Het World Economic Forum heeft opgeroepen om religieuze geschriften te laten “herschrijven” door kunstmatige intelligentie om een geglobaliseerde “nieuwe Bijbel” te creëren.

Yuval Noah Harari, die de rechterhand is van Klaus Schwab op het WEF, stelt dat de Bijbel “nepnieuws” is en vol haatzaaiende taal zit, en dat de elites AI kunnen gebruiken om de Bijbel te vervangen en een verenigde “religie die echt klopt” te creëren, bericht Thepeoplesvoice.

Harari, die in Davos-kringen bekend staat als “De Profeet”, deed de uitspraak tijdens een toespraak over de “toekomst van de mensheid”.

Volgens Harari kan de kracht van AI gebruikt worden om spiritualiteit om te vormen naar de globalistische visie van het WEF op “gelijkheid” en inclusiviteit.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldreligie gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden op het altaar van de klimaatwetenschap, het occulte technocommunisme en de eugenetica.

Volgens het WEF zijn God, Jezus en het christendom “nepnieuws” dat door de mensheid moet worden verworpen.

En daar houdt de godslastering niet op. Het WEF heeft ook aangekondigd dat ze zo succesvol zijn geweest in hun plannen dat ze mensen in goden zullen veranderen.

Het WEF wordt steeds vijandiger tegenover het christendom en de grote religies. Het is duidelijk dat Klaus Schwab Jezus probeert te verdringen.

Volgens het WEF is Jezus nepnieuws, is God dood en hebt u geen ziel. U bent een “hackbaar dier” dat geen vrije wil heeft.

De mensen van The Economist weten dingen die de meeste mensen niet weten en de covers van hun tijdschriften vertellen ons al heel lang van tevoren over de politieke, economische en culturele ontwikkelingen die de elite voor ons in petto heeft.

  De WEF Grote Reset slangen kruipen samen in Davos

Slechts een maand voor de toespraak van Harari leek The Economist van hetzelfde laken een pak te geven.

De elites hebben de basis voor dit plan jaren geleden gelegd en nu slaan ze hun slag.

Klaus Schwab schepte berucht op over hoe zijn Young Global Leaders de wereld hebben overgenomen en het WEF is binnengedrongen in de kabinetten van alle toonaangevende democratieën.

De Covid pandemie was een generale repetitie voor de elites om de wereld in een digitale gevangenis te veranderen.

In het Verenigd Koninkrijk zijn supermarkten begonnen met het uitrollen van een nieuw digitaal paspoortsysteem van het WEF dat gewone burgers de mogelijkheid ontzegt om voedsel te kopen als ze op een zwarte lijst staan omdat ze niet aan de regels voldoen.

Volgens verontrustende beelden die deze week op Twitter zijn gezet, is de supermarktketen Aldi begonnen met het weigeren van toegang aan mensen die het door het WEF goedgekeurde digitale paspoort niet op hun telefoon hebben.

In de virale video laat een man achter de camera de kijkers zien hoe barrières de toegang tot het winkelgebied blokkeren voor mensen zonder paspoort.

Hij heeft geen ongelijk als hij zegt dat dit lijkt op het begin van de digitale gevangenis waarin de elites ons dreigen op te sluiten. De 15-minuten stad gevangenissen van de toekomst zijn in veel delen van het Verenigd Koninkrijk gearriveerd.

Mensen die winkelen in de high-tech winkel hoeven niet uit te checken nadat ze hun telefoon hebben gescand, omdat camera’s kijken welke artikelen ze meenemen, de totale kosten optellen en het bedrag automatisch van de bankrekening van de gebruiker afschrijven… Ervan uitgaande dat ze aan de eisen van de elite hebben voldaan en een voldoende hoge sociale kredietscore hebben.

  De waarheid over Klaus Schwab en zijn vader komt aan het licht

Natuurlijk beweren veel christenen dat het hele proces van het scannen van telefoons om openbare ruimtes binnen te komen, mensen eraan laat wennen voordat er een microchip of digitale tatoeage wordt uitgerold, vergelijkbaar met het merkteken van het beest dat in de Bijbel wordt voorspeld.

Amazon en andere bedrijven hebben onlangs soortgelijke winkels gelanceerd in verschillende landen.

Alle tekenen wijzen erop dat we snel op weg zijn naar een wereld waarin de nepbijbel van het WEF door de massa’s geaccepteerd zal worden. Volgens de elite kan de mensheid net zo gemakkelijk geconditioneerd worden als vlooien in een potje.

Helaas voor de elite zal het niet zo gemakkelijk zijn als ze dachten. De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen zich bewust geworden van hun agenda.

Dankzij mensen zoals uzelf, die ervoor gekozen hebben om de rode pil te slikken en de sirenenzang van de gevestigde media en hun nepnieuws af te wijzen, heeft de mensheid nu een kans om tegen de agenda van de elite te vechten.

Als u begrijpt hoe belangrijk deze video’s zijn om de massa’s voor te lichten over de schaduwregering en de kwaadaardige agenda van de elite, deel deze video’s dan alstublieft, abonneer u op het kanaal en sluit u aan bij de People’s Voice Locals gemeenschap om ons te helpen deze inhoud te produceren en zoveel mogelijk mensen te waarschuwen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Kijk:

Bonus:

The Great Reset in a nutshell (Nederlands ondertiteld)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

  De WEF-bijeenkomst in Davos is begonnen: Levendige vraag naar Escort-Services

Lees meer over:

Vorig artikelParijzenaars moeten leren leven met ratten – burgemeester
Volgend artikelYuval Noah Harari zegt dat “niet-organische entiteiten” en “emotieloze algoritmen” binnenkort de aarde zullen overheersen – met andere woorden, AI overname komt eraan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

78 REACTIES

 1. Benieuwd of dit ook gaat gebeuren met de overige geschriften…

  De perversiteit viert hoogtij en het zou zo een script voor een slechte komedie kunnen zijn met inmiddels alle opdrachten en bevelen van deze club, ware het niet dat ik het ook bloedlink vind al dat gebrul van die lui..

 2. Hoogmoied komt voor de val.
  Wereldwijd.

  [ Overbodig om te zeggen, dat Schwab en die Harari, en al die WEF-‘globalisten’,
  volkomen geschift en zeer gevaarlijk zijn. ]

  • Die man meent zelf dat hij god is maar het is niet meer dan een vuile moordenaar en kinderen verkrachter maar op zulke mensen als Swab en Rutte en dat gespuis wat in Brussel zit op onze kosten die voelen zich als god verheven, maar eerlijk is eerlijk die vieze club van het WEF die worden vereerd door ons laf volk hopen dat snel de bommen hier om hun oren vliegen maar dan schreeuwen ze hulp en moord ik heb niets meer te verliezen mijn leven zit er bijna op maar jullie zullen nog door een hel gaan en roepen op jullie mama en papa maar die zijn er dan niet meer die zijn dan door de giftspuiten van corona al lang begraven en vermoord dom volk.

 3. Het grote probleem is dat wij door de media geen idee hebben hoe groot de groep is die door heeft wat er speelt. En bij die groep zijn er nog grote verschillen zie ik bij veel comments, een groep die net aan de oppervlakte komt en dan groepen die al wat dieper zijn gegaan.

  Wat ik hoopvol vind is dat ik vaak bij tweets toch erg veel reageerders zie die het spel doorpikken, zo lang als dat nog is toegestaan natuurlijk. Net als de dislikes zullen ze straks dat soort comments ook vast gaan verbergen zodat we nooit weten wie onze medestanders zijn en hoeveel dat er zijn.

  Ik put er vooralsnog niet veel hoop uit omdat de volgers nog in de meerderheid zijn, althans dat is wat ik vermoed. Maar er zullen er iig redelijk wat zijn die in dit soort zaken niet langer meegaan en we gaan het zien hoe het zal verlopen.

  Maar ik sterf nog liever dan aan dit soort waanzin mee te werken, en ja ik heb genoeg te verbergen net als ieder ander dat heeft. En nee, ik ben geen crimineel maar iemand die gewoon zelf nadenkt en net als iedereen niet alles wil delen. Die sukkels die zich hebben laten wijsmaken dat je niets te verbergen hebt voor een ander zijn knettergek, er schijnen nogal wat mannen te zijn met een zogeheten micropenis. Dat moet ik uit wetenschappelijke onderzoeken halen want niemand verteld mij dat onder het mom van ik heb niets te verbergen. Maar dat soort lui verkondigt dan wel de door de macht aangehaalde “ik hebniets te verbergen…”

  Ach, het is en blijft weer eens lastig omdat de propaganda hoogtij viert en we met gigantische corruptie hebben te maken van zwakke volgzame wezens.

 4. WHAHAHAHAHAHAHAHA ze maken zich met de dag belachelijker 🤡🤣
  Zou mooi zijn als alle geloofsstromen zich verenigen om deze duivel, ongeacht welk geloof men ook heeft, samen te bestrijden. Dan is dat probleem zo opgelost

  • Greet juni 14, 2023 at 10:37

   Ziet iemand een patroon…?

   Tedros Adhanom, Macron, Eric van der Burg, Mark Harbers, Theresa May, Christianne van der Wal, Joop Wijn, Kajsa Ollongren, Hanke Bruins Slot, Rob Jetten, Hein Vos, Ien Dales, Gerda Verburg, Jan kees de Jager, Henk Nijboer, Vera Bergkamp, Raoul Boucke, Lisa van Ginneken, Alexander Hammelburg, Ruard Ganzevoort, Boris Dittrich, Herman Tjeenk Willink, Annemarie Grewel, Bob van Schijndel, Eric Smaling, Peter Rehwinkel, Coos Huijsen, Peter Lankhorst, Jan Franssen, Evelien Eshuis, Wim van de Camp, Anne Lize van der Stoel, Clemens Cornielje, Boris van der Ham, Ger Koopmans, Krista van Velzen, Tofik Dibi, Sjoerd Potters, Matthieu Heemelaar, Astrid Oosenbrug, Henk Krol, Herman Verbeek, Dennis de Jong, Kim van Sparretak, Arno Brok ect ect

 5. Dit zijn geen grapjes. De massa controle zet door. Dat WEF nu één wereld religie op basis van AI ontwikkeld is geen verassing.
  Alles wijst in die richting. De grote vrijdenker J. Krishnamurti was goed geïnformeerd. Tot zijn vrienden behoorde o.a. Aldous Huxley. Krishnamurti sprak in de 70/80 er jaren van de vorige eeuw hier over. Hij zei: ,(in mijn eigen woorden) de computer gaat zo een grote vlucht maken dat deze intelligentie de menselijke intelligentie overstijgt. De computer zal dan een religie ontwikkelen die voor de massa onweerstaanbaar zal zijn.
  Vergeet niet wat Aldous Huxley over LSD zei. Dat het een revolutionair middel is. Maar dat het niet aan de massa moet worden gegeven. Alleen de ontwikkelde breinen en de elite die hun geest hiermee kunnen gebruiken om tot nieuwe uitvindingen op alle terreinen te komen. Ondertussen wordt het volk in slaap gesust met ‘vxccn’ farma, voedselproductie met duizend additieven. Voetbal en 🍞.
  Zie de bijbel spreekt over de anti Christ. Wake up dear ones. It is happening before your very nose 🐑
  Get gripp on yourself.
  Abonden all processed food.
  Don’t go to dokters to quickly. Think twice. Explore Wim Hof methode.
  Eet alles vers.
  Explore.. Expirence. Take a save psilocybine trip. Be strong. 💪👍
  Fuck the system 🖕
  Ahimsa 🕊️

  • Flying Dutchman juni 14, 2023 at 10:47
   In de 80tiger jaren,woonde ik in A’dam in kraakpanden.
   De meeste boeken lieten we rouleren,van S.F. tot Krishnamurti toe.
   Heb met veel plezier over Krishnamurti gelezen.Hij schreef ook over het hindoeisme en buddhisme.
   Alsook heb ik met plezier LSD genomen.in totaal een x of 10.Wel syeeds half jaar wachten,zodat je niet teveel roofbouw op je lichaam pleegt.(je eet dan praktisch nix,alleen water of thee en Betelnootjes(bitter!))
   Ik ben niet geprikt,kom nooit bij de dokter en kook alleen vers.
   80 % in de supermarkt is rotzooi.
   Jaren terug heb ik nog eens wat paddo’s gehad,maar had alleen lichamelijk effect,geen getrip of andere geestelijke sensatie.
   Dus voor mij was de lol er wel af.Ben nu 50+,bijzonder zelfredzaam en die drugs waren een leuk avontuur.

   Wat ik wel heel lullig vind,me schoonzus is nu oma en zij is het schijnheiligste boontje dat ik ken.
   Vroeger ontzettend de beest uithangen(zij,maar ik ook) maar haar kleinkinderen mogen nix.
   Toen ik 16 was,kreeg ik van mensen bij wie ik op bezoek was,gewoon toestemming om te mogen blowen.
   Vrijdagavond,die moeder loopt de deur uit en roept!
   “jullie weten waar de wiet staat he?”Beter met toestemming lekker dungeons and dragons spelen
   dan stiekem achter de school of in een steegje.

  • salvar juni 14, 2023 at 10:48

   Ik heb niets met moslims, Noord-Afrikanen ect, maar samen zouden “we” sterker staan tegen een alles overheersende, totalitaire overheid die ons totaal wil onderwerpen aan deze experimentele vaccinaties die ons doden of doodziek maken, alleen vallen we, samen staan we sterk(er).

  • Hoe staan ze tegenover de Islam?
   Gaan ze ook de Koran herschrijven?
   Of hebben ze een pact gesloten met de Islam, om later af te rekenen met de Islam?
   Maar dan is er nog Iran en Israel, gaan ze Iran verrassen met een aanval, of is Iran de Joker van de globalisten en SA speelt een spelletje en voert de grote reset uit voor de globalisten.
   Wat mis ik?

 6. ´Gates geeft miljoenensubsidie aan Rutgers

  Op 3 april 2023 verscheen het volgende bericht op de website Blckbx ‘Rutgers stichting kreeg miljoenen van de Bill & Melinda Gates Foundation’.

  De Rutgers Stichting blijkt ruim drie miljoen dollar te hebben ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation, om voorlichting te geven over ‘gendergelijkheid’ en ‘familieplanning’.´

  https://geziningevaar.nl/artikelen/henk-rijkers-christelijke-scholen-niet-veilig-tegen-lhbt-dwang

 7. De indruk die het Bijbelboek openbaring mij geeft is dat 99% van de mensen dit programma blindelings gaan volgen. Het is een kleine minderheid die het spel zullen doorhebben en die zullen meedogenloos vervolgd en vermoord worden door mensen als Harari. Het idee van The Rapture (Opname van de Gemeente van Jezus Christus) is dan ook helemaal niet zo’n idioot idee. Want hoe ga je dit regime van het beest overleven? Niet dat het voor de eeuwigheid echt iets uitmaakt als je kop er afgeslagen wordt als gelovige, maar je kunt je wel afvragen wat je als christen nog op deze aarde moet zoeken. En God zou daar ook wel eens zo over kunnen denken. Overigens, die Harari wordt profeet genoemd. Dat is dus vanuit christelijk oogpunt een valse profeet. Het is even afwachten of hij niet DE valse profeet is.

  • @Gert Visser

   Goed verwoord, zó denk ik er ook over…christenen worden tot de laatste man en vrouw vervolgt, in de moslim landen is dit de dagelijkse gang van zaken ook de jezuïten Paus speelt een dodelijk samenspel met zijn verdomde crislam.

  • Heel juist. Echter bele amerikaanse pastors hebben hun volgelingen wijsgemaakt dat ze zullen worden opgenomen voor de grote verdrukking, zijn hierdoor onvoorbereid op wat komt en zullen waarschijnlijk in een apostaat komen en wegvallen. Wat gaan deze fake pastors dan verkopen ? Er zal hun rekenschap gevraagd worden…

  • Lees openbarimgen eens heel goed. Hoe kumnen gelovigen onthoofd worden in de verdrukking (onder het altaar openbaringen 20:4) als ze voor de verdrukking zouden zijn weg genomen ? Dit is onbijbelse onzin, met suiker overgoten evangelie. We horen onszelf te negeren en ons kruis op te nemen. Want zoals goud met vuur word gezuiverd zo zal het Lichaam (de Kerk) met verdrukking worden gezuiverd. De grote verdrukking komt van de duivel. De toorn komt van God. De Kerk is niet onderhevig aan de toorn maar wel aan de verdrukking.

   • Wat zijn gelovigen? Traditionele gristenen geloven allemaal in God. Maar kijk eens naar hoeveel er niet aan het avondmaal gaan.

    Gelovig zijn betekent helemaal niets. Geloof in een god of engelen ook niet. Zelfs geloof in Jezus niet. Newage heeft de mond vol over Jezus en het Christ consciense. De Bijbel spreekt over het geloof VAN Christus Jezus. Dat hij Gods Zoon is die voor ons gestorven is en na 72 uur weer opgestaan is uit de dood. Dat hij zijn plaatsvervanger de Heilige Geest gestuurd heeft om in ons te wonen.

    Ik heb vaak meegeholpen in roterende diensten voor oudjes in een bejaardentehuis van samenwerkende kerken en gemeenten (excl Kath) en zelfs van de voorgangers was maar een klein deel echt opnieuw geboren en verzegeld met de Heilige Geest. Ik weet dat er ook minstens één vrijmetselaar bij zat. De bijbelkennis was triest laag. En de newage onzin die er soms uit kwam.

    Zolang de Weerhouder op aarde is zal dit allemaal nog niet voluit kunnen plaatsvinden. Na de wegrukking (harpazo) heeft Satan en zijn horde helemaal de vrije hand. Nu worden ze gehinderd door die lastige biddende christenen.

    Ik denk dat als Jezus zijn bruid komt halen de meeste kerken wel wat mensen zullen missen maar gewoon door zullen gaan met diensten. Dan zal die rest onder druk komen te staan en toch een keer echt moeten kiezen. Of ze echt voor Jezus durven te leven en hun oude gemakkelijke leven opgeven.

   • De gelovigen onder het altaar zijn de zielen van de mensen die onthoofd zijn tijdens de grote verdrukking. Verder kan alleen de satan zijn werk gaan doen als de weerhouder is weggenomen, dat is de gemeente. Die wordt behouden voor de toorn van God , kijk bv maar naar sodom waar Lot eerst werd weggehaald en naar Noach tijdens de zondvloed, er zullen zoveel valse profetieën zijn let daarop

  • Lees ook Daniel 12, 2 Thes 2, en 1 Thes 4:16. Alles wijst op de opname (rapture) op het moment van de wederkomst van de Heer. Dit is niet voor de verdrukking maar aan het einde op de klimax. Hij komt maar 1 keer. En niet nog een extra keer in het geheim zoals vele idioten onbijbelse onzin verkopen.

   Ik wil alle gelovigen een hart onnder de riem steken en aanmanen stand te houden voor wat komt. De Heer is niet laks in Zijn belofte maar lankmoedig. Houd stand en wandelt in de Geest zodat in zware tijden u niet mag wegvallen. Wetende dat we een veel grotere belofte hebben dan de dingen in de huidige wereld. Yochanan kreeg nieuwe hemelen en een nieuwe aarde te zien. Waarbij vergeleken onze oude wereld in het niets zal zijn. De Bijbel zegt over heel de lijn dat we onder een “veil” leven en de dingen die nu zijn slechts een schaduw van de dingen die gaan komen zijn. Als u voor beproevingen staat houd stand. Broers en zusters hebben dit voorheen ook gedaan. Hun vijanden zegenende en biddende voor hen als ze in de arena voor de leeuwen werden geworpen.
   Als God bij ons is, wie kan dan tegen ons zijn ? Ze kunnen mijn vlees doden maar niet mijn ziel. God zal echter de Goddeloze hun vlees en hun ziel ten einde brengen in het meer van vuur.

  • Ik ga hier geen discussie openen over de “ opname” maar lees de Bijbel eens goed.
   Er staat we zullen HEM TEGEMOED GAAN IN DE LUCHT. ❗️Niet meer en niet minder……
   Er staat niet opgenomen worden in de hemel……. Jezus komt maar één keer terug, de eerste keer zou dan volgens de valse profeten zijn om zijn gemeente op te halen en de tweede keer om te oordelen…….
   Dit is een volslagen valse leer overgewaaid uit Amerika……. WELVAARTS EVANGELIE……zo van “dit treft ons niet “………. ONZIN!!!!
   Jezus komt geen twee keer, eerst om zijn gemeente op te halen…… en daarna om te oordelen, nee wij zijn allen onder het oordeel…… maar de eindbestemming van hen die Jezus kennen is anders…….

   Na de grote verdrukking komt Jezus en wij zullen Hem tegemoed gaan. IN DE LUCHT…… NIET MEER EN NIET MINDER…..
   Laat je niet misleiden door het welvaarts evangelie wat uit Amerika is overgewaaid……
   Ik ben al wat ouder en ik heb deze religieuze onzin / misleiding zien ontstaan……
   Ook de gelovigen zullen DIT KWAAD WAT NU BEGINT……. door moeten maken…….
   Omwille van HEN ( de gelovigen ) ZAL DIE TIJD WORDEN INGEKORT. staat er geschreven. ❗️

   Overigens wat ik wel opmerkelijk vind in dit artikel is dat de Bijbel tot “FAKE NIEUWS” VERKLAART GAAT WORDEN misschien ………het is nog maar een suggestie maar we kennen de plannen makers inmiddels een beetje….. en we herkennen hun kwade opzet…….
   DE BIJBEL WORDT FAKE NIEUWS‼️
   De “ wereld leiders” zijn dus bang van de Bijbel …….. dat WOORD VAN GOD pruimen ze niet…….❗️.
   Ze pruimen geen enkele macht boven zich…… Dat is een inbreuk op hun visie……. Het worden: of zijn tirannen…. Ook in dat opzicht.❗️
   Bovendien is Harari ( de adviseur van klaus Schwab ) een Jood en hoogleraar op een universiteit in Jeruzalem. Hij weet van de hoed en de rand……….. Hij “ helpt mede om de wereld bevolkings populatie” terug te dringen…….
   En dat kan op grond van de Bijbel een verboden boek te verklaren: heel gemakkelijk……
   Dat wil dus zeggen dat allen die de Bijbel lezen of misschien zelfs wel bezitten, op grond van komende wetgeving over fake nieuws; vervolgd kunnen gaan worden en VEROORDEELD ( zeg maar vermoord ) KUNNEN WORDEN omdat WIJ de Bijbel ( dit in hun ogen ) FAKE NIEUWS BLIJVEN VOLGEN……
   Tja dit zullen we er voor over moeten hebben…..
   In leven en sterven van Christus!!!

   • Het vrije volk dat is god en deze hebben wij in eigen handen maar zolang wij bang lui en gemeen zijn naar de slachtoffers zijn wij net zo slecht al Hitler en nu nog begrijpen dat Rutte nu al tien keer erger is dan Hitler hij vermoord met ons gel manen vrouwen en kleine kinderen om maar bij het WEF te mogen blijven maar wat Maxima daar te zoeken heeft is mij niet duidelijk, zou zij toch het bloed van haar vader door haar aderen hebben stromen wie kan het mjj zeggen.

   • Nee je hebt het fout want christenen gaan weg voor de grote verdrukking en ontmoeten we hem in de lucht maar niemand zal hem zien hier hoor op aarde. En pas na de grote verdrukking zal iedereen hem zien en zal de grote laatste strijd los gaan.

  • Het cristendom, huwelijk en gezinsleven is onderdeel van het vissentijdperk. Omdat we nu in de overgang zitten naar het watermantijdperk waar o.a. innovatie, technologie en wetenschap een rol speelt dient alles wat bij het vissentijdperk hoort te verdwijnen. De antichrist is kosmisch gezien de planeet pluto gekoppeld aan het sterrenbeeld schorpioen die als kernwaarde transformatie heeft. Want wij transformeren nu tenslotte van het vissentijdperk naar het watermantijdperk. Is er een uitweg? ja, want bij het watermantijdperk hoort ook anarchisme en soevereiniteit, dit betekent dan wel dat je niet financieel afhankelijk moet zijn van het systeem. Echter blijft de social matrix van de tijdperken in stand. # Babylon

 8. Hopelijk de Heer vlug terug en wist de duivelse WEF club weg van het aangezicht der aarde. Dat nazie Schwab en sodomiete Harari naar de hel worden geblazen met de hete adam uit Zijn mond. Deze Goddeloze ketters zijn te erg om nog los te lopen. Ze zijn in oorlog met de Almachtige God. We zijn bijna aan openbaringen hoofdstuk 19 laatste verzen.

 9. Hoe doet het WEF dat met de Koran? Wordt die door AI eveneens opnieuw geschreven? Dát zou nog eens wat zijn, maar dat zullen de moslims niet pikken.

  • De koran hoeft niet opnieuw geschreven. Het is geen bedreiging. Moh was zelf al een massamoordenaar en een pedosexueel en in hoge nood deed een kameel het ook met een krukje om er bij te kunnen.

   Het is de God van de bijbel die ze haten. Net zoals de moslims Zijn volk haten.

 10. Wordt het niet eens hoogtijd dat deze mafketel en z’n homofiele adviseur, de graszoden aan de onderkant gaan bekijken. Wat een IQ zeg, zoiets als onze kamertemperatuur

 11. “the bible is fake news”

  Wat klopt hier niet? De Bijbel is vooral een geschiedenisboek. Sterker nog: Genesis vertelt over ons eerste begin en is het oudst bestaande boek. Wat is daar ‘nieuws’ aan? En fake is het al helemaal niet. Dat is verifieerbaar op vele manieren.

  Misschien omdat het vol staat met profetie? Over de toekomst van een valse profeet?

  Profetie is geen voorspelling. Profetie is een blik op wat gaat gebeuren vanuit de tijdloze eeuwigheid. Dus van buiten ruimtetijd.

  Profetie volgt niet het griek/westers idee van voorzegging; vervulling maar het hebreeuwse stramien van een matrix van terugkerende gebeurtenissen die culmineren tot een einde. Het is dus niet klaar de eerste keer als je het deels ziet gebeuren. Het geeft voorafspiegelingen zodat je de waarheid kunt controleren en dat een profeet namens God spreekt. Zoniet moet hij gestenigd worden. (10 geboden: Gods naam niet ijdel gebruiken).

  Wat genoeg zegt over valse ‘profeet’ Harari.

  Deze satanisten, demonen, gevallen engelen en satan zelf proberen God te verslaan. Als een stekelbaarsje op het droge die het op wil nemen tegen een olifant. Ze zijn flink aan het spartelen nog.

  “De hele aarde smacht naar het openbaar worden van de zonen Gods”
  De zonen Gods zijn de neergedaalde (gevallen) engelen. Dezelfde term als de Nephilim die de aarde terroriseerden voor de zondvloed. En hun gestorven kwaadaardige kinderen waarvan de geesten op aarde ronddwalen: de demonen. Deze verbergen zich vooralsnog voor ons. Wij zijn niet multidimensional. Wij hebben alleen 4D: ruimtetijd. Zij hebben er minstens 1 meer (ws 10).

  Maar er komt een moment dat ze dat ontnomen zal worden. Dan worden ze op de aarde geworpen. Dan zal duidelijk zichbaar worden wie onze kwelgeesten altijd geweest zijn. Dan zullen mensen het met hun ogen kunnen zien. Dan zullen mensen hun bijbel er weer bijpakken. Ik denk dat mensen dan hun wenkbrauwen niet meer zullen fronsen als er over reptielen gesproken wordt.

 12. Don’t shoot the messenger…!

  Een kort overzicht van Jezus de Jood

  door Thomas Dalton

  Het is des te verontrustender dat het artikel is geschreven door Dalton en is gepubliceerd in de Occidental Observer, het paradepaardje van Kevin MacDonald

  In 2016 schreven Thomas Dalton en ik een artikel in de vorm van een interview met de titel “Holocaust: Was Six Million Figure Correct?” Dalton was zeer nauwgezet in het maken van zijn punten en het documenteren ervan op een logische manier.

  Binnen minder dan een decennium lijkt Dalton echter de wetenschappelijke standaard te hebben laten vallen en zijn toevlucht te hebben genomen tot ingrijpende beweringen zonder enige zorg voor enige historische integriteit. Hier is Dalton op zijn best:

  “ Ik moet opmerken dat de kans groot is dat zo’n man nooit heeft bestaan. We kunnen dit met vertrouwen zeggen omdat er geen – letterlijk nul – hedendaags bewijs is voor zijn bestaan, noch als een wonderdoende Zoon van God, noch zelfs als een nogal gewone rabbijn…

  Als Jezus ook maar in de buurt zou komen van de wonderdoener die de Bijbel beschrijft, dan zou er een berg aan bewijsmateriaal zijn: documenten, houtsnijwerk, gravures, brieven, enz. En deze zouden bestaan uit zijn volgelingen, zijn sceptici, zijn critici en de Romeinen die de regio regeerden. Er zou een omvangrijk en goed gedocumenteerd verslag zijn van een man die op het water liep, de doden opwekte, genas met een aanraking, stormen kalmeerde en duizenden voedde met ‘vijf broden en twee vissen’. Deze getuigenissen zouden allemaal dateren uit de tijd van zijn vermeende bediening, ongeveer 27 tot 30 na Christus. En toch hebben we vanaf die periode… niets. In feite komt er niets in de buurt. In feite al letterlijk decennia niets.”

  Lees verder >>>
  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/06/a-brief-review-of-jesus-the-jew-by-thomas-dalton/

 13. De wereld wordt geregeerd door een satanische globalistische elite.Zoals het vaticaan,het commitee van 300,de bilderberg groep.Ze willen het christendom en jodendom vernietigen,om de weg vrij te maken voor de antichrist.

  • De antichrist zou de joodse messias zijn. Het christendom en islam zijn afgeleid van het jodendom en gecreëert door het vaticaan. De joden dienen de sabbat ofwel de zaterdag die is gekoppeld aan de planeet saturnus ofwel satan. Saturnus is tevens gekoppeld aan het sterrenbeeld steenbok ofwel de bok, de duivel. De zaterdag zou ook de rustdag zijn van de schepper. Dat zou dan betekenen dat de schepper en de duivel dezelfde dag delen. En dat is nu precies waar de cabal voor staat, controle over beide kanten van de zaak, het goede en het slechte ofwel het schaakbord dat symbool staat voor de vrijmetselarij. Het vernietigen van met name het christendom is omdat dit onderdeel was van het vissentijdperk en we nu in de overgang zitten naar het watermantijdperk. Religie was bedoeld om het goyim te controleren en in het nieuwe tijdperk betreft dit middels technologie omdat dit aansluit bij het watermantijdperk. Het lijkt mij dat de islam net zo goed in de problemen gaat komen gezien vlees eten in de toekomst steeds moeilijker wordt gemaakt of zelfs onmogelijk en het offerfeest een belangrijk onderdeel is van de islam.

   • Beste Mensen

    Eindelijk iemand die een klein beetje het Pad van de verdwaling te weten Het Ineri heeft doorgrond
    Heel fijn om dit te lezen
    Hopen dat meerderen zullen volgen

    Dank U

 14. God loopt het niet uit de de hand. Hij heeft alle macht in hemel en op aarde. Die hele WEF club, gaat een keer ten onder. Achter het bloed van Christus zijn wij veilig. De kerk (Gods kinderen) hebben alleen nog toekomst, en zien bij tijden uit naar z’n wederkomst. We hebben de Pinksteren achter ons liggen, en dan herdenken we de uitstorting van de Heilige Geest. En die kan ons leiden in al de waarheid. En als de jongste dag aanbreekt voor u en voor mij!! Dan zal wezen, aan de rechte of aan de linkerkant van Christus. Maar die kerk heeft toekomst, en anders niet.

  • De kerk is een aflopende zaak omdat het geen onderdeel is van het nieuwe tijdperk. Religie was slechts onderdeel van het vissentijdperk om het goyim te controleren. In het watermantijdperk betreft het controle middel technologie omdat dit past bij dit tijdperk. God en satan zijn middelen van de cabal.

 15. Beste Mensen

  Het is dat de Bijbel niks anders is dan
  Heel veel leugens om de kleinbeetje waarheid te omkapselen overlappen
  Precies zoals de heere Geert Wilders verteld over de Koran
  De waarheid is net zo dik als een A 4 bladzijde een kants dus enkel zijdig beschreven zo dus ook de Bron van deze twee terroristische onheils boeken genaamd Thora
  Het As van het Kwaad

  https://youtu.be/EHW38lzdXxU

  https://youtu.be/Nh61eaLhj_Y

  Laat dezen desnoods voor U vertalen
  Hoe vanaf de geboorte Ineri onder de dekmantelnaam JHWH het onheil ongeveer 300 jaren voor Christus liefde met het zwaard of Wapentuig word beslecht

  Altijd zo geweest
  Nu nog steeds zo

  Dank U

 16. In De USA zijn al scholen die de bijbel verbieden en dat zal wel ook deze kant op waiien met die linkse woke mensen want Cristen zijn is de islam beledigen en dat kan je als blanken niet maken.

  • Beste Mensen

   Een mens mag zich nooit gelijk stellen aan een Doorzichtige
   Beter gezegd het Blanke
   Want men kan niet dwars door een menselijke belichaming heen kijkend bij wijze van Alle ingewanden zien
   Ookwel bekend als het KwallenRas
   Nog beter gezegd de Aliens
   De bEngelse naam All is hierop gebasseerd
   Hierin tegen is Het Allohmtegenwoordige
   Dus die dat wat overal ten aller tijde aanwezig is
   Ook daadwerkelijk altijd overal ten aller tijde aanwezig
   Daar kunnen Allah God Jahweh een punt aan zuigen
   Laat staan de stichters , de toenmalige Regeerders ten tijde van , van deze doolhoven onder misbruik making van de
   namen Mozes Jezus Mohammed
   Immers die allen zijn Doolhof en Plaats Gebonden
   Dus iets nietigs die zichzelf als een opgeblazen kikker voordoen
   AlstUblieft mensen denkt zelf Na
   Laat U nooit indoctrineren gehersenspoeld valsheden opgelegd aangeleerd met de Paplepel ingegoten
   Daarmee lopen te pronken
   Die blijven altijd valsheden in het belang van de staat dienen
   Zowel in het verleden heden als in de toekomst zal een groot deel van de mensheid eraan zwichten en zwaar misbruikt worden
   Daarom weest nuchter
   Geweldloos Barmhartig Liefdevol tot Alles
   Allen dan kan op den duur de poort tot verlossing openen voor de gevangen Geest in het lichaam een lichaam

   Dank U

   • @ Ringo Dada.
    Wat lees ik nou ?
    “De poort openen voor de gevangenen”?
    Bden je nou helemaal gek geworden ?
    Dan loopt die Riduan Takkie dus weer vrij over straat, en Willem Holleeder en de hele verdere boevenzooi,
    Dit soort kan niet lang genoeg worden opgesloten, evenals Rutte, Befje Ollonkreng en Qut Quag.
    Dwars door de menselijke belichaming kijken doet men al járen, in ziekenhuizen middel röntgenapparatuur.
    U probeert mij wat op de mouw te spelden, beste Dada.

    • Beste Mensen

     Beste Karton
     Mensen horen zelf na te denken
     En geen geschreven berichten voor waarheden aan te nemen
     Want de echte waarheid kan men nooit op papier zetten
     Het kan wel eens waar dienen als een leidraad om op zoek te gaan naar Hetzelf

     Dwars door het lichaam kunnen kijken op straat lopende van de Mede Wezens zonder enigerlei attributen om de waanzins praktijken aan te kunnen dikken
     Het leugen kracht bij te zetten

     Dank U

 17. Laat tien mensen een boek lezen en ze zullen er allemaal een andere boodschap uithalen, en andere feiten. De conflicten starten dan waar Abraham is geboren en de bewijzen van bestaande figuren uit de tijd van Christus worden in Israël genivelleerd. De feiten bevestigen steeds meer de vooroordelen dat de joden sinds die tijd niet veranderd zijn. De Bijbel is een stukje geschiedenis, geromantiseerd, en de rest is symboliek die ook al is omgedraaid.

 18. Ik denk dat inderdaad de meeste mensen die idioten zullen volgen, het staat niet voor niets in de Bijbel: groot en breed is de weg die naar de vernietiging leidt, er is een smalle weg die naar het leven leidt, slechts weinigen weten hem te vinden…

  • Beste Mensen

   Petra
   Zo is het
   Alleen die genen die echt intensief ernaar gaan zoeken kunnen dat ook vinden
   Staat ook ergens verdwaald opgeschreven
   Naald in een hooiberg
   Tussen zoveel valsheden zoeken naar dat paar officiële woorden is een heele opgeve
   Dus wie zoekt zal vinden
   Anders kan men erover heen struikelen bij wijze van
   Het zien als een struikelblok
   Zonder iets op te merken

   Dank U

 19. Wat zal Klaus Schwab en zijn aanhangers verbaast zijn als ze eenmaal voor de troon van God staan en zien dat hij werkelijk bestaat en dat ze geoordeeld zullen worden over hun leven op aarde.

  • Beste Mensen

   Ook als men in dit geval handeld in opdracht van deze bijden God Duivel
   Welken onder de Negatieve entiteiten Paraplu genaamd Shaytaan=Satan bevinden op nummer 2 en 3
   Want op Nummer 1 staat altijd de Alien = het Blanke de Doorzichtige het KwallenRas

   Dus de gespleten Tong helften Gebroeders God en Duivel
   God Zoete & Duivel Zure gedeelten
   Die viezigheden van op de Tong welken elkander het hand boven het hoofd houden ?
   Beetje Rare vraag welk de mensheid tot denken kan aanzetten
   Immers die zijn vanaf de geboorte met de Paplepel Pollepel groot gebracht
   M.a.w. Ge brainwashed opgelegd die valsheden in geschriften
   Mens hoort op zoek te gaan naar Zichzelf
   Dat is waar een mens voor op Moeder Aarde een belichaming heeft aangenomen
   Alstublieft doe dat
   Dat wat tot verlichting zal leiden waardoor verlossing kan worden bereikt

   Dank U

 20. Klaus Schwab is gewoon een ziek pedofiel fossiel, al die elite aanhang daar ook, want ze zijn voor seks tussen volwassenen en kinderen, net als onze overheid (Joost Tonino, Joris Demmink, Piet Heijn Donner, Ivo Opstelten, Ferdinand Grapperhaus, die ook onafhankelijk onderzoek naar misbruik door de overheid op alle manieren frustreren omdat ze de waarheid zelf heel goed kennen.
  Er verdwijnen door de overheid en instanties van de overheid ca. 1500 kinderen per jaar die daarna als “vermist” worden opgegeven na misbruik, mishandeling, foltering en satanische opofferingsrituelen van de hoge elites. WEF-ers dus…
  Hoogste tijd dat de wereld eens tegen deze zieke geesten in opstand komt!

 21. In this video, we delve into the bold assertions of World Economic Forum contributor, Yuval Harari, who suggests that Artificial General Intelligence (AGI) might have the potential to pen a new bible and even establish a novel religion that is “actually correct.” This video provides a thorough examination of the World Economic Forum’s connections to influential tech companies, and their potential capacity to leverage AGI to gain control over religious beliefs and society at large. https://youtu.be/zFPfGuWytNY

 22. We worden wakker waar het om gaat = The three pillars of total world control are (1) mandatory vaccine passports tied to (2) digital IDs for everyone, which are tied to (3) mandatory central bank digital currency and ownership of your money.

  https://www.theepochtimes.com/health/covid-vaccinated-more-likely-to-be-hospitalized-cdc-data_5335428.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-06-23&src_cmp=health-2023-06-23&utm_medium=email&est=f5C1YHzXXZnrMI6np%2F6ljtZxdfoq4e76LLf0H127ShsvhPDjq9sbp6B2JTFhZDy30vtG5w%2BmZpfv
  https://www.truthforhealth.org/2023/05/whos-three-pillars-of-global-control-are-upon-us/

  WHO’s Three Pillars of Global Control Are Upon Us
  The World Health Organization (WHO) is pushing hard in their desperate grab for global control through their International health regulatory “treaty.” Once signed by countries of the world, WHO solidifies its vise of totalitarian, global control through the WHO ONE HEALTH agenda that decides the “health” options for ALL life on the planet—human, animal, plant, and even the “health” of the climate.

  IT WAS NEVER A VACCINE!!!!!!
  CALL IT LIKE IT IS “A DEATH SHOT”!!!!!!

  Tell the dam truth. They will all be dead in the next 5 years!

  Rand Paul RIPS Bill Gates, Fauci Gain-of-Function Research As ‘BIGGEST DANGER TO MANKIND’: Rising
  The biggest danger to human survival is government

  The issue here is not “Chinese” or “Americans” but corruption, money and power. People responsible for this should be brought to justice and face the consequences. https://youtu.be/4sbVRsYwQso

  Made in Holland en weggesluisd via Holland
  https://www.ftm.nl/artikelen/pfizer-sluist-miljardenwinst-weg-via-nederland

  Is Nederland doorsluisland voor dirty money is. 
  https://youtu.be/4ZPYWhQkzZk Hoe verpest kapitalisme onze economie?
  https://youtu.be/j9tJpOBMFwg

  Hierbij zou je jezelf af moeten vragen waarom zou je mensen onder controle willen houden als je jezelf niet eens onder controle kan houden en bakken met geld uitgeeft EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld?????

  Verantwoordelijkheid nemen over de acties die je doet is intelligentie in hoge mate zelfcontrolerend tenzij je in bezitsdrang leeft en zelf zo ver gaat en hier een halve wereld bevolking in meetrekt die nergens om vragen terwijl zij geen verantwoordelijkheid nemen voor die schuld. Dus volledig onterecht en ga is aan jezelf klussen in rechtvaardigheid voor je eigen acties maar dat doen deze lui niet en durven zichzelf niet in de spiegel aan te kijken voor wat eerlijkheid is.

  Er is altijd een plan = Merk op dat het tirannieke sociaal-kredietsysteem probeert het betrouwbare, voorspelbare oude karaktersysteem na te bootsen, met dit verschil dat de loyaliteit van een burger niet ligt bij zijn karakter, maar bij de agenda van de regering. De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaal-kredietsysteem is controle krijgen over de media.

  Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime, toen zes mega-concerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren. Zodanig dat ze de hele wereld eenzijdig informeren…..lekker stelletje…

 23. Ze doen het dus zelf
  Grensoverschrijdend gedrag is een hardnekkig probleem in de Tweede Kamer. Dat blijkt uit onderzoek naar sociale veiligheid van de Universiteit Utrecht. Bijna de helft van de ondervraagden ziet het weleens gebeuren, terwijl er nauwelijks wat wordt gedaan met de melding. ‘De sfeer in de Tweede kamer is behoorlijk verziekt’.
  https://youtu.be/yGXvcRDOXU4

 24. We have to go in another direction…..

  Let the sun and the moon shine a light in you and absorbe it. The Photon Belt & The Wave of Love.

  What this electo-magnetic energy is facilitating is a shift in consciousness, a divine shift of the level of awareness of humanity from an egoic 3D state of fear, to a consciousness level of Wisdom… a 5D state of being.

  Over the next 30-35 years (as we head towards 2040) humanity is on the tipping point of a huge leap in evolutionary consciousness.

  Live Your Dream Mission

  To guide anyone interested in living their extraordinary life by aligning with their Infinite Self and the Planet to co-create a peaceful, joyful and uplifting or positive life dream for one Self, Earth and Humanity.
  We can do this by aligning our dreams and goals with our core values and the well-being of Earth.

  This is what “aligning with earth” means.
  Aligning With Earth’s vision is to promote and support a peaceful, abundant, spiritually uplifting and extraordinarily beautiful Earth for the present and future generations.
  Live Your Dream
  How To Create An Extraordinary Life
  How to awaken and reconnect to your Infinite Self and realize your fullest potential. How to live an extraordinary life that reflects the Real or Authentic YOU!
  How reprogram your mind for positivity, success and happiness
  How to achieve unlimited abundance
  How to realize the Divinity within you
  An Online Video
  https://aligningwithearth.com/videos/

 25. ton
  ik geloof in Jezus Christus, ben in Hem gedoopt. Al jaren roep ik wij moeten eenvoudig meer bidden,
  in een persoonlijke relatie met Jezus leven.
  Van Hem alles verwachten en je zeker niet laten afleiden door al dat onzinnige geschreeuw van hen die uit eigen onvrede onrust zaaien en allerlei onzinnig gepraat de wereld ingooien.
  er is niemand di durft , noch kan zeggen wat Jezus over Zichzelf zegt. “ ik en de vader zijn een, Ik heb de wereld ovérwonnen, Ik ben met U tot het einde der wereld.
  Jezus zegt; “ ik ben de Waarheid en het leven, wie in Mij gelooft heeft eeuwig leven”
  “Ik ga heen om jullie een plaats te bereiden en wanneer ik jullie een plaats heb bereid, zal ik terugkomen om jullie op te nemen bij mij, opdat ook jullie zullen zijn daar waar ook ik ben.
  laat je niet in met allerlei gepraat dat leidt naar ondergang, maar geloof en bidt.

 26. Beste Mensen

  Men leze zelf de in deze kleine klipje getoonde bEngelse literatuur en de in de link inscriptie opgesomde boeken
  Jezus heeft nooit bestaan

  https://youtu.be/jr5UXIyNKvI

  JHWH’s zijn nazaten der Yaduvanshis elendelingen. Dit is dus de benaming van èèn van de twee stromingen die in de oudheid aan wezens genaamd mensen leefden
  Later zijn deze stromingen in veele vertakkingen verdeeld
  Zo word er verteld dat Jezus nooit heeft bestaan
  Jezus heeft wel bestaan maar niet zoals het gebagertaliseerd aangedikt word weer gegeven in de valsheden in geschriften genaamd Bijbel
  Die de Huidige Israël bevolkt
  Alle levens stammen af uit de Tibetaans/Indiase Regio. Uit de hoge bergen tot de lagere delen van aldaar

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in