Een in Israël geboren lid van het World Economic Forum (WEF) en hoofdadviseur van Klaus Schwab met de naam Yuval Noah Harari zou graag zien dat de wereld wordt overgenomen door “niet-organische entiteiten” en “emotieloze algoritmen”, wat betekent dat er geen mensen meer zullen zijn en dat er heel veel robots met kunstmatige intelligentie (AI) over de wereld zullen heersen, schrijft Ethan Huff.

In een interview legde Harari uit dat de aarde de komende decennia bevolkt “of zelfs gedomineerd” zal worden door entiteiten die niet organisch zijn, wat betekent dat ze niet door God geschapen zijn. “Ze ademen niet; ze hebben geen emoties,” zei Harari opgewonden tegen de interviewer.

“Het potentieel van AI is veel, veel groter dan welke historische revolutie dan ook – het is echt een biologische revolutie,” vervolgde hij, bewerend dat tot nu toe al het leven organisch is – maar dat dit binnenkort niet meer het geval zal zijn. “Dit is tenminste een idee van anorganische levensvormen. Dat is het grootste dat in meer dan vier miljard jaar op aarde is gebeurd.”

Harari gelooft in Darwinistische evolutie, die volgens hem plaatsvond door natuurlijke selectie. Maar bij AI is er volgens Harari sprake van een “intelligent ontwerp” dat zelfs datgene waartoe de Almachtige God in staat is, overtreft.

“Hier hebben we een intelligent ontwerp – maar niet het intelligente ontwerp van de schepping dat in de Bijbel staat, een echt intelligent ontwerp,” verklaarde Harari arrogant. “Wij ontwerpen de AI, en dan zal de AI misschien de volgende generatie AI ontwerpen, dus het is een heel ander soort proces.”

  Open brief van aartsbisschop Viganò over Covid-19, het vaccin, en de Great Reset

Vorig jaar kondigde Harari aan dat hij en zijn globalistische vrienden een “technologische Ark van Noach” hebben gecreëerd, ook bekend als transhumanisme, die hen zal helpen om te ontsnappen aan de massa-uitsterving die ze proberen te ontketenen.

Homoseksualiteit is “natuurlijk” omdat het anders niet mogelijk zou zijn, volgens Harari

Aan de hand van het voorbeeld van hoe bankleningen tegenwoordig niet door echte mensen maar door computeralgoritmen worden verwerkt, legde Harari uit hoe robots en computers in de toekomst alle mensen zullen vervangen – een nieuw soort evolutie, volgens hem.

“Het is heel praktisch: als u vandaag bij de bank een lening aanvraagt en de bank laat in feite een algoritme uw lot bepalen, en het algoritme zegt ‘nee, geef deze dame geen lening’. En u vraagt de bank waarom, en zij zeggen dat ze het niet weten; het algoritme zei nee,” zei Harari.

“Zelfs de mensen die het algoritme hebben ontworpen, begrijpen de beslissing die het neemt niet.”

In de afgelopen 20 jaar, onthulde Harari verder, hebben de slimste mensen ter wereld gewerkt aan “het probleem hoe je mensen kunt hacken en ze kunt besturen via de schermen, via de smartphones”.

“Ik ben geen partij voor hen,” zegt hij. “Als ik ze toegang geef, winnen ze.”

Smartphones, zo blijkt, zijn ontworpen als spionage-apparaten om mensen 24 uur per dag, zeven dagen per week in de gaten te houden, zonder dat er daadwerkelijk menselijke agenten van de overheid aan te pas hoeven te komen om mensen in de gaten te houden. Harari sprak hier ook over en gebruikte de KGB als voorbeeld uit het verleden van hoe dingen gedaan moesten worden vóór het tijdperk van computers en AI en smartphones.

  Soros, Schwab en Gates zijn een "onheilige drie-eenheid" die ons dystopische verleden, heden en toekomst heeft ontworpen

Wat betreft homoseksualiteit en andere LGBT-levensstijlen, gelooft Harari dat ze allemaal natuurlijk zijn, in welke vorm dan ook, want als dat niet zo was, dan zouden zulke handelingen en gedragingen niet eens mogelijk zijn.

“Als homoseksualiteit tegen de natuur zou zijn, zou het gewoon niet kunnen bestaan,” stelt Harari. “Dingen die tegen de natuur ingaan, zijn bijvoorbeeld sneller rijden dan de lichtsnelheid. Daar heb je geen menselijke regels tegen nodig, ze kunnen gewoon niet gebeuren – het is onmogelijk.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF-adviseur Yuval Harari: “Wij hebben de overgrote meerderheid van de bevolking in de wereld van vandaag gewoon niet nodig”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF beveelt overheid om Bijbel te verbieden en op feiten gecontroleerde versie zonder God uit te geven
Volgend artikelVoormalig bondgenoot VS Saoedi-Arabië omarmt China terwijl kroonprins MBS Washington dreigt met “harde economische gevolgen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

 1. “Yuval Noah Harari zegt dat “niet-organische entiteiten” en “emotieloze algoritmen” binnenkort de aarde zullen overheersen – met andere woorden, AI overname komt eraan”

  Vroeger waren Science Fiction spannende boeken, net zoals met complotdenkers komen de verhaallijnen een voor een uit, zelf sta ik er niet meer van te kijken en toch een beetje hopen dat het bij verhalen zou blijven, ben bang van niet, moet bij dit artikel denken aan de spannende films met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol, vechten tegen Skynet, de alles overheersende zelflerende intelligentie.

  Hillary Clinton zei in de verkiezingsrace om het presidenschap dat waneer zij President zou worden dat ze de UFO-files zou openen, zij had waarschijnlijk een voorziende geest dat ze de race verloor (gelukkig). De laatste tijd worden met mondjesmaat de UFO waarnemingen bevestigd, Amerikaanse Marine-piloten hadden zelfs bewijzen van de ongeïdentificeerde vliegende objecten met hun boordcamera’s gefilmd de zgn. TikTak objecten, de Amerikanen hebben met deze gedeeltelijke openheid iets voor maar wat?

  UFO-klokkenluider beweert dat ‘niet-menselijke intelligenties’ mensen hebben gedood

  De Pentagon-klokkenluider die beweert dat de Verenigde Staten een topgeheim programma hebben waarbij al decennialang UFO’s worden geborgen, zegt dat sommige ‘niet-menselijke intelligenties’ die zijn ontdekt, mensen hebben gedood.

  David Grusch diende 14 jaar bij de luchtmacht, waar hij door anderen die betrokken waren bij het programma werd geïnformeerd over deze intelligenties.

  De 36-jarige oorlogsveteraan ging vervolgens aan de slag bij het National Geospatial-Intelligence Agency en het National Reconnaissance Office om onderzoek te doen naar UFO’s.

  https://www.ninefornews.nl/ufo-klokkenluider-beweert-dat-niet-menselijke-intelligenties-mensen-hebben-gedood/

 2. Dit zijn geen grapjes. De massa controle zet door. Dat WEF nu één wereld religie op basis van AI ontwikkeld is geen verassing.
  Alles wijst in die richting. De grote vrijdenker J. Krishnamurti was goed geïnformeerd. Tot zijn vrienden behoorde o.a. Aldous Huxley. Krishnamurti sprak in de 70/80 er jaren van de vorige eeuw hier over. Hij zei: ,(in mijn eigen woorden) de computer gaat zo een grote vlucht maken dat deze intelligentie de menselijke intelligentie overstijgt. De computer zal dan een religie ontwikkelen die voor de massa onweerstaanbaar zal zijn.
  Vergeet niet wat Aldous Huxley over LSD zei. Dat het een revolutionair middel is. Maar dat het niet aan de massa moet worden gegeven. Alleen de ontwikkelde breinen en de elite die hun geest hiermee kunnen gebruiken om tot nieuwe uitvindingen op alle terreinen te komen. Ondertussen wordt het volk in slaap gesust met ‘vxccn’ farma, voedselproductie met duizend additieven. Voetbal en 🍞.
  Zie de bijbel spreekt over de anti Christ. Wake up dear ones. It is happening before your very nose 🐑
  Get gripp on yourself.
  Abonden all processed food.
  Don’t go to dokters to quickly. Think twice. Explore Wim Hof methode.
  Eet alles vers.
  Explore.. Expirence. Take a save psilocybine trip. Be strong. 💪👍
  Fuck the system 🖕
  Ahimsa 🕊️

  • Beste Mensen

   Het echte leven is en begint bij
   Alles zoveel mogelijk proberen zelf te bereiden op gebied van voedsel inname
   Precies
   Proberen door het uiterste minimale aan geweld plegen deelachtig te zijn te bereiden met overgave 100% in zuivere liefde

   Dat leid langzaam maar zeker tot verlichting richting Universele Liefde

   Hierbij
   Verlichting betekend dat men steeds meer barmhartiger zal worden
   Hieruit voortvloeiende Inzichten tot verlossing
   Liefde tot alles leid tot Universele liefde
   Expres 2x geschreven
   Waarom word zelf niet geweten
   Of misschien ook wel
   Dat anderen die dit lezen kunnen zien wat voor een klungelaar aan het schrijven is

   Dank U

 3. Dit zijn geen grapjes. De massa controle zet door. Dat WEF nu één wereld religie op basis van AI ontwikkeld is geen verassing.
  Alles wijst in die richting. De grote vrijdenker J. Krishnamurti was goed geïnformeerd. Tot zijn vrienden behoorde o.a. Aldous Huxley. Krishnamurti sprak in de 70/80 er jaren van de vorige eeuw hier over. Hij zei: ,(in mijn eigen woorden) de computer gaat zo een grote vlucht maken dat deze intelligentie de menselijke intelligentie overstijgt. De computer zal dan een religie ontwikkelen die voor de massa onweerstaanbaar zal zijn.
  Vergeet niet wat Aldous Huxley over LSD zei. Dat het een revolutionair middel is. Maar dat het niet aan de massa moet worden gegeven. Alleen de ontwikkelde breinen en de elite die hun geest hiermee kunnen gebruiken om tot nieuwe uitvindingen op alle terreinen te komen. Ondertussen wordt het volk in slaap gesust met ‘vxccn’ farma, voedselproductie met duizend additieven. Voetbal en 🍞.
  Zie de bijbel spreekt over de anti Christ. Wake up dear ones. It is happening before your very nose 🐑
  Get gripp on yourself.
  Abonden all processed food.
  Don’t go to dokters to quickly. Think twice. Explore Wim Hof methode.
  Eet alles vers.
  Explore.. Expirence. Take a save psilocybine trip. Be strong. 💪👍
  Fuck the system 🖕
  Ahimsa 🕊️ 🕊️

   • Flying Dutchman juni 14, 2023 at 11:47

    Natuurlijk niet van toepassing voor doodzieke mensen Dutchman, maar ik geef je gelijk ziekenhuizen zijn een soort van Russisch Roulette geworden, 1 patroon in de kamer en 5 te gaan.

    • Ja, blijf daar zover mogelijk vandaan. Had eens een droom waarin zichtbaar kilometers file naar het ziekenhuis gingen. Rijen en Rijen met autos voor het ziekenhuis. De gangen vol en de zalen vol bedden. Chaos. Buiten waren zelfs veldbedden met ‘zieken’. In een andere droom liepen mensen an mass richting een abatoir. Uit het abatoir een rivier van bloed. In het abatoir humanbodys aan vleeshaken. Het leek er op dat mensen daar eindigde. Weerzinwekkend. Chaos.
     Ach, het was maar een droom.
     Wake up people.
     Ohm Shanti Peace

  • Simon juni 14, 2023 at 11:50

   Bitchute heeft voor mij afgedaan, steeds meer topics vallen onder hun opgelegde censuur, informatie en desinformatie uit elkaar houden wordt n.m.m. steeds moeilijker de sjeu is eraf.

 4. Onze alleen voor nood en enige optie hier om het hoogstnoodzakelijke oo internet te doen, spyphone met huisarrest heeft nu een apptrack blocker. Zo eng welke entiteiten extreem veel dingen continu uit dat duivelse ding proberen te trekken….

  En die haranogwat, die valse nicht moet geen podium meer krijgen en in een dwangbuis tussen de leeuwen.

 5. Harari laat zien wat het hedendaagse zionistische goddeloze gedachtegoed behelst… Kijk maar naar Palestina of check anders de Kromieken van de Ouderen van Sion maar eens goed, dan zien we wat daarvan de afgelopen 75 jaar allemaal bevestigd is/wordt! Net als de zg ‘anti-semitische’ “complot-theorieën”, die keer op keer feiten blijken te zijn.

  Die LEUGEN wordt steeds weer gebruikt om iedere criticus om de oren te slaan die door joden worden gehaat! Het kan trouwens helemaal geen “antisemitisme” zijn want het gaat immers over “de laster van hen die zeggen dat zij joden zijn en zijn het NIET…”. Dus, ik heb het echt niet over die specifieke doelgroep!

 6. “Wat betreft homoseksualiteit en andere LGBT-levensstijlen, gelooft Harari dat ze allemaal natuurlijk zijn, in welke vorm dan ook, want als dat niet zo was, dan zouden zulke handelingen en gedragingen niet eens mogelijk zijn.” (Yuval Noah Harari)

  Dus moorden en verkrachtingen zijn ook ‘natuurlijk’ want anders zouden zulke handelingen en gedragingen ook niet eens mogelijk zijn..? Het echter niet omdat bepaalde handelingen en gedragingen ‘natuurlijk’ zijn dat ze daarom ook aanvaardbaar en wenselijk zijn.

  LTG koppels kunnen zelf geen kinderen op de wereld zetten en kunnen alleen maar kinderen ‘krijgen’ zolang er genoeg normale koppels zijn die deze LTG koppels van kinderen ‘voorzien’.

  Of ‘geadopteerd’ worden door dergelijke koppels met afwijkende seksuele normen ook in het belang is van het kind zelf valt hard te betwijfelen.

  Een kind dat opgevoed worden door twee vaders of twee moeders die als rolmodel fungeren voor dat kind, zal ongetwijfeld voor afwijkend gedrag en mentale conflicten gaan zorgen bij dat kind.

  Maar hé, de kinderwens van deze geschifte LTG koppels primeert natuurlijk op het belang van dat kind dat zonder dat het er iets over te zeggen heeft in zo’n abnormaal LGT relatiepatroon terechtkomt.

 7. Beste Mensen

  Wat een achterhaalde onzin
  De Satanisten te weten de Negatieve Entiteiten onder de beschermings Paraplu worden al lang en breed gedicteerd door All
  Vanaf de eerste dag ontwikkeling eerste bezending computers
  Dus al vanaf Ruim voor de Eerste Wereld Oorlog

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in