Pixabay

Een verhaal in The New York Times legt bloot wat hersendode Biden en de bende neo-cons die hem controleert voor ons in petto hebben. Volgens een artikel dat op 26 april gepubliceerd werd, “verklaarde minister van Defensie Lloyd J. Austin III maandag aan het einde van een heimelijk bezoek aan Oekraïne dat het Amerika’s doel is om Rusland zo “verzwakt” te zien dat het niet langer de macht zou hebben om een buurstaat binnen te vallen, waarmee hij een transformatie van het conflict erkende, van een strijd om de controle over Oekraïne naar een strijd die Washington directer tegenover Moskou plaatst. … met woord en daad hebben de Verenigde Staten zich steeds meer ingespannen om het Russische leger te ondermijnen, schrijft Llewellyn H. Rockwell.

Zij hebben sancties opgelegd die uitdrukkelijk bedoeld waren om het Russische militaire apparaat ervan te weerhouden nieuwe wapens te ontwikkelen en te produceren. Zij hebben – met wisselend succes – getracht de olie- en gasinkomsten die de oorlogsmachine aandrijven, af te snijden. Op langere termijn zal de beschrijving die Austin van het strategische doel van Amerika geeft, de vaak verkondigde overtuiging van president Vladimir V. Poetin versterken dat de oorlog in werkelijkheid te maken heeft met de wens van het Westen om de Russische macht te smoren en zijn regering te destabiliseren. En door het Amerikaanse doel te presenteren als een verzwakt Russisch leger, maken Austin en anderen in de Biden-regering zich duidelijker over de toekomst die zij voor zich zien: een jarenlange voortdurende strijd om macht en invloed met Moskou, die in sommige opzichten lijkt op wat president John F. Kennedy de “lange schemerstrijd” van de Koude Oorlog noemde.

De opmerkingen van Austin, nog versterkt door verklaringen van minister van Buitenlandse Zaken Antony J. Blinken over de verschillende manieren waarop Poetin de strijd om Oekraïne “al verloren” heeft, weerspiegelen een besluit van de Biden-regering en haar naaste bondgenoten, en heeft maandag verscheidene ambtenaren overtuigd om openlijker en optimistischer te spreken over de mogelijkheid van een Oekraïense overwinning in de komende maanden, ondanks dat de strijd zich verplaatst naar het Russischtalige zuiden en oosten, waar het leger van Poetin in theorie in het voordeel zou moeten zijn.

Op een moment dat Amerikaanse inlichtingendiensten melden dat Poetin denkt dat hij de oorlog aan het winnen is, bestaat de strategie erin het narratief te verspreiden dat het “militaire avontuur van Rusland rampzalig zal uitvallen, en dat het een conflict is dat Poetin zich niet kan veroorloven vol te houden.”

  Russische functionaris: NAVO riskeert rechtstreeks conflict met Rusland en "volledige" nucleaire oorlog

Laten we ervoor zorgen dat we dit goed begrijpen. Critici van het beleid van de VS wijzen er al heel lang op dat Amerika Rusland met nucleaire bases heeft omringd. Het heeft geholpen bij het omverwerpen van een pro-Russische regering in de Oekraïne. Vanzelfsprekend maakte dit Poetin nerveus. Hij wil geen invasie van Rusland via de Oekraïne, zoals gebeurde in de Tweede Wereldoorlog, toen Rusland miljoenen levens verloor. Nu zegt de neo-cons bende van hersendode Biden tegen Poetin: “U hebt volkomen gelijk! Wij willen Rusland inderdaad degraderen tot een onbeduidende mogendheid en Oekraïne gebruiken als aanvalsbasis!”

Niets is zekerder dat dit tot een nucleaire ramp zal leiden. De Russen waarschuwen ons hiervoor. Een artikel in The Guardian zegt: “De Russische minister van Buitenlandse Zaken heeft de Navo ervan beschuldigd een proxy-oorlog te voeren door militaire hulp aan Oekraïne te leveren, terwijl de ministers van Defensie in Duitsland bijeenkwamen voor besprekingen onder auspiciën van de VS over steun aan Oekraïne in wat een Amerikaanse generaal een “zeer kritieke” paar weken noemde.”

Sergei Lavrov zei tegen de Russische staatsmedia: “De NAVO is in wezen via een gevolmachtigde in een oorlog met Rusland verwikkeld en bewapent die gevolmachtigde. Oorlog betekent oorlog.

Hij waarschuwde ook dat de risico’s van een nucleair conflict nu “aanzienlijk” waren… Gevraagd naar het belang van het vermijden van een derde wereldoorlog, zei Lavrov: “Ik zou die risico’s niet kunstmatig willen verhogen. Velen zouden dat wel willen. Het gevaar is ernstig, reëel. En wij mogen het niet onderschatten.”

Als de Amerikaanse wapentransporten naar de Oekraïne er niet waren geweest, zouden Rusland en de Oekraïne snel een regeling treffen die de veiligheidsbelangen van Rusland zou beschermen. De machthebbers weten dit, maar zij willen geen vreedzame regeling langs deze lijnen. Zij willen de wereld regeren. Zij willen niet dat landen die de suprematie van de VS verwerpen, een rol in de wereld spelen. “Voorzitter van de Joint Chiefs of Staff Gen. Mark Milley vertelde CNN’s Jim Sciutto op dinsdag dat de hele wereldwijde internationale veiligheidsorde die na de Tweede Wereldoorlog in het leven is geroepen op het spel staat als Rusland er kostenvrij vanaf komt na zijn invasie in Oekraïne. Wat er op het spel staat is de wereldwijde internationale veiligheidsorde die in 1945 tot stand is gebracht. Die internationale orde heeft 78 jaar stand gehouden…” De waarschuwing van Milley voor de mogelijke wereldwijde gevolgen van het optreden van Rusland in Oekraïne onderstreept ook het huidige gevoel van urgentie dat de VS en hun bondgenoten voelen nu de oorlog in een, naar hun zeggen, kritiek stadium komt… Kort na het interview van Milley benadrukte [minister van Defensie] Austin ook hoe belangrijk het is dat er snel gehandeld wordt om Oekraïne de militaire hulp te bieden die het nodig heeft, door tijdens een persconferentie te zeggen dat de VS en andere bondgenoten en partners “geen tijd te verliezen hebben” als het gaat om het verlenen van cruciale hulp om Rusland tegen te gaan terwijl hun invasie doorgaat.

  Poetin heeft reden tot vreugde: Ruslands begrotingsoverschot is verviervoudigd

“Wij hebben geen tijd te verliezen. In de briefings van vandaag werd duidelijk uiteengezet waarom de komende weken zo cruciaal zullen zijn voor Oekraïne, dus we moeten in de snelheid van de oorlog handelen… Austin zei ook dat hij dacht dat Oekraïne “in de toekomst opnieuw zal proberen een aanvraag in te dienen om lid van de NAVO te worden.”

Waarom volgt de VS dit beleid? Dr. Ron Paul heeft een belangrijk deel van het antwoord. Net als in de Eerste Wereldoorlog hebben de “kooplieden des doods” financieel veel te winnen. “Eén groep van speciale belangen die massaal profiteert van de oorlog is het militair-industrieel complex van de VS. Raytheon CEO Greg Hayes zei onlangs op een vergadering van aandeelhouders: “Alles wat vandaag naar Oekraïne verscheept wordt, komt natuurlijk uit voorraden, hetzij bij Defensie, hetzij bij onze NAVO-bondgenoten, en dat is allemaal geweldig nieuws. Uiteindelijk zullen we het moeten aanvullen en zullen we een voordeel zien voor het bedrijf.””

Volgens vele rapporten worden deze zendingen wapens, zoals de Javelin anti-tank raket (gezamenlijk gefabriceerd door Raytheon en Lockheed Martin), opgeblazen zodra zij in Oekraïne aankomen. Dit deert Raytheon helemaal niet. Hoe meer wapens er door Rusland in Oekraïne worden opgeblazen, hoe meer nieuwe bestellingen er van het Pentagon komen… Voormalige Warschaupact-landen die nu lid van de NAVO zijn, doen ook mee aan het bedrog. Zij hebben ontdekt hoe zij zich kunnen ontdoen van hun 30 jaar oude wapens van Sovjet-makelij en moderne vervangers kunnen krijgen van de VS en andere westerse NAVO-landen.”

  Poetin: Ruslands overwinning in Oekraïne is onvermijdelijk

De voorstanders van een Nieuwe Wereldorde bekommeren zich niet om het risico van een nucleaire oorlog. Zij streven ernaar ons allen te beheersen, zodat er voor niemand een ontsnapping mogelijk is. Dit is een uitgebreid onderwerp, maar laten we nog één kwestie bekijken. Onze “meesters” in Washington van ons willen ons geld afnemen, zodat zij al onze transacties in de gaten kunnen houden en, als wij ons verzetten, ons helemaal kunnen afsnijden. Mason Lawlor zegt: “Winkels, theaters, stadions en restaurants in het hele land gaan over op uitsluitend “contactloze betaalmethoden,” een term die zo grof Orwelliaans is dat hij bezorgdheid zou moeten wekken… Het gevolg hiervan is toezicht van boven tot onder op alle financiële transacties. Het “doemscenario” is wat China momenteel toepast; een sociaal kredietsysteem, zo u wilt. De chips van de burgers worden plotseling uitgezet als de Communistische Partij hen “onbetrouwbaar” acht, of de punten worden geschrapt bij de eerste aanblik van niet-naleving.

Denkt u zich eens in: iedereen die openlijk kritiek heeft op de regering via de sociale media zou financieel gestraft kunnen worden. Uw score kan worden verlaagd omdat u aan “desinformatie” doet, wat natuurlijk alles is wat de regering als desinformatie beschouwt. Het is in feite totale controle over uw portemonnee. De elites streven er al tientallen jaren naar om het contante geld van hand tot hand uit te bannen, omdat zij dan elke transactie kunnen volgen, controleren en belasten.

Wij hebben niet veel tijd meer. Laten we alles doen wat we kunnen om te protesteren tegen de Nieuwe Wereldorde.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het einde van de Westerse overheersingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne wint de strijd op Twitter, maar in de echte wereld verliest Kiev de strijd om de Donbass
Volgend artikelLet op: Ze leggen ALLEMAAL het fundament … Wij zijn in gevaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Protesteren? Is dat het juiste woord? Tegenhouden is het juiste woord. Maar hoe? Waarom worden die gasten niet aangepakt en loopt iedereen maar mee met ze? Dus wie gaat ze tegenhouden?

      • Je hebt al een flink aantal jaren LETS. Heb er zelf nooit mee betaald omdat ik niet wist hoe snel het devalueert. Daar heb je het al he….. vertrouwen…… dat hoort ook bij een betaalmiddel.
        We hebben hier ook een eigen munt gehad, maar het werkte niet. Die werd waardeloos omdat mensen er niet in vertrouwden. Dus donderde de waarde naar beneden. Zo gaat dat.

  2. Geen regulier geld meer dan betalen met goederen, goud en zilver en/of wederdienst , wordt tijd dat die liden van de Cabal de hel in gaat waar ze thuishoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in