnig en verre van geruststellend: “ja, het is waarschijnlijk giftig voor de longen; misschien niet ernstig; misschien slechts tijdelijk; er zijn meer vragen dan antwoorden”.

Waarom zijn deze mondkapjes nergens ter wereld gecertificeerd voor publiek gebruik? Waarom hebben de CDC en de WHO geen definitieve verklaringen afgelegd over de veiligheidsrisico’s? Waarom hebben de volksgezondheidsinstanties niet lang geleden definitieve tests uitgevoerd/geëist om te zien of, en in welke mate, de nanodeeltjes van grafeen zich losmaken van de verschillende soorten maskers en het lichaam binnendringen?

  Dokter geeft ernstige waarschuwing aan gevaccineerden: U bent nu gepatenteerd eigendom

Op materialstoday.com, hebben we, “Is graphene safe?”

“Maar het is juist de aard van grafeen die reden tot bezorgdheid kan geven: dunne en lichte, maar taaie en hardnekkige deeltjes zijn berucht om de nadelige effecten die ze op onze gezondheid kunnen hebben, vooral wanneer ze worden ingeademd…”

“Ken Donaldson is een ademhalingstoxicoloog aan de Universiteit van Edinburgh en hij en zijn collega’s behoren tot de eersten die de alarmvlag hijsen voor grafeen, althans voor nanoscopische plaatjes van het materiaal. Het is geen al te grote sprong in de verbeelding om te bedenken hoe dergelijke minuscule koolstofvlokken diep in de longen kunnen worden getransporteerd, vergelijkbaar met asbestvezels en kolenstof. Eenmaal binnen, is er geen waarschijnlijk mechanisme voor de verwijdering of afbraak van dergelijke inerte deeltjes, en zij zouden op deze gevoelige weefsels kunnen blijven zitten en een chronische ontstekingsreactie teweegbrengen of interfereren met de normale cellulaire functies”.

Voelt iemand met gezond verstand zich veilig bij het dragen van een mondkapje met grafeenpartikels?

“We hebben een nieuw idee en een nieuw product. Het is ontworpen om je te dwingen nanodeeltjes grafeen in te ademen. Wie weet wat er zal gebeuren? Probeer het en zie.”

En nu, daar bovenop – lopen miljoenen mensen rond in een verdoofde benevelde waas, omdat ze mondkapjes dragen?

(Ja, ik weet dat sommige onderzoekers beweren dat grafeenoxide in COVID-vaccins zit, hier en hier. Hun bevindingen vragen zeker om verder onderzoek en bevestiging).

Een groot consortium, gefinancierd door de Europese Unie, doet onderzoek naar grafeenoxide als een angstremmend middel dat de hersenen aantast. Het consortium heet Graphene Flagship. Zij schrijven:

  Nieuwe informatie over vaccinverwondingen is een "alarmerend signaal"

“Het Graphene Flagship is, samen met het Human Brain Project, het eerste van de Future and Emerging Technology Flagships van de Europese Commissie, waarvan de missie is om de grote wetenschappelijke en technologische uitdagingen van deze tijd aan te pakken door middel van multidisciplinaire onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen op lange termijn.”

Zij hebben een artikel gepubliceerd, “Soothing the symptoms of anxiety with graphene oxide” (De symptomen van angst verzachten met grafeenoxide). Hier zijn belangrijke citaten:

“Onderzoekers van Graphene Flagship partners SISSA in Italië, ICN2 in Spanje en de Universiteit van Manchester in het Verenigd Koninkrijk, in samenwerking met de Ribeirão Preto Medical School van de Universiteit van São Paulo, hebben in een modelstudie ontdekt dat grafeenoxide angstgerelateerde gedragingen remt. Zij ontdekten dat het injecteren van grafeenoxide in een specifiek gebied van de hersenen de neuronen die verantwoordelijk zijn voor angstig gedrag het zwijgen oplegt.”

“Laura Ballerini, hoofdauteur van het artikel en professor in de fysiologie aan Graphene Flagship partner SISSA, Italië, legt uit dat grafeenoxide de communicatie tussen de synapsen die dit soort angst veroorzaken, uitschakelt.”

“…’Twee dagen na het injecteren van grafeenoxide in een specifieke regio van de hersenen van de muis, gedroeg deze zich als andere muizen die nog nooit de geur van een kat in hun thuisomgeving hadden ervaren. Met andere woorden, grafeenoxide remde het angstgerelateerde gedrag van de muis,’ legt Ballerini uit.”

“Grafeenoxide onderbreekt angstgerelateerde neuronsignalen zonder de neuronen of de omliggende cellen aan te tasten. Eenvoudig gezegd: het zet alleen de communicatie tussen specifieke neuronen ‘uit’. Bij een ziekte waarbij deze communicatie tot overexpressie komt, zoals PTSS en angst, is het richten van de synapsen met grafeenoxide voldoende om de ontwikkeling van dit pathologische gedrag te stoppen. Dit is een soort precisiegeneeskunde.”

“Grafeenoxide wordt na een paar dagen op natuurlijke wijze geëlimineerd, omdat het omringende weefsel het materiaal verteert. Ballerini zegt dat ze na twee dagen geen ontsteking hebben waargenomen, en dat er helemaal geen sporen van grafeenoxide zijn achtergebleven.”

Wat gebeurt er als je de hele dag rondloopt, dag na dag, grafeen inademend door een mondkapje?
Wat gebeurt er met je longen? Met je hersenen? Met je gevoelens? Met de kwaliteit van je gedachten?
“BEZORGD OVER COVID? OVER HET VACCIN? OVER JE BAAN, JE FINANCIËN, JE TOEKOMST? PROBEER ONS GRAFEENMONDKAPJE. HET ZAL JE KALMEREN EN JE HELPEN JE OVER TE GEVEN AAN DE REALITEIT ZOALS DIE IS, HOE SLECHT HET OOK WORDT, ZONDER ANGST.

  Top 7 ENGSTE COVID-19 na-vaccin "ongewenste bijwerkingen" die steeds vaker voorkomen

In overeenstemming met de lokale wetten, heb ik een vergunning aangevraagd om een mondkapje als wapen te bezitten. Als ik toestemming krijg, wil ik het in een glazen kast doen en aan de muur hangen, naast mijn granaatwerper en kanonskogel uit de Burgeroorlog.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWereldkampioen vaccineren voert wereldrecord dagelijkse COVID-gevallen, vereist nu eindeloos aantal Booster prikken voor verlenging van gezondheidspas voor 6 maanden
Volgend artikelHet verzet begint NU: Wereldwijde niet-regelnaleving beweging gelanceerd tegen medische tirannie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Angst heb je nodig om gevaar te (h)erkennen. Niet teveel angst, natuurlijk, maar wel genoeg om er over na te denken. Zeg maar eens gewillig “ja” op alles wat je op je pad tegenkomt, dan zul je zien hoe snel je in de problemen komt.

    Maar gewilligheid is wat ze kweken, is het niet?

    • Een conclusie die aansluit bij eerdere publicaties.
      Zal wel wegezet worden als zoveelste complot gedachte (die waarschijnlijk uitkomt).

  2. Ik geloof er geen zak van dat omliggende weefsels (hersenweefsel) dit quasi-metaal “oplost”. Ik heb veel gelezen over grafeen, je komt er juist niet vanaf en al helemaal niet als het in je hersenen zit. Het is niet biologisch en dus verteert het niet. Het is door de mens gemaakt. Oprotten met die rommel.

  3. Ik wil ook zo’n wapenkast! Mondkapje. Spuit erin. Ik ben sowieso al een poos bezig memorabele items te sparen. Wil natuurlijk later wel kunnen laten zien uit welke gestoorde tijd ik kom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in