Aardbevingen met een kracht van 7-8 kunnen kunstmatig worden veroorzaakt, zei het hoofd van het Turkse Ruimtevaartagentschap, Serdar Hussein Yildirim. Volgens hem, zei hij in de uitzending van een lokale tv-zender, moeten hiervoor grote titaniumstaven vanaf satellieten naar de aarde worden gestuurd, die tot een diepte van 5 km doordringen en een aardbeving uitlokken, bericht Reporter.

Er bestaan oorlogssatellieten die staven van titaniumlegering van 10 meter uit de ruimte naar een willekeurig doel kunnen sturen, Ze dringen 5 kilometer diep in de aarde en veroorzaken een aardbeving van magnitude 7-8, zei het hoofd van het agentschap.

De ambtenaar gaf geen verdere details.

Inmiddels hebben ze in Turkije al gewezen op een tektonisch wapen dat verondersteld wordt te zijn gebruikt tegen het land, waar zich sinds 7,8 februari een reeks aardbevingen met een kracht tot 6 hebben voorgedaan. Zij merkten op dat de aardbeving in Turkije, die voor het Westen een lastige partner is geworden, uitgerekend op een cruciaal moment plaatsvond en door de provincies met de moeilijkste etnische situatie ging.

Bovendien werd het feit dat aan de vooravond van de ramp in Turkije de diplomatieke missies van Canada, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland en Zweden werden gesloten, interessant genoemd. Zij verklaarden dit besluit officieel als een “dreiging van terroristische aanslagen”.

  Video 18+: Oekraïense blogger eet stuk vlees van een vermeend bot van een Russische soldaat

Er werd ook gemeld dat seconden voor sterke naschokken in Turkije, velen korte flitsen zagen – zoiets als een lokaal noorderlicht. Het Turkse GAZETE publiceerde een artikel waarvan de auteur probeerde het mysterie van de blauwachtige flitsen op te lossen.

Eerder meldde Fox News dat het Amerikaanse leger er niet in is geslaagd een ongeïdentificeerd object in de lucht boven Lake Huron de eerste keer te raken. Volgens de zender heeft de eerste raket die door het Amerikaanse leger is afgevuurd op een object in de lucht boven Lake Huron op de grens tussen de VS en Canada zijn doel gemist. Fox News beweert dat de AIM-9 Sidewinder geleide raketaanval werd uitgevoerd door het F-16 gevechtsvliegtuig van de vierde generatie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Tektonisch wapen tegen Turkije: Zou de aardbeving kunstmatig kunnen zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates wil kunstmatige intelligentie gebruiken om samenzweringstheorieën te bestrijden
Volgend artikelSituatierapport: Update 18/2 – Grote oorlog op komst bevestigd – Kalmte voor de storm
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Dit wapen heet “The Rod of God”. De eerste keer dat we dit wapen in actie hebben gezien was in China voor de haven van Tianjang (als ik die plaatsnaam goed heb onthouden) werd opgeblazen. Die grote vuurbal van een paar jaar geleden. Dit gezegd hebbende, het zijns vermoedens. Zeker weten kun je het niet want niemand gaat het bevestigen. Ik vermoed dat in Turkije er sprake is geweest van de combinatie van HAARP en de opvolger van HAARP, want HAARP is gesunset en is vervangen door kleinere lokale zenders. Er waren twee aardbevingen. De zijwaartse schok was een tektonische plaatverschijving waarop niet geanticipeerd was, de eerste was de aanval. Turkije heeft er vanaf geweten, de pkk aldaar zorgt voor een sappige migrantenstroon en bij de huidige inflatie hier en daar hebben ze denk ik even goedkoop wat nieuwe BSN’s willen uitdelen die de staatsschuld kunnen helpen dragen. Dat ze nu the Rod of God als wapen noemen is verdacht. Dit wapen kan niet tot 5 km doordringen. Het kan wel een kinetische klap geven van ongeveer 50-100 kiloton, een soort kleine atoombom zonder straling

  • Hoe groot zouden die staven moeten zijn en met wat voor mach getal gaan die de aarde raken?
   50 kiloton dat is 50.000 ton / 50 miljoen kilo TNT begin ik nog niet over het dubbele .
   Het was een idee uit de jaren tachtig van de vorige eeuw en eigenlijk als een verweer tegen ICBM’s
   later is het een andere variant geworden.
   Het Amerikaanse ontwerp is ongeveer 600×30 cm gezien de exacte vorm niet bekend is zou dit ergens rond de 8000 kilo zijn let wel dat dit een wolfram legering is en geen titanium
   Om in een LEO baan rond de aarde te blijven moet het rond de 27000 km per uur gaan komt dit in de dampkring dan wordt die heel warm en gaat het flink afremmen
   Naar zeggen zou het met rond mach 9 de aarde raken dat zou dan 11 tot 12 ton TNT zijn als er niet te veel word verbrand bij terugkeer in de dampkring.
   Het idee achter dit soort wapens is dat je er niks tegen zou kunnen doen en dat ze vrijwel onzichtbaar zijn voor radar gezien dat het plasma radar absorbeert

  • Aan een touwtje ja, vast weer misleiding, Tesla had al een prima oplossing waar geen satellieten voor nodig zijn…

   We leven in een tijd dat het duidelijk moge zijn geen ENKELE overheid te kunnen vertrouwen, de macht heeft zich over de hele wereld in elke overheid genesteld maar we moeten toch geloven dat er sommigen zijn die niet meedoen en onze hoop daarop vestigen.. Dan kan meer weer passief achterover leunen en komt het vast weer goed..

   Maar goed, ik schop nu vast tegen een paar schenen die Erdogan, Poetin en Trump als echte eerlijke mensen zien die de macht gaan tegenwerken. It ain’t gonna happen, de mens zal zich moeten afkeren van hun overheid en zelf het roer in handen nemen. Dus meer betrokken zijn en meer eigen verantwoording nemen.

   Dus TV de deur uit en geen onzin meer tot je nemen en jezelf goed informeren en dan samen naar een oplossing werken waarin we alles opnieuw inrichten zonder iemand die autoriteit heeft.

   Maar daar zijn we nog heel ver vandaan, zelfs de zelfbenoemde wakkeren gaan luid roepend dat ze wakker zijn nog steeds rechtstreeks op de afgrond af..

   Het is een moeilijke tijd, ook spannend maar zeer onzeker, we mogen nog een hoop ellende verwachten, we zijn nu lekker op gang, althans, satan is lekker op dreef.

 2. Geo engineering is een krachtig wapen. Fake aardbevingen, fake klimaatverandering, het zijn stiekeme wapens tegen niets vermoedende burgers.

 3. Als men mij dit drie jaar geleden had vertelt had ik waarschijnlijk ook gelacht. Nu lach ik niet meer. Teveel extreme theorieen hebben zich als waar heruit gestelt. De Covid hysterie heb in elk geval veel dingen aan het licht gebracht. Hoofdzakelijk dat alles wat onze regeringen en hun main stream media handlangers, inclusieve socia media vertellen leugens zijn.

 4. Dane Wigington is de oprichter vd website geoenginering watch.org . Hij heeft ook een YT channel onder zn eigen naam. Het is volgens de bewijzen nog veel erger dan we denken. Ik heb snel een aquarius waterfilter aangeschaft. Duits fabricaat en filtert nano materiaal waaronder plastic, aluminium, zware metalen, medicijnen..
  Onder mn aanrecht op leiding. Alle beetjes helpen.

 5. Een kinetische penetrator met dat soort vermogen is nog science fiction, en titanium is wel zo ongeveer het laatste materiaal waar je zo’n penetrator van zou maken.
  Nog een probleempje is dat zo’n inslag niet bepaald onopgemerkt zou blijven; het zou ongeveer hetzelfde effect hebben als de inslag van een zwaar thermonucleair wapen, inclusief schokgolf, hitte effecten, en paddenstoel wolk…

 6. water in glas in de zon zetten energetiseerd, gezond is het voltooide deelwoord van zonnen.
  paar uur in de zon en kan een dag gebruikt worden.

 7. kijk daar in de lucht zeggen ze als het wapen onder je in de grond zit, CERN installaties in de grond maken het weer, aardbevingen, wildfires, vulkanen enz, HAARP en hoogspanning zijn allemaal buiten werk, paaltjes rondom een plein die werken als schotel kunnen scalairegolven (CERN) lokaal sturen, en oude telescopen ook natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in