Het World Economic Forum heeft regeringen over de hele wereld opgedragen om de leeftijd waarop kinderen kunnen instemmen met seks te verlagen naar 12 jaar en pedofilie te decriminaliseren.

Volgens de zieke en verwrongen geesten in de machtsgangen van Davos is er geen plaats voor wetten die de leeftijd van toestemming bepalen in een “verlichte samenleving” omdat ze het recht van kinderen om te kiezen voor seks met volwassenen discrimineren, schrijft Baxter Dmitry.

Als je het er niet mee eens bent, dan heeft de globalistische elite een plan voor je. Volgens de volgende stap in hun kwaadaardige agenda zijn ze van plan om ouders te verplichten een vergunning te krijgen om hun eigen kinderen op te voeden. En als ouders bezwaar maken tegen de belangrijkste punten van de agenda van de globalisten, waaronder de zogenaamde “rechten van het kind”, dan zal de elite je het recht ontnemen om je eigen kind op te voeden.

Vergis je niet, ze komen voor onze kinderen. Als je niet in een wereld wilt leven waarin kinderen voor de wolven worden gegooid, dan is de tijd gekomen om je te verzetten.

De globalistische elite probeert al jaren pedofilie achter de schermen te normaliseren – en nu zien we de vruchten van hun arbeid in het openbaar.

De Duitse regering overweegt voorstellen om kinderporno te legaliseren en de toestemmingsleeftijd drastisch te verlagen, als onderdeel van radicale nieuwe plannen van het WEF om de wereld meer inclusief te maken voor pedofielen.

De Duitse Bondsdag heeft een petitie geaccepteerd die de rechten van kinderen beschrijft en die is opgesteld door een beruchte pro-pedofilie organisatie. Krumme-13, een pro-pedofilie groep die pleit voor kinderverkrachting en de legalisering van pedofilie.

In de tekst van de petitie staat onder andere dat kinderen “het recht hebben om inspraak te hebben in alle zaken die hun emotionele, mentale en fysieke welzijn beïnvloeden” en “het recht op de vrije ontwikkeling van hun persoonlijkheid”.

  Na decennia van ontkenning geven de bedrijfsmedia toe dat chemtrail terravorming nu plaatsvindt om "klimaatverandering te bestrijden"

“Seksuele zelfbeschikking” is opgenomen in Artikel 2 van de Grondwet onder de zinsnede “vrije ontwikkeling van de persoonlijkheid”, een feit dat Gieseking zeker heeft aangehaald bij zijn volgelingen op zijn website.

De activisten eisen dat de “pedofiele [seksuele] identiteit” wordt “beschermd tegen discriminatie, criminalisering, uitsluiting en vervolging” onder de Duitse gelijkheidswetten.

En pedofilie is niet het enige taboe dat ze willen doorbreken. Incest staat ook op de agenda van het WEF en ze zijn vastbesloten om het te legaliseren in alle WEF-geïnfiltreerde landen, te beginnen met Duitsland.

Volgens het WEF schenden anti-incestwetten de mensenrechten van broers en zussen die relaties willen en een gezin willen stichten en een door de regering gesteunde groep in Duitsland papegaait nu de lijn van het WEF na.

Het hoeft nauwelijks gezegd dat wetten tegen incest er niet voor niets zijn.

Maar de elite laat het hier niet bij. Ze leggen nu de basis om het natuurlijke recht van ouders om hun eigen kinderen op te voeden af te nemen. Hillary Clinton zei dat er een dorp nodig is om een kind op te voeden en de mondiale elite gaat nog een stap verder met dit concept.

Een professor van het World Economic Forum heeft verklaard dat ouders binnenkort een vergunning van de overheid nodig hebben om hun eigen kinderen op te voeden.

Volgens Connor Kianpour van de door het WEF gefinancierde Universiteit van Colorado Boulder, zullen ouders moeten bewijzen dat ze de radicale pro-pedofilie en transgender agenda accepteren voordat ze een vergunning krijgen.

In zijn artikel “The Kid’s Aren’t Alright: Expanding the Role of the State in Parenting” stelt de WEF-ambtenaar dat de overheid de primaire verantwoordelijkheid voor de opvoeding van kinderen moet overnemen.

Dit zou geen problemen moeten opleveren omdat biologische ouders “geen recht” hebben om hun eigen kinderen op te voeden, beweert hij stoutmoedig in het artikel dat gepubliceerd is in het Journal of Ethics & Social Philosophy.

  WOKE oorlogsvoering in de Verenigde Staten krijgt een grote klap

“Individuen hebben geen recht om hun biologische kinderen op te voeden, noch hebben ze belangen die zwaar genoeg wegen om een recht op het opvoeden van kinderen in het algemeen te rechtvaardigen,” stelt Kianpour.

“Omdat deze rechten niet bestaan, kan niet gezegd worden dat gereguleerd ouderschapsbeleid deze rechten in gevaar brengt.”

Dit is gewoon weer een kwaadaardig beleid dat door de globalistische elite aan de nietsvermoedende burgers van Westerse landen wordt opgedrongen. Als je je afvraagt hoe een volwassene het in zijn hoofd kan halen om te beweren dat wetten tegen pedofilie inbreuk maken op de rechten van kinderen, of dat ouders niet het natuurlijke recht hebben om hun eigen kinderen op te voeden, dan moet je onthouden dat voor de globalistische elite slecht gelijk staat aan goed. En we hebben nu het stadium van hun masterplan bereikt waarin ze het ons in ons gezicht wrijven.

Klaus Schwab pochte in 2017 dat het WEF volledig was geïnfiltreerd in de Canadese regering en sindsdien hebben Justin Trudeau en zijn plaatsvervanger Chrystia Freeland, die allebei Young Global Leaders van het WEF waren, het ene WEF-beleid na het andere aan het Canadese volk opgedrongen.

Eerst werd Canada de euthanasiehoofdstad van de wereld, waar de staat vastbesloten is om iedereen die ze nutteloos vinden te euthanaseren, inclusief kinderen, gehandicapten en geesteszieken. Daarna werkte Trudeau Canada verder in de gunst van het WEF toen hij bankrekeningen begon te bevriezen van pro-vrijheid demonstranten die betrokken waren bij de truckersprotesten.

Nu legt Trudeau’s Canada de basis om kinderen af te pakken van ouders die niet willen dat hun jonge kinderen een geslachtsveranderende operatie ondergaan en levensveranderende hormonen slikken voordat ze oud genoeg zijn om de gevolgen van hun beslissing te overzien.

  Nederlandse boeren blokkeren vluchtelingencentrum

En de liberale staat Washington is al bezig met deze agenda.

De staat Washington nam eerder dit jaar SB 5599 aan waardoor de staat kinderen wettelijk bij hun ouders kan weghalen als zij niet instemmen met de geslachtsveranderende operaties van hun kind. Alle Democraten stemden voor het aannemen van de controversiële wet, terwijl alle Republikeinen tegen stemden.

Er is een oorlog aan de gang en de elite en hun marionetten in de politiek en het entertainment worden met de dag wanhopiger om te normaliseren wat in vorige tijden werd gezien als de ergste misdaad van allemaal – kindermisbruik.

Op de hoogste niveaus van de politiek, de financiële wereld en de entertainmentindustrie gebruikt een schimmige cabal van pedofielen hun macht om de misselijkmakende misdaden die ze tegen kinderen begaan te verbergen.

De globalistische elite die tegen de belangen van de mensheid in werkt, zijn de moderne overblijfselen van een oude cultus en voor het eerst in de geschiedenis staan ze op het punt om aan het grote publiek te worden ontmaskerd. Waarom? Omdat de mensheid wakker wordt. We hebben onszelf opgeleid en de informatie gedeeld op het internet. We houden van onze kinderen en hebben genoeg van de misdaden van de elite tegen de mensheid.

Woodrow Wilson had gelijk. Enkele van de grootste mannen in de Verenigde Staten zijn door de geschiedenis heen doodsbang geweest voor deze cultus.

Maar hun macht neemt af.

Het is belangrijker dan ooit om je mannetje te staan en te weigeren je geboorterecht over te dragen aan de globalistische elite.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF professor zegt dat ouders binnenkort een “vergunning” nodig hebben om hun eigen kinderen op te voedenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo’s: Hamas vernietigt Israëlische tanks (en soldaten)
Volgend artikelMeer media schizofrenie over Russissche raketten (+ Dood-droppings video’s op AFU)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Ziek ongedierte zijn ze daar bij die globalisten en wefbeffers.
  Al deze smeerlappen aan de galg of tegen de muur….wel live uitzenden…

 2. ze schrijven erover maar wat te doen daaraan ! sta op mensen en jaag dit soort over de kling we laten ons steeds verder naar de VERDOMMENIS leiden en brengen en toch / doen we er weer geen kloten aan st op om hieraan een einde te maken ! met zn allen !

 3. Goed opgeleide vrouwen die hun kans gemist hebben, en pas na de menopauze de roep van de natuur begrepen, denken zo hun spijt te moeten compenseren. Na de middelbare school zijn de meeste kinderen geestelijk, en deels lichamelijk, al dood.

  • Als intelligentie of ontwikkeling erfelijk zijn, staan we er slecht voor.

   Ik wist het van begin af aan, maar omdat ik geen namen naar voren kon brengen werd ik niet serieus genomen.

   Als kind voelde ik me volwassener dan mijn ouders.
   Opvoeding of opleiding maakt de mensen ziek en dom. Maar ik ben de norm niet.

   Berichten uit Afrika zeiden me al langer geleden dat ze ‘erop springen’ als ze 10 zijn. Maar trouwen?
   Steeds hetzelfde patroon.

  • Hoe een primitieveling een beschaafd iemand nadoet is aandoenlijk. We zien het overal om ons heen in de dogmatische toepassing, en hoe de calvinistische hark zich daaraan aanpast. Maar veel gênanter is het hoe een beschaafd iemand, rationeel en gevoelloos, een inboorling probeert te imiteren in spontaniteit, of hoe om de mensen te helpen een impotente zak viriliteit veinst voor de vorm.

   • John november 19, 2023 Bij 17:37

    Hei John,ik weet niet wat je nou probeerd duidelijk te maken maar je boodschap komt niet echt over.
    Je bent nog waziger dan Ringo,maar die maakt zijn eigen visie wel een beetje duidelijker dan wat jij hier doet.

    • De ‘concrete werkelijkheid’ (naar je eigen maatstaf) waar je op doelt wordt hieronder beschreven. De zogenaamde bewijzen volgen als het niet meer besproken kan worden. Ik heb geen eer aan de kanker.
     Wetenschap is analyse en waarneming, zei Francis Bacon. Dat is geen imitatie, zoals het geldt voor de dode zielen.
     Je bent te hoog geklommen op de Nederlandse bergen, de mols- of zelf aangelegde ijdele hoop, om de dwazen nog te kunnen begrijpen.

    • Ik word misschien beoordeeld aan het beeld dat je van me schetst uit andere zaken die je pet te boven gaan, of je kunt je verstand niet gebruiken of je bent even manipuleerbaar als hen die je bestrijdt.
     ‘Concreet’ betekent straks nog dat ik moet bekennen dat ik pedofiel ben. Ik heb het erover dat misbruik van kinderen in het verlengde ligt van emotioneel misbruik (waar buiten schijnbaar voor sommige mensen weinig bekend is) dat nog meer slachtoffers maakt.
     Het is een populair thema, niemand denkt na buiten eigen ervaring omdat er geen aspiratie is naar iets anders. Het narcisme kun je zo vergoelijken. Maar is het ook hier niet zo dat de ergste misdadigers de omstanders zijn?

  • Tuurlijk John, het is weer de schuld van de vrouwen. Wat vrouwen ook doen, als deze globalistische satan lovers kleine kinderen willen, is dat hun afwijking en slechtheid en niet de schuld van vrouwen.

   • Deze klaagzang hoor ik mijn hele leven al, als een mantra in de ether, het zelfbeklag.
    Kinderen liggen in het verlengde, de sentimentaliteit waarvoor ze dienen voor incompetente ouders beviel me zelf al niet als kind. Ik zag de logica en het misbruik. Al was het niet seksueel bij mij.
    Krishnamurti zei ook: “De kinderen voeden de ouders op.”
    Maar imago’s kunnen niet communiceren, dat is het hele maya.

   • Krishnamurti zei ook dat het bewustzijn van het probleem de oplossing is, dus niet dat er 2 stappen nodig zijn: 1 extra om het probleem op te lossen. Waarneming bevestigt dat het probleem vaak verergerd wordt door mensen met hun eigen sores die dat niet willen of kunnen zien.

  • De atheïstisch linkse en D66 cultuur heeft het zo (om)gedraaid dat de beschaafde mens hypocriet wordt genoemd die niet de agressieve maar aangepaste wilde nadoet. Zodat de beschaafde echt hypocriet wordt en je corona krijgt enzovoort.
   Ja bij de inboorling bestaat er geen innerlijk en uiterlijk; uiterlijk is het enige wat ze hebben, dus dubbelheid bestaat er ook niet. Discriminatie bestaat dus naar de vorm. Maar erger wordt vanwege het fatsoen het innerlijk, voor wie dat heeft, gediscrimineerd en gaat de cultuur ten onder.
   Voor de vormen-mens, de materialist die wetenschappelijk ontwikkelder is, makkelijk kan manipuleren, maar enkel de vorm ziet komt het goed uit, en deze symbiose is de ondergang voor de hele beschaving.
   Ik beheers die sferen spontaan zodat ze niet uit de hand lopen, totdat ik ermee stop of het niet meer kan. Dan komt hun ziekte aan de oppervlakte. Zo is het waarschijnlijk ook in Oekraïne gegaan, en ook in Israël. Voor het hieraan voorafgaande erkende ik de authenticiteit van het kwaad.

   • Beste John.
    Ik begrijp dat je in de door jou geschreven “waarheden” wilt aantonen dat je een hoog begaafd person bent. Niets mis mee. Maar … zoals zovele hoogbegaafde personen verkoop je ernstig veel hete lucht. Te veel woorden die eenvoudig weggelaten kunnen worden.
    Zeg gewoon dat “bijna” de hele wereld alles 180 graden laat draaien. Bijvoorbeeld:
    Leugen wordt waarheid,
    Misdrijf wordt recht,
    Recht wordt krom,
    Fout wordt goed enz.
    Hans Klok gaf eens een heel sterk antwoord op de vraag:
    Wie is er nou makkelijker te bedonderen. Een kind of een hoogbegaafd persoon. Zijn antwoord was, een hoogbegaafd persoon. Deze zoeken te veel naar antwoorden terwijl een kind direct “to de point” komt (Ex ore parvulorum veritas).
    Vandaar het, toch wel oude, gezegde: “Dronken mensen en kinderen spreken de waarheid”.
    Laat dit even tot je doordringen.

    Peace!

 4. Hoe krijgen we dit toch eens onder de aandacht van al die slapers….zonder tv zender bereik je dus nooit de grote massa.
  Ik blijf rond schreeuwen wat wij hier allemaal voorgeschoteld krijgen, maar bereik lijkt wel steeds minder mensen, zucht ik weet het ff niet meer.

  • Robbie november 19, 2023 Bij 17:19

   Doe geen moeite.De mensen die niet ontvankelijk zijn,voor andere info dan msm,willen jou gewoon niet horen.
   Ten tijde van cojona wilde ook niemand in de familie naar me luisteren,maar ze trekken bij.
   Feiten en statistiek liegen niet!
   Let op je zelf en je naasten.Dat is het beste wat je kan doen en meer word er ook niet van je verwacht.
   De slapers en gevaccineerde schaapjes kun je het beste laten geworden.
   Wat je wel kunt doen is een strakke leus bedenken.Witte etiketten va te voren bedrukt of stift en slim plakken op guerrilla plaatsen.Let wel gewoon papieren etiketten maakt niets kapot.
   Let op Uw saeck!

 5. Het artikel in The Telegraph over incest is van 2014, daar is tot nu toe nog niets van terecht gekomen. Ik denk dat de rest ook vooral gebakken lucht is. WEF kan zoveel willen, er moeten veel wetten gewijzigd worden om dit erdoor te krijgen en dat is niet 1.2.3 gebeurd. Ik denk dat het veel bluf is in de hoop dat veel mensen bang worden. Zo werken ze: bluffen en bang maken.

  • Het is op zich al alarmerend dat organisaties als wef en who deze perverse ideeen nu ook openlijk uitdragen, maar nog alarmerender vind ik dat de poppetjes, die ingezet kunnen worden om die wetten te wijzigen al op hun plek zitten.. de young global leader types. Wel gaat het de nodige tijd kosten dus we kunnen dit nog stoppen m.i. Inderdaad voelen ze zich oppermachtig, maar dat kan alleen als we eraan meewerken.

  • Ik denk dat het meer een lange termijn strategie is , proefballonnetje opgooien , uit het zicht van het grote publiek dmv ‘belangenorganisaties , NGO’s , stichtingen en dergelijke stapje voor stapje het idee of deel daarvan promoten (in het onderwijs , psychiatrie en media bijvoorbeeld) gesteund door ‘wetenschappelijke studies’. Tegenstanders ‘shamen’ door ze extreem rechts , onderontwikkeld , conservatief te noemen (daar wil je als weldenkend , verlicht mens niet toe behoren toch). Gefundeerde kritiek doodzwijgen en ‘factchecken’, mensen ‘cancellen’. Uiteraard het volk en de volksvertegenwoordiging dom (ongeïnformeerd) houden en afleiden met onzin.
   Zie hoe ze het tijdens de Corona’pandemie’ en het LBGTQ+-Map gebeuren aangepakt hebben /aanpakken.
   Degenen die met dit soort ideeën komen (niet zozeer puppets als Schwab en dergelijke) ziijn meesters in (massa)psychologie , hoe het menselijke verstand werkt. Zolang de mensheid zich hier niet zelf in gaat verdiepen en meer echt volwassen wordt zullen ze altijd verliezen.

   Tip ; lees eens de boeken , publicaties van Edward Bernays , Gustav LeBon , Michael Aquino , het Tavistock Institute en vele anderen. Bekijk de propaganda van de Nationaal Socialisten , Communisten en andere totalitaire regimes of zelfs de huidige ‘vrije’ Westerse staatsvormen. Het Stanford prison experiment , Milgram expriment en andere. Het werk van B.F Skinner , Ivan Pavlov , John Money en Alfred Kinsey.

 6. Als je de kinderen zo gek kan maken dat ze van geslacht willen veranderen …. Dan zal dit ook wel lukken
  Niet eens zo heel lang geleden hadden we al de popularizering van het venomeen van de sugardaddys wat gewoon een verkapte vorm van prostitutie is. Het is een koketeren met derde wereld toestanden die daar voortkomen uit achterlijkheid en extreme vormen van armoede.

  Onze bestuurders zijn knetter gek en
  onze elite is knettergek
  Dumpen

  • Joris III november 19, 2023 Bij 17:52

   Volgens mij valt er niet veel te dumpen maar kun je beter negeren.
   Zoals bijvoorbeel Omtzigt die nu wel voor M.P. wil gaan(waarschijnlijk advies van 1 of andere spindokter,ik vermoed de Vries).Ik heb al redelijk wat reacties gelezen van en nu opeens wel?Laat maar.
   En dat Bedoel ik met negeren.
   Ik knijp em een beetje want Wilders is ook pro_Israhel en nou weet ik niet of ik nog op hem wil stemmen ondanks dat hij met FVD voor verandering kan zorgen.
   Hm,spannende en moeilijke tijden.

 7. “Individuen hebben geen recht om hun biologische kinderen op te voeden, noch hebben ze belangen die zwaar genoeg wegen om een recht op het opvoeden van kinderen in het algemeen te rechtvaardigen,” stelt Kianpour.

  Als ik schrijf wat ik nu denk, staat dadelijk de politie hier voor de deur.
  Dus, ik schrijf het niet.

 8. Het lijkt wel of een van de competenties van politici het verkrachten van kinderen is. Moslims zullen boos zijn. Minimumleeftijd is toch 9?

 9. Ik weet niet waar jullie je informatie vandaan healen, maar hebben jullie dan niet gelezen of gehoord. De president van Zwitserland wordt afgezet en daarmee vervalt ook de onschendbaarheid van de WEF/DAVOS, VN,WHO en GAVI. Daarmee ook alle leden van deze organisaties. Daar er al enkel kopstukken al geruimd zijn. Zal eind dit jaar het doek vallen voor de globalisten wereldwijd. Hun kapitaal is inmiddels verdampt. De ECB, de FED, met al zijn centrale banken wereldwijd zijn failliet en gesloten sinds 19-11-2023. Dus we krijgen geen CBDC door de strot gedouwd meer. ieders bankrekening is nu gekoppeld aan de QSF en die is met goud gedekt.

 10. Dus transgender broer en zus met paars en blauw haar worden straks gespot aan het copuleren op het terras. Pride. En dan mogen ze mee naar Mars met ome Elon.

 11. Nogmaals……het zijn vampieren. Ze zuigen het leven uit een mens tot het leeg is, en hebben zo een soortgenoot gecreëerd.

  Afmaken, en de lijken verbranden tot as.

 12. Eigenlijk een heel belangrijk gegeven om voor te dragen bij de debatten, want het WEF is toch maar een ‘onschuldig praatclubje’.
  Zien hoe de WEF aanhangers hierop reageren. CDA2? CU? VVD? PVV? BBB? Allemaal vóór? De Bruinen natuurlijk wel.
  Leg dit dus voor aan de campagnevoerders, film hun antwoord. Er is haast bij nu!

 13. Er is propaganda, en er is counter-propaganda. Beide zijn pogingen om de menselijke geest te bezaaien met waanbeelden bedoeld om hem te verzwakken.
  In tegenstelling tot wat de MSM én alternatieve propagandamachines zoals Frontnieuws ons wilenl wijsmaken is deze wereld een positieve plaats. De aarde zelf is niet bezig met al die verzinsels en op hol geslagen gedachten. Wij kunnen elk moment kiezen voor een beter bewustzijn en al die energie gebruiken voor opbouwende, vredelievende boodschappen. Die leiden dan tot de wereld waar wij graag in willen leven. Ik zie jullie graag daar!

 14. Laat deze duivels hun gang gaan dit van hun eigen ondergang te delven .christenen ben blij want de here Jesus komt binnenkort terug de tekens ervan is dat de tijd nadert voor de ondergang van de duivel .Neem jullie geloof serieus en alkes komt goed .

 15. https://www.frontnieuws.com/wef-beveelt-overheden-van-de-wereld-om-de-leeftijd-van-instemming-te-verlagen-naar-12-jaar/#comment-242841

  De manier hoe je Ringo Dada gebruikt is typerend voor de sluwe, laaghartige Nederlander en hoe hij de simpele, ongeletterde buitenlander op een voetstuk plaatst als hij even geniepig zijn gram wil halen op zijn buurman. Bij de seksuele variant van vrouwen draait het daarbij uit puur wraak, afgunst of domme eerzucht om een andere man van dezelfde achtergrond, en ze denkt daarmee te winnen.

  Ze gaan echt hun ondergang tegemoet, en ik ken voorbeelden (niet alleen) uit eigen ervaring van een vrouw die zich wilde toewijden (aan me) die ik achteraf niet zo zwaar bedoelde. Maar ik dans niet mee in de dubbelzinnige verraderscultuur, die voorgoed de ‘cultuur’ en het vocabulaire bepaald heeft van dit land. Iets dergelijks is mogelijk gebeurd met de vrouw van de farao Achnaton, die na duizenden jaren een nieuwe kans verprutste. Door de ontstane catastrofe die lijkt op nu, trouwde zijn opvolger Toetanchamon op zijn twaalfde. Het land verviel tot decadentie.

 16. Met deze verhoging van de energie kunnen mentale en fysieke klachten gepaard gaan.
  Deze verhoging van energie heet ook wel ascentie.

  2019 was 1940-1945 en komt alles weer terug in gedrag.
  Andere karakters doen weer precies hetzelfde als we the Age of Believing verlaten hebben is je eigen ego onder de loep nemen. Ego is niet je ware identificatie maar een schuldvraag in wie je werkelijk bent zonder te liegen en heeft meer dan 1000 strategie om je te misleiden.

  Vooral ook je emoties kunnen op en neer gaan. Emotion = energy in motion.

  Onverwerkte emoties zitten in het lichaam die vrij komen met deze ascentie. Doordat ons lichaam opgeslagen frequenties loslaat ervaar je dat bijvoorbeeld door ineens een huilbui of heftige frustraties, zonder dat je beseft waar ze vandaan komen. Dit kunnen zeker oude emoties zijn. Dit is helemaal ok, omarm jouw emoties, laat vooral los! Luister naar wat jouw lichaam nodig heeft. Voel wat er vrij komt, de mentale en fysieke pijn, alles is energie.

  Schumann resonantie

  1. Veranderende Slaap-patronen : Rusteloosheid, hete voeten, twee of driemaal wakker worden per nacht, allerlei tintelingen voelen in je lichaam gedurende de nacht. Voor anderen is de slaapbehoefte verminderd en hebben ze minder slaap nodig.

  2. Activiteit ter hoogte van het kruin-chakra : Tintelingen, jeuk, kriebelende gewaarwordingen op de hoofdhuid en langs de ruggengraat. Dit is een opening van de kruinchakra die zich opent voor hogere energieën.

  3. Plotse golven van emoties : Plotse huilbuien ; opeens kwaad of droevig worden zonder aanleiding ; een onverklaarbare depressieve bui voelen die dan weer overgaat in een gelukkig gevoel. (emotionele roller-coaster).

  4. Oude trauma’s of oude energieën komen naar de oppervlakte : Oude pijnen en wonden borrelen naar boven en de mensen met wie je deze thema’s dient uit te werken verschijnen weer in je leven, terwijl je al jaren niet meer van ze had gehoord. Emotioneel beperkende koorden en gevoelens van verbittering en wrok vragen om losgelaten te worden ;

  5. Veranderingen in gewicht : De ene wint enorm aan gewicht, terwijl de andere veel gewicht verliest. Dit heeft te maken met het loslaten/vasthouden van emotionele patronen. Lichamelijk gewicht is namelijk grotendeels verbonden met onze hormoonhuishouding die op zijn beurt door de emoties wordt gestuurd.

  6. Veranderingen in eetpatronen : Soms heel rare voedselkeuzes. Je kan plots zin krijgen in dingen die je anders nooit zou eten. Eetgewoonten zijn ook weer grotendeels verbonden met de emotionele schommelingen waar je doorheen gaat.

  7. Voedselleveranties en allergieën die je voorheen nooit had : Hoe meer je je opent voor hogere energieën, hoe gevoeliger je energie-systeem zal worden. Je lichaam vertelt je wat het niet langer nodig heeft of wat je niet langer dient.

  8. Veranderingen van het gezichtsvermogen : Soms een wazig gezichtsvermogen, het zien van een schittering, kleuren of aura’s rond voorwerpen, planten, dieren en mensen. Als je je ogen sluit, zie je niet langer duisternis maar een soort roodheid. Sommigen zien geometrische figuren, lichtflitsen, heldere kleuren of beelden van voorwerpen als ze hun ogen sluiten. Kleuren worden meer “levendig” waargenomen. De lucht lijkt blauwer en het gras lijkt meer levendig groen. Terwijl je gevoeliger wordt, kan je gedaantes of contouren waarnemen in de ruimte, vooral als het bijna donker is. Dit zijn dikwijls je gidsen, engelen of andere onstoffelijke entiteiten.

  9. Wijzigingen van het gehoor : Je kan zeer gevoelig zijn voor allerlei geluiden. Ze lijken soms veel scherper, bijna ondraaglijk binnen te komen. Andere symptomen zijn het horen van vreemde klanken, pieptonen of elektronische patronen. Sommigen horen zoiets als het ruisen van water, het gezoem van bijen en hoge tonen wat lijkt op tinitus. Weer anderen horen vreemde stemmen in hun dromen, alsof er iemand naast hen staat. Je oren zijn zich aan het aanpassen aan hogere frequenties.

  10. Verhoogde smaak- en tastgewaarwordingen : Sommigen kunnen de chemische additieven in voedsel ruiken en proeven als een vieze smaak. Je ruikt en proeft scherper en kan meer genieten van voedsel dat meer levenskracht bevat. Het lijkt alsof je een groter “bereik” hebt. Zelfs de geur van bloemen een eindje verderop kan door sommigen zeer levendig worden waargenomen.

  11. Energie-uitbarstingen via de huid : huiduitslag, puistjes, acne, netelroos of gordelroos kunnen voorkomen, ook weer verbonden aan de emotionele schommelingen die je ervaart. Naarmate je je emotionele lichaam uitzuivert (vergeving, loslaten van oude wrok, boosheid of frustraties, enz…) zal je merken dat de huid rustiger zal worden.
  https://www.enlighteningmedia.nl/de-effecten-van-de-shift-waar-we-in-zitten-lijst-met-ascentie-symptomen/

 17. Antisemiet Elon Musk heeft God aan zijn zijde

  Joodse media hekelen Elon Musk omdat hij zegt dat het georganiseerde jodendom de blanke mensen vervangt. Musk wordt ‘een antisemiet ’ genoemd en heeft God aan zijn zijde.

  De eerste antisemiet was God zelf. Toen Mozes Hem vertelde dat de Joden een gouden kalf aanbaden, zei de HEER tegen Mozes: ‘Ik heb dit volk gezien, en zie, het is een koppig volk. Laat Mij nu met rust, zodat Mijn woede tegen hen kan branden en dat Ik ze mag vernietigen…’ ( Exodus 32:9-10)

  Ik weet niet zeker wat de ADL zou zeggen over Gods genocidale neigingen. In ieder geval, De kalveraanbidders hebben nu de leiding. God zou voor een Mensenrechtentribunaal terechtkomen vanwege zijn overhaaste uitspraken.

  Illuminati (kabbalisten) bankiers heffen God op om Zijn plaats in te nemen. Ze zetten de natuurlijke en morele orde op zijn kop. Dit is de essentie van satanisme. Dit is de essentie van het kabbalistische judaïsme: het vervangen van de natuurlijke en morele orde door hun satanistische sjibbolets. Dit betekent het vervangen van blanke mensen.

  https://www.henrymakow.com/

 18. dat gezegde van, een dorp is nodig om een kind op te voeden, is heel oud. we zeiden dat vroeger in Belgie ook. Een dorp is waar een kind best opgroeit, met bekende mensen, vriendjes, veilige straten, iedereen kent iedereen. Niet zoals grote steden waar je niet eens een nummer bent. En met deze aanwijzingen, getuigen al die vieze oude mannen wat ze zijn – vieze oude mannen. Dirty old men. Dat was een liedje. Ze zouden allemaal de bak moeten invliegen.

 19. Fuelmich vrij. De galgenstelle weer in gebruik nemen. Hangen dat soort. Gaarne een beetje buiten beeld. Geen aandacht geven. De lijken verbranden…….en heel goed tot as. De as in de uitgeputte mijnen flikkeren. Beton er over heen.

 20. De natte droom van psychopaat Schwab en zijn soortgenoten om kinderen van 12 jaar ongestoord lastig te mogen vallen met hun gedegenereerde seksuele perversies, laat duidelijk zien wat voor intense smeerpijpen deze lieden zijn.

 21. Prima Swabber Klaus, ik zal “folgen”!

  Ik word er niet goed dat Klausie maar op zijn troon gehouden wordt.
  Hij mag schrijven, roepen en tekenen wat hij wilt.
  Het zijn die idioten als, Marijke Rutte, de Sieg-Griet, Herr Hugo, die Klausie zijn positie geven.

  Pedofilie toestaan,…. Dan ook degene die een “ANDER SPEL” met pedofielen willen spelen.
  Tikketje met looien pijpen bijvoorbeeld.
  “tikkie” jij bent UIT!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in