Nogmaals hallo. Jij bent tegen covid ingeënt, ik niet. Ik respecteer je beslissing – maar jij noemt mij een covidioot, een samenzweringstheoreticus. Ik ben onverantwoordelijk, niet solidair, dom. Daarom wil je “niets meer met me te maken hebben”, zeg je, schrijft Dr. Harald Wiesendanger.

Je vraagt me tenminste tot afscheid naar mijn beweegredenen. (Waarom niet eerder?) Laat mij daarom voortborduren op wat ik je een paar dagen geleden schreef. Neem er alsjeblieft de tijd voor, voor ons. Want ik heb al meer tijd genomen: voor de langste brief die ik ooit heb geschreven. De hoop om je begrip en respect terug te winnen, is voor mij de moeite waard.

Wie jou injecteert met iets waarvan hij je verzekert dat het voor je eigen bestwil is, voert een medische ingreep op je uit. Opdat je de voordelen en risico’s zou kunnen afwegen, bepaalt de wet dat je vooraf moet worden geïnformeerd. En je moet volledig op de hoogte zijn. Alleen dan kan je “geïnformeerde toestemming” geven. Zonder die toestemming zou de injectie een strafbaar lichamelijk letsel zijn.

Heb je die informatie ontvangen?

Zo ja, dan had het zeker langer dan een paar minuten moeten duren, gevolgd door het aanbieden van een afkoelingsperiode. Want zij zou op zijn minst de volgende vragen hebben beantwoord:

1. Hoe gevaarlijk is deze Corona-pandemie eigenlijk, ook in vergelijking met de seizoensgriep?

2. Hoe hoog is je persoonlijke risico, afhankelijk van onder andere je leeftijd en lichamelijke conditie? Je bent tenslotte geen oude vrouw in een bejaardentehuis met meerdere ziekten en een verzwakt immuunsysteem, maar een redelijk fitte vrouw in de bloei van haar leven.

3. Zijn er alternatieven voor vaccinatie die je zou kunnen gebruiken om uzelf te beschermen?

4. Ben je misschien al immuun?

5. Wat betekent het dat het vaccin nog niet is goedgekeurd?

6. Wat is er tot dusver bekend over de doeltreffendheid ervan? Hoe groot is het risico dat een gevaccineerde alsnog besmet raakt, anderen besmet, ernstig ziek wordt met Covid-19, of overlijdt?

7. Wat voor vaccin is het? Wat zit er in het serum?

8. Hoe lang werkt het vaccin?

9. Hoe vaak en hoe ernstig zijn de bijwerkingen?

10. En last but not least: hoe betrouwbaar zijn de fabrikanten op wier beweringen regelgevende instanties, regeringen en de media vertrouwen?

Liefste ex-vriendin, ik betwijfel of je waarheidsgetrouw en uitvoerig bent geïnformeerd over ook maar één punt voordat je de injectie in je arm liet zetten.

Laat me de tien punten één voor één doornemen. Heeft de informatie die je kreeg voordat je de injectie kreeg betrekking op de volgende vragen?

1. Hoe gevaarlijk is deze Corona pandemie eigenlijk?

Volgens enquêtes overschat de bevolking de dodelijkheid van Covid-19 met een factor 300, en het aantal mensen dat ziek is geworden met een factor 46. (1) Nietwaar?

Covid-19 is noch Ebola noch de pest. Zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie heeft onlangs toegegeven dat de pandemie van Corona “niet noodzakelijk de grote pandemie” is.

Voor één keer bewijst de WHO echt een “betrouwbare bron” te zijn. Van elke duizend mensen die de zogenaamde “killer ziektekiem” uit Wuhan opliepen, overleefden er in de meeste landen 995 tot 999 – zelfs vóór vaccinatie. De “letaliteit” van Covid-19, d.w.z. het aantal mensen dat stierf onder alle besmette personen, bedraagt wereldwijd gemiddeld 0,1% tot 0,5% – en ligt dus in de orde van grootte van de matig ernstige grieppandemieën van 1936 en 1957. Zelfs in India, gehypet als “Corona Hell”, stierf slechts 0,058% van alle SARS-CoV-2-dragers, volgens een nieuwe studie van antilichamen. Het landrecord is in handen van Japan, met een sterftecijfer van zes per miljoen (!) besmette personen – even weinig als onder Zwitserse tieners.

Is je verteld dat het reeds beheersbare coronagevaar waarschijnlijk steeds verder zal afnemen? Virussen willen zich vermenigvuldigen. Daarvoor moeten ze besmettelijker worden, maar zeker niet dodelijker. Het doden van hun gastheer zou hun eigen einde betekenen. In dit opzicht bevestigt de fylogenetische ontwikkeling van SARS-CoV-2 elk leerboek over evolutiebiologie: van de meer dan duizend bekende varianten heeft er geen meer ziekte en dood veroorzaakt dan het oorspronkelijke Wuhan-virus. De incidentiecurven schoten in golven omhoog alvorens weer te dalen – maar op geen enkel moment overbevolkten zij klinieken, intensive care-afdelingen en begraafplaatsen.

Dit geldt met name voor de o zo duivelse “Delta”, die nog steeds wordt gebruikt om angsten aan te wakkeren en beperkingen van de grondrechten te rechtvaardigen. Als de alarmisten gelijk hadden, zou de “overbelasting van de gezondheidszorg” dan niet allang gebeurd moeten zijn? Terwijl de Delta-variant begin juni in slechts 3% van alle testpositieve monsters werd aangetroffen, was hij in Duitsland drie weken later al wijdverbreid, namelijk in 59% van de gevallen. Intussen is het aandeel van deze ziekte in nieuwe infecties opgelopen tot maar liefst 97%. Betekent dit dat de volksgezondheid slechter is dan voorheen? Doorgaan met zelfs strengere reisbeperkingen, verplichte tests aan de grenzen en quarantaine om “Delta” te weren lijken mij belachelijk. Is heel Duitsland niet reeds een risicogebied geworden, en kan geen enkele invoer het besmettingsniveau nog verhogen? Leg je nog zandzakken voor je huis voor het geval het water binnen al tot aan het plafond staat?

2. Hoe groot is je persoonlijke risico?

Je bent geen multimorbide Methusalem. Covid-19 treft vooral de zeer ouden, de ernstig zieken en de immuun-gecompromitteerden. De gemiddelde leeftijd van overlijden is meer dan 80 jaar. Buiten de verpleeghuizen overleeft 99,74% de infectie. (2) Onder de leeftijdsgroep 35-44 jaar is SARS-CoV-2-infectie slechts bij 0,068% dodelijk, en bij alle nog jongere groeperingen bij 0,004%. (3) De kans dat je sterft tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer, je nek breekt onder de douche of van de trap valt, of door de bliksem wordt getroffen, is even groot.

Is zo’n risico nog te groot voor je? Je kunt de hele oppervlakte van de aarde met leer bedekken, zodat niemands voeten gewond raken. Of je kunt degenen van hen die bang zijn om gewond te raken schoenen aantrekken. Het aantal verkeersdoden zou tot nul dalen als we een snelheidsbeperking van 20 km/u zouden invoeren op plattelandswegen en autosnelwegen, en een loopsnelheidsbeperking in steden. Ben je voorstander van een volledig verzekerd bestaan, gegarandeerd vrij van enig gevaar? Minder zou te weinig voor je zijn? Is het menselijk leven zelf niet een onvermijdelijk maximumrisico dat leidt tot de dood bij een incidentie van 100.000 per 100.000 inwoners?

3. Zijn er alternatieven voor vaccinatie die je zou kunnen gebruiken om jezelf te beschermen?

Je kunt het risico om SARS-CoV-2 op te lopen, er ernstig ziek van te worden of er zelfs aan te sterven, met meer dan 80% verminderen zonder vaccinatie: met een combinatie van maatregelen die allemaal allang de goedkeuring van de spoeddiensten zouden hebben verdiend.

Ik denk aan vitaminen, vooral D. Sporenelementen, vooral zink. Quercetine, een plantenpigment dat vooral voorkomt in groenten zoals rode uien, kappertjes en roodbladige cichorei. () Naar broomhexine, een hoestdrankje dat al meer dan een halve eeuw wordt gebruikt. (5) Corticosteroïden zoals prednison en budesonide om de ontsteking te verminderen. Het antiparasitaire middel ivermectine, dat al tientallen jaren in honderden miljoenen gevallen wordt gebruikt. Het ten onrechte verguisde hydroxychloroquine (HCQ). (6) Antivirale mond- en neusspoelingen. Of vernevelde waterstofperoxide. Hoogwaardige luchtfilters. Last but not least, gewicht verliezen.

Sinds meer dan een jaar biedt de Amerikaanse Medische Vereniging FLCCC drie beproefde benaderingen van dit soort: om covid te voorkomen, om thuis en in het ziekenhuis te behandelen, om longcovid te voorkomen. Ook de profylaxe- en therapieconcepten van de Oekraïense arts Vladimir Zelenko bieden sinds het voorjaar van 2020 zeer doeltreffende alternatieven voor vaccinatie. (7)

In plaats van krokodillentranen te plengen over ontoereikende gegevens, hadden epidemiologen er van meet af aan voor kunnen zorgen dat dit gebrek zo snel mogelijk werd verholpen door onderzoek te financieren. Maar de vaccinlobby geeft potentiële tegenstanders van het bedrijf geen kans.

Het onderdrukken van de kennis van al deze mogelijkheden, het verhinderen van het gebruik ervan, het vertragen en blokkeren van het onderzoek ernaar, het bedreigen van de gebruikers om de miljardenbusiness met vaccinaties niet in gevaar te brengen: dat is in mijn ogen uiterst misdadig. De verantwoordelijken zijn schuldig aan het niet verlenen van hulp en aan doodslag door nalatigheid in honderden miljoenen gevallen. Mijn gevoel voor rechtvaardigheid zegt dat ze achter de tralies moeten.

4. Ben je misschien al beschermd?

Hoe komt het dat zelfs vóór elke vaccinatie, tegen eind 2020 wereldwijd gemiddeld niet meer dan 5 op 1000 mensen Covid-19 hadden opgelopen? Want zij waren geenszins “weerloos tegen het virus”, zoals ons werd voorgehouden. Wat de overige 995 onderscheidde, was een intact immuunsysteem dat erin slaagde de ziekteverwekker onschadelijk te maken. Geen enkel vaccin kan dit succespercentage overtreffen: zogenaamde “herstelde” mensen zijn veel beter beschermd dan gevaccineerde mensen.

Ten minste een op de vijf van ons, en mogelijk zelfs meer dan twee derde, heeft deze fantastische verdediging te danken aan een reeds bestaande basis-immuniteit: verworven door een onopgemerkte, want symptoomloze SARS-CoV-2-infectie, of ook door vroegere contacten met verwante coronavirussen. En deze natuurlijk verworven immuniteit beschermt ons, in tegenstelling tot een vaccin, op lange termijn, waarschijnlijk zelfs voor de rest van ons leven. Degenen die in 2003 met het eerste pandemische SARS-virus waren besmet, bleken 17 jaar later nog steeds immuun voor SARS-CoV-2; de genomen van de twee ziekteverwekkers – het geheel van de ongeveer 30.000 nucleïnezuren die hun genetische informatie coderen – zijn voor 80% identiek.

Virussen muteren onophoudelijk, en de resulterende varianten jagen de bevolking angst aan. In feite verschilt het genoom van alle SARS-CoV-2-virussen tot nu toe, met inbegrip van de gevreesde bèta- en delta-varianten, niet meer dan 3%. Ons immuunsysteem herkent ze gemakkelijk als verwant – en bestrijdt de een als de ander.

Dienovereenkomstig had men je de vaccinatie in de eerste plaats moeten weigeren – om eerst een reeds bestaande immuniteit door middel van een bloedtest te verduidelijken. Het zou kunnen blijken dat je de injectie niet eens nodig had, want ook zonder zou je lange tijd beschermd zijn geweest. Je zou dus zijn overgehaald om jezelf bloot te stellen aan een onberekenbaar risico zonder de geringste toegevoegde waarde.

5. Wat betekent het dat voor het vaccin nog geen reguliere vergunning is verleend?

Hebben ze je erop gewezen dat geen enkel zogenaamd corona-“vaccin” is goedgekeurd? Ze worden allemaal experimenteel gebruikt, vanwege een veronderstelde catastrofale “noodsituatie” die er nooit een is geweest. (Zie punt 1.) Dit betekent: er is nog geen wetenschappelijk bewijs dat de vaccins doeltreffend en veilig zijn; de registratieproeven zijn nog aan de gang – met alle vaccinvrijwilligers als onnozele proefkonijnen – en zullen pas in 2022/23 voltooid zijn. Zou je ooit aan boord gaan van een vliegtuig waarvan de ontwerpers nog moeten bewijzen dat het niet zal neerstorten?

Je zou nog meer aarzelen als dit vliegtuig een volledig nieuw aandrijfsysteem had dat nog nooit tijdens de vlucht was beproefd. En als de ontwikkeling ervan niet, zoals gebruikelijk, verscheidene jaren had geduurd, maar al na enkele maanden, met “warp speed”, was voltooid.

Ken je die mop over twee labratten? “Laat je je vaccineren?” vraagt er een. “Ben je gek?” antwoordt de ander. “De proeven op mensen zijn nog niet eens afgerond.”

6. Wat is er tot dusver bekend over de doeltreffendheid van de nieuwe vaccins?

Van de Covid-vaccins wordt gezegd dat ze “tot 95% effectief” zijn. Hebben ze je uitgelegd wat dat betekent voordat je de prik kreeg? In het onderzoek naar vaccins betekent het niet wat de gemiddelde mens als vanzelfsprekend beschouwt: dat 95% van alle gevaccineerden beschermd is tegen infectie, ernstige ziekte en/of overlijden.

Wat dan? In werkelijkheid staat het indrukwekkende percentage voor een eerder secundaire waarde: de zogenaamde relatieve risicovermindering, of kortweg RRR. (8) Het voorbeeld van de studie met ongeveer 43.500 proefpersonen waarmee Pfizer/BioNTech een spoedgoedkeuring verkreeg: van de 21.750 deelnemers in de vaccinatiegroep vielen er acht op door positieve PCR-tests en symptomen zoals hoest en verkoudheid; in de placebogroep van dezelfde omvang waren dat er 162, dus 154 meer. Bijgevolg waren er 95% minder “besmette” mensen onder de gevaccineerden.

  Coronavaccin is verborgen genetische manipulatie

Om het individuele voordeel van vaccinatie te beoordelen, is de absolute risicovermindering echter veel zinvoller: hoeveel minder mensen zijn test-positief na vaccinatie? Slechts 0,71 %. Hoeveel mensen moeten er gevaccineerd worden om één enkel geval te voorkomen? 141. (“Number Needed to Vaccine”, NNV: 100 gedeeld door 0,71.) Om één persoon te laten profiteren van de riskante maatregel, moeten de overige 140 nutteloos hun arm vrijmaken om zich bloot te stellen aan de grillen van het vaccin.

Dus wat zijn de kansen voor jou persoonlijk om de gelukkige te zijn? En als je dat wel was: Hoe heerlijk zou het volgens jou zijn om geluk te hebben als je volgens de registratiestudie een infectie zonder symptomen of een onschuldige verkoudheid bespaard zou blijven?

Overigens hebben de vaccinatiestudies van de farmaceutische bedrijven niets gezegd over de werkelijke risico’s van ziekte en dood – dit moet nog worden bewezen in de “voortschrijdende goedkeuringsprocedure”, met al degenen die zich willen laten vaccineren als proefobject.

Dus hoe ver kun je gaan met de “volledige vaccinatie bescherming” waar je op hoopte? Steeds meer studies bewijzen wat regeringen, autoriteiten en de media onbeschaamd en hardnekkig afdoen als “desinformatie”:

– Ook gevaccineerde mensen raken besmet – niet minder vaak dan ongevaccineerde mensen. Blijkbaar verhindert een steeds hogere vaccinatiegraad niet dat het aantal gevallen toeneemt. Gibraltar, wereldkampioen vaccineren met een verbazingwekkende 232,7 vaccinaties per honderd inwoners, meldt een incidentie van meer dan 600. Sinds 1 juni 2021 is het aantal gevallen van covid daar met 2500% gestegen. Hetzelfde verschijnsel doet zich voor in Israël en het Verenigd Koninkrijk, alsmede op de Seychellen. In IJsland zijn 255.000 van de 357.000 inwoners nu volledig gevaccineerd (per 8 augustus), d.w.z. 70%, en ten minste 89% in de leeftijdsgroepen boven de vijftig jaar, en 99% in de leeftijdsgroep boven de zeventig jaar. (9) Niettemin zijn de infectiecijfers omhooggeschoten tot hoogten die zelfs de “derde golf” van oktober 2020 overtreffen. (zie grafieken). Op dat moment was de 14-dagen incidentie 292 per 100.000 inwoners – op 13 augustus 2021 was dat 396. (10)

Hoe enthousiast zou je zijn geweest over de beloofde “volledige vaccinatiebescherming” tegen infectie en transmissie als je had geweten dat deze al na enkele weken zou instorten, als zij al ooit zou bestaan?

Erger nog: gevaccineerden lijken vatbaarder voor infecties, mogelijk omdat de injectie ” immuun-suppressie ” veroorzaakt, d.w.z. de natuurlijke afweer verzwakt, ook tegen andere virussen. Israël meldt dat Covid-gevaccineerden 6,7 maal meer kans hebben besmet te raken dan “herstelden”. In IJsland zijn de gevaccineerden duidelijk in de meerderheid onder degenen die positief testten op Corona. (11)

Is IJsland’s hoofd-epidemioloog Þórólfur Guðnason nog dommer dan jij wanneer hij uit deze stand van zaken nu precies dezelfde conclusies trekt die een “covidioot” als Wolfgang Wodarg ons in het voorjaar van 2020 al voorhield: “We moeten nu proberen kudde-immuniteit tegen het coronavirus te bereiken door het door te laten gaan”, maar tegelijkertijd “proberen ernstige ziekten te voorkomen door kwetsbare groepen te beschermen”. (…) Er is echt niets anders dat we kunnen doen.” Waarom nu pas? Wat de wereld niet bespaard had kunnen blijven door deze, overigens aloude, aanpak van ziektebestrijding!

– Ook gevaccineerde mensen besmetten anderen – niet minder dan ongevaccineerde mensen. Waarom pleiten immunologen onlangs voor de herinvoering van verplichte tests voor gevaccineerden? Hun viruslast is geenszins lager, zoals gegevens uit de VS, Israël en Groot-Brittannië aantonen – gevaccineerden zijn dus even besmettelijk. (12) Onder volledig gevaccineerde gezondheidswerkers bleek de viruslast in het voorjaar van 2020 251 keer hoger te zijn dan onder besmette mensen.

En zo stapelen de berichten over massale uitbraken onder volledig gevaccineerden zich op – bijvoorbeeld op cruiseschepen en marineschepen (13), bij concerten, op feesten (14), in restaurants (15), clubs en disco’s, in bejaardentehuizen en verpleegtehuizen (16). Gevaccineerde “superspreiders” besmetten nietsvermoedend hun omgeving. Hun privileges verlenen door middel van een immuniteitskaart, waarbij zij worden ontzien van tests, quarantaines en verdere inperkingen van hun grondrechten, is dan ook nauwelijks te overtreffen in termen van absurditeit. Zelfs het Robert Koch Institute heeft onlangs PCR-tests geëist voor gevaccineerden, en ook de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) beveelt verplichte mondkapjes voor hen aan.

Moet mijn vrijheid “eindigen” waar het jouw gezondheid “bedreigt”, zoals je me duidelijk maakt? Intussen blijkt dat het eerder jij bent die mij in gevaar brengt: als “snelle veredelaar” van nieuwe virusvarianten die zonder de vaccinatiecampagne niet zouden bestaan. Vanaf het allereerste begin hebben deskundigen – tevergeefs, want gecensureerd – gewaarschuwd tegen massale injecties te midden van een aan de gang zijnde pandemie, in plaats van zich te beperken tot degenen die het meeste risico lopen. Dit creëert een kunstmatige selectiedruk: virussen pareren de aanval door te muteren. Daarbij kunnen zich agressievere soorten ontwikkelen die zonder massavaccinatie niet zouden zijn opgedoken.  De gevaarlijkste zijn de gevaccineerden, zoals recente gegevens suggereren. Ken je ze?

Wat geef je eigenlijk om mijn vaccinatiestatus? Waarom maak je je er nog steeds zorgen over? Als gevaccineerde denk je dat je volledig beschermd bent, zelfs tegen mensen zoals ik – waarom zou je je anders hebben laten “prikken”? Als ik “weerloos blijf tegen SARS-CoV-2” – laat dat mijn zaak zijn. Of maak je je zorgen om elke medemens die door mijn kwaadaardige Wuhan-microben zou kunnen worden aangevallen omdat hij zelf niet kan worden ingeënt? Mensen zoals ik kunnen van hen verwachten dat zij voor zichzelf zorgen als zij daar zin in hebben; zij kunnen drie mondkapjes over elkaar dragen en tien meter van mij vandaan blijven. Ik zie niet in waarom miljoenen “vaccinatiesullen” zoals ik hun grondrechten zouden moeten verliezen of de onvoorspelbare gevolgen van experimentele prikken zouden moeten ondergaan, alleen maar opdat bepaalde risicogroepen zich altijd en overal 101% coronaproof kunnen voelen. Is tegenprestatie niet gebaseerd op wederkerigheid?

– Ook gevaccineerde mensen kunnen ernstig ziek worden. Weet je dat onder degenen die met corona besmet zijn en in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, de laatste tijd zelfs volledig gevaccineerden de overhand hebben? Toen het Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) een ernstige uitbraak tussen 6 en 25 juni 2021 in Barnstable County, Massachusetts, onderzocht, bleek dat 74% van de 469 besmette personen en 80% van degenen die met ernstige symptomen in het ziekenhuis moesten worden opgenomen, volledig waren gevaccineerd. (17)

De lijst van dergelijke gevallen wordt met de dag langer. Een groot ziekenhuis in Jeruzalem meldt dat zij 95% van hun ernstig zieke Covid-19 patiënten voor hun rekening nemen. In heel Israël vormen dubbel gevaccineerden nu 65% van alle in het ziekenhuis opgenomen covid-patiënten. “Ik wil u niet bang maken,” zei de Israëlische Drosten, de Covid Paus Salman Zarka, onlangs tegen het parlement in Jeruzalem. “Maar dit zijn de gegevens. Helaas liegen de cijfers niet” – evenmin als “covidianen” die dergelijke cijfers kennen en citeren. – Ook gevaccineerden sterven aan covid-19. (18) In Israël, de VS en vele andere landen is het sterftecijfer in de meeste leeftijdsgroepen aanzienlijk gestegen sinds het begin van de vaccinatiecampagnes. Uit officiële gegevens van Schotland blijkt dat 87% van de mensen die sinds begin juli aan Covid-19 zijn overleden, was gevaccineerd. Uit cijfers van de Britse gezondheidsautoriteiten blijkt dat dubbel gevaccineerde mensen die positief testen op de Delta-variant meer dan vier keer zoveel kans hebben om te sterven als ongevaccineerde mensen die positief testen. Blijkbaar maakt vaccinatie de mensen die toch besmet raken dramatisch kwetsbaarder voor een fatale afloop. (19) Zelfs onder senioren is 85% van de gerapporteerde sterfgevallen waarschijnlijk te wijten aan vaccinatie.

Voor mij volgt uit dit alles dat de “90-95% effectiviteit” van de vaccins vanaf het begin een schaamteloze PR-leugen is geweest.

7. Wat voor vaccinstof is het? Wat zit er in?

Weet je eigenlijk wel precies wat er in de spuit zit? Bij Pfizer en Moderna gaat het lang niet alleen om de mRNA code. Het is omgeven door synthetische lipide nanodeeltjes. Zij moeten het mRNA-molecuul beschermen tegen een te snelle afbraak door enzymen en het helpen het celmembraan binnen te dringen. Aanvankelijk werd gezegd dat ze op de injectieplaats bleven. Uit nieuw onderzoek uit Japan (20) blijkt echter dat ze zich over het hele lichaam verspreiden. Ze bereiken de milt, de dikke darm, de lever, de longen, het hart en zelfs de hersenen. Ze dringen ook door tot de eierstokken en de testikels. Hoe kunt je uitsluiten dat dit een fataal effect kan hebben?

Wat vindt je van het feit dat grafeenoxide is aangetroffen in monsters van verschillende Covid-vaccins? (21) Is dit slechts een uitzonderlijke vervuiling – of een opzettelijke toevoeging? Deze stof kan bloedstolsels veroorzaken en de longen beschadigen. Grafeen is magnetisch. Er zijn talloze video’s en verslagen op het internet van gevaccineerden met metalen voorwerpen die sinds de injectie aan hun arm kleven, van spijkers tot munten en bestek tot scharen. Dit is hoe een klein stukje grafeen reageert op gsm-straling. Weet je zeker dat het je goed zou doen als miljarden deeltjes van deze stof, gekrompen tot nano-grootte, zoiets in je lichaam zouden doen?

Ben je vóór de vaccinatie erachter gekomen dat je vaccin polyethyleenglycol, afgekort PEG, kan bevatten? 70% van alle mensen ontwikkelen antilichamen tegen deze stof. Daarom kunnen ernstige allergische reacties optreden, die mogelijk dodelijk zijn.

Niemand weet welke andere hulpstoffen de Covid-vaccins bevatten – en wat die op lange termijn met ons kunnen doen. Zelfs de regelgevende instanties weten het niet, laat staan de arts die verondersteld wordt je te informeren. De fabrikanten bewaken de ingrediënten als een “handelsgeheim”, alsof het een buitenstaander niets aangaat wat hij onder zijn huid geïnjecteerd krijgt. Moet ik er niet om geven? Wanneer in het verleden vaccins van de markt verdwenen, was dat meestal omdat te laat duidelijk werd dat een of ander additief immense schade veroorzaakte. Dat was het geval met Pandemrix, ooit bejubeld als de redder van de varkensgriep: Het veroorzaakte meer dan duizend gevallen van narcolepsie, met plotselinge aanvallen van slaap op klaarlichte dag, meestal bij kinderen.

8. Hoe lang werkt het vaccin?

Is je vóór de vaccinatie verteld dat je waarschijnlijk niet voor altijd beschermd zou zijn, maar slechts voor korte tijd?

Deze ramp komt niet als een verrassing. Het was te voorzien vanaf het begin. De gemuilkorfde deskundigen waarschuwden er al voor vanaf het begin. Het is nu duidelijk hoe gelijk zij hadden.

De nieuwe vaccins zijn namelijk gericht tegen één enkel bestanddeel van SARS-CoV-2: het spike-eiwit. Bijgevolg hoeft het extreem mutatieve virus slechts dit ene eiwit te veranderen om aan de kunstmatig gecreëerde immuniteit te ontsnappen. Dit is precies wat er nu gebeurt met de Delta-variant en zal zich waarschijnlijk herhalen met alle toekomstige varianten tot Omega, volgens het patroon van de seizoensgriep. Uit gegevens van over de hele wereld blijkt dat de vermeende bescherming door vaccins snel afneemt ten gevolge van nieuwe mutanten. Dit verheugt de fabrikanten ten zeerste, want het verzekert hen van een fantastische vervolghandel met “boosters”. Voor jou daarentegen betekent het meer “shots” met een extra risico op bijwerkingen. Je raakt verstrikt in een eindeloze stroomversnelling. En dus was je beste gezondheidsbescherming waarschijnlijk jezelf te besmetten met de veronderstelde dodelijke kiem. In 99% van de gevallen zou je een natuurlijke immuniteit hebben ontwikkeld – vrij van symptomen, verkoudheid of, in het ergste geval, griep – die je een robuuste, volledige en langdurige bescherming tegen alle varianten zou hebben geboden. Je grandioze afweersysteem zou antilichamen hebben ontwikkeld tegen alle virale proteïnen, en ook killer- en geheugencellen.

  Herfst van de Vaccindoden: Oversterfte explodeert tot 20%

Maar wat als je ernstig ziek was? In dat geval zou je, tenzij je tot een risicogroep behoorde, een week of twee thuis aan bed gekluisterd zijn geweest, terwijl een arts die de ware stand van het onderzoek kent u met een eenvoudige combinatie van beproefde remedies weer op de been zou hebben gebracht. Zie mijn punt 3. Succesvolle maar onderdrukte behandelingsprotocollen worden daar samengevat.

9. Hoe vaak en hoe ernstig zijn de bijwerkingen?

Hoe grondig werd je geïnformeerd over mogelijke bijwerkingen vóór de vaccinatie?

Zij worden officieel geregistreerd door verschillende officiële meldingssystemen. Het Uppsala Monitoring Centre in Zweden verzamelt gegevens van over de hele wereld voor de WHO. Hun “VigiAccess”-lijst bevatte op 21 juli bijna 1,5 miljoen “bijwerkingen van geneesmiddelen”, verzameld op niet minder dan 196 bladzijden.

Voor de Verenigde Staten registreerde het VAERS van de CDC op 13 augustus 595.000 gevallen van ongewenste voorvallen in alle leeftijdsgroepen – waaronder 13.068 sterfgevallen, 17.228 blijvende handicaps, nog eens 13.811 levensbedreigende voorvallen, ongeveer 54.000 ziekenhuisopnames, 72.000 medische noodgevallen – onder ongeveer 200 miljoen gedeeltelijk of volledig gevaccineerde Amerikaanse burgers.

De EudraVigilance-databank van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) registreerde op 3 juli 2021 meer dan 665 000 “verdachte gevallen” (22). Daarvan waren er 167.000 “ernstige” bijwerkingen: levensbedreigend (13.230), met ziekenhuisopname tot gevolg (45.379), met blijvende gevolgen (12.829) of zelfs met dodelijke afloop (10.188).

In het Verenigd Koninkrijk hebben Covid-vaccins tot half juli 2021 79% meer mensen gedood dan het virus. Australië meldt één sterfgeval door Covid sinds januari, maar 77 sterfgevallen door vaccins.

Wat de media van je vertrouwen niet onderzoeken in deze gegevensbanken, vindt je voortdurend hier bijeengebracht.

Er moet altijd rekening worden gehouden met “onderrapportage”: slechts 5% van alle werkelijke vaccinatieletsels worden door artsen gemeld en statistisch geregistreerd door de autoriteiten. (23) Bijgevolg zouden er alleen al in de EU meer dan 200.000 vaccinatiedoden zijn. Dit betekent dat covid vaccins al meer mensen hebben gedood dan de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki samen.

Uitgaande van de VAERS-cijfers uit de VS: als de werkelijke vaccinatieschade een factor twintig groter is dan de officieel geregistreerde schade, dan hebben de Covid-vaccinaties waarschijnlijk al binnen driekwart jaar geleid tot 260.000 doden en 340.000 blijvend invaliden, na 200 miljoen geheel of gedeeltelijk gevaccineerde Amerikaanse burgers. Wat betekent dit in termen van de wereldbevolking? Als alle 7,8 miljard mensen de “prik” zouden krijgen waar Bill Gates begin 2020 al had, zou de meest overbodige vaccinatiecampagne aller tijden tien miljoen doden veroorzaken – dat is het aantal soldaten dat wereldwijd is gesneuveld in de Eerste Wereldoorlog. Bovendien zouden er 62 miljoen permanent invalide vaccinatieslachtoffers zijn.

Vind je dat geruststellend klein? Nog maar twaalf jaar geleden hebben de Amerikaanse autoriteiten de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep stopgezet nadat zij het 53ste (!) dodelijke slachtoffer hadden geregistreerd; in 1976 hadden zij al aan de noodrem getrokken na 32 vermoedelijke vaccinatieslachtoffers. Onafhankelijk vaccinonderzoeker Virginia Stoner merkte onlangs op: “Er zijn bij VAERS meer sterfgevallen gemeld door Covid-vaccins dan door alle andere vaccins samen in de afgelopen 30 jaar. (…) Het aantal Covid-vaccinaties [in de VS] dat tot dusver in 2021 is toegediend (309 miljoen), is ongeveer even groot als alle andere vaccins die in 2020 zijn toegediend (316 miljoen). Maar er is dit jaar een schokkend 36-voudig aantal sterfgevallen gemeld als gevolg van Covid-injecties dan van alle andere vaccins vorig jaar.”

Daarbij vrees ik dat fabrikanten en regelgevers de ware omvang, die veel erger kan zijn, verborgen houden. Zoals een voormalige journalist van de New York Times begin augustus onthulde, ontving Moderna alleen al 300.000 meldingen van bijwerkingen van het Corona-vaccin in drie maanden, waarvan een groot deel niet werd gemeld aan de VAERS-gegevensbank van de overheid. De CDC is net betrapt op het vervalsen van sterftecijfers: Iedereen die binnen minder dan twee weken na ontvangst van een eerste vaccindosis met Covid-19 bevindingen overlijdt, wordt door het agentschap als “niet-gevaccineerd” beschouwd. Een slechte grap, is het niet?

Niet alleen de gemelde frequentie van de bijwerkingen doet mijn haren recht overeind staan, maar ook de ernst ervan. Deskundigen zoals Prof. Sucharit Bhakdi, Dr. Wolfgang Wodarg, Dr. Michael Yeadon en Stephanie Seneff, en zelfs de mede-ontwikkelaar van de mRNA-technologie, Robert Malone (24), hadden al in een vroeg stadium gewaarschuwd voor onzekere factoren en dringend aanbevolen onmiddellijk te stoppen met vaccineren. (25) Tot hun vermoedens behoren de spike-eiwitten waarvan de productie door de geïnoculeerde code zou worden gestimuleerd en daardoor de vorming van antilichamen zou stimuleren. Dus elke Moderna-prik schiet 40 biljoen mRNA-moleculen in je lichaam. Slechts één op de vier blijft op de injectieplaats. Wat gebeurt er met de overige 75 %? Dit wordt geïllustreerd in een video die is gemaakt door een Amerikaanse huisarts, die zich grote zorgen maakt over de gezinnen waarvoor hij zorgt.

Het spike-eiwit kan onder meer leiden tot de vorming van talloze minuscule bloedklonters omdat het zich afzet in de celwand van de haarvaten.

Even alarmerend is volgens de gemuilkorfde deskundigen dat de geproduceerde spike-eiwitten syncitine-1 bevatten – een eiwitmolecuul dat een cruciale rol speelt bij de ontwikkeling van de placenta. Als het vaccin een immuunreactie tegen syncytin-1 teweegbrengt, kan het vrouwen permanent onvruchtbaar maken.

Kritische medische deskundigen wijzen ook op het gevaar van “antibody-dependent enhancement” (ADE): een overdreven immuunreactie waardoor alle met mRNA ingeënte katten in dierproeven stierven nadat zij het wilde virus hadden opgelopen. “Als de gevaccineerden enkele maanden na de vaccinatie in contact komen met wilde coronavirussen,” waarschuwt de Ierse viroloog en moleculair bioloog professor dr. Dolores Cahill van het University College Dublin, “zal hun immuunsysteem in veel gevallen reageren met een dodelijke cytokinestorm. Dit komt doordat het mRNA van het vaccin de lichaamscellen genetisch modificeert om het coronavirus spike-eiwit te produceren. Wanneer een nieuw coronavirus later het immuunsysteem activeert, herkent het de zelf geproduceerde spike-eiwitten als een gevaar en zet het een grootscheepse aanval in tegen de eigen cellen van het lichaam. Het gevolg is dat de gevaccineerden een septische shock krijgen met meervoudig orgaanfalen, meestal eindigend in de dood.” De vrees van Cahill wordt gedeeld door de Engelse viroloog Vernon Coleman en zijn Amerikaanse collega Sherry Tenpenny, die er bijzonder somber over denkt: “Covid-vaccins zijn perfect gemanipuleerde moordmachines… Mensen die dit vaccin hebben gekregen zullen binnen de komende paar maanden of binnen het komende jaar sterven”. Ook een nieuwe studie van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT), volgens Wikipedia “een van de topuniversiteiten van de wereld”, sluit het risico van massale sterfgevallen niet uit.

En talloze andere bijwerkingen zijn mogelijk. Veilig zou niemand zijn.

Nee, het hoeft niet zo apocalyptisch te zijn, zelfs doemdenkers zijn soms kleurenblind. Maar is het niet verstandig om zelfs de slechtst denkbare scenario’s uit te spelen in plaats van denkverboden op te leggen? Zelfs als alles uiteindelijk maar half zo slecht afloopt, krijg ik nu al rillingen van de helft. In plaats van te luisteren naar vermanende stemmen, zijn zij genegeerd, belachelijk gemaakt en gecensureerd – en is er op hen gespuugd. 32 % van de wereldbevolking is nu “geprikt”, ongeveer 2,4 miljard mensen. (26) Moet dit zo snel mogelijk bijna acht miljard worden?

Ook al blijken sommige sombere voorspellingen uiteindelijk te pessimistisch te zijn, zij zijn alle zo plausibel onderbouwd dat voorzichtigheid geboden was geweest. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat zij althans ten dele gerechtvaardigd waren. (27)

Overigens waren veel van de verwondingen door vaccins die nu pas beginnen duidelijk te worden door niemand voorzien, althans niet in deze mate. Bijvoorbeeld:

– Hartspierontsteking en hartaanvallen – Bloedstolsels

– cerebrale veneuze tromboses

– longembolieën

– ernstige huiduitslag (28, zie ook collage hieronder) – oogziekten, van bloedingen tot blindheid – Guillain-Barré-syndroom (GBS): een neurologische auto-immuunziekte die massale verlamming veroorzaakt. Alleen al in het VK zijn meer dan 400 GBS-gevallen gemeld die verband houden met vaccinatie, en in de VS kan het aantal al opgelopen zijn tot 10.000. (29)

– Gordelroos, met een helse pijnlijke zenuwpijn in een op de vijf gevallen.

– Tinnitus

– Typische symptomen van “long covid”, die de vaccinatie zou moeten voorkomen

– Anafylactische shock, die levensbedreigend kan zijn. Bekijk deze video die een patiënt toont onmiddellijk na de Covid vaccinatie.

– Blijvende invaliditeit – meer dan 14.000 alleen al in de VS tegen eind juli 2021.

Al te lang werd gezegd dat Covid-vaccins “volkomen veilig lijken te zijn voor zwangere vrouwen” en “geen risico inhouden voor vrouwen die borstvoeding geven en hun baby’s”. Maar in feite had VAERS in augustus 2021 al 1.381 miskramen geteld na vaccinatie. Sinds maart is het duidelijk dat geïnjecteerd covid-mRNA, of het spike-eiwit dat zij produceren, in de moedermelk kan terechtkomen en baby’s ziek kan maken en kan doden. Geboorteafwijkingen na vaccinatie worden langzamerhand bekend, zoals een vergroot hart.

Zou je als moeder niet het angstzweet moeten uitbreken dat de “killer ziektekiem” op je voorhoofd brengt, wanneer je beseft dat een experimenteel vaccin je eigen kinderen zoiets vreselijks zou kunnen aandoen? Covid-19 blijkt zelfs minder risico’s voor minderjarigen in te houden dan gewone griep. Covid-vaccins daarentegen kunnen zelfs in deze leeftijdsgroep een ravage aanrichten – van myocarditis tot bloedklonters in de hersenen.

“Thalidomide is veilig,” hoorden zwangere vrouwen 40 jaar geleden van hun artsen. “Vertrouw op de wetenschap.” Het resultaat was 10.000 misvormde kinderen.

Wij moeten voorbereid zijn op nog meer onaangename verrassingen, waarvan jij en ik nog geen idee hebben, in de komende maanden. Voorlopig weten we absoluut niets over de effecten op lange termijn.

Veel reeds bekende risico’s staan vermeld in de bijsluiters van de vaccins. Heb je voor de inenting zo’n overzicht gekregen? Heb je het punt voor punt met een arts kunnen doornemen om te begrijpen wat je kunt verwachten als je pech heeft? Heeft hij je verteld over de “rode hand brieven” waarin farmaceutische bedrijven hem informeren over nieuw ontdekte bijwerkingen van vaccins?

Je had je vaccinator kunnen bewijzen dat je veel slimmer bent dan covidioten zoals ik. Waarom heb je hem niet van tevoren zo’n certificaat laten ondertekenen, waarin hij persoonlijke aansprakelijkheid aanvaardt als zijn beweringen dat het ingespoten vaccin doeltreffend en veilig is, niet waar blijken te zijn en je ernstig ziek wordt?

Wil je jezelf beschermen? Laat dan alstublieft niet na om je eigen indruk te krijgen van wat de risico’s van Covid-vaccins betekenen zodra statistische onwaarschijnlijkheden klinische feiten worden. Waarom spendeer je niet een uurtje om te lezen wat de getroffenen en hun familieleden zelf melden, bijvoorbeeld op Impfopfer.info (33.000 leden), op Corona Impfschäden Deutschland (18.000 leden), op Impfschaden Coronaimpfstoffe (9.000 leden). De Corona-blog had medio augustus bijna 400 meldingen verzameld. Berichten uit het buitenland zijn onder meer CovidVaccineVictims (meer dan 131.000 leden), CovidVaccineInjuries (meer dan 26.000 leden), CovidVaccVictims (ongeveer 8.000 leden) en het “CovidBlog”. Schokkende getuigenissen worden willekeurig verwijderd door Facebook, Twitter en YouTube voordat iemand zoals jij ze opmerkt en ze stof tot nadenken kan geven. Hetzelfde gebeurt met artsen en wetenschappers, advocaten en journalisten, zodra zij durven te waarschuwen.

Beweer je serieus dat het mijn morele plicht is dit alles te negeren – en mijn grondrecht op lichamelijke integriteit op te offeren op het altaar van de volksgezondheid? Nooit.

Waarom denk je dat de vaccinatiecampagne hapert, terwijl degenen die meedoen met privileges worden beloond en degenen die weigeren steeds schaamtelozer worden gechanteerd met het ontnemen van hun grondrechten – terwijl tot voor kort negen van de tien Duitse burgers zich volgens enquêtes “in ieder geval” of “waarschijnlijk” wilden laten vaccineren? (30) Waarom denk je dat niet minder dan 23.000 artsen in privépraktijken gestopt zijn met vaccineren, ook al zouden ze er schitterend aan kunnen blijven verdienen? Omdat langzamerhand bekend wordt dat de bijwerkingen veel vaker voorkomen en erger zijn dan wordt beweerd. En omdat niet alle dokters de schuld willen delen. Steeds meer van hen verzamelen zich, ondanks massale druk en bedreigingen, in protestinitiatieven zoals Artsen voor Verlichting en Artsen Sta Op. Heb je ooit van hen gehoord? Waarom niet?

  Bill Gates plant "Pandemie 2", compleet met nieuwe vaccins die worden toegediend met "een pleister"

“We moeten goed voor elkaar zorgen”: dat is de mantra waarmee de staat sinds het begin van de crisis allerlei schendingen van de grondwet rechtvaardigt. Moet de voorgeschreven naastenliefde niet inhouden dat men zijn medemensen beschermt tegen dit soort inentingsgeluk? Hoe onwaarschijnlijk ze ook zijn: Zou een kansberekening je ook maar enigszins geruststellen als je zelf of je naasten getroffen werden?

En ik, liefste ex-vriendin, zou ontroostbaar zijn als jij je vertrouwende deelname aan het grootste medische experiment dat ooit heeft plaatsgevonden zou moeten bekopen met het verlies van je gezondheid. Geloof het of niet, ik ben erg bezorgd om je.

Als het waar zou zijn dat de Covid vaccins veilig zijn: waarom ontkennen de fabrikanten dan categorisch elke aansprakelijkheid? Waarom drongen zij aan op dit soort clausules in de topgeheime, maar gelukkig uitgelekte, leveringscontracten met regeringen: “Koper erkent dat de lange termijn effecten en werkzaamheid van het Vaccin op dit moment niet bekend zijn en dat het Vaccin nadelige effecten kan hebben die op dit moment niet bekend zijn… Koper stemt er hierbij mee in Pfizer, BioNTech (en) hun gelieerde ondernemingen (…) te vrijwaren, te verdedigen en schadeloos te stellen van en tegen alle rechtszaken, claims, acties, eisen, verliezen, schade, aansprakelijkheden, schikkingen, straffen, boetes, kosten en uitgaven.” (31) Heeft voormalig SPD-leider Oskar Lafontaine ongelijk wanneer hij zegt: “De echte covidioten zijn politici die dergelijke contracten met farmaceutische bedrijven ondertekenen?”

10. Hoe betrouwbaar zijn de fabrikanten?

Zou de glimmende business van virale paniek je niet bekend voorkomen van vorige pandemieën? De uitstekende documentaire “Profiteers of Fear” geeft je misschien een déjà vu gevoel. Ben je het huiveringwekkende valse alarm over de “varkensgriep” vergeten dat de WHO in 2009 gaf onder invloed van farmaceutische lobbyisten? Bekijk de documentaire “De WHO – In de greep van de lobbyisten”. Zie je geen parallellen vanaf 2020?

Weet je niet hoe nauw de door iedereen geliefde “deskundigen” die je vertrouwt – “covid crybabies” zoals Oskar Lafontaine (32) ze noemt – verbonden zijn met Big Pharma: van Christian Drosten tot Norbert Wieler en Karl Lauterbach tot Neil Ferguson en Anthony Fauci? Vindt je het niet verbazend dat deze mensen nog steeds de krantenkoppen kunnen domineren, ook al zaten hun voorspellingen en waarschuwingen er bij vorige pandemieën huiveringwekkend naast? Waarom mag de nuchtere voorganger van Drosten aan de Charité, prof. Detlev Krüger, zijn zegje niet doen?

In het geval van het Russische “Spoetnik”-vaccin zijn er steeds meer aanwijzingen die het vermoeden staven dat de fabrikant de officiële gegevens over de werkzaamheid heeft vervalst. (33) Hoe kon ik er blindelings op vertrouwen dat in ieder geval Pfizer & Co. fraude volledig is uitgesloten? “Vaccinatiestudies kunnen op een onzuivere manier worden uitgevoerd – tot en met vervalsing aan toe,” waarschuwde een voormalig lid van de Duitse vaccinatiecommissie, Gerd Antes, al in de zomer van 2020.

Zou je je volgende auto kopen van een dealer die zijn klanten stelselmatig oplicht? Zou jij de drugsmaffia geloven dat hun producten absoluut niet verslavend zijn? De lijst van farmaceutische bedrijven die zijn veroordeeld tot miljarden dollars aan boetes en schadevergoedingen wegens vervalsing van gegevens, corruptie, het achterhouden van kennis over gevaarlijke medicijneffecten, leest bijna als een Who’s Who van de industrie. Onder hen: de Corona-profiteurs Pfizer, AstraZeneca, Johnon & Johnson. (34)

Is het onmogelijk dat de geschiedenis zich herhaalt?

Waarom houdt je geen rekening met al deze aspecten? “Er valt niets te verdoezelen”, verklaarde minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas op 16 augustus: “Wij allen – de Bondsregering, (…) de internationale gemeenschap – hebben de situatie verkeerd ingeschat. Eerlijkheid gebiedt dat we dit formeel toegeven.” (35) Helaas doelde hij alleen op de machtsovername door de Taliban in Afghanistan. Zijn verklaring zou minstens even geschikt zijn geweest voor de Corona-crisis.

Ik twijfel er niet aan dat je je vanaf het begin uitvoerig over Corona hebt geïnformeerd, op televisie, in de pers, op het internet. En uit alles wat je daar vond, trok je perfect logische conclusies.

Maar er is één ding waar je geen rekening mee hebt gehouden: je kennisbronnen kunnen vergiftigd zijn. Je vertrouwt ze, vooral omdat ze elkaar bevestigen: de woordvoerder van het nieuwsprogramma, de hoofdredacteur van de krant, de genodigden van de tv-talkshow, je favoriete online nieuwsportaal. Je houdt geen rekening met het feit dat zij je systematisch kunnen onthouden wat je moet weten om met kennis van zaken te kunnen oordelen en beslissen.

Wij weten beiden uit de geschiedenis dat het mogelijk is een heel volk te misleiden met massapropaganda en censuur – ook journalisten, gezagsdragers, parlementsleden, rechters, politie-ambtenaren, leraren, werkgevers.

Maar het lijkt je ondenkbaar dat deze geschiedenis zich nu herhaalt.

Niet voor mij. Elke crisis kent winnaars, dat is altijd zo geweest, zelfs in wereldoorlogen. Honderden miljarden euro’s kunnen worden verdiend aan een pandemie. Er zijn managers en investeerders die er over lijken voor lopen. Een pandemie biedt grote mogelijkheden voor meer sociale controle – totalitaire regimes grijpen die aan, andere komen in de verleiding om dichter bij een dictatuur te komen. De geheime diensten zullen zich er waarschijnlijk mee gaan bemoeien.

Ik begon te heroverwegen zodra ik begon te putten uit echt onafhankelijke informatiebronnen. Voor een voortdurend bijgewerkt overzicht van de hele stand van het onderzoek raad ik swprs.org aan, voor onderdrukte meningen van deskundigen de boeken van Sucharit Bhakdi (36) en Wolfgang Wodarg – beiden bij tijd en wijle nummer 1 op de Spiegel bestsellerlijst – over geselecteerde aspecten KLARTEXT, voor dagelijkse lectuur reitschuster.de. Inzicht in de politieke en economische achtergrond van de Corona-crisis wordt gegeven door de Express Zeitung nrs. 32, 33 en 40. Bekijk ook deze korte documentaire: Het opsporen van de Covid vaccins – Een misdaad tegen de mensheid. En als je een illusieloze indruk wilt krijgen van wie er werkelijk aan de touwtjes trekt in de gezondheidssector, raad ik je deze drie boeken aan: Peter C. Gøtzsche (een Deense hoogleraar geneeskunde en voormalig farmaceutisch onderzoeker): Deadly Medicine and Organised Crime – How the Pharmaceutical Industry Corrupts Our Health Care System (2014); John Virapen (een ex-manager van de farmaceutische reus Eli Lilly): Side Effect Death (nieuwe editie 2013); en Peter Yoda (een andere hoogleraar geneeskunde, pseudoniem): “A medical insider unpacks” (2007), waaronder het hoofdstuk “Timothy’s Story”.

Ben jij niet de gevaarlijkste van ons tweeën?

Nee, mijn liefste – in werkelijkheid, vrees ik, ben jij het veel grotere gevaar. Voor mijn gezondheid. Voor mijn mensenrechten. Voor onze toekomst. Als je niet snel je ogen opent, zul je je weldra in een wereld kunnen bevinden die wij in het beste geval onze ergste vijand toewensen – maar zeker niet onze kinderen en kleinkinderen. Maak je je geen zorgen over de adembenemende snelheid waarmee de vertrouwde vrije wereld, de idealen van de westerse democratieën, voor onze ogen plaatsmaken voor een “nieuwe normaliteit”? Hoe zou je een vorm van heerschappij noemen die onze grondrechten met steeds nieuwe argumenten beknot, impopulaire meningen censureert, angst en terreur zaait, bedreigt en intimideert, dwingt en chanteert, ophitst en verdeelt, demonstraties verbiedt of deze met geweld ontbindt, het parlement zijn macht ontneemt, rechters intimideert, blinde gehoorzaamheid eist?

Zie je versoepeling aan de horizon? Wikipedia definieert “horizon” als “een denkbeeldige lijn die vervaagt naarmate je er dichter bij komt”.

Waarom moet ik dit allemaal op een toetsenbord typen in plaats van het je onder vier ogen te vertellen? Hoe kon Corona het “beste Duitsland ooit” verdelen in twee kampen die het niet alleen oneens zijn, maar ook niet in staat zijn de verschillen te overbruggen? Wat is er over van wederzijds respect en verdraagzaamheid, die in een democratische samenleving vanzelfsprekend zouden moeten zijn? Wat heeft het voor zin om tegen elkaar te razen, elkaar te beledigen, te verachten en te mijden? Wie wil ons verleiden om op elkaar neer te kijken? Wat heeft men eraan als we vergeten wat ons bindt? Wie wil het geestelijk klimaat zo vergiftigen dat het onmogelijk wordt om van gedachten te wisselen? Gezond blijven, onszelf en anderen beschermen, risico’s noch overdrijven noch onderschatten, geen ernstige fouten maken: dat is wat wij beiden willen.

Begrijp deze brief alsjeblieft niet verkeerd. Het is verre van mij om je de les te lezen en te bekeren. Maar ik verwacht hetzelfde van jou. Zelfs als je door geen van mijn argumenten overtuigd bent, zou je op zijn minst moeten erkennen dat ik er ook een paar heb – en dat ik niet alleen maar een covidioot ben die buiten de gebaande paden denkt. Iedereen moet in staat worden gesteld een zo individuele, ingrijpende beslissing als de vaccinatie tegen Corona zelf te nemen, na afweging van alle voors en tegens, afhankelijk van zijn eigen situatie – zonder te worden beledigd, gechanteerd of buitengesloten. Dit is geen vrijbrief voor roekeloze egotripjes, maar een fundamenteel recht, dat verankerd is in de grondwet van alle liberale democratieën.

Dus laten we ophouden te fungeren als marionetten in het spel van crisis profiteurs. Laten we niemand de macht geven om ons tegen elkaar op te zetten.

Alleen dan zullen we de weg naar elkaar terugvinden. Dat is wat ik met heel mijn hart blijf wensen.

Opmerking: KLARTEXT claimt geen auteursrecht op deze tekst. Eenieder die het in zijn geheel of in uittreksels voor zijn eigen brief wenst te gebruiken, kan dit kosteloos doen.

(1) https://www.rt.com/op-ed/496796-project-fear-covid-pandemic/https://www.kekstcnc.com/insights/covid-19-opinion-tracker-edition-4

(2) https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-5352https://usa.greekreporter.com/2020/06/27/up-to-300-million-people-may-be-infected-by-covid-19-stanford-guru-john-ioannidis-says/https://www.wfae.org/post/wake-forest-covid-study-death-rate-severity-symptoms-lower-first-thought#stream/0

(3) https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.07.23.20160895v6.full.pdf, S. 12.

(4) https://swprs.org/on-the-treatment-of-covid-19/https://www.klartext-online.info/post/wie-ph%C3%B6nix-unter-der-aschehttps://www.klartext-online.info/post/wir-h%C3%A4tten-tausende-gerettet

(5) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7249615/https://swprs.org/zur-behandlung-von-covid-19/, Abschnitt „Bromhexin“.

(6) https://c19hcq.com/https://www.naturalnews.com/2021-06-06-fauci-lied-millions-died-conspiracy-hydroxychloroquine-suppression.htmlhttps://swprs.org/hcq-and-covid-pathology/https://swprs.org/kampf-gegen-hcq-nachster-akt/

(7) https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/index.htmlhttps://docs.google.com/document/d/1cOeNjAy0ihuSqL2IeZxFUaZ6BLfhr-kOC-gaEstlZBk/edithttps://www.conservapedia.com/Vladimir_Zelenkohttps://vladimirzelenkomd.com/

(8) https://www.rwi-essen.de/unstatistik/109/; Beitrag von Klaus Dieter Nagel bei https://www.wodarg.com/impfen/https://www.epochtimes.de/gesundheit/00141-prozent-positiver-effekt-der-corona-impfung-kaum-nachweisbar-a3407982.html

(9) https://www.covid.is/statistical-information-on-vaccination, Stand 8. August; https://nichtohneuns-freiburg.de/island-und-die-covid-infektionen-geimpfte-gegen-ungeimpfte-weit-in-der-ueberzahl/

(10) https://www.covid.is/data, abgerufen am 13.8.2021.

(11) https://www.covid.is/data, Grafik „Number of vaccinated individuals among domestic infections“.

(12) https://archive.is/0XaY1https://reitschuster.de/post/schock-studie-aus-den-usa-voll-geimpfte-genauso-ansteckend-wie-alle-anderen/

(13) Siehe zum Beispiel https://www.oe24.at/coronavirus/zwei-corona-faelle-auf-ersten-voll-geimpften-kreuzfahrtschiff/480378167https://www.cruisetricks.de/carnival-und-royal-caribbean-verschaerfen-corona-regeln-maskenpflicht-und-coronatests-auch-fuer-geimpfte/https://www.t-online.de/leben/reisen/id_90235960/covid-19-faelle-kreuzfahrt-mit-royal-carribean-verschoben-.htmlhttps://report24.news/covid-ausbruch-unter-geimpften-auf-kreuzfahrten-wieder-test-und-maskenpflicht/https://www.stern.de/gesundheit/corona-massenausbruch-auf-see–virus-wuetet-auf-suedkoreanischem-zerstoerer–30621552.html

(14) https://www.dailymail.co.uk/news/article-9805411/Anthony-Hess-spreads-Delta-Covid-strain-sixty-people-single-weekend-Los-Angeles.htmlhttps://www.morgenpost.de/vermischtes/article232700219/corona-infektion-israel-geimpft-delta-impfung.html

(15) https://madison.com/wsj/entertainment/dining/restaurants/food-fight-restaurants-requiring-masks-after-fully-vaccinated-employees-contract-virus/article_ff1b3abd-4c69-5792-b403-f96442c89e63.htmlhttps://www.baltimoresun.com/food-drink/bs-fo-hampden-restaurants-close-after-vaccinations-20210805-yft5pjo775ft7bjxifwibmeteq-story.html

(16) Siehe z.B. https://www1.wdr.de/nachrichten/westfalen-lippe/corona-ausbruch-altenheim-lenzinghausen-100.htmlhttps://www1.wdr.de/nachrichten/themen/coronavirus/altenheim-leichlingen-corona-ausbruch-100.htmlhttps://www.altenheim.net/artikel/2021/2021_4/2021_04_19_geimpfte-im-heim_neu_infizierthttps://www.merkur.de/bayern/wittislingen-bayern-corona-ausbruch-pflegeheim-impfung-verlauf-schutz-quarantaene-zr-90899297.htmlhttps://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/osnabrueck_emsland/Corona-positiv-trotz-Impfung-Weitere-Heimbewohner-infiziert,belm272.htmlhttps://www.n-tv.de/panorama/Corona-Ausbruch-in-US-Pflegeheim-trotz-Impfungen-article22506675.htmlhttps://www.noz.de/lokales/hasbergen/artikel/2294129/corona-ausbruch-im-seniorenheim-in-hasbergen

(17) https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm?s_cid=mm7031e2_whttps://www.cnbc.com/2021/07/30/cdc-study-shows-74percent-of-people-infected-in-massachusetts-covid-outbreak-were-fully-vaccinated.html

(18) https://swprs.org/covid-vaccines-deaths/https://swprs.org/covid-vaccines-the-good-the-bad-the-ugly/

(19) https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1012644/Technical_Briefing_21.pdfhttps://multipolar-magazin.de/artikel/das-sterben-der-geimpften

(20) https://www.legitim.ch/post/horror-studie-aus-japan-mrna-injektion-verbreitet-lipid-nanopartikel-im-ganzen-k%C3%B6rperhttps://www.naturalnews.com/files/Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english.pdf

(21) https://www.naturalblaze.com/2021/08/the-graphene-oxide-prison.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+naturalblaze+%28Natural+Blaze%29https://t.me/GraphenOxidImpfung/93https://t.me/GraphenOxidImpfunghttps://t.me/GrapheneAgendahttps://t.me/schattenkabinett_format/78

(22) https://www.adrreports.eu/de/disclaimer.htmlhttps://www.transparenztest.de/post/ema-datenbank-166-790-der-665-525-verdachtsfaelle-von-covid-impf-nebenwirkungen-sind-schwer

(23) Nach Dr. med. Klaus Hartmann: Erfassung und Bewertung unerwünschter Arzneimittelwirkungen nach Anwendung von Impfstoffen – Diskussion der Spontanerfassungsdaten des Paul-Ehrlich-Instituts 1987 bis 1995, Dissertation 1997, S. 15.

(24) https://newsvoice.se/2021/07/dr-robert-malone-current-covid-crisis/?utm_source=pocket_mylisthttps://rumble.com/embed/vhcq7a/?pub=4https://www.brighteon.com/c39c458e-70f1-4bcf-9ae7-17e5e92bbd99

(25) https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdfhttps://www.wodarg.com/impfen/

(26) https://ourworldindata.org/covid-vaccinations, Stand: 18.8.2021.

(27) https://www.thailandmedical.news/news/breaking-french-study-published-in-journal-of-infections-claims-that-ade-or-antibody-dependent-enhancement-is-occurring-in-delta-variant-infectionshttps://www.journalofinfection.com/article/S0163-4453(21)00392-3/fulltext

(28) https://swprs.org/the-latest-on-covid-vaccine-adverse-events/https://corona-transition.org/verbruhte-und-abgefaulte-haut-wahrscheinlich-wegen-pfizer-vakzin. Quellen der Fotos in der unteren Reihe: Cureus Journal of Science (re.), abc8News (Mitte und li.)

(29) https://swprs.org/guillain-barre-syndrome-after-covid-vaccination/https://swprs.org/the-latest-on-covid-vaccine-adverse-events/

(30) https://www.heise.de/tp/features/Umfrage-Hohe-Impfbereitschaft-in-Deutschland-6157820.htmlhttps://www.handelsblatt.com/politik/deutschland/impfbereitschaft-in-deutschland-der-steinige-weg-zur-herdenimmunitaet/27244880.html?ticket=ST-723245-gImpiyJIZBIGi1HLxqJP-ap1

(31) https://www.infosperber.ch/wirtschaft/konzerne/impfstoffe-knebelvertraege-sollten-10-jahre-geheim-bleiben/https://de.rt.com/international/121804-pfizers-geheimvertrag-geleakt-vollstandige-immunitat-pharmariese/

(32) https://www.facebook.com/oskarlafontaine/, 8. Juli 2021.

(33) https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00899-0/fulltexthttps://kylesheldrick.blogspot.com/2021/08/the-smoking-gun-that-russia-faked.htmlhttps://www.focus.de/gesundheit/news/putin-verkuendete-schnellen-erfolg-renommierte-forscher-daten-zu-russlands-impfstoff-sputnik-v-moeglichweise-manipuliert_id_12435704.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_GESUNDHEIT

(34) Siehe Harald Wiesendanger: Das Gesundheitsunwesen – Wie wir es durchschauen, überleben und verwandeln, Schönbrunn 2019, S. 605-613.

(35) n-tv text, 16.8.2021, VT 105, 20:55.

(36) https://www.amazon.de/Fehlalarm-Hintergr%C3%BCnde-Zwischen-Panikmache-Wissenschaft/dp/3990601911/ref=sr_1_2?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=Bhakdi&qid=1629706765&s=books&sr=1-2; Folgeband: https://www.amazon.de/Corona-unmasked-Daten-Zahlen-Hintergr%C3%BCnde/dp/3990602314/ref=sr_1_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=Bhakdi&qid=1629706765&s=books&sr=1-1


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische internist onthult ineffectiviteit van vaccinatie: “Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEllen Berends: Michigan vrouw die postte over haar neef die stierf na Johnson & Johnson injectie in april, dood vijf maanden na Pfizer mRNA injecties
Volgend artikelHet “vaccin” heeft gefaald om te beschermen, maar het slaagt wel in bevolkingsvermindering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Die man heeft heel wat werk gestoken in dit stuk. Erg goed gedaan. Maar iemand die vastberaden is over iets, zal die het ter harte nemen? In het Engels zeggen we “he has made up his mind” en dat betekent dat hij niet van gedachten te veranderen is, of zal veranderen. Mensen die de gifspuit nemen zijn vastberaden; they have made up their mind about the injection. En niets zal ze bewegen er anders over te gaan denken. Niets.

  • precies mijn gedachte. Hoe graag ik deze brief zou willen sturen naar vrienden en familie die absoluut overtuigd zijn van al het goede van de vaccins en oprecht blij zijn dat de regering met al deze maatregelen komt, zij lijden aan iets wat niet te genezen is: massa hypnose. En áls ze al iets zouden geloven van de “andere kant van deze medaille” dan doen ze het af als “het is maar een prikje”. Al die ellende veroorzaakt door het vaccin doen ze af met “die mensen zijn al ongezond” en hun aantallen zijn nog altijd minder dan “al die doden door corona”. Ik heb het keer op keer op keer geprobeerd uit te leggen (wát is corona, wat doet het en wat doen die spikes en dat vaccin etc) maar ze laten zich toch vaccineren. Je kunt net zo goed tegen een muur kletsen. Ik geef het op………..

   • Ja helaas.. ik kreeg vandaag nog een antwoord van een vriend uit de VS toen ik vroeg of hij de vax had genomen:

    “Yes. Because: If the society is requires adherence then let it be. I will not be outperform or outlive by revolting against. One of my close friends was a major part of the vaccine creation at Pfizer and everyone at Pfizer got it.

    Throughout the last two years I have been interacting with multitude of people without mask. I go to gym, yoga class where no one wears. I was going to Casinos and other crowded places even before getting vaccinated – without mask.”

    Okay dan. En zo gaat het…iedereen heeft zo zijn reden om mee te doen. Mss ben ik wel gek en is dit “Destiny” en ik zie het niet. Geen idee…

 2. Heel erg goed werk, ook voor de geschiedschrijving! Niet onbelangrijk voor de rechtszaken, wanneer ze komen. Er komt een punt in de tijd dat mensen die ‘made up their minds’ getroffen worden door de bijwerkingen /vrienden/ familie. Bovendien blijft het niet voor een QR code voor de mRNA shit maar daar komen nog tal van andere zaken bij die zullen worden afgedwongen: https://doconomy.com/ wat op COP-19 wordt geïntroduceerd. Dus, beste schrijver, erg bedankt ?
  Namaste!

 3. Mijn dank voor dit geweldig Frontnieuws artikel. Helder en duidelijk uitleg in begrijpelijk taal voor iedereen. Dit is een MUST READ voor de hele wereld❗️

  • Tja, dissident John? Ik ben geen dissident vind ik. Begrijp je wel, echter bij dissident krijg ik het gevoel van outlaw… Ik denk dat het omgekeerd is. De massa is vergeten day we wetten en regels hebben die ons allen beschermen. Daarom gaan er de komende jaren mega problemen ontstaan waar we weer massaal verkeerde maatregelen tegen gaan inzetten. We zijn niet meer in staat de wortel van een probleem aan te pakken.

   • Je hebt gelijk Donnish. De wortel van het probleem is snel vergeten. En wordt zelden aangepakt. Ik krijg het gevoel dat de hele covid al lang vergeten is, en dat het nu nog alleen maar om controle en de bijbehorende groepshaat gaat. Of mensen “bang” zijn, zal wel. Ze weten al niet eens meer waar ze bang voor zijn, dat is inmiddels alweer een heel nieuwe focus geworden.

 4. Enorm goed artikel. Het zet alles op een riijtje dat elk mens zou moeten weten over de gevaren van de vaccinaties!
  Om de hele corona waanzin te beeindigen, hoeven we enkel en alleen de schadelijke en dodelijke werking van deze injeties aan het licht te brengen.

  • Ja, zo is het. Maar is dat ook gelukt? Zijn die werkelijk aan het licht gebracht, en wil men dat werkelijk weten? Ik merk niet dat het de spuiters boeit.

 5. Inmiddels is het bij schrijven 8-12-2023 en zijn er duizenden links en websites die de gevaren en gevolgen van de gifprik en de oorzakelijke reden van het op de markt brengen in kaart brengen en ben ik meer dan hoogst verbaasd dat er nog steeds massa’s mensen zich alweer laten intimideren en indoctrineren om de zoveelste coronagifprik te gaan halen. Dan ben je wel heel erg naïef en leef je onder een steen of is je IQ ver onder de maat. Ik heb dan alleen te doen met de kinderen die het niet kunnen weten en door hun domme ouders meegesleurd worden naar deze onheilsadressen.
  Mijn huisarts is ook één van die naïevelingen of erger nog, hij weet het maar zet gewoon die gifprikken omdat het leuk verdient. Die vertrouwensrelatie is dus ook flink beschadigd. Heb hem gevraagd hoe hij er over denkt en je raad het al.
  In wat voor horrorwereld leven we eigenlijk waar bewust mensen doodziek worden gemaakt omwille van vette verdiensten van de pharmamaffia en hun stinkendrijke partners in crime.
  Ik heb er geen woorden voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in