De westerse wereld is met verbluffende snelheid aan het instorten, nu alle leugens, waanideeën, corruptie en vals fiatgeld drukken een omslagpunt van instorting heeft bereikt. Niets werkt meer. De regeringen van de wereld zijn criminele kartels die opzettelijk de voedsel- en energiebronnen ontmantelen die nodig zijn om de helft van de menselijke bevolking in leven te houden. Komende winter zullen de Europeanen verhongeren en doodvriezen in recordaantallen die teruggaan tot de Donkere Middeleeuwen, vóór de elektriciteit en vóór de fossiele brandstoffen. Ook de Noord-Amerikanen zullen niet gespaard blijven, want de komende maanden zullen de stroomuitvallen en de voedselschaarste dramatisch toenemen, schrijft Mike Adams.

Voedsel, vruchtbaarheid, energie, vervoer en toeleveringsketens worden allemaal neergehaald in een gecontroleerde afbraak van de westerse wereld. En in de plaats daarvan komen de opkomende BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika en binnenkort nog meer) die de meeste grondstoffen, aardgas, olie, kunstmest en goud van de wereld in handen hebben.

Westerse regeringen voeren genocidale oorlogen tegen hun eigen volk

Geïnformeerde Amerikanen ontvluchten de steden van de VS nu wetteloosheid en geweld om zich heen grijpen. De FBI en DOJ zijn volledig bewapend tot een wetteloos misdaadkartel dat Amerika’s conservatieven terroriseert. De CDC, FDA en WHO blijven dodelijke “vaccin”-injecties verspreiden die miljoenen mensen doden, en Big Tech – waarvan wij nu weten dat zij de verkiezingen van 2020 vervalst hebben door het ware verhaal van de laptop van Hunter Biden te censureren – pusht transgenderisme terwijl zij kinderlokkers, kinderverminkers en abortusmoordenaars beschermt.

De Britse Royal Navy heeft zojuist een vliegdekschip (de HMS Prince of Wales) te water gelaten, dat het slechts één dag na een missie voor vier maanden heeft begeven. Blijkbaar werkt een van de propellers (de “schroeven”) niet, en kan het miljarden kostende vaartuig alleen maar rondjes varen. Op de een of andere manier is dit volkomen passend, gezien de krankzinnigheid, corruptie en incompetentie van niet alleen het Britse Rijk, maar van de hele strook West-Europese naties die nu blijk geven van pure incompetentie en zelfmoordneigingen. Er zijn ongetwijfeld genoeg transgenders, homo’s en lesbiennes aan boord van de HMS Prince of Wales, maar geen van hen kan uitvinden hoe je de propellers laat werken. Dit is het perfecte toonbeeld van wat de westerse beschaving geworden is: een incompetente, opgefokte Idiocratie van genderwaanzin en bureaucratische domheid, die doet alsof zij nog steeds een wereldmacht is, terwijl haar eigen volk over een paar maanden rijp is om ingevroren en uitgehongerd te worden.

  Het World Economic Forum heeft een nieuw woord bedacht om de extreme chaos te beschrijven die onze planeet in haar greep houdt

Het roept de vraag op: hoe gaat de NAVO Rusland verslaan als zij geen vliegdekschip te water kunnen laten dat langer dan één dag werkt? Datzelfde schip heeft trouwens al eerder geleden onder het overstromen van de machinekamer door oceaanwater, wat betekent dat de Britten niet eens een modern schip kunnen bouwen dat niet catastrofaal lekt – iets wat zelfs de oude Vikingen eeuwen geleden al hadden bedacht. Rusland heeft hypersonische raketten met kernwapens. De Britse Royal Navy heeft een homo vliegdekschip dat nauwelijks drijft en niet kan varen, en dat allemaal terwijl de Britse versie van de luchtmacht vanaf vandaag verboden heeft dat mannen vliegtuigen besturen (serieus, het is waar). Reken maar uit waar al deze woke-krankzinnigheid toe leidt… en zwaai het Verenigd Koninkrijk vaarwel als een dominante politieke entiteit op de planeet aarde.

Dezelfde waanzin die de suïcidale Europese leiders in zijn greep heeft, is ook toegepast op de Verenigde Staten en Canada.

De yanks in Amerika zijn er ook niet veel beter aan toe. Zij hebben een economie die draait op schulddampen en het overblijfsel van de petro-dollar, die weldra in de geschiedenisboeken zal verdwijnen als meer financieel solvabele naties zoals Rusland de teugels in handen nemen en de wereldhandel voor de komende generaties gaan leiden.

De voortdurende zelfmoord van het Westen kent geen grenzen. Californië heeft onlangs de verkoop van nieuwe auto’s en vrachtwagens met verbrandingsmotoren met ingang van 2035 verboden, ook al heeft Californië geen elektrisch net dat het opladen van elektrische voertuigen voor de massa aankan, en zal dat ook niet krijgen. Net zoals Europa in de Donkere Middeleeuwen wordt gestort door een opzettelijke ontmanteling van zijn energie-infrastructuur, probeert Californië opzettelijk zijn eigen burgers in een 19e eeuws bestaan zonder auto’s te storten.

  Het niveau van waanzin in onze samenleving heeft ongekende hoogten bereikt

Moeten de mensen daar – wie er ook maar in slaagt de onophoudelijke moordprikken met het verkeerde etiket “vaccins” te overleven – hun toevlucht nemen tot paarden en fietsen? De staat heeft al kettingzagen, grasmaaiers en bladblazers met benzinemotor verboden, waardoor bosbouwwerkzaamheden bijna onmogelijk worden. Over een paar jaar zullen de hulpverleners zelfs geen benzinevoertuigen meer kunnen gebruiken om op noodsituaties te reageren… niet dat er nog veel politie zal blijven rondlopen in door misdaad geteisterde steden als Los Angeles.

Amerika en de hele westerse beschaving brokkelen met een verbazingwekkende snelheid af. Voedsel, energie, vervoer, verkiezingsintegriteit, vrije meningsuiting, godsdienstvrijheid, openbare veiligheid en de munteenheid zelf eroderen allemaal voor onze ogen, en dat alles terwijl hersendode Biden beweert dat de Republikeinen “een bedreiging voor de democratie” zijn.

De totale afbraak van Amerika is natuurlijk altijd al het doel geweest van de Democraten, die gezinnen, kinderen en de rechtsstaat verachten. Wij leven nu in een natie waar gewapende Antifa-gekken de wacht houden om transseksuelen en pedofielen te beschermen – in de staat Texas nota bene – terwijl de politie het bevel krijgt zich terug te trekken en toe te kijken. Als gewapende conservatieven een conservatieve spreker zouden bewaken, zou dat beschouwd worden als een “opstand” of een daad van “extremisme”. Als gewapende Antifa transgenders en pedofielen bewaken, krijgt iedereen te horen dat ze de waanzin maar moeten tolereren en hun kinderen moeten laten indoctrineren door pedofielen en krankzinnigen.

Wij hebben het laatste hoofdstuk van de westerse beschaving bereikt, en de ineenstorting zal voor iedereen een levende hel zijn, ook voor degenen die bleven aandringen op precies datgene wat wij nu zien gebeuren. Jammer genoeg waarschuwen wij in de alternatieve media al heel, heel lang voor dit alles. Zoals ze zeggen, had Alex Jones weer eens gelijk, want hij waarschuwde al voor deze afloop in de voor-9/11 jaren van 2001 – 2010. Nu betaalt Amerika de prijs voor het niet luisteren naar de waarschuwingen… en het zal vanaf hier alleen maar veel erger worden.

  Geavanceerde stedelijke overlevingsvaardigheden die IEDEREEN zou moeten hebben


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF betrapt op het wissen van bewijzen op het internet voor plannen tot Mind Control met behulp van “geluidsgolven”
Volgend artikelReiner Füllmich over de onderliggende agenda: “Deze mensen proberen ons letterlijk te vermoorden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Beste Mike, kijk wel even verder dan je eigen voordeur. Als het Westen valt dan valt de rest nog sneller. Of denk je nu echt dat de rest gespaard blijft?

 2. Roggebrood gedipt in heet vloeibaar spekvet
  houdt je misschien warm deze winter.
  Het doet mij denken aan m’ n kindertijd .
  Alleen de keuken was warm gestookt met turf en hout en Soms ook dure kolen.
  Rijstepap met ingebrokkeld roggebrood is een energierijk ontbijt.
  Dat zijn herinneringen van toen.
  Goed en warm gekleed. Buiten werken om warm te blijven.!
  Dikke wollen dekens en een zwaar veren dekbed voor de nacht.
  Met sokken aan.
  Toen we nog in de oude boerderij woonden moest m’ n moeder eerst de dikke druppels condens van het plafond halen anders werd het beddegoed nat. (Jaren 50 ).
  Condens door het dampende vee direct naast de muur van mijn slaapkamer.
  Ik heb alleen maar goede herinneringen aan mijn kindertijd in de oude boerderij!
  Maar mijn moeder leed eronder!
  Ja met 12 kinderen .
  Zou het echt erg worden de komende winter?
  Sla extra dekens in. Dekbedden. Warme kleding.
  En jas. Goede schoenen of klompen.
  Met klompen altijd wARme voeten!
  Desnoods wat stro erbij in!
  Sterkte.

  • 3 Dikke truien waarvan de eerste strak zit, daarover een te grote badjas dan is het al aangenaam uit te houden. Denk niet dat mensen snel zullen doodvriezen. Niet in NL.

  • @ Frans. Komt me enigszins bekend voor. Bloemen op de ruiten van de vorst. Eerst ketel water op fornuis verwarmen, dan naar buiten om de waterpomp aan de gang te krijgen. Tenminste als je niet vergeten had om hem ’s avonds leeg te laten lopen, want anders was het water vastgevroren. Enkel steens muurtje en lucht tussen de dakpannen. Dus sneeuw op de zolder, dat dan wel wegdooide, kan me geen lekkage herinneren, dus zal wel goed zijn gegaan. Koffie altijd klaar, pruttelend op het fornuis.
   Klein vee in de schuren, dus niet aan het huis. Landbouwgrond.
   Maar inderdaad zelfredzaam, met soms een goede buur die hielp. Jammer dat de boerderij er niet meer staat, grond opgekocht om huizen te bouwen. Soms met beetje weemoed denkend aan die vroegere tijden. Hebben we allemaal wel eens denk ik.

   • Ow en vergeet niet te voet naar school als er sneeuw en ijzel was.
    We slibberden en ballen gooiende naar school toe.
    Soms te gure koude ijswind , diep in onze jas en das gedoken.
    Tenen bevroren als je op school aankwam.
    Geen optie toen om thuis te blijven vanwege sneeuwvlokjes en vrieskou.
    En toch waren we altijd vrolijk in de winter, tja winterpret, schaatsen op vijvers……

  • Vergeet de bruine suiker niet op het spekvet. Aten wij vroeger ook, zelf gebakken vast brood met spekvet besmeerd en daarop bruine suiker. Ik eet het nu nog hoor, maak mijn eigen lard van varken koe en lam. Heb veren dekbed ,stroomkachel en pellets om buiten te stoken mocht ik binnen niks meer hebben om iets te koken. Wollen sokken en uggs.
   Vroeger was zo slecht nog niet, zeker niet voor ons die het nog nabij staat.
   De bloemetjes op de ruiten als je smorgens wakker werd. En dan die met je adem ontdooien. Geen gezeur van de kou, gewoon je gelijk goed warm aankleden bij het wakker worden en een goei pan mee spek en eieren ….niks mis mee. Ik zou het nog gaan missen met al dat gedoe nu.

 3. als het zo gaat, met de westerse wereld leiders, blijft er maar een ding voor ze over, schuilkelder in en hopen dat het minder erg is…wat een schorem.

 4. Ach zo veel aangeprate angst voor een strenge koude winter is heel niet nodig. Want met het 5G netwerk hebben ze onze landen omgetoverd tot ware magnetrons. Nadeel daarvan is dat alle het leven daardoor vernietigd wordt. Nu er hele pluimvee stapels vernietigd worden, onder de noemer vogelgriep. Is dat niets anders dat die vogels allerlei symptomen openbare door die hoge frequenties van het 5G netwerk. Maar ook het weer wordt erdoor gemanipuleerd, het zal alle waterdamp in de lucht letterlijk verdampen. We hebben nu al te maken met extreme droogte en de planten in de buitenlucht die het water in hun bladeren zo snel daardoor verdampen, dat ze bruin en uitgedroogd in zon worden en nu al lijkt het alsof het herfst is. Want vele bomen laten nu al hun bladeren en hun vruchten vallen voordat ze rijp zijn. Zij zijn stervende zo vergaat het alle planten en bomen langzamerhand en zeker zo lang het 5G netwerk aan blijft staan. Alleen in een plantenkas kunnen ze nog overleven. Als ze het 5G vol open zouden draaien, wordt het zelfs ook voor ons levensgevaarlijk om onbeschermd in de buitenlucht te vertoeven. We worden dan van binnenuit letterlijk gekookt, dan praten we niet over strenge vorst deze aankomende winter, maar van wat eten we vanavond. Gebraden buurman of buurvrouw of een andere voorbijganger?

  • Tja, wat zou de reden zijn. Veilig stellen van eigendommen? Volgende stap agenda 2030?
   Maar ik bleef nog even hangen voor de volgende video. Weten dat mensen eraan gaan door de genzooi is 1, maar ze zien vallen, de een na de ander, maakt het wel heel zwaar.
   En dan in ander topic op deze site te lezen dat op 20200330 de overheid gewoon instemt met gentherapie, is helemaal idioot. Wat heeft dan ook nog Infrastructure en Waterstaat daarmee dan te maken.
   Ik denk dat diverse politici geen idee hebben wat dit betekent, behalve de echt ingewijden. Alle emoties gaan in mij om door zoveel schofterigheid. En dan te weten dat we er nog niet zijn.
   Maar dank dat ik hier af en toe wat van me af kan schrijven. Lucht beetje op. Moet toch vooruit kijken.
   Fijne avond verder!

  • Hal turner zegt in zijn radio show, voor wat het waard is, dat na “harshly” gepraat te hebben met hoge mensen uit de financiële wereld dat in september China de oorlog verklaart aan Taiwan om ook de hele zee aldaar te controleren. Daarna wordt WW3 uitgeroepen waardoor de banken klappen en een depressie uitbreekt en onder andere energie en voedsel op rantsoen gaan. Binnen tien jaar zou door verschillende factoren de helft van de wereldbevolking uitsterven.
   Bereidt je op verschillende manieren voor, kwaad kan het nooit.

 5. Pas als je testikels een rammelend geluid gaan maken gedurende de wekelijkse wip, is het echt koud.
  Met een beetje mazzel vriest rutte vast in de kont van Zwabbertje….

  • Beste Pierre,

   Wanneer gaat u eens reacties schrijven welke niet uw seksuele frustraties weergeven?
   U schrijft vaak rake dingen, maar u maakt uzelf een sneu persoon door altijd maar weer zaken in te voegen die helemaal niets te maken hebben met het onderwerp.

   Groet, Joep

 6. Jullie dom volk jullie gaan mee maken wat onze groot ouders ter lijfde in de jaren 1930 hebben mee gemaakt en er zal geen weg meer terug zijn onze generatie van de jaren 1950 waren mensen die voor jullie vrijheid en beter leven gestreden hebben en veel armoede hebben gekend, jullie zijn verwent jullie willen ook rijk worden en machtig zijn en bij het WEF behoren stelletje zielige poten jullie zijn nog te dom om met de duivel te dansen maar de duivel zal jullie stuk voor stuk op de een of andere manier komen halen jullie worden straks net als de joden in massa graven gedonderd en het beetje wat jullie bezaten zullen ze van je lijf trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in