Pixabay

Als u net als ik bent, geloofde u tot voor kort misschien op een bepaald niveau dat westerse regeringen in westerse democratieën het beste met hun bevolking voorhadden. Of misschien geloofde u dat, zelfs als ze niet echt om u en mij gaven, ze nooit hun eigen landen zouden aanvallen of proberen te schaden, en op zijn minst zeker niet hun eigen economieën, schrijft Shelley Davidow.

Zelfs nu ik deze woorden schrijf, is mijn vroegere naïeve kijk op de wereld verontrustend.

Ik wou dat dit gewoon een dystopische roman was, deze bizarre tsunami van slechte dingen die zich voordoet (ik neem aan dat degenen die dit lezen weten waar ik het over heb).

Maar zelfs temidden van al het tuimelende puin zijn er tekenen dat het tij keert.

Hier en daar wankelt de monolithische Kwaadaardige Hoogtij: een rechtbank spreekt zich uit ten gunste van de mensenrechten; een mandaat wordt ingetrokken; een zeldzame en eerlijke politicus neemt het op voor gewone mensen en hun recht om met rust gelaten te worden om hun leven te leiden; een voormalige Wall Street-man noemt de fraude en presenteert onweerlegbare feiten – en sommigen nemen daar nota van; wat voorheen in de schaduw stond, komt in het grote nieuws en wordt dan iets wat blijkbaar iedereen toch al wist.

Ratten verlaten zinkende schepen.

Schepen verlaten zinkende ratten.

Een jaar nadat het voelde alsof de wereld op dit moment zou eindigen, ligt de waarheid over De Leugen in het zicht voor wie wil kijken. Over de hele wereld is de hoop weer aangewakkerd dat wij, de meerderheid van de mensheid, de consolidatie van een dystopische werelddictatuur onder leiding van een kleine groep nog kunnen voorkomen.

  Langzaam doodkoken

Maar de kentering gaat langzaam. En voor elk goed nieuwsbericht blijven er golven van slecht nieuws komen.

Ik wil het hebben over de metafoor van het getij. Die herinnert ons eraan dat wij verbonden zijn met verdergaande, diepere, terugkerende patronen in het universum.

Er zijn diepe cycli. Wij maken er deel van uit, of we dat nu weten of niet.

Wij zijn verweven in de diepere tijd. Buiten ons leven is er een polsslag, een metaforische ademhaling, een veranderend tij in bijna alles wat we doen van geboorte tot dood, waar we elke dag deel van uitmaken.

Seizoenen verschuiven en keren elk jaar terug zoals de aarde draait en “wiebelt” om haar as. Wij zijn ons er meestal niet van bewust dat elke volledige ‘wiebeling’ (terug naar waar hij was) ongeveer 26.000 jaar duurt (zoek precessie van de equinoxen op). De gemiddelde levensduur van de mens is ongeveer 72 jaar, wat neerkomt op ongeveer 26.000 (26.280) dagen. Wij ademen ongeveer 18 keer per minuut, dus in een volledig etmaal ademen wij ongeveer 25.920 keer. Wij zijn via onze ademhaling verbonden met diepere dingen, met diepere tijd en ritmes en getijden.

Het is vermeldenswaard dat wanneer het tij keert, of de wiebel begint te verschuiven, dit niet snel gebeurt. Op het moment van hoogwater is er geen luide aankondiging dat het van inkomend naar uitgaand tij is omgeslagen. Het wiebelen van de aardas gaat op een gegeven moment van “terug” naar “vooruit”.

Maar het is moeilijk te weten wanneer.

En zelfs als het getij begint uit te gaan, komt er nog wel eens een golf uit het niets die recht op het hoogwatermerk afkomt en eroverheen gaat, zodat u misschien denkt dat het überhaupt niet is omgeslagen.

  WEF beveelt regeringen om te beginnen met sigaretachtige waarschuwingen op vleesproducten

Maar uiteindelijk raken die inkomende golven de hoogwaterlijn niet meer. Het wordt duidelijk dat er meer zand is, een afstand tussen de duinen en de rand van de oceaan.

Het tij zal altijd keren.

Dat moet wel.

Dat doet het ook.

En ik heb het gevoel, kijkend naar wat er gebeurt, dat deze nooit eerder geziene Hooggetij is gekeerd.

Wat niet betekent dat er geen rare golven meer komen.

Maar hij is op zijn retour. En ik weet dat niemand van ons kan zeggen, hoewel we dat wel zouden willen, hoe langzaam deze omslag zal verlopen.

Ik hoop dat het niet te langzaam gaat. Ik hoop lang genoeg te leven om dit tij weer helemaal te zien keren. Ik hoop ook dat we de elementen zullen zien die voorkomen dat zulke gevaarlijke getijden ooit nog het vermogen hebben om zoveel te vernietigen van wat wij koesteren – onze menselijkheid en de connecties en vindingrijkheid van de gewone, wonderbaarlijke burgers van deze planeet.

Wat ik uiteindelijk wil zeggen is dat ik deze metafoor van een kerend tij als reëel beschouw. Ik geloof dat er reden is om rebels optimistisch te zijn.

Er zijn steeds meer moedige en goede mensen die overal opkomen voor onze aangeboren, essentiële, mooie en onvervangbare mensheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sta op. Spreek u uit. Verzet u. Creëer rimpelingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPentagon zweert Rusland met atoombommen te bestoken als het doorgaat met oorlog tegen Oekraïne
Volgend artikelDe frontlinie staat in brand: Dode Polen en Roemenen in Svatovo – Massaal thermisch vuur op Oekraïners in Kreminna! (schokkende beelden)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

  • Kantelpunt Immortal die komt er.. De dijk van leugens is aan het doorbreken.

   Ik geloof er in dat het er gaat komen , merk de verandering bij schaap collega´s. Ze willen geen boosters meer
   na diverse klachten en ze beginnen door te krijgen dat ze genept zijn.

   Druppelgewijs komen ze na me toe nadat ze me eerst 3 jaar uitgelachen en bespot hebben op een paar na.

   70 man waarvan er maar 7 wakker waren maar het veranderd nu snel dat merk ik. Ze moesten eerst aangetast worden in hun beurs en vaak ziek zijn.
   Nu ook weer griepseizoen en wie zitten er weer thuis van vax mensen ze kunnen het niet meer ontkennen.

 1. “En ik heb het gevoel, kijkend naar wat er gebeurt, dat deze nooit eerder geziene Hooggetij is gekeerd”

  Veel auteurs wiens leven nu ook door het kwaadaardigheid en het vernemen van satanisch kindermisbruik daardoor in een cognitieve dissonantie schieten richten zich op het esoterische niveau (de grens tussen spiritualiteit en psychologie) hopen dat er een ommekeer komt van de aanstormende virulentie van de Westers wereldleiders die sterk worden beïnvloed door de cabal/illuminatie/Rothschilds/Rockafellars/bankiers/WEF/NWO die hun als politieke marionetten aansturen.

  Zonder echt de vinger op de zere plekken te leggen, zonder direct de namen van deze cabal te noemen die de aarde wil ontdoen door 95% van de wereldburgers te doden door vermoedelijk in de Deep Under Ground Bases (188) waar vele technieken die zijn ontwikkeld welke bijna onaards aandoen hun (regeringen) ter beschikking hebben gesteld (Big Pharma), het zoveelste slaapliedje wordt zachtjes gezongen en de wieg langzaam geschud totdat de meesten die nog wakker zijn in slaap zijn gevallen.

 2. Ze geven koeien mRNA-vaccin dat het vaccin zal doorgeven aan melk, kaas enz.

  Een vriend zei dat haar buurman, een melkveehouder, gehoorzaamde en van de 200 stuks vee stierven er 35 op slag! Ik zou de DPI aanklagen. De boer zei dat het verplicht is voor alle melkveebedrijven om hun kudde te laten prikken met dit mRNA-vaccin.

  Ik weet nog niet zeker of dat voor NSW of in heel Australië is, maar zal de implicaties onmiddellijk onderzoeken?

  Het DNA van de melkveestapel wordt gewijzigd.
  Melk is veranderd en je CONSUMENTEERT HET!
  Botersamenstelling, yoghurt, kaas is gewijzigd – RundVLEES is gewijzigd Zal kip en ander vlees de volgende zijn?
  Tijd om je eigen dieren te laten groeien en misschien kuddes te ontwikkelen die privé zijn, niet gelabeld en nooit gevaccineerd.

  https://angel-wings.nl/politiek-elite/2022/10/ze-geven-koeien-mrna-vaccin-dat-het-vaccin-zal-doorgeven-aan-melk-kaas-enz/

  • Alle eieren zijn nu ook al geïnjecteerd, daar ik van de week eieren aan het koken was en het opviel dat elk ei hele kleine luchtbelletjes vertoonde op bijna exact de zelfde plaats van het ei. Na het pellen was inderdaad zichtbaar aan het ei wit dat er een injectie kuiltje zat. Ik heb 1 ei gegeten maar het ei smaakte niet meer naar een echt ei. De rest heb ik weggegooid.

   Ik weet dat als kippen net hun eieren hebben gelegd, dat de schaal nog niet hard is. Als ze dan alle eieren dan met een super kleine naald het ei injecteren, zie je dat niet met het blote oog en lekt het ei ook niet. Het wordt pas zichtbaar als je het kookt en je er op let.

   Maar dat geïnjecteerde ei had ongeveer de zelfde smaak van een diepvries pizza uit de supermarkt. Dus al ons voedsel is en wordt al vergiftigd. Trouwens het brood van de Lidl smaakte laatst ook al zo raar. Van dat kaas was mij al eerder opgevallen, maar niet elk pak plakken heeft dat. Maar ook de groentes smaken anders dan anders en kunnen nu zelfs meer dan een maand in de koelkast overleven. Dan zien ze er nog bijna vers uit. Dan viel mij op. Ik was een slakrop vergeten te eten. Een slakrop is meestal binnen een paar dagen al verlept in de koelkast. Dat we nog leven is nog een wonder, als ons voedsel bewust vergiftigen.

   • @Qvic, kan het zijn dat je smaak is veranderd?
    Ik koop bij voorkeur bij biologische winkels/markt, Odin of Hofweb (brengen het aan huis). Ja daarvan blijven de zachte groentes niet lang goed, tenzij in plastic verpakt, dan iets langer. In de zomer is de sla al verlept voordat het in de koelkast gaat. Beetje overdreven maar geeft wel aan dat er geen rotzooi in zit.
    Fruit en groente kun je ook wassen/even laten staan in water met beetje Natrium-bicarbonaat.
    Van eieren kan de smaak ook veranderd zijn doordat de kippen ander voer krijgen in bepaalde tijden. Zeker geldt dat voor niet-biologische eieren.
    Etiketten lezen is belangrijk, ook bij biologische producten. Niet voor niets is Foodwatch al jaren actief aan het strijden voor goede voeding. Tegen grote bedrijven als Unilever e.d. Maar ja die hebben natuurlijk ook addergebroed, rioolratten, achter zich staan waarvoor ze slaafs moeten werken….
    Maar eens met je dat we al jaren lichtelijk worden vergiftigd, daarom ook zoveel chronisch zieken, die ziek blijven door de zogenaamde “geneesmiddelen”. Belangrijk is het om regelmatig het lichaam te ontdoen van die gifstoffen (ook je lichaam maakt afvalstoffen aan) om zo gezond te blijven of te worden.

   • Het brood van de Lidl ruikt alsof het vol zit met gif. Supermarkten liggen vol met giftig eten. Tijd om het weer zelf te gaan kweken, maarja… nonstop chemtrails.

 3. De westerse samenleving is verrot. Geld en macht willen ze.
  Ze schreeuwen altijd over democratie, maar ze weten niet wat dat betekent.

  De mond
  er vol van hebben, maar ondertussen de gehele bevolking , zoals met de COVID 19, volledig gijzelnemer.
  Die maffia bende is hoogmoedig en volledig los geslagen. Woke gedachten . Het land wordt bestuurd door 300/400 ambtenaren

  veelal D66 kliek) . Een revolutie moet er komen. In de tweede kamer wordt het woord ontnomen indien m’n iets zegt wat de coalitie niet bevalt of zelfs wegloopt.
  Die ambtenaren allemaal in de gevangenis stoppen. Veel media is niet onafhankelijk. NOS, NPO.
  De media verstrekt leugens. Indoctrinatie.
  Ind

 4. Prachtig stuk. Ik zie dit ook zo. De filosofen en guru’s zien het ook allemaal zo. De oude wereld is aan het sterven. Wij zitten middenin de geboortepijnen van een nieuwe wereld obv een hoger bewustzijn. Niks kan dat tegenhouden… niks kan stoppen wat er komt… niks. Omarm elkaar, de 99,9999% van de mensheid heeft hetzelfde nodig. Als we eenmaal inzien dat het gaat om wat we nodig hebben ipv wat we willen, dan verenigen we. De nood moet dus hoog genoeg worden, dan slaat het tij om. Zet je schrap, het wordt even rommelig voordat we ontwaken.

 5. Wat een mooi hoopgevend stukje! Heerlijk om even zo’n artikel te mogen lezen tussen alle ellende-artikelen! Dank!

 6. Ik had al wat gedachtespinsels opgeschreven van feiten uit het verleden waarvan ik de verbanden met het heden ben gaan zien. Maar ik wilde dat bij een toepasselijk topic plaatsen.

  Het is toch duidelijk wat men wil. Zogenaamde vogelgriep om de kippen en andere vogels te ruimen, varkenspest om varkens te ruimen, koeienziektes om koeien te ruimen, Q-koorts voor de geiten en ga zo maar door. Dat alles al jarenlang om de boeren c.q. het boerenbedrijf, kapot te maken.
  En nu de boerenbedrijven weg om de natuur te verbeteren. Akkerland en grasland geen natuur?
  Energieprijs is verhoogd zodat men niet meer in kassen kan telen. Heel veel bedrijven gaan kapot, waaronder de toeleveringsbedrijven. Kunstmest (voor zover je die rotzooi al zou moeten gebruiken) wordt niet geleverd. Is mest uitrijden ook al verboden? Zo niet dan komt dat ook wel. Maar hoe moet dat dan met onze eigen mest, komt men dat dan ook ophalen……. (Ik sta dan wel klaar met m’n emmertje en een ballenwegwerp apparaat in de aanslag, leuk om de rioolratten mee om de oren te gooien, zie je het al voor je….)
  Klimaathysterie om de stikstof terugdringen terwijl stikstof nodig is voor de groei van planten, voor onze voeding en de voeding van de dieren. Verbod op telen van bepaalde groentegewassen. In buitenland is al verbod op en/of registratie van groentetuintjes. Smeltende ijskappen of juist aangroeiend ijs. Zie https://www.niburu.co/37-artikelen/wereld/17924-er-ligt-nu-meer-ijs-op-de-noordpool-dan-tien-jaar-geleden
  Stap voor stap wordt alles kapot gemaakt, dan lijkt het niet zo op te vallen, tenminste voor de onwetenden. Zo ook de lesprogramma’s in diverse scholen in Nederland waar men leert insecten te eten. In twee scholen al gehoorzaamheidstraining voor kinderen door via een fietsprogramma langs “poortjes” te laten fietsen waar ze via een Hi-5, en een aan de fiets vastgemaakt soort registratieapparaatje, gemeld krijgen dat ze het goed hebben gedaan. Misschien wordt dat wel het nieuwe gehoorzaamheids(verkeers)examen voor de basisschool. En dan lesprogramma’s die worden aangepast om de kinderen behoorlijk te indoctrineren in een zeer ongezonde richting.
  De NVKP heeft zeer recent een boekje over vaccineren gemaakt voor kinderen vanaf 9 jaar dat samen met (groot)ouders kan worden gelezen. Te downloaden via https://www.nvkp.nl/ouders/waarom-ik-nog-niet-ben-gevaccineerd/ Misschien goed om deze link te verspreiden in je netwerk.

  Aan dat alles zijn dus jaren van voorbereiding vooraf gegaan om het tot de huidige situatie te laten komen. Niemand had dat vroeger in de gaten. Op een enkeling na die al vroeg bewuster was en verder keek.
  Maar wie wil dan luisteren en tegen welke macht kan/moet je je verzetten?

  Het internationale en nationale addergebroed (andere benaming voor de rioolratten ) werkt dus op allerlei manieren samen aan het kapot maken van de mensheid.
  Samenwerken en je inzetten voor iets, heeft voor mij duidelijk een heel andere betekenis. Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die wel willen samenwerken aan het verbeteren van de directe en indirecte leefomgeving en aan het echte welzijn van de mensen. Laten we daar onze hoop op vestigen en er aan meewerken, ieder op de manier waarop dat voor haar of hem mogelijk is.
  AH gaat het CO-2 verbruik op de kassabonnen vermelden. En de banken liggen op schema, die zijn ook al bezig met de registratie van de zogenaamde CO2 belastende inkopen. De andere grootgrutters en banken zullen dat ook wel doen. Als voorlopers op de verplichte digitale registratie met de sancties voor iedereen die “buiten de digipot piest”.
  Wat ieder van ons al kan doen is, koop alleen lokaal bij de (biologische) boeren of markten of bij landwinkels en betaal contant. Via ezaz.nl is een knop te vinden waarop je kunt doorlinken naar allerlei adressen.

  Goed weekend verder en heb het goed met elkaar!

  • @Klien, hele stevige samenvatting van het gebeuren. Veel mensen kunnen niet verder denken/kijken dan slechts één thema. Helicopterview ook wel genoemd of eerder het gebrek eraan. Wanneer in NL niets meer te verkrijgen is, zal het van over de grens gehaald worden en komt neer op een grotere CO2 Hoax voetafdruk met de nodige consequenties.

  • Goeie Klien. Goed samengevat. Nu allemaal nog wakker worden over de maanlanding larie, de vernieling aan het luchtruim en daarmee het klimaat, en wat de werkelijke bedoeling van de gifspuit is, en dan kunnen we het tij echt keren.

 7. Scherpe analyse en goed verwoord Klien. Wij kopen altijd contant bij de boeren en landwinkels.
  Goede kwaliteit vlees ingevroren zonder antibiotica en net zo duur of zelfs goedkoper dan in de winkel.
  De landwinkels breiden ook steeds verder uit, hier in de buurt hebben ze thee, kaas,honing,vlees,groente en fruit meer heb je niet nodig 🙂

  En osmose water wij filteren alles is heel belangrijk, als je basisbehoefte water vergiftigd is met lood , fluor , medicijn/drugsresten e.d en je dat dagelijks binnen krijgt ben je al ver van huis.

 8. Iedereen schreeuwt in wanhoop en komt met valse ideeën over een nieuwe wereld en positieve dwaalleer
  enz. maar niemand wil weten dat dit alles is voorzegd door maar een boek: de Bijbel. In het kort: “Wie God verlaat, heeft smart op smart te vrezen” en daar zijn we met z’n allen aanbeland in 2022 mensen.
  Ga je onderzoek zelf doen. Ga lezen! Zo simpel is het. We hebben onszelf dit aangedaan. Terugkeren is altijd mogelijk, want we hebben een vergevende God. Hij heeft dit alles echter voorzien. Ontbrandt je nu in woede: prima. Maar dan help je (ongewild, misschien) mee aan de vernietiging.. Keer terug, mensen naar waar onze voorouders voor vochten en gestorven zijn, en waar nu om gelachen wordt. Wij hebben een ziel die eeuwig is, vergeet dat niet. Het is niet hopeloos! Het is niet afgelopen als je lichaam sterft. “In God zijn wij meer dan overwinnaars” our soul is immortal. Go for it!

  • Inderdaad. De dood is een transformatie, niet een einde. Maar niemand mag weten hoe aangenaam het is, zonder al die materiële belasting en het constante gevecht er over, anders zou iedereen meteen uit het leven stappen. Een creatuur is opgetrokken uit de materie en dit materiële bestaan dient namelijk om de ziel zijn dimensies te geven. Wees niet vernielzuchtig en steven af op onsterfelijkheid. Doe ook niet mee met de vernieling waar velen van je medemensen nu mee bezig zijn, omdat zij jouw levensvatbaarheid en jouw weg naar kosmische onsterfelijkheid willen vervangen door hun eigen primitieve chemische en technologische “God”. Het is en blijft weliswaar jouw eigen vrije keuze om wel mee te doen met ze, maar geef je kinderen toch een kans om ook zelf te besluiten… en spuit ze niet in met de gifspuit.

 9. Leugen en Waarheid liepen op een zonnige dag langs het water.
  Ik heb een idee! Zei Leugen. Laten wij onze kleren uittrekken en dan springen wij in het water.
  Dat is een goed idee! Zei Waarheid.
  Dus Leugen en Waarheid trokken hun kleren uit en renden naar het water om er in te springen.
  Waarheid sprong in het water. Maar Leugen sprong niet. Hij pakte snel de kleren van Waarheid en ging ermee vandoor.
  Waarheid klom snel als hij kon het water uit en ging Leugen achterna.
  En sindsdien rent de naakte Waarheid de Leugen achterna.

  (Door Barack Obama tijdens zijn inaugiratie)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in