In feite zou Nikola Tesla al aan het eind van de 19e eeuw experimentele aardbevingen hebben geproduceerd. Na zijn dood werden Tesla’s blauwdrukken en bestanden allemaal in beslag genomen, naar verluidt door de FBI. Nu horen we dat alle westerse consulaten in Turkije kort voor de beving werden gesloten. Werden zij vooraf gewaarschuwd dat een door Tesla ontwikkeld wapen op Turkije was gericht?

HET dodental van de aardbevingen die Turkije en Syrië op 6 februari teisterden, nadert de 44.000. Waren al deze mensen het slachtoffer van wat volgens The Guardian een “Daad van God” was? Of zijn ze vermoord door de Powers That Be als een soort paardenkop-in-het-bed waarschuwing voor wat er gebeurt met elke leider – in dit geval de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan – die weigert de lijn van de globalisten te volgen? schrijft James Delingpole.

Een van degenen die dat laatste geloven is de Roemeense senator Diana Iovanovici Șoșoacă. In een verklaring voor het hogerhuis van het Roemeense parlement verklaarde zij het volgende:

“Sinds drie jaar maken we wereldwijd een echte campagne van massamoord mee, hetzij door vermeende pandemieën en de dreigende noodzaak om ongeteste vaccins in te spuiten die mensen doden, hetzij door oorlogen die de wereldbevolking reduceren, maar de internationale politiek herschikken, machtspolen herschikken en grenzen veranderen. Wij zijn getuige geweest van de productie van aardbevingen op commando, wat eigenlijk een aanval is op Turkije door de groten der aarde die het totaal niet zien zitten om door Recep Tayyip Erdoğan, de president van Turkije opzei te worden opgezet.

Bovendien stoorde zijn positie van neutraliteit en bemiddelaar in de Oekraïens-Russische oorlog hen diep, vooral omdat Turkije militair gezien de tweede grote macht is binnen de Navo. Zijn standpunt om de toetreding van Zweden tot de NAVO te blokkeren, zijn toespraak in Davos en het gebaar om midden in de persconferentie te vertrekken, waarbij hij Schwab trotseerde, bleven niet zonder weerklank in de koude wereld van de leiders in de wereld. Maar niemand had gedacht dat er mensen zouden moeten sterven, zoveel mensen, en op zo’n verschrikkelijke manier. En het is maar een waarschuwing, want het was niet het dichtstbevolkte gebied van Turkije.

Honderdvijftig naschokken van een verwoestende aardbeving, de tweede groter dan de eerste, zonder dat er een epicentrum bestaat, het gebied wordt kunstmatig gestimuleerd, geologische wapens bestaan al heel lang, worden tot nu toe gebruikt zonder al te veel slachtoffers te maken, waarschijnlijk voor experimenten. Nu is het in de praktijk gebracht. Als we goed naar de kaart van Turkije kijken, zullen we zien dat deze is doorgroefd door gas- en oliepijpleidingen, wat eigenlijk een van de doelen is: de vernietiging ervan. Maar tien seconden voor de zogenaamde aardbeving sloten de Turken deze pijpleidingen. Bovendien trokken tien landen 24 uur voor de aardbeving hun ambassadeurs uit Turkije terug. Vijf dagen voor de aardbeving gaf het Roemeense ministerie van Buitenlandse Zaken een reiswaarschuwing af voor Roemeense burgers in Turkije, hoewel er geen gevaar was, net als andere landen. Door mensen te doden, dienden zij hun belangen. Op de kaarten die op alle televisiezenders te zien zijn, is te zien dat er geen epicentrum was, maar een lijn met duizenden aardbevingen. De Turkse geheime diensten onderzoeken een mogelijke “criminele interventie”, (lees een betrokkenheid van een andere staat bij het veroorzaken van de eerste aardbeving), wat later volgde als een kettingreactie na destabilisatie van de tektonische platen in de regio.”

Dit is een verhaal dat u waarschijnlijk nergens in de reguliere media zult lezen. Om de gebruikelijke redenen. Șoșoacă (ook een van de meest prominente Covid-sceptici van Roemenië) is aangemerkt als “extreem-rechts” en krijgt dus geen plaats op het publieke plein. Het is natuurlijk een gekke complottheorie, want iedereen weet dat aardbevingen natuurlijke gebeurtenissen zijn, vooral in landen met grote breuklijnen, en dat de machthebbers zoiets nooit zouden kunnen doen … toch?

  “De Russen liepen gewoon binnen”: Oekraïens grensverdedigingsgeld doorgesluisd naar nepbedrijven in massaal “verraad”

Eigenlijk zouden ze dat wel kunnen. De technologie om aardbevingen te veroorzaken gaat minstens terug tot het einde van de 19e eeuw, toen experimenten van Nikola Tesla in zijn laboratorium in New York een gebouw dreigden te doen instorten. Politie en ambulances kregen te horen dat het een aardbeving was. Maar dat was het niet: het was door de mens veroorzaakt.

Hier volgt Tesla’s verslag van het incident in 1898:

“Ik was aan het experimenteren met trillingen. Ik had een van mijn machines aanstaan en wilde zien of ik die in overeenstemming kon brengen met de trillingen van het gebouw. Ik zette de ene trap na de andere op. Er klonk een vreemd krakend geluid. Ik vroeg mijn assistenten waar het geluid vandaan kwam. Zij wisten het niet. Ik zette de machine nog een paar trappen hoger. Het kraken werd luider. Ik wist dat ik de trilling van het stalen gebouw naderde. Ik duwde de machine nog iets hoger. Plotseling vlogen alle zware machines in het rond. Ik pakte een hamer en brak de machine. Het gebouw zou binnen een paar minuten om onze oren zijn gevallen. Buiten op straat was het een gekkenhuis. De politie en ambulances arriveerden. Ik zei mijn assistenten niets te zeggen. We vertelden de politie dat het een aardbeving moest zijn geweest. Dat is allemaal wat ze ervan wisten.”

Tesla werd vervolgens door een verslaggever gevraagd wat hij nodig zou hebben om het Empire State Building te vernietigen. Hij antwoordde: “Trillingen doen alles. Het zou alleen nodig zijn om de trillingen van de machine op te voeren tot de natuurlijke trilling van het gebouw en het gebouw zou instorten. Daarom marcheren soldaten bij het oversteken van een brug niet in de pas.”

Na zijn dood in 1943 werden alle blauwdrukken en dossiers van Tesla in beslag genomen. Het gerucht gaat dat ze in beslag werden genomen door de FBI, hoewel de toenmalige directeur J Edgar Hoover de schuld gaf aan het US Office of Alien Property. De documenten zijn sindsdien niet meer gezien. We kunnen redelijk veilig aannemen dat ze in handen zijn van de Deep State, die sindsdien ongetwijfeld de technologieën heeft ontwikkeld. Bill Cooper – de samenzweringstheoreticus van de samenzweringstheoretici – zei vaak dat de technologieën waarover geheime instellingen zoals de CIA en het leger beschikken, ongeveer 50 jaar voorliggen op alles wat in het openbaar bekend is.

  Totale Ineenstorting: India zegt rijk te worden van Russische sancties terwijl het Westen verhongert

Als de Turkse aardbevingen door de mens zijn veroorzaakt, lijkt de meest waarschijnlijke boosdoener een instelling te zijn zoals de HAARP-faciliteit in Alaska. HAARP – dat staat voor High-frequency Active Auroral Research Program – is geen complottheorie. Het wordt beheerd door de Universiteit van Alaska Fairbanks (voorheen door de Amerikaanse luchtmacht) en beweert “een wetenschappelijke onderneming te zijn die de eigenschappen en het gedrag van de ionosfeer bestudeert”. Dat is in ieder geval het dekmantelverhaal. Maar een korte video van geoengineeringwatch.org – Are Microwave Transmission Facilities Being Used To Trigger Earthquakes? – suggereert dat het meer snode bedoelingen kan hebben.

Vraag: Kunnen tektonische bewegingen opzettelijk worden uitgelokt? Extreem abnormale atmosferische verwarming direct boven de epicentra van catastrofale aardbevingen is al lang geleden waargenomen door wereldwijd erkende instellingen zoals het Massachusetts Institute of Technology. De Japanse M9-aardbeving is slechts één voorbeeld. Het MIT registreerde direct boven het epicentrum van de Japanse aardbeving gedurende drie volle dagen onmiddellijk voorafgaand aan het begin van de aardbeving een extreem abnormale atmosferische verwarming.

Worden extreem krachtige microgolftransmissies actief en agressief gebruikt als massavernietigingswapens? Als alle beschikbare, op gegevens gebaseerde bewijzen worden onderzocht, zijn de conclusies huiveringwekkend. Het volledige potentieel begrijpen van de kracht die kan worden geprojecteerd vanuit ionosfeerverwarmingsinstallaties zoals HAARP in Alaska is moeilijk en complex. Wetenschappelijke studies hebben een verband erkend tussen frequenties en seismische gebeurtenissen. Immens krachtige microgolftransmissies kunnen worden weerkaatst tegen de nu geïoniseerde atmosfeer, vergemakkelijkt door de verzadiging van de atmosferische aërosols met elektrisch geleidende deeltjes als gevolg van de lopende klimaatinterventieoperaties.

  Oekraïners vluchten uit Avdiivka, Russen nemen controle over industriegebied (Kaartupdate, Video's)

Door geconcentreerde microgolftransmissies terug te sturen naar de aardlagen op een seismisch gevoelige locatie, wordt het uitlokken van seismische activiteit wetenschappelijk mogelijk – niet alleen door de interne verwarming van de aardlagen, maar ook door de frequentietrillingen die ontstaan. Wanneer microgolftransmissies worden gebruikt als seismisch wapen of als weerwapen, laten zij gemakkelijk te onderscheiden signaturen achter op wolkenformaties. Geconcentreerde microgolftransmissies kunnen een geleidende corridor vormen die, in wezen, immense hoeveelheden energie zou onttrekken aan de elektrisch geladen ionosfeer van de aarde en/of aan de elektrojett-stromen van de aarde, waardoor de destructieve kracht en het potentieel van microgolfwapens sterk zouden worden versterkt.

Het valt natuurlijk buiten het bestek van dit artikel om onomstotelijk aan te tonen dat de Turkse/Syrische aardbevingen door de mens zijn veroorzaakt. Wat echter niet kan worden ontkend, is dat de machthebbers zowel de middelen als het motief hebben om ze te veroorzaken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Turkije beweert dat wapens een aardbeving kunnen veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChina zegt bereid te zijn “de krachten te bundelen met Rusland” om “nationale belangen te verdedigen” terwijl Poetin het bezoek van Xi bevestigt
Volgend artikelChina verklaart de oorlog aan de Verenigde Staten (Gonzalo Lira)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. de geheime cabal achter de WEF/NWO, heeft contakt met de buitenaardse federatie — deze AF= alien federatie wil, dat er straks bij hun (weder)komst naar de aarde, minder mensen zullen zijn — zij beschikken nu juist wel, over de juiste (aardbevings) technologie -(( de Bijbel vertelt meer …!!

  • Toch zijn er ook mensen die beweren dat ruimtemensen en hun voertuigen, UFO’s, hier enkel zijn om te helpen, binnen de wet van karma, dus zo goed als mogelijk. UFO’s die van etherische materie zouden zijn kunnen zich tijdelijk verdichten en daarmee voor ons zichtbaar worden. De eerste berichten sinds de jaren 1950 werden in de context van de Koude Oorlog (toen UFO’s werden gezien als iets, een geheim wapen, van de vijand) genadeloos gehekeld door een georganiseerde desinformatiecampagne in samenspel met de media met als doel de buitenaardse aanwezigheid boosaardig of lachwekkend voor te stellen.

   Er zijn andersom ook bizarre verhalen, zoals dat de ‘betreffende’ minister van defensie van Groot-Brittannië de boeren betaalde om graancirkels weg te maaien zodra ze verschijnen, en dat de CIA verminkte koeienlijken rondstrooide bij UFO waarnemingen om ze in een slecht daglicht te plaatsen.
   De graancirkels zijn geometrische structuren die een bepaalde energie richten, het zou ook op de bodem van de zee kunnen zijn, maar in het graan zijn ze zichtbaar voor ons.

  • In het kort, er zijn 7 niveaus van materie waarvan wij er wetenschappelijk drie kennen, vast, vloeibaar en gasachtig. Daarnaast zijn er nog vier ethers. Op alle planeten in ons (eigen) zonnestelsel bestaat leven op deze niveaus, niet zichtbaar voor ons. Hun hulp aan ons is deels in hun eigen belang, omdat de vernietiging van de onbetekenende aarde bepaalde consequenties heeft voor de evolutie van het geheel.

    • @thomas… evidence??? Je bedoelt trust the science??? Pfff… er is veel meer dan de wetenschap. Bedankt voor het delen van je negatieve houding, dat is precies waardoor we als mensheid niet verder komen. Er is heel veel evidence voor wat John zegt, maar jou religie (trust the science) sluit dat allemaal uit. Daarom leven we nu in een liefdeloze wereld… omdat mensen als jij niet in liefde en bewustzijn geloven, omdat het niet tastbaar is. Er is vele malen meer onzichtbaar, dan zichtbaar en jou religie zegt dan dat het maar onzin is. Ga er eens over in gesprek ipv alles meteen kapot te schieten en te veroordelen. Bedankt voor je mening, maar wissel je kortzichtigheid aub in voor een open en onderzoekende houding. Voordat atomen werden aangetoond bestonden ze ook niet!!! En toen ineens wel.

    • De dingen waar John over praat, worden al sinds het begin van de mensheid besproken. Wij zijn al die kennis kwijt. In het oosten van de wereld bestaat deze kennis nog en is deze kennis zelfs de basis van veel samenlevingen. Maar dat is voor een ego uit het westen allemaal niet te bevatten.

 2. Natuurrampen vinden plaats onder de wet van karma. Door de onevenwichtige omstandigheden die wij creëren beïnvloeden wij de natuur omdat alle atomen in de schepping met elkaar in verbinding staan.
  Elementale deva’s (of engelenkrachten) zien toe op het mechanisme waarlangs enorme energieën werken. De Aarde is een levend wezen en reageert op verschillende manieren op de invloed van deze krachten. Eén belangrijke bron van invloed is direct van de mensheid afkomstig.
  Naarmate de mensheid, in haar wedijver, spanning schept door oorlogen en politieke en economische crises — dat wil zeggen wanneer wij uit evenwicht zijn — raken de deva-levens eveneens uit evenwicht. De onvermijdelijke gevolgen zijn aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en tsunami’s.

 3. We kennen de ervaring zelf.

  Als je ooit iemand op een zachte en liefdevolle manier in zijn buikstreek hebt gestreeld, kan die streling
  (uiterst genotvolle) sterke trillingen in het onder de huid liggende deel veroorzaken. Grijns…..kan heerlijk zijn en niet uit te houden.

  Energie wat energie opwekt. Jammer als je de ervaring niet kent. Dan heb je geen houvast.

 4. De oom van Donald trump werkte nauw met tesla en nam al de patenten over na Tesla’s dood. Hij kreeg ze van de fbi die de hotel kamer van tesla uitruimde

   • Doe je zelf wel eens wat thomas? Of kom je hier alleen om te roepen dat alles wat jij niet kent onzin is? Je kan ook gewoon gaan zoeken, wij hebben het namelijk ook zelf opgezocht. Wie weet leer je iets in dat zoekproces. Jij laat je dus van alles wijsmaken, omdat je niks zelf uitzoekt, daarom geloof je niks en wantrouw je alles. Ga zelf dingen onderzoeken, je krijgt alle hints en tips en een richting… je hebt alles om zelf eea uit te zoeken. Maar nu zul je wel roepen dat het onzin is omdat je geen hapklare brokken krijgt zoals bij de NOS.

    • Vader Prescott Bush (1895 – 1972) en zoon George H.W. Bush (1924 – 2018) waren op de avond voor Nikola Tesla’s overlijden op 07.01.1943 bij hem op bezoek in diens hotelkamer op de 33ste(!) verdieping van hotel New Yorker.
     Deep Stater George Bush was op de dag van de aanslag in Dallas op 22.11.1963 ook aanwezig in deze stad. Hij stond nota bene voor het pand van de Texas School Book Depository van waaruit Lee Harvey Oswald (1929 – 1963) zou hebben geschoten.
     Wie was nog meer aanwezig op die betreffende novemberdag in Dallas? De latere president Richard M. Nixon (1913 – 1994) was als jurist voor de Pepsi-Cola bottlers voor overleg in de betreffende stad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in