De reden waarom profvoetballers op het veld in elkaar zakken en hartaanvallen krijgen, is dat hun bloed verandert in een halfvaste gelatineachtige massa als gevolg van de injecties met spike-eiwit “vaccins”. Dit is ook de reden waarom covidvaccins steeds meer bekend staan als “stollingsinjecties”, schrijft Mike Adams.

Het is duidelijk dat wanneer je bloed niet langer functioneert als een vloeistof maar begint te veranderen in een vaste stof, het niet langer door je bloedsomloop kan stromen. Binnen enkele seconden verliezen je hersenen zuurstof en verlies je het bewustzijn. Dit is de reden waarom zoveel mensen die de covid “stollingsinjecties”, sterven of bewusteloos raken.

Het overkomt ook nieuwslezers (live op camera), zoals deze Braziliaanse verslaggever die, nadat hij publiekelijk had opgeschept over het nemen van covidvaccin-injecties, het bewustzijn verloor en in het midden van zijn eigen nieuwsuitzending ineenstortte:

Brazilian Journalist Collapses and Has Five Heart Attacks Days After 3rd Covid Shot – 98

Voordat hij flauwviel voor de camera, tweette hij nog: “Vaccins redden levens” en spoorde iedereen aan de prik te nemen. Hij kreeg naar verluidt vijf hartaanvallen op weg naar het ziekenhuis.

De volgende afbeelding, genomen van een pre-covid patiënt in 2018, laat zien hoe een grote, intacte bloedklonter eruit kan zien (ja, de afbeelding is echt):

Deze specifieke afbeelding van een intact bloedstolsel werd genomen pre-covid, van een patiënt die naar verluidt een volledig intact stolsel “ophoestte” dat lijkt op rood koraal of boomwortels. Van het NEJM:

Een 36-jarige man werd opgenomen op de Intensive Care met een acute exacerbatie van chronisch hartfalen. Nadat een ventriculair assistentie-apparaat was geplaatst en een antistollingstherapie was gestart, ontwikkelde zich bloedspuwing, en hij hoestte een afgietsel van de rechter bronchiale boom.

Dat betekent dat hij letterlijk een volledig binnenste afgietsel van de luchtwegen van een long ophoestte, gevormd tot een massieve bloedklonter.

Dystopische vooruitzichten

Volgens een nieuwsbericht “zeiden dokters in het ziekenhuis dat de man zich onmiddellijk beter voelde nadat hij de prop had opgehoest…”

We kunnen het ons alleen maar voorstellen.

Hoewel deze foto niet afkomstig is van een slachtoffer van een covidvaccin, geeft ze goed weer wat er gebeurt in de lichamen van mensen die mRNA-covidvaccins nemen. Het vaccin beïnvloedt het bloedstollingssysteem en veroorzaakt bij sommige mensen een snelle stolling van het bloed, zelfs als het door de slagaders stroomt.

Arteriële bloedklonters zien er zelden zo uit als de grote “koraal”-klonter die hierboven is afgebeeld, omdat die bloedklonter afkomstig was uit de bronchiale luchtwegen van de long, die om de een of andere reden met bloed waren gevuld en vervolgens waren gestold.

In de bloedsomloop van gevaccineerde mensen zijn de eigenlijke bloedklonters die zich vormen bijna altijd veel kleiner, en bij veel patiënten kunnen zich microbloedklonters vormen die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Wanneer deze bloedstolsels naar de longen worden gepompt, wordt vaak de diagnose longembolie gesteld. Als de stolsels de hersenen bereiken, kunnen ze een beroerte veroorzaken. Als ze in het hart terechtkomen, kunnen ze een hartaanval veroorzaken. Als ze in de kleinere bloedvaten terechtkomen die zuurstof naar de handen of voeten brengen, kunnen ze de ledematen gevoelloos maken en amputatie noodzakelijk maken. De diagnose van de stolling hangt grotendeels af van de plaats waar de stolsels uiteindelijk terechtkomen, wat verklaart waarom mensen die spikeiwit-“vaccin”-injecties nemen, zo’n breed scala aan verwondingen en sterfgevallen ondervinden. (Meer dan een miljoen verwondingen zijn nu gemeld in VAERS, met schattingen van honderdduizenden sterfgevallen tot nu toe alleen al in de VS…)

Nederlandse officiële cijfers: Doeltreffendheid van vaccins slaat negatief om tegen ernstige ziekte en dood

Er zijn nu meer dan 1000 peer-reviewde studies gepubliceerd in medische tijdschriften die hebben geconcludeerd dat de vaccins gevaarlijk zijn.

Covidvaccins zijn echt “stollingsinjecties” die een verhoogd risico op bloedstolsels veroorzaken, wat leidt tot ernstige verwondingen en de dood. De vaccinindustrie – samen met de leugenachtige media die wordt gefinancierd door Big Pharma – gebruikt deze stollingsinjecties om te proberen de planeet te ontvolken door miljarden mensen uit te roeien via bewapende biowapens die worden afgeleverd onder het label van “vaccins”.

De Derde Wereldoorlog is geen nucleaire oorlog, het is een stille oorlog die met naalden wordt gevoerd.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties “Zal de meeste mensen doden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSCHOKKEND: Duitse artsen vinden ‘verbazingwekkende’ onzuiverheden in Covid-‘vaccin’
Volgend artikel“Het bewijs dat er iets mis is, is zo sterk dat je letterlijk je ogen moet afwenden om niet te beseffen dat het echt slecht is, overal” – Dr. Mike Yeadon
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. Ik zou het allemaal graag willen geloven maar als jullie zelf al met fakenieuws komen waarom zou ik dan overtuigd zijn, in de meeste gevallen als ik google image search doe komen er oude berichten van voor corona tijd naar boven, net zoals bovenstaand stukje waar de foto uit 2018 blijkt te zijn, https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/man-coughs-up-intact-blood-clot-shaped-exactly-like-a-lung-passage/news-story/0f307805d8a43b47c218fd1de125f939

    • Pre- = (ante-) Voor; voorafgaande aan. – Bijv. pre-menstrueel (= voorafgaande aan de menstruatie), pre-nataal (= voor de geboorte), pre-seniel (= voorafgaande aan de ouderdom), pre-covid (= voorafgaande aan covid)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in